stres atma merkezi!!!

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
830
113
Diğer
kızıp da içimizde biriktirdiğimiz,dışa vurup da karşımızdaki insanla olan ilişkimizin daha betere gitmesinden çekindiğimiz,kısaca içimizde patlatıp da bizi sinirden adeta uçuran insanlara söylemek istediğiniz ne varsa gelin burada bağırının,rahatlayın:84::84::84:
eş dost kayınvalide kardeş anne...kimdir sizi komaya sokan?!

ooohhh, çok süper walla. başlıyorum ben;

iş arkadaşım olacak bencil, kıt beyinli şahsiyet; gözümün içine baka baka söylediğin yalanların hepsinin farkında olduğumun, ama seninle muhatap olmamak için sana söylemediğimi sonunda fark ettin. hayatım da senin kadar nankör, iki yüzlü, kıt zekalı, beceriksiz biri daha görmedim. görmek de istemem.

ooohhhh, rahatladım, süper oldu

niyeyse benim de üstümden bi yük kalktı,uzun zaman biriktiriyodun herhal,pek bi yürekten söylendi...

flocke döktürmüşün gene yewwwrumm konu süper

Bana gelince;şu an solumda ve karşımda oturan meymenetsiz iş arkadaşlarım ikinizi üstüste koyup dövmek istiyorum.Fatoş senin boğazını sıkıp denize atsam sinirim geçmez.Geçmişte bana yaptıkların burnundan fitil fitil gelsin.

İnşallah tez zamanda şubeye geçip senden kurtulucam.Sonra işten ayrılıp çocuk yapçam.
Yeter sizden çektiğim be gerizekalılar :84:

senin alllahhhhh cesanııııı vermesinnnnnnnnnn keltoşşşşşş bana mobbing yapıosun biliyorummm ama yemezleeeeeeeeerrrrrrrrr. gaza gelmiceeeeem.. geççç o iyi polis ayaklarınıııı..

oh be rahatladım

insan oğlu ne garip...biri yanında oturup sana söyleniyor ve senin ruhun duymuyo

şu an karşımda mahkeme duvarı suratıyla çalışan gerizekalı iş arkadaşım, bikaç hafta sonra başka bir bölüme geçicek olman beni çok mutlu etmekle birlikte o gunleri görmek için sabırsızlanıyorum. sabahları o aptal suratını görmekten kurtulucammmmmmmmmmmmmmmmmm

tam da bunaldığım saatte açtığınız bu konu demiştim ya ben öpüyorum sizi

ayrıntıya girdikçe sinirleniyorum ama sadece sevgili valideme okkalısından sevgilerimi göndereyim bu vesileyle

(hıııııı evet anneye sanal da olsa el kalkmaz, laf edilmez, saygısızlık hiiiç edilmez... böyle yorum yapmaya niyetlenenler tez elden vazgeçin bir sonraki cevabın öznesi olmayın derim )

insan oğlu ne garip...biri yanında oturup sana söyleniyor ve senin ruhun duymuyo

aynen canım daha neler neler geçiyo içimden onlara karşı da suratlarına tüküresim var yapamıyorum içimde patlıyo
Bu konuya sayfalarca yorum yazabilirim o haldeyim yani Devam ediyorum;

Dua edin aptal çalışma arkadaşlarım bu işe ihtiyacım var,yoksa ben sizi damdan düşmüş öküze benzetmezmiydim şimdiye kadar
Siz bütün gün telefonda konuşun facede yazışın.Ben eşek gibi çalışayım dimi gerizekalılar.
Sizi terfi ettiren kademe kademe salakların canına ot tıkıyim ben.

