- 6 Mart 2011
- 2.683
- 750
- 248
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
yani haklısınız...ama henüz imkanlar ve bayan içinde psikolojiniz hazrr değilse böyle konular düşünülüyor..Ne kadar korunursan korun ;Rabbim verecekse olur..
Adet döngüsü düzenliyse korkmaya gerek yok bence, zaten yumurtan parçalanıp vücuttan atılmaya hazırlanıyor, döllenecek yumurta kalmayınca hamilelik ihtimali de kalmaz diye düşünüyorum. Biz bir senedir böyle yapıyoruz, ilk başlarda eşim de çekindi ama sonra o da o son günleri beklemeye başladıhmm düşükte olsa ihtimal..bide eşime söylesemde yinede rahat etmez..
Canim eşimin bir akrabasi var hapla korunuyodu bayan sonra cocuk yapmaya karar verdiler simdide çocugu olmuyo neler yaptilar ne tedaviler etki etmedi dogum kontrol haplari kısırlık yapiyomus bayanlarda doktoru öyle söylemis bende kulaktan dolma duydum ama hap kullaniyorum dedigin icin uyarmak istedim ne olur ne olmaz..herzaman erkegin korunmasini tavsiye etmisler bilgin olsun..Bende istemiyorum simdilik bebek. Yazz kullaniyordum onceden cildime de cok iyi gelmisti ama birakma karari aldik. Biliyor musun gecen ruyamda anne oldugumu gordum hissettim anneligi o kadar guz3l ki, herseyimi ona vermek istedim ruyaydi ama cok etkiledi beni. Su is durumum olmasa hemen calismalara baslarim gibi.
hmm denemek lazımm...evt düzenli gidiyor ve catlama günlerini hissediyorum ztn..eşimi hazırlamak lazm buna..ve bende en merk ettiğim korunmamakAdet döngüsü düzenliyse korkmaya gerek yok bence, zaten yumurtan parçalanıp vücuttan atılmaya hazırlanıyor, döllenecek yumurta kalmayınca hamilelik ihtimali de kalmaz diye düşünüyorum. Biz bir senedir böyle yapıyoruz, ilk başlarda eşim de çekindi ama sonra o da o son günleri beklemeye başladıPrezervatif sevmiyoruz ama şu an en iyi yöntem de bu bizim için.
hadii yaa çokk kötüü Allah isteyen herkese verir inş...bende ilaçtan yana değilim..ve istedğimde olsun isterimm yaaaCanim eşimin bir akrabasi var hapla korunuyodu bayan sonra cocuk yapmaya karar verdiler simdide çocugu olmuyo neler yaptilar ne tedaviler etki etmedi dogum kontrol haplari kısırlık yapiyomus bayanlarda doktoru öyle söylemis bende kulaktan dolma duydum ama hap kullaniyorum dedigin icin uyarmak istedim ne olur ne olmaz..herzaman erkegin korunmasini tavsiye etmisler bilgin olsun..
Amin canım inşallah benimde kesin bir bilgim yok ama kız çok kesin konuştu üstüne basa basa uyardi hatta beni kullaniyosan icme sakin dedin..ben kullanmiyorum ne olur ne olmazzhadii yaa çokk kötüü Allah isteyen herkese verir inş...bende ilaçtan yana değilim..ve istedğimde olsun isterimm yaaa
bende kullanmıyorum canımm..biara düşündüm sırf eşim kondom kullanmıyor ona güvenemiyorum diye ama sonra istemedi bnmde işime geldiAmin canım inşallah benimde kesin bir bilgim yok ama kız çok kesin konuştu üstüne basa basa uyardi hatta beni kullaniyosan icme sakin dedin..ben kullanmiyorum ne olur ne olmazz
Zeynepciğim ben 6ay kadar korundum ...3yıllık evliyim ,tabi ozaman korkuyordum ,hemen hamile kalmayayım vs ;daga yeni evliyiz gibi şeyler diyordumyani haklısınız...ama henüz imkanlar ve bayan içinde psikolojiniz hazrr değilse böyle konular düşünülüyor..
