statü farkı?

Statüye önem veren de var böyle şeylere takılmayan da.
Ama genel olarak denk insanlar evlenirse Kafaca daha iyi iletişim kurup anlaşabileceklerini düşünüyorum.
Genelde erkek statü olarak düşükse pek takmayabiliyor ama kadın yüksek erkek düşükse kompleks oluyor çoğunlukla.
Dediğim gibi kişiden kişiye değişir ama uçurum fark yoksa olabilir.

ben size katılmıyorum. elektrik almaz diye bişey olamaz. adı üstünde zaten elektrik isteyerek ve bilerek alınan bişey değil. sadece erkek kadın ilişkisinde değil bu durum. normal hayatta bir markete girdiğinde kasiyerden bile aldığın elektirk değişiyor. bunu sen ayarlamıyorsun. maalesef aura na uygun birinden elektrik alabilirsin. sırf statasü yüksek diye elektrik alman için kendini robot gibi ayarlayabilmen gerek ki. bunun da sonu mutsuzluk getirir.

Yani açıkçası çevremdeki insanlar türkiyenin %90’ından daha yüksek statülü insanlar ben size içeriden bilgi veriyorum ahaha. Hayal ettiğiniz gibi bi dünya yok. Hadi sevgili olundu diyelim uzun süre beraberlik mutlu evlilik falan olmaz. Eğitim kültür ve statü belli bir seviyenin üzerinde elektrik dediğiniz şeyin temelini oluşturur ve tekrar söylüyorum aklı başında insan ilk görüşte aşık olup gözünü kör etmez. Cidden iyi niyetle yazmıştım size ama sanırım asla ikna edemeyeceğim. Umarım sadece öylesine meraktan yazmışsınızdır, hayatı yaz dizisi tadında yaşama ümidiniz yoktur.

Bu arada arkadasımın annesi hizmetli cay falan dagıtıyor bi sirkette,evlendi esi doktor esinin cocukları da doktor ama çok iyi anlaşıyorlar mutlulular hergün sehir sehir geziyolar valla:))) Hayatta hersey olabilir..

Yani açıkçası çevremdeki insanlar türkiyenin %90’ından daha yüksek statülü insanlar ben size içeriden bilgi veriyorum ahaha. Hayal ettiğiniz gibi bi dünya yok. Hadi sevgili olundu diyelim uzun süre beraberlik mutlu evlilik falan olmaz. Eğitim kültür ve statü belli bir seviyenin üzerinde elektrik dediğiniz şeyin temelini oluşturur ve tekrar söylüyorum aklı başında insan ilk görüşte aşık olup gözünü kör etmez. Cidden iyi niyetle yazmıştım size ama sanırım asla ikna edemeyeceğim. Umarım sadece öylesine meraktan yazmışsınızdır, hayatı yaz dizisi tadında yaşama ümidiniz yoktur.
herkes fikrini söylesin diye konu açtım zaten. yani bu da sizin görüşünüz tabiki saygı duyarım.

Bu arada arkadasımın annesi hizmetli cay falan dagıtıyor bi sirkette,evlendi esi doktor esinin cocukları da doktor ama çok iyi anlaşıyorlar mutlulular hergün sehir sehir geziyolar valla:))) Hayatta hersey olabilir..
bu baya bir uçurummuş. ama gönül bu işte :) statü dinlemiyor

Ben ne yazık ki bu konuda hep sınır çizdim kendime. Daha ilk erkek arkadaşım lise zamanında farklı tarz liselerdeyiz diye ben senin okuyacağın bölümü okuyamam, kazanamam diyerek bunun baskısını bana hissettirdi, kompleks yaptı hatta. Benden fazla aldığın para olurda evlenirsek eve giremez lafını bile duydu bu kulaklar ki yaşımız daha 17 falan.
Şu an avukatım 6 senelik ilişkim var karşı tarafta avukat. He avukat olmasaydı yine beraber olur muydum?Açıkçası olmazdım bunu dile getirmişliğim var. O daha önceleri benimle aynı fikirde olmadığını söylerdi ancak artık o da bana katıldığını itiraf ediyor. En önemli kriter tabiki statü değil benim için ancak yine de değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.

