Stradivarius

sana katılıyorum bazı şeyler harika ama kalitesiz son zamanlarda alışverişte mutlaka bişeyler aldım çok güzel şeyler ama beden ölçüleri fazlasıyla küçük.

alışveriş listemin 1 numarasıdır..tarzı tam bana göre..

bende bu haftasonu keşfettim..harika modelleri var..hemen bişi alıverdim kendime...

kotlarını beğeniyorum ama denemedim, modelleri güzel.. bir de ayakkabıları çok şirin hem tasarımı güzel hem de fiyatı ama çok kaliteli değil tabi

Bu gün cevahirdekine gittim. Kapış kapıştı.12 liraya bir elbise beğendim ama almadım çünkü başka bir elbiseme çok benziyor farklı rengi olsaydı yine alacaktım. Bir de bir bluzu var ben de modeli çok güzel ama hemen tüylendi.

Kendimi adadığım diğer ZARA grubu. Pull&Bear ve Bershka'dan daha kaliteli kumaşları var. Yani Stradivarius'tan aldıklarım daha kalite duran şeyler oluyor P&B ve Bershka'dakilere nazaran. Onlar daha sokak tarzı.
Stradivarius'un ayakkabılarına eriyip bitiyorum. 1milyon çift alabilirim :) Bu sezonda harika bohem tunikler getirmişler. Bayıldım,tunik gömlekleri de herkesin üstünde forma olanların aksine farkedilebilir nitelikte farklı.Fiyatları da çok iyi.Moda dışı kalmaya değmez gerçekten.
Geçen hafta Cevahir mağazasından yeni sezonda kullanabileceğim burnu açık siyah,topuklu çok şık bir stiletto aldım. Fiyatı da 29.95 dı. Ayakta inanılmaz şık duruyor.

Son düzenleme:
marka takıntım olmamasına rağmen takıntım olan tek marka :asigim:
sık sık ziyaret ettiğim ve aynı sıklıkta kendini yenileyen bi yer. verdiğiniz paradan daha fazla bi kalite sunuyor gibi geliyor. şakkıdı
yakın olanlar için fatih-historia da giriş katında bi mağazası mevcut

sorun bende mi bilmiyorum ama çok didiklemem lazım ki bişiler bulabileyim ordan..
geçtiğimiz h.sonu 1 saate yakın vakit harcadım ve 2 elbise 1 ceket/mont 1 yelek 1 elbise/gömlek ( bu yeni sanırım bu sene moda olan tunik göyneklerin elbise şeklinde olanı ) 1 çanta alabildim sadece..

bende burdan mont aldım..
beyaz kısa hoş bişe..
ama yıkadı annem makinada biraz bi tuhaf oldu kol kısımları(

yok cnm çekmedi Allah tan
ama böle ip çeker yaaa mesela hırkayı takarsın bi yere öle bişey oldu gıcık oldummm klava:

makinada takılmıstır ama bana biraz kalitesinden gibi geldi..
dier montumu 20 kre yıkadı annm hiç bişey olmadı
ama yinede severek giyiyorumm
bi de kendi paramla aldım bu montu hani normalde babmdan fln isterim yaa :))
cok değerli bnm için bu yüzden :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…