ALLAH gönlüne göre versin inşallah canim hayirlisi olsun:)bende kullanmıyorum canımm..biara düşündüm sırf eşim kondom kullanmıyor ona güvenemiyorum diye ama sonra istemedi bnmde işime geldihayrlı bi zamanda oda olur inş..bi memur olsammm ahh ahh hemen isterim..
haklısınız bunu da cok iyi biliyorum..eşimin kardeşinin dayısının da cocugu olmuyor..benm ailemde tedaviyle olmusuz..ama bu farklı bi duygu atamıyor insan bende daha 5 aylık evliyim aniden olmasndan da bilinçli ve hazır olmaa meselesi..inş hep diyorum Allah ım isteyenlere verir inş.Zeynepciğim ben 6ay kadar korundum ...3yıllık evliyim ,tabi ozaman korkuyordum ,hemen hamile kalmayayım vs ;daga yeni evliyiz gibi şeyler diyordumTabi nerden bileyim zaten çocuğumun olmayacağını ;boşuna korunduğunu Şimdi halen yok bebek ;ozamanlar düşünceme gülüyorum ..çocuk siz isteyince olmaz cnm ,yada istemeyince Rabbim vermez diye bişiy yok ...
İnş canım ..ama sana tavsiyem çok geciktirme ;hatta bir jinekoloğa gidip ön muayene ol her ihtımale karşı ..,şuan interfinite okadar yaygınki ;haklısınız bunu da cok iyi biliyorum..eşimin kardeşinin dayısının da cocugu olmuyor..benm ailemde tedaviyle olmusuz..ama bu farklı bi duygu atamıyor insan bende daha 5 aylık evliyim aniden olmasndan da bilinçli ve hazır olmaa meselesi..inş hep diyorum Allah ım isteyenlere verir inş.
Nedir bu, hiç duymadım?Yo yazdım cevabı kol altı implant
kesinlikle haklısınızz..ya benm eşimde hiç istemiyor oda cok etkiliyor beni..bu hastalıklar hakkındada hiç bilgim yok aslında kontrol iyi olur bence...gecen gün kaynım doktora gidicem dedi eşimde soruyor ameliyat yernde mi bi problem var die..snra indiler dedim anlamıyor musun 1.5 senedir cocukları olmuyor oda ilkte senin gibi korunmus dedi..bi celallendi koruncam tabi falan diee..snra yumusak bi anında dedim sen istemiyorsan bende istemiyorum sadece böyle korunma kondom kullan dedmm sonra die geçiştirdi..İnş canım ..ama sana tavsiyem çok geciktirme ;hatta bir jinekoloğa gidip ön muayene ol her ihtımale karşı ..,şuan interfinite okadar yaygınki ;
hayırlısıyla olur inş. tatlım...yani cocugu olanların bile 2.cisi olmuyormus gerckten Allah isteyince..anneminde zamanında tedavisiz olan bebişleri düsmüş bizde abimle tedaviyle olmusuz benm nasl olacak bilmiyorum..Her şey nasip bence korunma da fasa fiso bi yerde.
Ben 1 yıldır korunmuyorum göbiş boş misal.
Korunann hanımlar nerdesiniZzzzzzzz
benm eşimde kondom istemiyor..yok yırtık cıkabilirmiş falan..
Canım hakkınızda hayırlısı olsun ..birde kader planında hiç itirazın olmuyor bişeylerekesinlikle haklısınızz..ya benm eşimde hiç istemiyor oda cok etkiliyor beni..bu hastalıklar hakkındada hiç bilgim yok aslında kontrol iyi olur bence...gecen gün kaynım doktora gidicem dedi eşimde soruyor ameliyat yernde mi bi problem var die..snra indiler dedim anlamıyor musun 1.5 senedir cocukları olmuyor oda ilkte senin gibi korunmus dedi..bi celallendi koruncam tabi falan diee..snra yumusak bi anında dedim sen istemiyorsan bende istemiyorum sadece böyle korunma kondom kullan dedmm sonra die geçiştirdi..
sanırım kendisi için erteleyip duruyor geçen günde ben dısardan alamam netten sipariş veririm bi ara dedi..delii yaaaKondom bana göre yeterince güvenli. Bir buçuk yıldır başka bir şey kullanmadım.
Allah nasip ederse ilk doğumdan sonra hap kullanmaya başlarım diye düşünüyorum.
Erkekler genelde yırtık çıkacak diye değil de kendileri için istemiyor.
Ben benimkine başka seçenek sunmayınca mecbur kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?