• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stres stres stres...

Sorun Nisanlinda ,
Kendisi ailesine resti cekecek ,
Nisandan sonra artik benden yardim bitti ,maasiniz var gecinin ,demeliydi,
Fazla iyilikten maraz dogar ,sende ailende boyle aman su bu dedikce o sorumluluklarinin hic farkinda olmaz ki ,
Evlendikten sonra da ayni ozveriyi bekler sizden ,
Sonucta her iliskide 2 taraf var ,bi taraf devamli para istiyor digeri veriyor,
Ustelik nisanlin artik evime demeli ,
Karsiniza alip konusun ,aileme karsi mahcup oluyorum ,ailene durumunu guzelce izah et diyin ,
Bundan sonra aileniz elini ceksin ,nisanliniz evinizin ihtiyaclarini yapsin

Acilen nisanlinizla bu konuyu konusun. Boyle bir aile sirtiniza binmekten asagi cekmekten baska bir sey yapmaz. Köstek olmasinlar yeterli. Esiniz artik aile kuruyorsa kendi kurdugu ailesini geçindiricek zora sokmucak. Annesi babasinin tum giderlerini karsilayip sacma seylere bile para yetistiricekse aile olunmazki..

Sorun Nisanlinda ,
Kendisi ailesine resti cekecek ,
Nisandan sonra artik benden yardim bitti ,maasiniz var gecinin ,demeliydi,
Fazla iyilikten maraz dogar ,sende ailende boyle aman su bu dedikce o sorumluluklarinin hic farkinda olmaz ki ,
Evlendikten sonra da ayni ozveriyi bekler sizden ,
Sonucta her iliskide 2 taraf var ,bi taraf devamli para istiyor digeri veriyor,
Ustelik nisanlin artik evime demeli ,
Karsiniza alip konusun ,aileme karsi mahcup oluyorum ,ailene durumunu guzelce izah et diyin ,
Bundan sonra aileniz elini ceksin ,nisanliniz evinizin ihtiyaclarini yapsin

Dese bile babası vermiyor sanırım. İster istemez yapmak zorunda kalıyor oda. Annesi bence biraz babasına yüklenmeli diye düşünüyorum ben. Bak çocuğumuz evlencek diye. Ama onunda umrunda değil.

Acilen nisanlinizla bu konuyu konusun. Boyle bir aile sirtiniza binmekten asagi cekmekten baska bir sey yapmaz. Köstek olmasinlar yeterli. Esiniz artik aile kuruyorsa kendi kurdugu ailesini geçindiricek zora sokmucak. Annesi babasinin tum giderlerini karsilayip sacma seylere bile para yetistiricekse aile olunmazki..

Yani geleceği düşünüyorum ama konuşamıyorum işte. Mesela bizim çocuğumuz olduğunda durum nasıl olucak merak ediyorum

Dese bile babası vermiyor sanırım. İster istemez yapmak zorunda kalıyor oda. Annesi bence biraz babasına yüklenmeli diye düşünüyorum ben. Bak çocuğumuz evlencek diye. Ama onunda umrunda değil.
Kocaman adam,bak kocan olacak,evleniyorsun,cocuk mu babasi izin vermiyor oda yapiyor demek ,normal mi ?
Ya sen cok iyi niyetlisin ,ya nisanlin ve ailesi cok uyanik ,
Al karsina konus ,evlendikten sonra bosanmak daha zor

Off ya böyle kendi evlilik planını düşünmeyip ailesine para yediren erkek durumu çok vahim...kk dışında denk gelmedim aslında ...ama gördüğüm kadarıyla nasıl başlıyorsa öyle gidiyor. Allah yardımcınız olsun

Siz evlendikten sonra daha beter olur bu durum eşin bu sefer iki evi geçindirme derdine düşücek şimdiden yavaştan söylesin yani ailesine evlenince sizin aranızda tartışmaya neden olabilir bu durum

Bence cocuktan once evlendiginiz ilk andan itibaren kesmeli bu tur seyleri. Yardim vs edilirde kendi ailesini zora sokucaksa ne anladim o isten

yardımına hiç karşı olmadım. benimde ailem aynı durumda olabilirdi diye düşündüm hep. keza ailemin düşünceside böyle. ama iş yardımdan ötesi. babasının aldığı parayı naptığı belli değilken benim ailemin kendini zorlaması dokunuyor biraz.

