Statü farkı ve bosanmis olmak yardımmm

Ne gibi bir statü farkı

O hEsap bana ait degil ilk defa bu hesabı açtım bu sitede

O memur ben değilim boşandım vs
Memur olmak bir statü değil bence. Siz de bi sınava iyi hazırlanıp olabilirsiniz veya okuyabilirsiniz bence bunlar kafanızdaki problemler. bi işte çalışıyorsanız da bunu kafanızda problem yapmayın memurluk bir statü değildir.

Yaptığım bazı hatalar hayat boyu üzerime yapışmış gibi hissediyorum ve malesef ikinci kez hata yapmaktan korkuyorum

Yaptığım bazı hatalar hayat boyu üzerime yapışmış gibi hissediyorum ve malesef ikinci kez hata yapmaktan korkuyorum
Hepimiz böyleyiz zaten ama o hataları yapmasak bugünki aklımız ve kendimiz olmazdı. Daima ileriye bakın her şeyi düzeltecek güç ve istek sadece sizde görebilirseniz

Evet sorun olabilir. Ailesi tarafından istenmeyen gelin olma olasılığınız yüksek. Ha onların ağzını kapatacak bir erkekse elbette problem olmaz mutluluklar
Bu arada su gecenki dil cikaran sacmalayan adamsa hic umut etmeyin oyle dik durup benim kararim onemli diyecek bir erkege benzemiyordu

22 yaşında 2. Evlilik. Bu ne acele?
Biraz kendi kendinize muhasebe yapın. Hayatı görün. Ondan sonra daha tecrübeli bir şekilde evliliği gündeminize alırsınız.

O hEsap bana ait degil ilk defa bu hesabı açtım bu sitede
O hesap size ait 19 yaşında evlenmiş erken boşanmış vs sizce bu ne kadar tesadüf. Ve o dil çıkaran adam da bu değil demişsiniz ama o konuda sağlıkçı da demişsiniz nasıl aynı kişi değil siz bence yalan söylemeyi bırakın.

3 yıl mutsuz bi evlilik sürecinden sonra fazla gözü kapalı ilişkilere atlıyorsunuz gibi geldi.
Biraz kendinizi geri çekmeniz ve ve olaylara dışardan bir göz olarak bakmanız gelecekte kuracağınız ilişkiler için daha sağlıklı bir karar olur.
Acele etmeyin hele ki 22 yaşla

Geçen gün öpüştüğünüz halde size “sen benim kankamsın” diyen adam değil mi bu kişi?
Yok artık ahahah

Konu sahibi, adamın verdiği sözlere inanmayın, şimdi ben istedikten sonra kimse karışamaz der, yarın anasının 1 sözü ile kendinizi kapı dışarı bulursunuz.

22 yasında isen evlenmeyi düşünme zaten hemen
Erkekler zarf atıyor işte
Evlilik fikrin var mı diye
Gerçekten gel evlenelim desen gelmez

Neden yalan söylemek gibi bir amacım olsun konu hakkında yorumunuz yoksa varsayımlarınızı kendinize saklayin hesap sahibini tanımıyorum milyonlarca insan var gelip iki kez hesap açacak değilim o hesap benim olsaydı oradan sorumu sorardım yorumunuz yoksa iyi günler dilerim

Statü farkı dediğiniz de memuriyet ve daha önce evlenmiş olmanız. Bunu kendinize yapmayın. Siz kendinizi aşağıda görürseniz, boynunuzu eğerseniz kimseden değer göremezsiniz. Adam bile şaşırır bu kadar büyük görüldüğüne, durduk yere kimsenin g.tünü kaldırmaya gerek yok.

Memur değilim demişsiniz. Çalışan bir insansanız memur olup olmamak mesele olmamalı. Ben ilişkiye zaman tanıyın derim. Belki fikriniz değişir. Belki zaten uyuşamaz ayrılırsınız. Yaşınız genç anlaşılan, karşınızdakinin dirayetini, aile ilişkilerini, sizi koruma becerisini iyice ölçün. Zamana bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…