• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stradivarius

gömlek ve tuniklerine kurban olurum delikafadulden bir de o ayakkabıları yok mu :1shok: beni bile topuklu giymeye zorladılarsa herkes giyebilir yani. ah ben bu mağazaya çadır kurmak istiyorum. bir de bershkaya. pffff.

Malibu montuna üzüldüms. Ankara mağazası nerede birde ben gözatayım. Teşekkürler

geçen sene tarzına ölüp bitiyodum hatta kıyafeti görmeden stradivarius sa alırım diyecek durumdaydım ama nedense bu seneki tarzını sevemedim

çok güzel gömlek tişörtve kotlar aldım, ama hiç uzun ömürlü olmayacak gibi. Berchka daha kaliteli bence:teytey:

ya çok merak ettim yaa bende bir zara hastası olaraktan ilk defa duydum bu markayı, adanada yok böle şeyler :D

ya çok merak ettim yaa bende bir zara hastası olaraktan ilk defa duydum bu markayı, adanada yok böle şeyler :D

Dünyanın en büyük giyim perakende şirketlerinden ıspanyol Inditex Group;
Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home ve Uterque markalarını bünyesinde bulunduruyor diye bir dipnot düşmek istedim :enbuyukkk:

Hastasıyım ben bu markanın.
Capacity açıldığından beri başka yere gitmiyorum gerçekten harika modelleri var o kadar da pahalı değil.
Tunik ve tayt modasına ben de katıldım sayelerinde teşekkür ediyorum hatta gidip bir gömlek daha alasım var kırmızılarda gözüm kalmıştı :)

çantaları çok güzel ve ucuz. bende burdan çanta alma hastalığı oluştu adeta! bir de hırkalarını çok seviyorum güzel tasarımları var

tamamiyle benim tarzımı yansıtıyor, ayakkabıları çok kaliteli değil ama malesef ben vazgeçemiyorum . bu sene mont ve ayakkabımı stradivariustan aldım :)

Back
X