• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

stres stres stres...

Zamanla alışıyorsn canım merak etme :)))) önemli olan nişanlının mücadelesi ve sevgisi. Bunlar varsa salla gitsin ailesini....

Bizde böyleydik canımcım nişan zamanı. bnm ailem nişanlım üzülmesin diye erkek tarafına ait çoğu şeyi bile "bizde bnları kız tarafı yapar" diyerek kendileri yaptı. bize düşenleri bnm ailem aldı. erkek tarafına düşenleri eşim aldı krediyle sonra dğnden sonra takılarla falan ödedik. eşim baya bunalıma girmişti. her yerde her zaman tek başına diye. düğünmden bikaç gün önce geldiler -il dışındalar- kendilerine kıyafet aldılar oynadılar zıpladılar gittiler. sonra biz ha babam öde borçları. ve sonra ne mi oldu . biz kendimizi topladık çok çalıştık birikim yaptık çok şeyden kıstık. sonra aile ortaya çıktı. vay efendim bizim yavrumuz bi tane. biz hep sizin yanınınzdayız falan filan. çok zor zamanlar geçirdik. şimdi güya ailesi var ama bana işlemiyor. ararım sorarım ama hep bi mesafedeyim. ama emin ol eşim bile unuttu o zamanları. varsa yoksa ailesi şimdi. ailesi ona çok düşkünmüş de belli edemiyormuş:KK53::KK53:
seninde yapman gereken az çok eşine belli etmek. o üzülmesin diyorsun ama sonra unutunca bunları sen kendinle kalıyrsun. beyler evlendikten sonra aileleri çok değerli oluyor. onlar para istediklerinde unutacak bu zamanları ve yardım edecek elinden geldiğince. sende üzülmekle kalacaksın

heh aynı bizimkiler işte. biz ay kız tarafı ay erkek tarafı demedik. benim ailem sen kızımızsan oda artık oğlumuz diyorlar. bizimde öyle olcak gibi sanırım.

konuşamayıp kendi kendimi yemem huyum nolcak böyle off...

birde bunlar biz evlenince şöyle güzel böyle mükemmel düğün yaptık diyecekler değil mi eşe dosta?

Aynen yapı meselesi...
Oyuzden herkesi bi an kendim gibi görüyorum düşünüyorum...
Ben direk söylerdim sanırım...
Üzülür mü diye düşünmezdim..
Çünkü evlenmeden önce bazı şeyleri halletmeniz lazım ki,
Sonradan sıkıntı yaşamamanız için...

ne kendi aileme bu kadarını belli ediyorum. ne nişanlımla konuşuyorum. kendim dertlenip kendim ağlıyorum sanırım. ailem az çok anlıyor ama işte siz mutlu olun derdindeler.:halay:

Eski nişanlımla bire bir yazdığın olayları yaşadım sonuç ailesi kıymetli oldu ama benimki eski de kaldı tabii ne yaparsan yap ne fedaekarlık yaparsan yap yapmasaydın oluyor

çok çabalıyor çok uğraşıyor. zaten ondada bu boşvermişliği görsem zordu.
Eh tamam işte boşver. Aynı şeyleri bende yaşadım..Hatta kredi çekip düğün yaptım ben oğluma bile demiş görümceme,hatta bana gelen takıları takmamis paraları vermemiş umursamadm çünkü benim için önemli olan eşim. Eşimin mücadelesi sevgisi saygısı. Gerisi umrumda degil. Sende öyle yap . Ha gözü açıldı mı eşimin hayır hala canım babam öyle babam deyip duruyor zamanı var diyor bakalım hayırlısı

heh aynı bizimkiler işte. biz ay kız tarafı ay erkek tarafı demedik. benim ailem sen kızımızsan oda artık oğlumuz diyorlar. bizimde öyle olcak gibi sanırım.

konuşamayıp kendi kendimi yemem huyum nolcak böyle off...

birde bunlar biz evlenince şöyle güzel böyle mükemmel düğün yaptık diyecekler değil mi eşe dosta?

aynen tatlım. kaynanam bnm yanımda anlatır nasıl düğün yapmışlar diye. ve emin ol ne evimde ne düğünümde bi kurdele bile almadılar. hep eşimin birikimi ve sonra düğün takısı kredi falan.
bizim ailelerimiz öyle.. annem babam asla laf yapmaz. damadımızın saygısı sevgisi yter bize derler.
kendi kendini yeme. sonradan birikiyor emin ol. güzel bi şekilde sakin bi şekilde konuşun. bunları konuşamazsan ilerde hiç bişey konuşamazsın. biz evlenince onlar nolacak de. senden hala para almaya devam edecekler mi de. ne bilim yavaş yavaş sakince konuş. aklıma takılıyor senin bu kadar yorulmaların ama babanın yardım etmemesi de orda de. sen bi de gerisi gelir:super:

