stres atma merkezi!!!

Gülmekten okuyamıyorum.. Allah da sizi güldürsün vallahi çok stresliydim nasıl rahatladım

"erkek arkadasima" asilan o kendini bilmez, ulaka kizi elime bi gerirsem var yaaaaaaaaaaa!! Ve tabii ki ona yuz veren sevgilime de yapicaklarimi biliyorum.

ya pardon niye sevgilim erkek arkim diyip duruyorum ki ben! Cok sinirliyim heran herseyi yapabilirim!

tüm fuzuli yaratıkları hayatımdan çıkardım ama muhterem yengem,nasıl bir donanıma sahipsin ki sen,seni bi türlü imha edemiyorum...tekrarlayan bi kabus gibi dönüp dönüp hayatıma giriyorsun.satranç hamlesi gibi olan hareketlerimde,tam seni hayatımdan ayıklamak üzereyken her defasında nası şah-mat yapıp hayatıma yerleşiyorsun tekrar?!birbirimizi zerre kadar da sevmiyos,bunu olabildiğince de belli ediyos,beni nevrotik ve ülser yapıyosun...her sigarayı bırakma kararı aldığımda bi telefonun yetiyo paketi yemem için...biliyorum ki hattın öbür ucunda sen de öyle oluyorsun,manyakcan hepinizden ırak olabilmek için şehir değiştirdim,cep numaramı değiştirdim,lan beni nası buldun doğa üstü yaratık?!

bu arada şu sıralar eve bi kedi almaya niyetim var,isimde zorluk çekiyorduk acep adı ne olsun diye,teyzem sağ olsun,ailecek karar aldık kedinin adı idris olacak

Keşke herkes idris gibi olsa

İdris gel
idris git
idris makyaj malzemelerimi dağıtma
idris halıya işeme
idris gel dışarı çıkalım
idris gel dışarda yiyelim

Baksana bi kedi ne istersen yapabiliyo yani bi evlilikten beklediğin çoğu şeyi bi kedide bulabiliyosun.
Benim müdürümün neden 40 yaşında olup halen evlenmediğini anladım.Çünkü 2 tane kedisi var
Pardon "idris"i var

Olmayacak de, umudum yok de, onca şeyi söyle, ayrılmaya karar verelim. Sen daha 24 saat geçmeden seni çok seviyorum diye mesaj at. Harbi bir araba dayaklık adamsın heeee!!! Sürün şimdi, umrumda bile değil!!!

eski sevgilim olacak insan nüsfettesi içimdeki kızgınlık gidene kadar seni kölem yapsamanca rahatlarım şööyle ayaklarımdan başla:)):84:

kızlar burası ne ya.........

anam ne çok gerginmişiz meğersem..delirmişiz yaaa delirtmişler biziiiii

sadece tv den edindiği bilgilerle benimle aşık atmaya çalışan eltim ben 2 üniversite bitirdim artık anla benimle yarışma her aldığımın aynısını almandan benim gibi olmaya çalışmanda bıktım artık yeter seni benimle aynı çatı altında yaşamaya mahkum edeneşimin ailesi sizden nefret ediyorum artık benden uzak durun yeterrrrr

Ah Annecigim! ne olurdu sanki seninle beraber ıkımızın olacagı bır evde yasasaydık?
Sıkıntılar hic bırakmıyor yakamı.
Ama sen isten gelip yanımda olunca dunyalar benim oluyor. iste o zaman bu dusuncelerin hepsi ucup gidiyor aklımdan

bende stres atmaya geldim dostlar :))
karşı dairelerde otursakda sürekli telefon açıp ne yapıyosun diye soran sürekli ya gelip oturmak yada gel kahve içelim diyen evinde hep misafir olsun isteyen ve her misafir geldiğinde beni çağıran, kocam her evden işe çıktığında (bazen akşamda gidiyor göreve) kapıyı kapatır kapatmaz telefona yapışıp gel kahve içelim diyen,sürekli üç yaşındaki oğlunun yaramazlıklarından şikayet eden sürekli yaptığı işleri anlatan ve sürekli hasta olan kültürsüz cahil işe yaramaz asalak insan ben spk çalışıyorum sürekli seninle görüşemem hayatmdan çık artık gelmemek için yada gelmemen için bahane bulmaktan yoruldum sıkıldım senin gibi bir gerizekalıyı çekemicem azcık otur evinde kendi halinde ben yalnızlığı seviyorum bana bulaşma bak çok fena yaparım aptal kadın uzak dur benden seninle görüşmek istemiyorum aptal aptal konuşmalarını dinlemek istemiyorum ne zaman aricak ne uydurcam diye düşünmek istemiyorum dersime konsantre olmak istemiyorum yeter yeter bende sabır taşı yokk kaç defa söyleddim ben görüşmek istemiyorum diye ama her defasında sen benim için çok önemlisin diyip sinirlerimi zıplatma benim sen benim için hiiiiiiççç ama hiiçççç önemli değilsin bunu anla artık

