stres varsa kilo alınır

Aydebal

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
2.586
2.045
333
:72: merhabalar herkese;
evt aylarca uğraşmıştım.bana göre yavaştı ama kilo vermiştim.hatta çevreden vede ölçüm sonuçlarımdan çokkk olumlu sonuçlar almıştım.
sonra ooo özlemle beklediğim bahar gelmişti.herşey daha güzel olmalıyken ben çoook büyük bir hata yaptım

aslında buna mecburdum.sanırım depresyonlardaydım.bazı sorunlar vardı.derken önemlilerim bir anda önemsizleşmişti.
nasıl bırakmışım kendimi böyle bilemedim.
yürüyüşleride bırakmıştım.yeme ataklarım gece uykularımdan uyandırır olmuştu.bu yazdıklarım 3-4 haftalık bir dönem.ama dönüşüde 4-5kg oldu.

2-3 gündür aklım başıma geldi ama tek başıma yapamayacağımı anlayınca tekrar buraya döndüm.yeni sayfa,yeni başlangış olsun dedim.:17:

gidişime engel olmaya çalışan,emek veren değerli arkadaşlarıma ÇOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM.HEPSİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM.
(dallida,sarayca,mavimi,osibuleb,muallim,....)

şimdi tek isteğim disipline girmek.eski günlere ulaşmak.haftalar önce baskülde gördüğüm kilo:
72.9kg. şimdi ise:77.6kg:17::18:

tühh yaaa koskoca kışı sil baştan geri aldık iyi mi?

tüm önerilere eleştirilere desteklerinize açığım,hazırım.şimdiden teşekkür ediyorum.
şimdilik bir planım yok.öncelikle midemi küçültmeye başlamalıyım.ayyy kızımın okul gezileri de başladı.piknikler falan.birde öğretmeni pek meraklı bu faaliyetlere.pazartesi de uçurtma uçurmaya götürecek.börekli,dolmalı bir gün olacak.

varyaa;kışın kilo verdikce aldığım olumlu ifadeler değişti.şimdi arkadaşlar,komşular sen kilo mu aldın?ödem mi varr? demeye başladılar:43::43::43:

biliyordum biliyordum geleceğini biliyordum.:21:

zararın neresinden dönsen kardır demi çok iyi yaptın gelmekle kol kanat gereriz biz sana asla yalnız kalmazsın :16:

Günaydın canım

hayırlı olsun yenı topiğin
bende de aynı sıkıntı var ama benım tek sebeb takıntı yaptım kilo mu alcağım yesem mi yemesem mi hergün yatarken yarın takmıyacağım olumlu düşüneceğim diyorum olmuyor olmuyorr ve birde tartıya çıkmak bile istemiyorum

bende gerçekten ödem oluştu mevsimlerden nedir bilmiyorum adetlerimde düzensizleşti oluştu bu da bende ödem yaptı ha bunlar bahane biliyorum sporu yürüşü hepsini bıraktım sadece sabahları işe gelirken 20 dk kadaru yuruyorum ona da yürüş denırse eğer yarıda bırak gitmek istemiyorsan bende senle bu yola devam etmek istiyorum

zaten kk ve buradakı arkadaşların desteği olmazsa olmaz

yarın sabah kılomu bildireceğim kendimle yüzleşme zamanı geldi

biliyordum biliyordum geleceğini biliyordum.:21:

zararın neresinden dönsen kardır demi çok iyi yaptın gelmekle kol kanat gereriz biz sana asla yalnız kalmazsın :16:

ayyy teşekkürler ediyorum.:46::46: desteğinize ihtiyacım var.
bu arada şafak 14 olmuşşşşş.:46::46::46::46::46: allah kavuştursunnnn:52::52::52::52::52::52::52:

Günaydın canım

hayırlı olsun yenı topiğin
bende de aynı sıkıntı var ama benım tek sebeb takıntı yaptım kilo mu alcağım yesem mi yemesem mi hergün yatarken yarın takmıyacağım olumlu düşüneceğim diyorum olmuyor olmuyorr ve birde tartıya çıkmak bile istemiyorum

bende gerçekten ödem oluştu mevsimlerden nedir bilmiyorum adetlerimde düzensizleşti oluştu bu da bende ödem yaptı ha bunlar bahane biliyorum sporu yürüşü hepsini bıraktım sadece sabahları işe gelirken 20 dk kadaru yuruyorum ona da yürüş denırse eğer yarıda bırak gitmek istemiyorsan bende senle bu yola devam etmek istiyorum

zaten kk ve buradakı arkadaşların desteği olmazsa olmaz

yarın sabah kılomu bildireceğim kendimle yüzleşme zamanı geldi

günaydınlarrr canım;
teşekkür ederimm.yarıda bırakmayı düşünmüyorum.dersimi aldım.:17::17: kilo vermesemde burdan ayrılmayacağım.
çünkü şunu farkettim ki;burda destek olanlar var.ayrıca disiplin adına daha faydalı oluyor.
inşallah sevineceğin sonuçları alırsın yarın sabahhh.bende yazarım yarınnn.

tamam yol arkadaşı olalımm.yola devammm:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ayyy teşekkürler ediyorum.:46::46: desteğinize ihtiyacım var.
bu arada şafak 14 olmuşşşşş.:46::46::46::46::46: allah kavuştursunnnn:52::52::52::52::52::52::52:

yanındayız her zaman merak etme gelinimizsin sen bizim :54:

evet ya azcık kaldı şükürler olsun ayyy aklıma geldikçe seviniyorum amin teşekkür ederim Rabbim kimseyi ayırmasın sevdiceklerinden :123:

günaydınlarrr canım;
teşekkür ederimm.yarıda bırakmayı düşünmüyorum.dersimi aldım.:17::17: Kilo vermesemde burdan ayrılmayacağım.
çünkü şunu farkettim ki;burda destek olanlar var.ayrıca disiplin adına daha faydalı oluyor.
Inşallah sevineceğin sonuçları alırsın yarın sabahhh.bende yazarım yarınnn.

