- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.619
- 158
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Ne gibi bir statü farkıDegil değilbu çocukla aşırı samimi arkadaştım iki senedir de sana duygularım var dedi ve iki seneyi analiz edince çocuğun gözümün önünde oldugunu ve nasıl böyle bir adamı farkedemedim diye kendime kızdım ama huyu ve karakteriyle 2 senedir kusursuz bir insan ama ilişki içerisinde bilemiyorum ailesi istemez kendisi şimdi değilde evlilikten sonra statü farkını sorun eder diye kaygılanıyorum
O hEsap bana ait degil ilk defa bu hesabı açtım bu sitedeBizden bi gelecek olabilirmi
Ben daha önce evlilik yaptığım için kimseyle muhatap olmuyordum 22 yaşındayım bu çocukla bir senedir bir kaç ayda bir naber nasılsın falan diye konusuyorduk ötesi olmadı arkadaştık bir nevi.. bir kez buluşucaktik ekti beni çok sinirlendim işte bana saygısızlık bu hazırlandım vs özür beklerken...www.kadinlarkulubu.com
Bu konu da size ait değil mi? Birebir aynı hikayeler. Bu meseleyi takıntı haline getirmiş gibisiniz.
O memur ben değilim boşandım vsNe gibi bir statü farkı
Memur olmak bir statü değil bence. Siz de bi sınava iyi hazırlanıp olabilirsiniz veya okuyabilirsiniz bence bunlar kafanızdaki problemler. bi işte çalışıyorsanız da bunu kafanızda problem yapmayın memurluk bir statü değildir.O memur ben değilim boşandım vs
Yaptığım bazı hatalar hayat boyu üzerime yapışmış gibi hissediyorum ve malesef ikinci kez hata yapmaktan korkuyorumMemur olmak bir statü değil bence. Siz de bi sınava iyi hazırlanıp olabilirsiniz veya okuyabilirsiniz bence bunlar kafanızdaki problemler. bi işte çalışıyorsanız da bunu kafanızda problem yapmayın memurluk bir statü değildir.
Hepimiz böyleyiz zaten ama o hataları yapmasak bugünki aklımız ve kendimiz olmazdı. Daima ileriye bakın her şeyi düzeltecek güç ve istek sadece sizde görebilirsenizYaptığım bazı hatalar hayat boyu üzerime yapışmış gibi hissediyorum ve malesef ikinci kez hata yapmaktan korkuyorum
Bu arada su gecenki dil cikaran sacmalayan adamsa hic umut etmeyin oyle dik durup benim kararim onemli diyecek bir erkege benzemiyorduEvet sorun olabilir. Ailesi tarafından istenmeyen gelin olma olasılığınız yüksek. Ha onların ağzını kapatacak bir erkekse elbette problem olmaz mutluluklar
Yok o degilBu arada su gecenki dil cikaran sacmalayan adamsa hic umut etmeyin oyle dik durup benim kararim onemli diyecek bir erkege benzemiyordu
O hesap size ait 19 yaşında evlenmiş erken boşanmış vs sizce bu ne kadar tesadüf. Ve o dil çıkaran adam da bu değil demişsiniz ama o konuda sağlıkçı da demişsiniz nasıl aynı kişi değil siz bence yalan söylemeyi bırakın.O hEsap bana ait degil ilk defa bu hesabı açtım bu sitede
3 yıl mutsuz bi evlilik sürecinden sonra fazla gözü kapalı ilişkilere atlıyorsunuz gibi geldi.Ya hayır arkadaşlar aynı kişi değil bu çocukla biz senelerdir arkadaştık bir buçuk haftadır da ilişki yaşıyoruz ve beni önceden tanıdığı için evlilik hayalleri kuruyor ama şimdilik sadece öyle konuşma esnasında geçiyor aldığımız ciddi bir karar yok
Yok artık ahahahGeçen gün öpüştüğünüz halde size “sen benim kankamsın” diyen adam değil mi bu kişi?
Neden yalan söylemek gibi bir amacım olsun konu hakkında yorumunuz yoksa varsayımlarınızı kendinize saklayin hesap sahibini tanımıyorum milyonlarca insan var gelip iki kez hesap açacak değilim o hesap benim olsaydı oradan sorumu sorardım yorumunuz yoksa iyi günler dilerimO hesap size ait 19 yaşında evlenmiş erken boşanmış vs sizce bu ne kadar tesadüf. Ve o dil çıkaran adam da bu değil demişsiniz ama o konuda sağlıkçı da demişsiniz nasıl aynı kişi değil siz bence yalan söylemeyi bırakın.
22 yaşında değilimBence aynı kişisiniz o konuda yazılanlar bire bir size uyuyor. 22 yaşında bu ne hız aceleniz nedir anlamıyorum ki. Hayatı çok hızlı yaşayıp tüketmezsiniz umarım.
Memur değilim demişsiniz. Çalışan bir insansanız memur olup olmamak mesele olmamalı. Ben ilişkiye zaman tanıyın derim. Belki fikriniz değişir. Belki zaten uyuşamaz ayrılırsınız. Yaşınız genç anlaşılan, karşınızdakinin dirayetini, aile ilişkilerini, sizi koruma becerisini iyice ölçün. Zamana bırakınMerhabalar ben daha önce evlilik yaptım kısa sürdü ailesi yüzünden ve kendi sorumluluk alamadığı için ayrılma kararı aldım çocuğum yok üzerinden 3 sene geçti şuan hemen evlenmek gibi bir fikrim yok hayatımda birisi var sağlıkçı ve hiç evlenmemiş geçen işte çocuk istediğini evlenmek istediğini vs söyledi ama ciddi ciddi hemen şu tarih te evlenelim olsun bitsin demedik bende ona evlilik için erken olduğunu şuan düşünmediğimi söyledim evlenip ayrılmış olduğumu biliyor ben istedikten sonra kimse sorun edemez dedi ama evlilik düşünmediğim için hiç bu konuları düşünmedim ailesi bilmiyor henüz çok yeni sevgiliyiz ama ilerisi için düşününce hem memur olmadigim için hemde evlenip ayrılmış olduğum için ilerde sıkıntı yaşarmıyim diye düşünmüyor değilim cunki önceki evliliğimden ailesinden çok çektim böyle düşününce hiç evlenmek dert çekmek istemiyorum bir kez daha boşanmak kabus gibi geliyor ondan hoşlanıyorum ilişkiye devam etmek istiyorum ama evlenmeyi hiç istemiyorum... bu döngün içinde sıkışıp kaldım cunki onu da oyalamak istemiyorum üzmekte istemiyorum ama ondan da vazgeçemiyorum. Ne olucak bu halim ? Siz olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?