- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
Merhabalar ben daha önce evlilik yaptım kısa sürdü ailesi yüzünden ve kendi sorumluluk alamadığı için ayrılma kararı aldım çocuğum yok üzerinden 3 sene geçti şuan hemen evlenmek gibi bir fikrim yok hayatımda birisi var sağlıkçı ve hiç evlenmemiş geçen işte çocuk istediğini evlenmek istediğini vs söyledi ama ciddi ciddi hemen şu tarih te evlenelim olsun bitsin demedik bende ona evlilik için erken olduğunu şuan düşünmediğimi söyledim evlenip ayrılmış olduğumu biliyor ben istedikten sonra kimse sorun edemez dedi ama evlilik düşünmediğim için hiç bu konuları düşünmedim ailesi bilmiyor henüz çok yeni sevgiliyiz ama ilerisi için düşününce hem memur olmadigim için hemde evlenip ayrılmış olduğum için ilerde sıkıntı yaşarmıyim diye düşünmüyor değilim cunki önceki evliliğimden ailesinden çok çektim böyle düşününce hiç evlenmek dert çekmek istemiyorum bir kez daha boşanmak kabus gibi geliyor ondan hoşlanıyorum ilişkiye devam etmek istiyorum ama evlenmeyi hiç istemiyorum... bu döngün içinde sıkışıp kaldım cunki onu da oyalamak istemiyorum üzmekte istemiyorum ama ondan da vazgeçemiyorum. Ne olucak bu halim ? Siz olsaydınız ne yapardınız?