- 15 Ağustos 2013
- 1.218
- 459
- 148
- 33
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
aynenn öylee..büyük konuşmak istemem hiçbir zaman..Canım hakkınızda hayırlısı olsun ..birde kader planında hiç itirazın olmuyor bişeylere
Olacağı varsa olur ,şimdiden olmayacak çocuğum demekte ;hemen olur bnm demekte hatalı olur
Yaratıcı yarattığı insanı elbet senden iyi biliyor ,inş hayırlı zamanda olur ...
sanırım kendisi için erteleyip duruyor geçen günde ben dısardan alamam netten sipariş veririm bi ara dedi..delii yaaa
sTesekkurler, bize de boyle soylediler korktuk o yuzden biraktik 4 ay kadar onceCanim eşimin bir akrabasi var hapla korunuyodu bayan sonra cocuk yapmaya karar verdiler simdide çocugu olmuyo neler yaptilar ne tedaviler etki etmedi dogum kontrol haplari kısırlık yapiyomus bayanlarda doktoru öyle söylemis bende kulaktan dolma duydum ama hap kullaniyorum dedigin icin uyarmak istedim ne olur ne olmaz..herzaman erkegin korunmasini tavsiye etmisler bilgin olsun..
haaa tekk benm ki değil yanii bazı şeylerde türünün son örneğidir de kendisi...bana da dedii hadiii all sen die..Şeytan dedi git al zeynep ama yapmadımm..Yaa bende onu rahat bilirdimm ama evlenince içine kapandı adam..sevgiliyken ailesinin yanına gittiğimde zorla öperdii sen bana yaklasmıyon o yuzdn senin bize gelmeni istemiyom derdi simdide yaa bi dur görcekler diooo...360 derece döndüüüüüüüüüüüüOrası zaten başka bir film. Marketten alana kadar kırk takla atıyor. Önce uzaktan süzüp çeşitlere bakıyor hemen gidip alıyor. Kasada da ayrı bir aksiyon yaşıyor.
Bir keresinde "sen alsana" bile dedi.
haaa tekk benm ki değil yanii bazı şeylerde türünün son örneğidir de kendisi...bana da dedii hadiii all sen die..Şeytan dedi git al zeynep ama yapmadımm..Yaa bende onu rahat bilirdimm ama evlenince içine kapandı adam..sevgiliyken ailesinin yanına gittiğimde zorla öperdii sen bana yaklasmıyon o yuzdn senin bize gelmeni istemiyom derdi simdide yaa bi dur görcekler diooo...360 derece döndüüüüüüüüüüüü
öylee maleseff..ama ben ona ragmen hep ilgiliyimdir..Artık her an elinin altındasın da ondan. İstediği zaman öpebilir seni sonuçta.
Bu modeller böyle.
Kolda deri altına takılıyor sipiral gibi hormon salgılıyor ve hamile kalınmıyorNedir bu, hiç duymadım?
Canim eşimin bir akrabasi var hapla korunuyodu bayan sonra cocuk yapmaya karar verdiler simdide çocugu olmuyo neler yaptilar ne tedaviler etki etmedi dogum kontrol haplari kısırlık yapiyomus bayanlarda doktoru öyle söylemis bende kulaktan dolma duydum ama hap kullaniyorum dedigin icin uyarmak istedim ne olur ne olmaz..herzaman erkegin korunmasini tavsiye etmisler bilgin olsun..
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bende tanıdığımdan öyle duydum herhalde bilgili bir doktor degildi doktoruBunu söyleyen doktordan şüphe ederim
Doğum kontrol hapları kısırlığa sebep olmaz
Aksine düzenli kullanımda rahim ağzı kanserine karşı koruyucudur
Hormon içerdikleri için bünyeden bünyeye farklılık gösteren yan etkileri olabiliyor ama bunların içinde asla kısırlık yok
Bilakis diğer diğer yöntemlerden daha evladır, spirallerin yarattığı yara ve enfeksiyonları hesaba katarsak dk çok masum kalıyor. Erkeklerin korunma yöntemleri genelde güvenilir olmuyor çünkü dikkat etmiyorlar, dikkat etse de kaza oranı çok yüksek. Yazınızı görünce bilgi vermek istedim sadece eğer istiyorsanız doğum kontrol haplarını güvenle kullanabilirsiniz
Bazılarıda kısırlık yapmıyo diyo aksine faydalari bile var diyorlar ama bilemedim bende riske atmak istemedim öyle duydugum icinde sizide uyarmak istedimTe
sTesekkurler, bize de boyle soylediler korktuk o yuzden biraktik 4 ay kadar once
Hem hap hem kondom. Çifte koruma. Benim gibi korkaklar için.Merhaba hanımlar.
Bugünlerde çok stres altındayım kendime bu durumu dert yaptım.
Bi süre hatta 4 5 6 yıl boyunca çocuk istemiyorum .olmasada olur düşüncesindeyim.rüyalarıma giriyor hep anne olduğum ve korktuğum o derece
Klasik korunma yöntemleri garanti mi ??? Her ay artık korkuyla hasta olmamı bekliyorum 1 2 gün geç kalsam depresyona giriyorum
Sonuç siz nasıl korunuyorsunuZ
Orası zaten başka bir film. Marketten alana kadar kırk takla atıyor. Önce uzaktan süzüp çeşitlere bakıyor hemen gidip alıyor. Kasada da ayrı bir aksiyon yaşıyor.
Bir keresinde "sen alsana" bile dedi.
Hahah ben bir kere arkadaşım için almıştım. Kız arkadaşım için yani, ikimizdik, janjanlı bir ürün görmüştü utandı almaya. Dedim "yeaa alırım ben" gittim aldım
Çok alay ettim sonra gerçi, kullanırken beni hatırlama sakın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?