stres altındayım

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Merhaba hanımlar.
Bugünlerde çok stres altındayım kendime bu durumu dert yaptım.
Bi süre hatta 4 5 6 yıl boyunca çocuk istemiyorum .olmasada olur düşüncesindeyim.rüyalarıma giriyor hep anne olduğum ve korktuğum o derece
Klasik korunma yöntemleri garanti mi ??? Her ay artık korkuyla hasta olmamı bekliyorum 1 2 gün geç kalsam depresyona giriyorum
Sonuç siz nasıl korunuyorsunuZ

8 ay hap ile 4 aydir da korunma sayilmayan bir yontemle.
Aslina bakarsan hamile kalmak o kadar zor ki
Bence hamile kalamamaktan korkmamiz lazim yanlislikla hamile kalmaktan korkmak yerine.
Hapla da guvenligi gayet guzel saglayabilirsin eger hap kullanip hamile kalirsan da o azimli kucuk spermi simdiden kutlarim.

Offff gene hap hap gapevet hamile kalmaktan korkuyorum hazır değilim

Bende istemiyorum simdilik bebek. Yazz kullaniyordum onceden cildime de cok iyi gelmisti ama birakma karari aldik. Biliyor musun gecen ruyamda anne oldugumu gordum hissettim anneligi o kadar guz3l ki, herseyimi ona vermek istedim ruyaydi ama cok etkiledi beni. Su is durumum olmasa hemen calismalara baslarim gibi.

Bende rüyalarımda görüyorum ama orda bile korkuyorum.sen yine içgüdün var anneliğe karşı.sevmeyenler neyapsın

ayneenn canm bende rüyalarımda görmüstümm diyorumm yaa hamileyim işte teste gerk yokk :) o derece yanii eşimde görmüş geçenlerde..bu yöntem kötü etkiliyor ya gecendede kaçtı biraaz dede simdiden stresteyim..

Kondomla korunuyorum ins.bu sekilde hamile kalmammmm
Yoksa bunalima girerim rabbim olmayanlara versin

En mantıklı kondom. Bir fıkra vardı bununla ilgili ama bam yemekten tırsıyorum bari özet geçeyim.
Artık kondoma rağmen hamile kalan olursa çocuğun adını David Copperfield koymak gerek.

En mantıklı kondom. Bir fıkra vardı bununla ilgili ama bam yemekten tırsıyorum bari özet geçeyim.
Artık kondoma rağmen hamile kalan olursa çocuğun adını David Copperfield koymak gerek.
benm eşimde kondom istemiyor..yok yırtık cıkabilirmiş falan..

Kimisi ister olmaz, kimisi istemez olur. Off falan deme. Bir gün gelir olmadığı için oflarsin, Allah korusun. Dedigim gibi siz onleminizi alin gerisi takdiri ilahi...
Ben san anneliğe hazır değilim ne maddi ne manevi birikimim yok iyi bir anne olamam yani.illede çocuk demiyoum getiripte ne onun günahına girerim ne kendime haksızlık yaparım.o yüzden kendimi bildğim için istemiyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…