- 10 Aralık 2011
- 24
- 0
- 86
Merhaba canım,
Öncelikle evlenme teklifi için hayırlı olsun demek istiyorum ve Allah tamamına erdirsin inşallah.ve erkek arkadaşınada helal olsun demek istiyorum demekki seni gerçekten çok seviyor,seni sen olduğun için seviyor.sen bir karar vermişsin ve bu zor yolculuğa çıkmışsın önemli olan karar verip başlayabilmek zaten.kilo vermeye de başlamışsın çok sevindim.sana birkaç tavsiyede bulunacağım..öğle ve akşam yemeklerine mutlaka 2 yk yarım yağlı yoğurt ekle yağ yakımını hızlandırır ve karın yağları için çok etkili..birde günde 2-3 fincan yeşilçay iç...bu arada boyunu ve yaşını öğrenebilir miyim ? tekrar tebrik ederim canım..benim günlüğüme de beklerim :)
Çok çok teşekkür ederim :) Yarım yağlı yoğurt mu? İlk defa duydum mutlaka uygulayacağım! :) Yeşil çaya niye alışamadım bilemiyorum

Önümüzdeki hafta işe giderken başka bir yol deneyeceğim, yürüyüş şart biliyorum... Ama havlar çok soğuk, bu yüzden üşeniyordum hep... Bugünden itibaren Allah izin verirse tam 7 günüm var ikinci görüşmeye; aslında farkındayım en önce sağlık için diyetteyim ama şimdi biraz daha toparlamış görseler beni hiç fena olmaz dimi :82:
Güzel dileklerin için tekrar tekrar çok teşekkür ederim; sayfana iadei ziyarete geleceğim :))