Son düzenleme:

vayyyyyyyyyyy beee nerden nereyeee =)))))

stresimden kurtulabilecege benzemiyorum. erkek arkadas stresi bunun yaninda solda sifir

aslında tam olarak kim suçlu bilemiyorum..

anneanne;biliyorum bunun başında sen vardın.
dede;sen bilmiyor musun karınla başa çıkmayı,kılıbıksın.başka birşey olduğunda ahkam o biçim ama !
babamın babası;sende nasıl hata bulsam bilemedim;erken yaşta evlilik size göre normaldi
anne;19 yaşındaydın biliyorum ama seni affedemiyorum....
baba;ahhh baba....seni seviyorum baba,bizi ziyan ettin baba..!

ben susuyorum çünkü:allahtan korkuyorum.
ben susuyorum çünkü:babamı üzmek istemiyorum.
ben annemin gözlerindeki yaş kurusun istiyorum.

susuyorum..
affettim sanmayın,ben sizi allaha şikayet ettim.

(soruya kapalı)

Son düzenleme:
Melek yüzlü seytansın kızım.
Gülmeden hiç bi halta benzemiyosun.
Bugüne kadar hep sustum kızında günahı yok dedim ama tam bi seytan cıktın.
Seni elime gecirirsem o olmayan kaslarınıda ben yolucam yerinden!
Zaten incecik belli belirsizler. Onlarıda ben yolucam!
Seni elime gecirirsem üstünde denenmemis iskence teknikleri denicem!
Ayrıca o yoluk yoluk olmus ucları catallasmıs saclarınıda komple kökünden tutup çekicem saçsız kalasıca!
Şımarık bencil sey! Kendini ne halt sanıyosun ki sen?
Kimsin ya? Senin yüzünden hayatım zindana döndü.
5 ayın acısını cıkarıcam kızım senden!
Yüzsüzlüklerinin, şımarıklıklarının bütün cezasını çekiceksin.
Beter ol inşallah.!
Allah'ından bul!

evet hangisinden başlasam?? eski sevgilim..

yıllar once en iyi arkadaşındım herşeyini bana anlatırdın. her defasında sonuna kadar dinledim. çıkmaya başladığımızda da birşey değişmedi. seni mutlu etmek için uğraştım. seviyordum ben seni
niye ssana bu kadar güvendimse off salak kafamm!!! he şimdi noldu?? ayrılalı 4 yıl oldu hala bana dertlerini anlatıyosun. bir teselli için bana geliyosun. mahfediyor bu beni. neden sevdiğin kıza gitmiyorsun niye ona dert ynmıyorsun?? unutmama müsade etmiyosun ah bi unutsam seni mutlu olsam da bana yaklaşamasan!!! ama sonunda o da olacak off gözünün önünde evlenecem o zaman anlarsın benim artık olmadığımı tahammül edemiyorum artık kullanıyosun sana olan sevgimi ne diyim sana sen de birgün sev köpek gibi sürün o zman kimse sana yardım etmesin tek dileğim bu!!!!!

anne, artık evine git nolur. evimde yemek pişirip durma.
anneye nasıl söylenir ki bu? ama 24 saat mide bulantısıyla yaşamak da zor valla

kayınvaldemi sevmiyorum. beni biraz kızı gibi görse benden yana olsa kızlarına söyledikleri şeyi bana da söylese hiç bir sorun olmayacak çok üzgünüm çookkk

Ya yolmak istiyorum seni.
Kızım çek git hayatımızdan.
O yüzüğüde sokucam bi tarafına.
Hiiiiç heveslenme ben varken avucunu yalarsın unut yüzük işini.
Ama çok istiyosan takarım ben sana bi tane yüzük!

siz garip de olsa bi dialog kuarbiliyonuz.benim teyzem kendi çapında takılıyo...sabah 5.30- 6.00 gibi arıyo ve anlamadığım bi şive ile:idrüüüüs?! diyo ve sonra hepten kopuyo teyze,susturabilene aşk olsun....

koptum yaaa çatlak teyzeye

hey aptal ukala erkek arkadaş bozuntusu beni arama dediğimde çok ciddiydim yemin ettirmene gerek yoktu sen çok ukala ama aptalın da tekisin sana çoooooook gıcık oluyorum bekle yakında boşayacağım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…