stres altındayım

O çok düşük bir ihtimal zaten kontrol ediyorsunuz ve sorun varsa ertesi gün hapı kullanıyorsunuz. Ben kullanılan ilaçları hiç doğru bulmuyorum kadın ları psikolojik ve bedensel olarak değiştiriyor. Sismanlatabiliyor fazla zatiflatabiliyor. Göbek ve yanlarda yağlanma yapabiliyor. Tüylenme yapabiliyor yada depresif hale sokuyor. Hormonlarınızla oynuyor sonuçta. Erkekler in kullanabileceği bir ilaç olsa bu etkilerde emin olun kullanamazlar. Ben spiral ile hamile kalan da çok duydum mesela. Ömür boyu ilaç kullanıyorsunuz mutlaka bir yan etkisi oluyordur. Yani uçakla seyahat ederken ölme ihtimaliniz kadar düşük aslında kondomla hamile kalma ihtimali.
benm eşimde kondom istemiyor..yok yırtık cıkabilirmiş falan..

kesinlikle ilaç konusunda katılıyorıum...eşim kullanmamı istemediği gibi kendisinin kullanma ihtimali olsa kesinlikle kullanmazdı..biz ilaç sevmeyen bi çiftizz ama eşim bi kondom kullanma içim raht edecek...

Ben de bi süre çocuk istemiyorum hatta kafamda iki sene gibi bi süre var. Korunma yöntemimiz prezervatif, adetime bir hafta kala da korunmuyoruz. İki senelik evliyim, hiç sorun çıkmadı, hiç korkuyla beklediğim ay yok Evham yapma, kendinden emin bi şekilde korunursan bişey olmaz.

4 5 6 yıl çok güldüm
konu sahibesi spiral doğum yapmayana takılmıyor bildiğim kadarıyla oluyorsada taktırma
o şekilde kalan çok
hap ve iğneyide bana doktorum doğum yapmadan tavsiye etmedi
bi tane olsun sonra yazarım dedi doktorumda yakınımızdı iyiliğim için bunu söyledi
takvim yöntemi ve geri çekilme korunma yöntemi değildir aslaaaa deneme bu kadar istemiyorsan başına gelir
tek çaren condom onunda yırtık çıkma riski var her seferinde delik mi değil mi diye kontrol edemiyor insan
bu durumda tek aklıma gelen kol altı implantlar

Bu durumda tek aklıma gelen sevişmeyin diyeceksiniz sanrım

adete bir hafta kala neden korunmuyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…