Statik Elektrik :/

Üniversitedeyken yurtta çok zor anlar yaşıyordum. Dolabı açmak için bir gün saatlerce mücadele ettiğimi hatırlıyorum. En güzeli toprakta çıplak ayakla yürümek. Hem fizik hem ruhen rahatlatıyor.

bakın topiklere
nerde biri 'arkadasınbiri' diye birinden bahsediyorsa o benim
yahu benim nickim ne silik ne ezik bişeymiş öyle, değiştireyim bari

babetleri çıkarmak çözüm olduguna sevindim bu arada..

Son düzenleme:
3gün içerisinde 2; son 2 ayda da 4. ampulü patlatmış bulunuyorum evde.
Bununla alakası var mıdır acaba ?Nasıl bir enerji bir elektrik var anlamadım gitti.

Elleri ayakları duvara yapıştırmak bana iyi gelirdi.
Su zaten elektriği en iyi alan şeydir.

Bir de kedicikler tüm elektriği alır

Her duşa girdiğinde kaya tuzu ile peeling yapar gibi ov vücudunu. Bir süre sonra düzelir.

bir ara çok araştırmıştım sonrada istanbulda topragı nerden bulucam tatılleri bekler oldum :)bende bir tek kendım sanırdım evde duş yapamaz oldum 3 kere elektırıkçi çagırdık acaba elektırıkmı kaçırıyor dıye adam gelıyor yok bişey diyor evdekılerde korkmaya başladılar ,tv önünden geçerken kanallar degişiyor bazen ,sevgılımle elımızden birşey alamaz olduk çat ,pat ses çıkıyor helede dışardaysak herkez duyuyor bu sesleri ben elımden mont,çanta,v,s verıceksem eger yere yada başka yere bırakıyorum öyle alıyr zavallı .hatta bir ara dalga konusuyduk evlenınce napcaksınız dokun kaç ,dokun kaç :)ametis taşı aldınmı konu sahibi ?bende düşüniyim iyi geldiyse eger

Beterin beteri varmış desene yahu

Ametist almadım daha :26: Biraz gerilmeye başladım da yine elektrik üretiyorum

Bende zaman zaman oluyor elektirik, bir ara sevgilimle vedalaşamıyorduk, yanağına deydiğim an çat diye ses geldi kaç kez, hatta o dönem de çıplak ayak toprakta da gezdim, o zaman geçmese de bir süre sonra geçti.

Ben de çok müzdaribim bu konuda. Dönem dönem daha yoğun oluyor bazen azalıyor ama hep var...
Kapı kollarına artık alışkanlık olmuş ya tişörtümle ya da uzun kollu giydiysem onunla dokunuyorum.
Gök gürültülü havalarda dışarı çıkamıyorum, bi keresinde yıldırımı çektim... ! :)
Çözümü nedir bilmiyorum..

Ben de temkinli davranıyorum, direkt temas edemiyorum korkudan :26: Banka kapılarını kapı kolundan değil camını iterek acıyorum parmak izimi bırakıyorum
Yıldırım mı çektin ?

Aynı sorun bende de oluyordu, ayakkabın çok önemli. Altı iletken olması lazım, dikkat ediyorum artık çarpmıyor. Bir de anahtarlıklar görmüştüm statik elektriği alan ama neredeydi hatırlamıyorum.

Beterin beteri varmış desene yahu

Ametist almadım daha :26: Biraz gerilmeye başladım da yine elektrik üretiyorum

bedava elektrik üretiyosunuz daha ne istiyosunuz kızlar şaka bi yana en etkili yöntem çıplak ayak toprakta gezmek ve giydiğiniz kıyafetlerde naylonumsu yünlü olmaması çoraplarda önemli hep penye giymeye çalışın kızlar

Ben de temkinli davranıyorum, direkt temas edemiyorum korkudan :26: Banka kapılarını kapı kolundan değil camını iterek acıyorum parmak izimi bırakıyorum
Yıldırım mı çektin ?

Evet arkadaşımla yürüyorduk gök gürlüyordu, o anda yıldırım fırlattı beni... başımdan girdi ayak ucuma kadar gidip tekrar çıktı.. Ayakkabımdan dolayı kurtulduğumu söylüyorlar.. Ne olduğunu anlamadım :) Ağaç, direk ya da yüksek binaların yanında durmayın diyorlar ya, etrafımdaki söylentilere bir de Marjinaly yanında durmayın diye ekleniyor artık
Çok korkuyorum
:18:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…