Storyse'nin Diyet Günlüğü

Merhaba canım,

Öncelikle evlenme teklifi için hayırlı olsun demek istiyorum ve Allah tamamına erdirsin inşallah.ve erkek arkadaşınada helal olsun demek istiyorum demekki seni gerçekten çok seviyor,seni sen olduğun için seviyor.sen bir karar vermişsin ve bu zor yolculuğa çıkmışsın önemli olan karar verip başlayabilmek zaten.kilo vermeye de başlamışsın çok sevindim.sana birkaç tavsiyede bulunacağım..öğle ve akşam yemeklerine mutlaka 2 yk yarım yağlı yoğurt ekle yağ yakımını hızlandırır ve karın yağları için çok etkili..birde günde 2-3 fincan yeşilçay iç...bu arada boyunu ve yaşını öğrenebilir miyim ? tekrar tebrik ederim canım..benim günlüğüme de beklerim :)

Çok çok teşekkür ederim :) Yarım yağlı yoğurt mu? İlk defa duydum mutlaka uygulayacağım! :) Yeşil çaya niye alışamadım bilemiyorum :( Ama zorlamam gerek kendimi biliyorum... Yaşım 23, boyum 1,67...
Önümüzdeki hafta işe giderken başka bir yol deneyeceğim, yürüyüş şart biliyorum... Ama havlar çok soğuk, bu yüzden üşeniyordum hep... Bugünden itibaren Allah izin verirse tam 7 günüm var ikinci görüşmeye; aslında farkındayım en önce sağlık için diyetteyim ama şimdi biraz daha toparlamış görseler beni hiç fena olmaz dimi :82:
Güzel dileklerin için tekrar tekrar çok teşekkür ederim; sayfana iadei ziyarete geleceğim :))

Allah bozmasın canım bi kaşıyıver:1: çok güzel bir sebebin sana destek olan bir sevgilin var. istediğin kiloya ulaşıp kuğu gibi bir gelin olacağına eminim... ömür boyu sık sık o fotoğraflara bakacaksın, söz nişan özellikle de düğün fotoğraflarına...

tatlım benim şu anda yapabildiğim tek spor dans etmek, kızım banda çıkmaya çalışıyor çünkü korkuyorum, o uyurken de evle filan uğraşıyorum olmuyor. biz müzik kanallarını açıp beraber dans ediyoruz, tavsiye ederim. zumba fitness diye danslı aerobik varmış, netten indirebilsem ben de onu yapmaya başlayacağım. malum bi yandan sıkılaşmak lazım...

Allah bozmasın canım bi kaşıyıver:1: çok güzel bir sebebin sana destek olan bir sevgilin var. istediğin kiloya ulaşıp kuğu gibi bir gelin olacağına eminim... ömür boyu sık sık o fotoğraflara bakacaksın, söz nişan özellikle de düğün fotoğraflarına...

tatlım benim şu anda yapabildiğim tek spor dans etmek, kızım banda çıkmaya çalışıyor çünkü korkuyorum, o uyurken de evle filan uğraşıyorum olmuyor. biz müzik kanallarını açıp beraber dans ediyoruz, tavsiye ederim. zumba fitness diye danslı aerobik varmış, netten indirebilsem ben de onu yapmaya başlayacağım. malum bi yandan sıkılaşmak lazım...

Çok teşekkürler güzel desteğiniz için! :) Kızınızı Allah bağışlasın, büyümüş de annesinin bandına çıkmaya çalışırmış; fıstık bu yaştan sağlıklı yaşamı seçmiş diyebiliriz:) Allah bağışlasın, nazarlardan korusun onu :) İnşallah biz de o günleri görürüz demek gerek :)
Spor için tavsiyeniz harika! Evde duran koşu bandından da çoook daha eğlencelidir eminim... Bende bir de wii fitnes var, bir de onu deneyeceğim... Dediğiniz gibi eğlenceli spor gerek bana ki her gün işten yorgun argın geldikten sonra bana sporu cazip kılabilsin :)
Denenecek çok şey var, hala yeşil çaya başlayamadım; ama nişana kadar bolca tüketmeliyim bunun farkındayım... Pazartesiden sonra düzenli spor şart, ah havalar da bir düzelse...

Sabahları kepek ekmekli sandeviç, yada kepekli-beyaz peynirli tost... Öğlen pilavsız-makarnasız bir öğün... Akşam da ızgara yada salata yiyordum hep; o kadar ki artık hep aynı şeyleri yazmayayım diye; değişimlerde yazıyordum buraya;
AMA BAKTIM OLACAK GİBİ DEĞİL, BEN 1 KG DAHA VEREMİYORUM! :63: BİRŞEYLERİN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNE KARAR VERDİM!
Evet vücudum daha bir şekilli sanki; ama tartı üzerinde hep aynı hep aynı... Duyumlarımda; ''Yaptığın diyete bünyen alışmış olabilir, o yüzden kilo veremiyorsun bir öğününü farklılaştır; mideni şaşırt'' kelimeleri yer alıyor... DENEYECEĞİM ELBETTE! :61: Bende akşam yemeklerimde Special K yada Nesfit kornfleks yemeye karar verdim! :)
Bakalım nasıl sonuçlar göreceğim... Yeniden diyetime tutunmam gerek; çünkü ara ara kaçırmaya başlıyorum azim olmayınca... Hepimize sağlıklı zayıflamalar olsunnnnn ! :87:

Back
X