Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zengin adamlar genelde cirkin kadinlarla evleniyorlar bi de o da enteresanBende önceden erkeklerin önem verdigini düşünüyordum ki verenler mutlaka vardir ama devir mi değiştiiginden bilmiyorum güzellik bir cok erkrk icin daha on planda bence.
Çünkü geçen sene çok zengin fabrikaları olan bir adamın oğlunun eskortluk yapmış 7 yaşında kızı olan ama kızıyla görüşmeyen bir kadınla ilk evliliğini yaptığıni gördüm. Kadın gayet güzel tatlı bir kadin görünüs olarak. Ailesi falan da katıldı dugune.
Kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz tabi yadırgamak değil ama amacım o kadar güzel bakımlı okumuş eğitimli kızlar varken onunla olmasını aşık olmasına bağladım.
Aşık olunca herşey olabilir bence. Mevkiler geçmiş yaşam v.s. çok önemli olmuyor demek ki bazen.
Ben önem veriyorum işe güce aile yapısına v.s. benim için önemli.
Bu arada eski patronumda kendinden 6 7 yas buyuk bir evlilik yapmış kocaman kızı olan bir kadınla evlenmişti.
Küçümsemiyorum liseden sonra nasıl bir eğitim aldıklarını biliyorum çevremde çok var:) subay olan az bir kısım kaldı ki subay erkek arkadaşım vardı yani abartıldığı gibi bir statü ya da kültür bilgi hazneleri yok:) ben birbiriyle aynı şeye gülmeyen ağlamayan aynı şeylere hassasiyet ya da farkındalık geliştirmeyen insanlar arasındaki derin uçuruma inanırım diğer şeyler tereffuattan ibaretAstsubay liseye denk değil bence kendini geliştiren zaten subaylik sınavını kazanıyor ki hukuk derslerine bulunduğu ildeki ünv.den öğretim görevlileri gorevlendiriliyor.Kucumsemissiniz liseyle denk tutarak elbette çok büyük ünv.lerin bölümleri kadar iyi bir eğitim almıyor olabilirler ama maaş yönünden de kötü değil meslekleri.
Anladım farklı düşünüyoruz bu konu da o halde; benim de tanıdığım deniz subayı arkadaşım vardı adam su gibi subaydı, arkadaşlarımin eşlerinden astsubay olanlar vardı onlarda kendini geliştirmiş insanlardı.Siz çok iyi bir ünv bitirmissiniz belkide bilemiyorum eğitiminden sosyal faaliyetlerine kadar bu sebeple size hitap etmemiş olabilir askeri personelKüçümsemiyorum liseden sonra nasıl bir eğitim aldıklarını biliyorum çevremde çok var:) subay olan az bir kısım kaldı ki subay erkek arkadaşım vardı yani abartıldığı gibi bir statü ya da kültür bilgi hazneleri yok:) ben birbiriyle aynı şeye gülmeyen ağlamayan aynı şeylere hassasiyet ya da farkındalık geliştirmeyen insanlar arasındaki derin uçuruma inanırım diğer şeyler tereffuattan ibaret
ona bakarsan semra özal, abdullah gülün karısı ve emine erdoğan eminim ancak lisedirAhmet Necdet Sezerin eşi öğretmendi mesela.
Ya zengin adamlar genelde cirkin kadinlarla evleniyorlar bi de o da enteresan
Ahmet Necdet Sezerin eşi öğretmendi mesela.
bu pek statü farkı olmuyor evlenmeden önce cumhurbaşkanı değildiAhmet Necdet Sezerin eşi öğretmendi mesela.
Ekranda bir uzman Tarkanın hayranı olan sıradan biriyle evlenmesini böyle açıklamıştı mesela.Gerçekten çok şahit oldum bende. Garip. Acaba egosal bir şey mi yani kendilerinden maddi olarakta düşük bulmalari?
Daha üstün görünme içgüdüsü var özellikle bazı erkeklerde.
Mesela tanıdığım doktor bir kac kadın var hepsi güzel bakımlı egitimli maddi yönden iyi basarili 37 38 yaşlarında ama bekarlar genellikle.
O tarz kadınları güçlu bulduklarından sanırım yaklaşmıyorlar. Genelde hep yanlarında maddi yonden ve iş anlamında düşük kızlar var. Erkekler güçlü kadınları çok sevmiyor ya da baş edemem diye korkuyorlar sanırım.
Ne biliym bilemiyorumGerçekten çok şahit oldum bende. Garip. Acaba egosal bir şey mi yani kendilerinden maddi olarakta düşük bulmalari?
Daha üstün görünme içgüdüsü var özellikle bazı erkeklerde.
Mesela tanıdığım doktor bir kac kadın var hepsi güzel bakımlı egitimli maddi yönden iyi basarili 37 38 yaşlarında ama bekarlar genellikle.
O tarz kadınları güçlu bulduklarından sanırım yaklaşmıyorlar. Genelde hep yanlarında maddi yonden ve iş anlamında düşük kızlar var. Erkekler güçlü kadınları çok sevmiyor ya da baş edemem diye korkuyorlar sanırım.
ona bakarsan semra özal, abdullah gülün karısı ve emine erdoğan eminim ancak lisedir
Hakimlik yapıyormuş yine de evlenmeden önce.bu pek statü farkı olmuyor evlenmeden önce cumhurbaşkanı değildi
Birçok Kadın için birçok şey önemli, birçok erkek için sadece birkaç kriter sözkonusu. Sosyokültürel denklik kimseyi birbirinin aynısı yapmaya yetmez.