40 yaşına gelip de hala neden "evlilik gerekli değil o yüzden evlenmiyorum" bahanesinin arkasına saklandığınızı şimdi çok iyi anlıyorum.Bu kibirlilikle,çocukların bile yapmayacağı davranışlarınızla size değil erkekler böcekler bile yaklaşmaz

bana nazarı değen gözümün kötü şekil almasına neden olan insan aynısı senin başına gelsin de bende anlayım işde bu insan arkamadan konuşmuş bana nazar değdirmiş .. gözü değenin gözü çıksın.

ohhhh dökün işte eteğinizdeki taşları sööleyin kurtulun söz bir mezar kadar sessizim saklarım sırlarınızı sonsuza kadar (aboooo aciip şairane oldu):82::82::82:

Aslında birsürü şeyy var beni kızdırann işle ilgili ben hepsine birden canınızz cehenneme demek istiyorummm ...........yoruldumm artıkkkkkkkkkkkkk:85: :85: :85:

Aslında birsürü şeyy var beni kızdırann işle ilgili ben hepsine birden canınızz cehenneme demek istiyorummm ...........yoruldumm artıkkkkkkkkkkkkk:85: :85: :85:
tam yerine geldiniz o hal.tek tek de bağırınabilirsiniz herkese...

Şuan karşısındaki müşteriye kendini bulunmaz hint kumaşı gibi anlatan acayip sallayan, bana uyuz olan her zaman bi açığımı bulmaya çalışan patronumun oğluna, Bir saat önce söylediğini unutan patronuma, sürekli bütün işleri üstüme yıkan eşime sinir oluyorum çoooooooook yoruyosunuz beni çooook hemde çooook sinirlendiriyosunuz beni yeter yaaaaaaaaaaa yazık banada

şu an içimde kalan ... vay abaza vay sana da p..n g..ü yakışırdı. yakıştırdıysan kendine.
annene yazık ne diyeyim çok salaksın.
Allah akıl fikir versin sana.
zaten ancak abazalar beğenir sanırım kişi listesinde 1900 olan bir o kadarı da erkek olan birini.. bayanı ekleyen ya çok salaktır. yada aklını peynir ekmekle yemiştir. aslında istedikleri şeyde belli.. ne denir böylelerine.....

vala elimi zor tuttum bir erkek ismiyle girip yazacaktım şapşal kıza...yada şapşal erkeklere hangi p.. çalışıyorsun diyecektim. o kadar yani... ama çalınmış bir şey değil kız gerçekten bir garip...oğlum allah akıl versin sana...

((((hakketen nette ereke ismiyle girin araştırın bakın. kız fotoğ. çalıp duvarını açan bir sürü sayfa... erkekle kız giibi konuşan o kadar şapşal insan varki. resmen kızı o.. gibi gösteriyorlar. bizim ö...z erkeklerde ne biçim laflar yazıyorlar. ne iğrenç şu facebooook ... resmen... şeyi çıkmış. allah bin türlü belalarını versin.)

Son düzenleme:
Aptal kadın, bana yıllar önce okumaya çalışacağına bi an önce calısmaya basla da babana destek ol dedin kaç kere hiç utanmadan, bi de akrabam olcaksın Ayrıca sana ne ha sana ne??

Ha şimdi mis gibi bölümde okuyorum biliyorum çatlıyosunuz çatır çatır, çünkü sizin çocuklarınız benim ulaşacagım yere gelemeyecekler Ha sizin paranızla saltanat içinde yaşıyor olabilirler ama bu bana hiç batmıyo.. Çünkü baba parası bana lazım olan şey değil, aklım yetiyor çok şükür

Okumakla beraber çalışıyorum da bu da sizi daha da çatlatıyo biliyorum.. Beni gördüğünüzde selam vermiyosunuz ama biraz içip sarhoş olunca yanıma gelip iltifat etmeye başlıyosunuz Yalakalar ! !

Yine de aileme saygımdan ağzımı hala açıp bişey demiyorum ama o günler de gelecek.. Yıllar sonra sizinle ben miras bilmem ne için karşı karşıya gelcez ya.. o zaman bak neler olcak

Siz anca para harcamayı, süslenip püslenip fink atmayı biliyorsunuz
Sizinle akraba olduguma inanamıyorum, yüzümü bir mimiğimi size benzetenlere de kızıyorum ayrıca, hiç de benzemiyorum benzemeye de niyetim yok

Çatlayın patlayın bizden uzak Allah'a yakın olun

işte buuuuuuuuuuuu söylüyos bağırıyos saydırıyos rahatlıyos hadin garii

Akrabalarım!!! Çoğunuzdan kurtulmak istiyorum.Toplasam kuzenlerle birlikte 100 kişi varsınızdır.
Ama içinizden kaç adam çıkar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…