Doktorda memur savcıda memur bu ülkede Hanfendi belirtirim
Hanımefendi ben mühendisim tr standartlarında yüksek Bi maaşım var eşim c-level derecesinde yönetici benim 5,6 katım maaş alıyo ama orijininde ikimizde mühendisiz ve eşimle statü farkımız yok anlatabildim mi

Hanımefendi ben mühendisim tr standartlarında yüksek Bi maaşım var eşim c-level derecesinde yönetici benim 5,6 katım maaş alıyo ama orijininde ikimizde mühendisiz ve eşimle statü farkımız yok anlatabildim mi
bence statü farkı olması için arada amir memur ilişkisini yaşamak gerekiyor. sizin eşinizle böyle bir ilişkiniz var mı asıl soru bu bence? yani siz eşinizin emrinde çalışan bir mühendis olsaydınız. belki bunu daha iyi anlayabilirdiniz

bence statü farkı olması için arada amir memur ilişkisini yaşamak gerekiyor. sizin eşinizle böyle bir ilişkiniz var mı asıl soru bu bence? yani siz eşinizin emrinde çalışan bir mühendis olsaydınız. belki bunu daha iyi anlayabilirdiniz
Hayır aynı şirkette çalışmıyoruz ama ben de o da iyi üniversitelerden mezun aynı bölümden mühendisiz neden statü farkı olsun ki. Önüm açık belki ben de ilerde ceo, direktör vb bişi olabilirim. Statü farkı olunca böyle Bi imkan olmaz örneğin el işi öğretmeni Bi şirkette direktör olabilir mi

Yoo evlenebilir,evleniyorlar yani gayet. Erkekler özellikle kendilerinden düşük statüdeki kadınlarla evlenmeyi tercih ediyorlar sizin örneklerinizdeki gibi yani. Kişisel fikrimi soracak olursanız ben ne uçurum statü farkını ne eğitim farkını mantıklı buluyorum illa sorun oluyor. Davul bile dengi dengineciyiz yani😄

Orda bi sıkıntı yok bölümünüz aynı meslektaşsınız ve statü farkınız yok benim eşimin okuduğu bölümle benim okuduğum bölüm cok farklı ikimizde devlete bağlıyız diye ayni statüde olmuyoruz devlette hiyerarşi düzeni var farklı farklı kadrolar var anlatmak istediğim bu

Yoo evlenebilir,evleniyorlar yani gayet. Erkekler özellikle kendilerinden düşük statüdeki kadınlarla evlenmeyi tercih ediyorlar sizin örneklerinizdeki gibi yani. Kişisel fikrimi soracak olursanız ben ne uçurum statü farkını ne eğitim farkını mantıklı buluyorum illa sorun oluyor. Davul bile dengi dengineciyiz yani😄
buna bende katılıyorum erkek egosu kendinden düşük kadını daha cazip buluyor maalesef

Orda bi sıkıntı yok bölümünüz aynı meslektaşsınız ve statü farkınız yok benim eşimin okuduğu bölümle benim okuduğum bölüm cok farklı ikimizde devlete bağlıyız diye ayni statüde olmuyoruz devlette hiyerarşi düzeni var farklı farklı kadrolar var anlatmak istediğim bu
hizmetli de devlet memuru cumhurbaşkanı de devlet memuru

Bölümler ve üniversiteler arasında uçurum varsa haklısınız

ben size katılmıyorum. elektrik almaz diye bişey olamaz. adı üstünde zaten elektrik isteyerek ve bilerek alınan bişey değil. sadece erkek kadın ilişkisinde değil bu durum. normal hayatta bir markete girdiğinde kasiyerden bile aldığın elektirk değişiyor. bunu sen ayarlamıyorsun. maalesef aura na uygun birinden elektrik alabilirsin. sırf statasü yüksek diye elektrik alman için kendini robot gibi ayarlayabilmen gerek ki. bunun da sonu mutsuzluk getirir.
İyi de kasiyere ilk görüşte kör kütük aşık mı oluyoruz, adamın hiçbişeyini bilmiyoruz. En fazla yakışıklı çocukmuş der geçer gideriz. Hemen ilişki yaşayıp evlencek değiliz ya elektrik aldık diye.

o zaman bu durumda ev hanımları çalışan kimse ile evlenmemeli saçma kriterler.Bu arada 11 yıllık hemsireyim hiç bir dr un pesinde koşmadım evlenmek için:kahve: 11 yıllık çalışma hayatım boyunca bir iki arkadaşım olmuştur bunu yapan çoğu zaman da doktorlar yapıyor o dediginizi;-)

Back
X