niyeyse benim de üstümden bi yük kalktı,uzun zaman biriktiriyodun herhal,pek bi yürekten söylendi...
insan oğlu ne garip...biri yanında oturup sana söyleniyor ve senin ruhun duymuyoflocke döktürmüşün gene yewwwrumm konu süper
Bana gelince;şu an solumda ve karşımda oturan meymenetsiz iş arkadaşlarım ikinizi üstüste koyup dövmek istiyorum.Fatoş senin boğazını sıkıp denize atsam sinirim geçmez.Geçmişte bana yaptıkların burnundan fitil fitil gelsin.
İnşallah tez zamanda şubeye geçip senden kurtulucam.Sonra işten ayrılıp çocuk yapçam.
Yeter sizden çektiğim be gerizekalılar :84:
kızıp da içimizde biriktirdiğimiz,dışa vurup da karşımızdaki insanla olan ilişkimizin daha betere gitmesinden çekindiğimiz,kısaca içimizde patlatıp da bizi sinirden adeta uçuran insanlara söylemek istediğiniz ne varsa gelin burada bağırının,rahatlayın:84::84::84:
eş dost kayınvalide kardeş anne...kimdir sizi komaya sokan?!
insan oğlu ne garip...biri yanında oturup sana söyleniyor ve senin ruhun duymuyo
tam yerine geldiniz o hal.tek tek de bağırınabilirsiniz herkese...Aslında birsürü şeyy var beni kızdırann işle ilgili ben hepsine birden canınızz cehenneme demek istiyorummm ...........yoruldumm artıkkkkkkkkkkkkk:85: :85: :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?