Çevremde bir kaç örneğini erkek versiyonunda gördüm. İşe güce başlamadan kendi mahallesinde aşık olup evlenen ama daha sonra iş ortamındaki arkadaşları ile sosyal hayatı değişen renklenen bir çok erkeğin eşini bu ortamlara sokmaktan çekindiğine şahit oldum. O yüzden çekincelerini anlıyorum. Keşke o erkekler de zamanında bu soruyu kendilerine sorsalardı. Belki bazı şeyler başlamadan biterdi.
Aşk inanılmaz güzel bir duygu ama bazı şeylerle beslenilmezse sönmeye mahkum. Benzer hobiler, ilgi alanları, akşamları konuşacak konular, arkadaşlıklar. İnsan sürekli gelişen bir varlık benim hobilerim ve ilgi alanlarımın bir çoğu lise-üniversite-ilk çalışma yerim-ikinci çalışma yerim zamanlarında değişiklik göstermiştir. Çok köklü değildi tabi ama köklü de olabilirdi.
Gene de iş imkanı olursa, özgüveni yerindeyse, dışa dönük bir insansa sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Tabi arada laf söyleyen olacaktır ama onlar her zaman söyleyecek bir şey bulur.
Özgüveni çok yerinde bir insan çok şükür, o yüzden onun için sorun olmaz ondan eminim :) artık benim için de sorun değil sorgulamalarım dün gece itibariyle yapıcı arkadaşların yorumu sayesinde son buldu. Ben bu adamı seviyorum ve onunla yaşlanmak istiyorum