tek tek,tek tek ayıkladım hepsini hayatımdan,ama bu 30 yılımı aldı,anlıyorum seniAkrabalarım!!! Çoğunuzdan kurtulmak istiyorum.Toplasam kuzenlerle birlikte 100 kişi varsınızdır.
Ama içinizden kaç adam çıkar acaba
tek tek,tek tek ayıkladım hepsini hayatımdan,ama bu 30 yılımı aldı,anlıyorum seni
önce alametlerini vereceksin,işin en uzun kısmı da bu oluyor zaten,sonra toplu katliama geçeceksin30 yıl mıflocke cim kafayı yerim ben 30 senede yaww
Teyzelerim halalarım ben sürekli sizi aramak zorunda diilim banane sizin canım cicimli ilişkilerinizden be!!
Diğer yeğenlerinizle buluşun görüşün yiyin için kalın gezin tozun bana bulaşmayın ben aynılarını yapmak zorunda değilim.
Eşek gibi çalışıp bide sizinle uğraşamam.Birbirinizin arkasından söylemediğinizi bırakmayın sonra bi araya gelince can ciğer kuzu sarması olun.oooh ne ala.
keşke hiç olmasaydınız.sizin yüzünüzden bütün hayatımın tadı kaçtı.
ben günün yarısını size yalakalık yapamıyorum diye üzülmekle geçiremicem.
Bu arada anne sana sölüyorum o kadar adamı evime toplayıp dua okutmicam kusura bakma.
bi tane odaya senin akrabaların sığmıyor ne yazık ki.
ve ne yazık ki benim büyük bi evim yok of be off :84:
önce alametlerini vereceksin,işin en uzun kısmı da bu oluyor zaten,sonra toplu katliama geçeceksin.salonda herkes toplanmışken herkes birbiri hakkında ne düşünüyo tek tek sayacaksın,bu kısım yaklaşık bi 25-30 dakka sürüyo.sonra çantanı kaptığın gibi kaçacaksın.evine döndükten sonra cep no.nu değiştir ve benim gibi şehri terk et ...inanılmaz rahatım bi bilsen.....
insan kuş gibi hafifliyor dimi :86::86::86:gerizekalı iş arkadaşlarım herşeyi bana sormanızdan bıktım elli kere anlattığım halde anlamayıp beni ediyosunuz insan bu kadar kalın kafalı olamaz ya.ve içlerinden en gıcık olduğum inşallah yerin değişir,zaten kimse hareketlerini beğenmiyor.işten kaytarmandan,seslerini çıkarmadıkları için işleri diğer arkadaşlara yüklemenden,insanlarla nasıl konuşulacağını bilmemenden,sürekli uykusuz olmandan,bizim aldığımız kıyafetlerin aynısından almandan,emir cümlelerini kurarak konuşmandan bıktık.yakında bi uyarı kağıdı eline gelecek ve bende dahil olmak üzere herkes yerinin değişmesi için dua edecek sana gıcık oluyorum.
ve sevgili kocacığım yatak odasını dağınık bırakmandan bıktım eşyalarını toplamayı öğren hep bağırdığımda 1 hafta toplayıp gene bırakıyosun.
ve çok sevdiğim cocukluk arkadaşım hep benim aramamı beklemenden,cimri olmandan,bencil olmandan nefret ediyorum kaç sefer söyledim ama düzelmedin bir türlü
bunun dışında nerde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen,düşüncesiz olan,kaba olan,telefonla konuşurken soru soran,işim varken yanıma gelip bişey soran,suratsız olan tüm insanlardan nefret ediyorummmmmmm
amma doluymuşum bee
insan kuş gibi hafifliyor dimi :86::86::86:
siz garip de olsa bi dialog kuarbiliyonuz.benim teyzem kendi çapında takılıyo...sabah 5.30- 6.00 gibi arıyo ve anlamadığım bi şive ile:idrüüüüs?! diyo ve sonra hepten kopuyo teyze,susturabilene aşk olsun....Öyle bişey de benim başıma gelmişti.Adamın biri arayıp "hüsamettin" beyle görüşebilir miyim dedi.
Ben de "öyle biri yok" dedim.
"Görüşüyonuz mu nasıllarmış" dedi bana ya töbe töbeee
teşekkürler,kendi reklamımı yapmış gibi olmasın ama,diğer açtığım konulara da bakmanı tavsiye ederim o zaman....Süper bi topik olmuş valla tebrik ediyorum flocke. Sabahtan beri nemrut gibi oturuyordum. İşyerinde katıla katıla gülmeye başladım. Oda arkadaşım da garip garip bana bakıyor. :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?