Kocaman adam,bak kocan olacak,evleniyorsun,cocuk mu babasi izin vermiyor oda yapiyor demek ,normal mi ?
Ya sen cok iyi niyetlisin ,ya nisanlin ve ailesi cok uyanik ,
Al karsina konus ,evlendikten sonra bosanmak daha zor

babası izin vermiyor değil. babası maaşını evine vermiyor. karışmıyor birşeyine. evde paraya ihtiyacı olan herkes nişanlıma başvuruyor. çalışmaya başladığından beri böyle olmuş bu.

Off ya böyle kendi evlilik planını düşünmeyip ailesine para yediren erkek durumu çok vahim...kk dışında denk gelmedim aslında ...ama gördüğüm kadarıyla nasıl başlıyorsa öyle gidiyor. Allah yardımcınız olsun

kendi evlilik planınıda düşünüyor. zaten sıkıntı ettiğim bu. ev geçindirme derdi olmasa daha rahat olcak kafası. ama kafası hiç rahat değilki. kıyamıyorumda.

Siz evlendikten sonra daha beter olur bu durum eşin bu sefer iki evi geçindirme derdine düşücek şimdiden yavaştan söylesin yani ailesine evlenince sizin aranızda tartışmaya neden olabilir bu durum

ben yardıma karşı değilim aslında. lüks benim derdim. nişanlımı umursamadan zorlamaları.

tabiki mutlu olur sorun yok ona göre azıcık mızmızlan bakalım nasıl savunuyor ailesini :kahve:

inanın kıyamıyorum hiç. düşünme genciz biz taşı sıksak suyunu çıkartırız yine hallederiz diyorum hep. ama doluyorumda sanırım. kendisi kötü niyetli değil sürekli çalışıyor bizim için farkındayım. ama ailesi sanırım rahat. baya hemde.

inanın kıyamıyorum hiç. düşünme genciz biz taşı sıksak suyunu çıkartırız yine hallederiz diyorum hep. ama doluyorumda sanırım. kendisi kötü niyetli değil sürekli çalışıyor bizim için farkındayım. ama ailesi sanırım rahat. baya hemde.
sen böyle destek olmaya devam edersen nasıl olsa ses çıkarmıyor diye zerre umursamayacak
ve ufacık bir yakınmanda çok büyük tepkiler verecek inan bana,
öyle herşeye göğüs gererim tavrında olmayın derim sonra çok başınız ağrır,
çok değiştin der,kötü niyetlisin der vs vs :kahve:

sen böyle destek olmaya devam edersen nasıl olsa ses çıkarmıyor diye zerre umursamayacak
ve ufacık bir yakınmanda çok büyük tepkiler verecek inan bana,
öyle herşeye göğüs gererim tavrında olmayın derim sonra çok başınız ağrır,
çok değiştin der,kötü niyetlisin der vs vs :kahve:

aile olmak bu değil mi ama? birbirimize destek olmak için iyi günde kötü günde diye söz vermeyecek miyiz?

çok korkmaya başladım evlilikten. :110:

aile olmak bu değil mi ama? birbirimize destek olmak için iyi günde kötü günde diye söz vermeyecek miyiz?

çok korkmaya başladım evlilikten. :110:
o işin hikaye kısmı bana kalırsa nasıl alıştırırsan öyle gidiyor ve ne kadar taviz verirsen daha fazlası isteniyor
bu sadece evlilikte değil hayatın her alanında böyle değil mi zaten? :kahve:

Back
X