Eh tamam işte boşver. Aynı şeyleri bende yaşadım..Hatta kredi çekip düğün yaptım ben oğluma bile demiş görümceme,hatta bana gelen takıları takmamis paraları vermemiş umursamadm çünkü benim için önemli olan eşim. Eşimin mücadelesi sevgisi saygısı. Gerisi umrumda degil. Sende öyle yap . Ha gözü açıldı mı eşimin hayır hala canım babam öyle babam deyip duruyor zamanı var diyor bakalım hayırlısı

hırsızlıktan farkı ne sizden izinsiz sizin malınıza el koyması ve gizlemesinin? ne zormuş bu işler...

nişanlın herşeyin farkındadır

ama atsan atılmaz aile sonuçta bence büyütmeyin dert edilcek bi mesele değil

hırsızlıktan farkı ne sizden izinsiz sizin malınıza el koyması ve gizlemesinin? ne zormuş bu işler...
Ben bunu düğün videomda görmüştüm çünkü şu kişiden bilezk deniyor benim yanıma gelen yok şu kişiden şu kadar para diyor yine yanıma gelen yok :D anaaa dedim biz fena trollendik. Bunu da ben evlendikten 6 ay sonra eşime söylüyor eşimde bana kivrana kivrana söyledi ama hiç umursamadm. Evet hırsızlıktan kesinlikle farki yok ama ne yapacaksın ki laf desen kusecek , eşimin kalbi kırılacak. En iyisi susmak. En son yaptığı yüzünden zaten aylardır aramıyorum .Galiba benim konu açma vaktim gelmiş :D

aynen tatlım. kaynanam bnm yanımda anlatır nasıl düğün yapmışlar diye. ve emin ol ne evimde ne düğünümde bi kurdele bile almadılar. hep eşimin birikimi ve sonra düğün takısı kredi falan.
bizim ailelerimiz öyle.. annem babam asla laf yapmaz. damadımızın saygısı sevgisi yter bize derler.
kendi kendini yeme. sonradan birikiyor emin ol. güzel bi şekilde sakin bi şekilde konuşun. bunları konuşamazsan ilerde hiç bişey konuşamazsın. biz evlenince onlar nolacak de. senden hala para almaya devam edecekler mi de. ne bilim yavaş yavaş sakince konuş. aklıma takılıyor senin bu kadar yorulmaların ama babanın yardım etmemesi de orda de. sen bi de gerisi gelir:super:

takı nedir hediye sonuçta bir yerde. onların hediyesini bile nişanlım alıyor. daha diyebilecek ne var ki? bi cesaret konuşmam lazım gerçekten.

takı nedir hediye sonuçta bir yerde. onların hediyesini bile nişanlım alıyor. daha diyebilecek ne var ki? bi cesaret konuşmam lazım gerçekten.

ben anlatım konuna dahil olmak istemiyorum. çoook iey var emin ol.

ama sen içine atma çok. ama adamı da bunaltma. şimdiden az az konuş. sonra birikince gerçekten iyi olmuyor. bunlar ufak şeyler. güzelce konuşup rahatsızlığını belli edersen sorun olmaz. sonra daha sen borç öderken ana gelir baba gelir kardeş gelir para ister. eşinde düşünmeden verir. o zaman üzülürsün. az çok tepkini bilsin ve bu zamanları unutmasın.

erkekler için nolursa olsun ailesi değerlidir. kırmadan, incitmeden anlat. yoksa ilerde bu bile sorun olur emin ol:işsiz:

Ben bunu düğün videomda görmüştüm çünkü şu kişiden bilezk deniyor benim yanıma gelen yok şu kişiden şu kadar para diyor yine yanıma gelen yok :KK70: anaaa dedim biz fena trollendik. Bunu da ben evlendikten 6 ay sonra eşime söylüyor eşimde bana kivrana kivrana söyledi ama hiç umursamadm. Evet hırsızlıktan kesinlikle farki yok ama ne yapacaksın ki laf desen kusecek , eşimin kalbi kırılacak. En iyisi susmak. En son yaptığı yüzünden zaten aylardır aramıyorum .Galiba benim konu açma vaktim gelmiş :KK70:

işte bende kalp kırmak istemiyorum. nasıl derim ailen keşke bu gereksiz harcamaları yapmasa diye.

o zaman aksine sen bu durumu takmıyor görün ki o da rahatlasın. bu süreç bitince bu sorunlar bitecek tarzı güç verici cümleler kur

sürekli pozitifim yanında bu konularda zaten. ama bende bittim. denge kurmaya çalışmak çok zor. ailem bilmesin, nişanlım streslenmesin, ailesi kırılmasın. e ben? ben öleyim o zaman.

Back
X