ben aletli jımnastik yapmanızı oneririm
1 yıl step aerobik hocalıgı yaptım gunde 3 seansa giriyordum bir kilo vermedim :) ama cok sıkılasmıstım
aletli jımnastıkte hem sıkılastım hemde 1 ayda 6 kilo verdim bence daha ozgurce yapılan sporlar daha zevkli
ben 1.5 aydır ewde cd den aerobik yapıorum 45 dk we 20 dk kadarda streching sabahlarıda 30 dk plates yapıorum sonuc 33 günde 6 kilo gitti
tebrik ederim
kilonuz kactı acaba?
tsk ler ben 100 kıloydum yıllar önce bu kılodan basladım ilk we 70 küsürlere kadar indim yani 72-73 arası sonra tekrar basladım spora 73 kıloydum basladımda 1.5 ay oldu spor yapalı 6 kılo werdim suan 67-67.5 arası oynuorum sanırım sabitlendinde tam 67 olcak daha wermem gereken bi 7 kilo daha war
bir yerden sonra vucut sabitleniyor aynı kiloda bu durumda daha fazla yüklenemk gerekiyor cunku vucut o tempoya alısıyor daha fazlasını istiyor
sizi alkisalkisalkis tebrikler bu azimle devam ettikten sonra istediğiniz kiloya düşersiniz
kolay gelsin
ben iki gün aerobik 2 günde fitness a gidiyordum
giderken 45 dk dönerken 45 dk yol yürüyordum
3 ayda 4,5 kilo verdim
fakat diyet hiç yapmadım
çabuk verilen kilo iyi değil zaten yavaş yavaş düzenli verdim
ewt cnm haklısın hemen korumaya alıor wücut kendini ben sabahları ebru sallıyla yarım saat plates yapıorum öleden sonrada 45 dk aerobik ve 20 dk strech yapıyorum netten indirdiim cd lerle yapıyorum tabii hayatımdan tatlı ve colayı cıkardım dikkat ediyorum cok tsk ederim motivasyon icin bi 6 kilo daha kaldı ins bunuda vercem :)
diet gercekten azim işi azimli olanlar sonuca eriyor ve bircok kadında hep yarıda bırakıyor özellikle kilo vermenin zorlastıgı noktada... 6 kilo verdiğin kilolara karsı cok az bir rakam az kalmıs hedefine ulasmaya :)
tsk ler ben 100 kıloydum yıllar önce bu kılodan basladım ilk we 70 küsürlere kadar indim yani 72-73 arası sonra tekrar basladım spora 73 kıloydum basladımda 1.5 ay oldu spor yapalı 6 kılo werdim suan 67-67.5 arası oynuorum sanırım sabitlendinde tam 67 olcak daha wermem gereken bi 7 kilo daha war
tebrik ederim sizi. azimli olmanız gerçekten çok güzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?