stres altındayım

aynenn öylee..büyük konuşmak istemem hiçbir zaman..

sanırım kendisi için erteleyip duruyor geçen günde ben dısardan alamam netten sipariş veririm bi ara dedi..delii yaaa

Orası zaten başka bir film. Marketten alana kadar kırk takla atıyor. Önce uzaktan süzüp çeşitlere bakıyor hemen gidip alıyor. Kasada da ayrı bir aksiyon yaşıyor.
Bir keresinde "sen alsana" bile dedi.

Te
sTesekkurler, bize de boyle soylediler korktuk o yuzden biraktik 4 ay kadar once

Orası zaten başka bir film. Marketten alana kadar kırk takla atıyor. Önce uzaktan süzüp çeşitlere bakıyor hemen gidip alıyor. Kasada da ayrı bir aksiyon yaşıyor.
haaa tekk benm ki değil yanii bazı şeylerde türünün son örneğidir de kendisi...bana da dedii hadiii all sen die..Şeytan dedi git al zeynep ama yapmadımm..Yaa bende onu rahat bilirdimm ama evlenince içine kapandı adam..sevgiliyken ailesinin yanına gittiğimde zorla öperdii sen bana yaklasmıyon o yuzdn senin bize gelmeni istemiyom derdi simdide yaa bi dur görcekler diooo...360 derece döndüüüüüüüüüüüü

Artık her an elinin altındasın da ondan. İstediği zaman öpebilir seni sonuçta.
Bu modeller böyle.

Bunu söyleyen doktordan şüphe ederim
Doğum kontrol hapları kısırlığa sebep olmaz
Aksine düzenli kullanımda rahim ağzı kanserine karşı koruyucudur
Hormon içerdikleri için bünyeden bünyeye farklılık gösteren yan etkileri olabiliyor ama bunların içinde asla kısırlık yok
Bilakis diğer diğer yöntemlerden daha evladır, spirallerin yarattığı yara ve enfeksiyonları hesaba katarsak dk çok masum kalıyor. Erkeklerin korunma yöntemleri genelde güvenilir olmuyor çünkü dikkat etmiyorlar, dikkat etse de kaza oranı çok yüksek. Yazınızı görünce bilgi vermek istedim sadece eğer istiyorsanız doğum kontrol haplarını güvenle kullanabilirsiniz

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bende tanıdığımdan öyle duydum herhalde bilgili bir doktor degildi doktoru

Hem hap hem kondom. Çifte koruma. Benim gibi korkaklar için.

Hahah ben bir kere arkadaşım için almıştım. Kız arkadaşım için yani, ikimizdik, janjanlı bir ürün görmüştü utandı almaya. Dedim "yeaa alırım ben" gittim aldım
Çok alay ettim sonra gerçi, kullanırken beni hatırlama sakın diye

senin yasın kaç basın kaç zaten.. sakınn hamile falan kalma..
spiral + hap diyorum.. bir de üstüne geri çekilme. oh mis

biz kondomla korunuyorduk ama ben senden evhamlıyım kondoma güvenemedim hapa başladım
hala hem hap alıp hem kondomla korunuyoruz ikisi aynı anda yani
kim demiş doğum kont yöntemleri yüzde yüz değildir hahaayt bizde yüz de yüz

Ben almam onun için kendi alsın banane. Ben ona "gelirken ped al" diyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…