- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Elleri ayakları duvara yapıştırmak bana iyi gelirdi.
Su zaten elektriği en iyi alan şeydir.
Bir de kedicikler tüm elektriği alır
Havalar ısındıkça artıyor bende :18:
Bıktım vallahi bıktım elektriğimden...
Yakında elektrik üretmeye başlamayı düşünüyorumNe kadar statik elektrik varsa birikir mi yahu bi insanda? :26:
Metal ve hafif sivri hiç bir şeye dokunamıyorum, korkudan kalp krizi geçircem yakında.
Su bile canımı yakıyor bazen :26: Kapı kollarına dokunamıyorum, Askı uçlarına el süremiyorum, su bataryasından hiç bahsetmiyorum :26:
Elimi değdirdiğim anda "çat" !...
Canım yanacak diye korkarak dokunuyorum
Ne yapayım? Ne giyeyim? Birşey önerin lütfen :26: Ne kadar istemesem de mutlaka sentetik birşeyler oluyor üzerimde. Toprağa dokunuyorum ama o da almıyor elektriğimi :26:
Bunun ilacı mı vardır, yoksa başka bir önerisi mi? Ne olursa artık bi akıl verin, cidden canım yanacak diye nefesim kesiliyor ya :26:
bir ara çok araştırmıştım sonrada istanbulda topragı nerden bulucam tatılleri bekler oldum :)bende bir tek kendım sanırdım evde duş yapamaz oldum 3 kere elektırıkçi çagırdık acaba elektırıkmı kaçırıyor dıye adam gelıyor yok bişey diyor evdekılerde korkmaya başladılar ,tv önünden geçerken kanallar degişiyor bazen ,sevgılımle elımızden birşey alamaz olduk çat ,pat ses çıkıyor helede dışardaysak herkez duyuyor bu sesleri ben elımden mont,çanta,v,s verıceksem eger yere yada başka yere bırakıyorum öyle alıyr zavallı .hatta bir ara dalga konusuyduk evlenınce napcaksınız dokun kaç ,dokun kaç :)ametis taşı aldınmı konu sahibi ?bende düşüniyim iyi geldiyse eger
Beterin beteri varmış desene yahu
Ametist almadım daha :26: Biraz gerilmeye başladım da yine elektrik üretiyorum
Ben de çok müzdaribim bu konuda. Dönem dönem daha yoğun oluyor bazen azalıyor ama hep var...
Kapı kollarına artık alışkanlık olmuş ya tişörtümle ya da uzun kollu giydiysem onunla dokunuyorum.
Gök gürültülü havalarda dışarı çıkamıyorum, bi keresinde yıldırımı çektim... ! :)
Çözümü nedir bilmiyorum..
bir ara çok araştırmıştım sonrada istanbulda topragı nerden bulucam tatılleri bekler oldum :)bende bir tek kendım sanırdım evde duş yapamaz oldum 3 kere elektırıkçi çagırdık acaba elektırıkmı kaçırıyor dıye adam gelıyor yok bişey diyor evdekılerde korkmaya başladılar ,tv önünden geçerken kanallar degişiyor bazen ,sevgılımle elımızden birşey alamaz olduk çat ,pat ses çıkıyor helede dışardaysak herkez duyuyor bu sesleri ben elımden mont,çanta,v,s verıceksem eger yere yada başka yere bırakıyorum öyle alıyr zavallı .hatta bir ara dalga konusuyduk evlenınce napcaksınız dokun kaç ,dokun kaç :)ametis taşı aldınmı konu sahibi ?bende düşüniyim iyi geldiyse eger
Beterin beteri varmış desene yahu
Ametist almadım daha :26: Biraz gerilmeye başladım da yine elektrik üretiyorum
Ben de temkinli davranıyorum, direkt temas edemiyorum korkudan :26: Banka kapılarını kapı kolundan değil camını iterek acıyorum parmak izimi bırakıyorum
Yıldırım mı çektin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?