- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
8 ay hap ile 4 aydir da korunma sayilmayan bir yontemle.
Aslina bakarsan hamile kalmak o kadar zor ki
Bence hamile kalamamaktan korkmamiz lazim yanlislikla hamile kalmaktan korkmak yerine.
Hapla da guvenligi gayet guzel saglayabilirsin eger hap kullanip hamile kalirsan da o azimli kucuk spermi simdiden kutlarim.
Bende rüyalarımda görüyorum ama orda bile korkuyorum.sen yine içgüdün var anneliğe karşı.sevmeyenler neyapsınBende istemiyorum simdilik bebek. Yazz kullaniyordum onceden cildime de cok iyi gelmisti ama birakma karari aldik. Biliyor musun gecen ruyamda anne oldugumu gordum hissettim anneligi o kadar guz3l ki, herseyimi ona vermek istedim ruyaydi ama cok etkiledi beni. Su is durumum olmasa hemen calismalara baslarim gibi.
ayneenn canm bende rüyalarımda görmüstümm diyorumm yaa hamileyim işte teste gerk yokk :) o derece yanii eşimde görmüş geçenlerde..bu yöntem kötü etkiliyor yaBende istemiyorum simdilik bebek. Yazz kullaniyordum onceden cildime de cok iyi gelmisti ama birakma karari aldik. Biliyor musun gecen ruyamda anne oldugumu gordum hissettim anneligi o kadar guz3l ki, herseyimi ona vermek istedim ruyaydi ama cok etkiledi beni. Su is durumum olmasa hemen calismalara baslarim gibi.
Korunann hanımlar nerdesiniZzzzzzzz
Doktora devamlı gidiyorum olacağı için korkuyorumbelki bebeğin olmuyordur çok korkma
tabii öyle bi ihtimalde var...belkide olmuyor biz korunuyoruz sanıyoruz bunu nasl anlayacağız ki..belki bebeğin olmuyordur çok korkma
OffffffffffBi tanidigimiz kordonunu baglattirdigi halde hamile kalmisti. Dünyaya gelecek olan bebek ister korun, ister korunma geliyor.
Yani bu kadar dert etme. Her seyin hayirlisi olsun inşallah. ..
Offffffffff
Sizce klasik yöntemler nederece gğvenli.Hap yada iğne ile korunabilirsiniz gününü geciktirmediğiniz sürece bir sorun olmaz
benm eşimde kondom istemiyor..yok yırtık cıkabilirmiş falan..En mantıklı kondom. Bir fıkra vardı bununla ilgili ama bam yemekten tırsıyorum bari özet geçeyim.
Artık kondoma rağmen hamile kalan olursa çocuğun adını David Copperfield koymak gerek.
Ben san anneliğe hazır değilim ne maddi ne manevi birikimim yok iyi bir anne olamam yani.illede çocuk demiyoum getiripte ne onun günahına girerim ne kendime haksızlık yaparım.o yüzden kendimi bildğim için istemiyırumKimisi ister olmaz, kimisi istemez olur. Off falan deme. Bir gün gelir olmadığı için oflarsin, Allah korusun. Dedigim gibi siz onleminizi alin gerisi takdiri ilahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?