Tamam yol arkadaşı olalımm.yola devammm:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

günaydın canım

ok ozaman bende yarın itibariyle kılomu bildirerek başlıyorum

snırım ben buralara ömür boyu yazacağım bura yazınca evet disipilinli oluyoruz

mavim senin desteğini bekliyoruz tatlım

öncelikli olarak öğünlerimi düzenlemem gerekiyor.eskidennn kahvaltısız güne başlayamazdım.3-4 haftadır kahvaltı yapamıyorum.hata bu.
bugün 9:30 gibi 1 haşhaşlı puaça ile 1 kase baharatlı yoğurt yedim. midem felaket
öğlende 1-2 gibi meyve -çay-kahve falan geçiştiriyorum.bunu yapmamalıyım.

amaaaaa asıl sorun;akşam 8 de akşam yemeğine başlıyoruz.çokkk ağır oluyor.yemekler,salatalar,yoğurtlar,tatlılar,meyveler...hep bu saatten sonraya kaydı.bu daa kilo olarak dönüyor elbet.
çokk terliyorum diye artık dışarda da yürüyemiyorummm.
evde lesli yi de unuttum vallaa.
bu terleme işi beni rahatsız ediyor.çünkü resmen duştan çıkmış gibi oluyorum.üstümde ne varsa sırılsıklam oluyor.pantolon,tişört,saçlarım yıkanmış gibiii.bu konuda önerisi olan varsa beklerimmm.

akşam yemeğindede;salçalı makarna somon fırında ,salata,kayısı komposto var.akşam yaptığım haşhaşlı puaçalarda var.birde dünden kalan azcık sebze yemeğim varr
akşamı sadece balık salata ile kapatsam süper olur.bakalımmm

günaydın canım

ok ozaman bende yarın itibariyle kılomu bildirerek başlıyorum

snırım ben buralara ömür boyu yazacağım bura yazınca evet disipilinli oluyoruz

mavim senin desteğini bekliyoruz tatlım

destek sizin köpeeeeniz olsun tatlım ne demek :27:

tatlım tatlım dün fotoğraflarına bi arkadaşla baktık bayıldık çok güzel vermişsin maaaşallah:nazar::nazar:

o güzelliği bozmak istemezsin elbette herkesin beğenisini almak istediğin kıyafete girebilmek gibi büyük bi haz yok bunun tadını ben de aldım bu yüzden idea kiloma ulaşınca dahi sağlıklı beslenmeye devam edicem bi ömür mavimi böyle olacak :nazar::68:

destek sizin köpeeeeniz olsun tatlım ne demek :27:

Tatlım tatlım dün fotoğraflarına bi arkadaşla baktık bayıldık çok güzel vermişsin maaaşallah:nazar::nazar:

O güzelliği bozmak istemezsin elbette herkesin beğenisini almak istediğin kıyafete girebilmek gibi büyük bi haz yok bunun tadını ben de aldım bu yüzden idea kiloma ulaşınca dahi sağlıklı beslenmeye devam edicem bi ömür mavimi böyle olacak :nazar::68:

:)))))))))) güldürdün beni

güzel dileklerin için teşekkürler

gerçekten zor kilo verdim ama hiçibir zaman bunu arkasına saklanmadım vermediğin günler oldu ama pes etmedim

şu 1-2 aydır bazı olaylar üst üste geldi stres sıkıntı başlayınca beynımı hep aynı sorular kemirir oldu o yüzden şu beleğimi temizlemem lazım o zaman hepsi düzelir

hep acabalalar birdaha olurmu diye diye günümü geçiriyorum

BENDE MENÜMÜ PAYLAŞAYIM

SABAH KALIKNCA YARIM BARDAK PORTAKAL SUYU İÇİNE 1 YK PEKMEZ İÇTİM(AŞIRI DERECE KANSIZLIK SIKINTISI VAR ONDAN DOLAYI İÇİYORUM )
ASLINDA BİLİMSEL OLARAK KANITLANDI PEKMEZİN KAN YAPMADIĞI AMA BİZ İŞTE BİR ÜMİT DEYİP İÇİYORUM PEKMEZİN BİR ÖZELLİĞİ HÜCRE YENİLİYORMUŞİNŞALLAH FAYDASI OLUR.

KAHVAALTI
1 DİLİM KEPEKLİ EKMEK
2 DOMATES
1 BİBER
1 SALATALIK
1 BARDAK YEŞİL ÇAY

ARA
1 SALATALIK
1 ELMA

BU SAATE KADAR 1,50 LT SU İÇTİM

blackseea EVET ÖĞÜNLERİ DÜZENLEMEN GEREKİYOR CANIM POĞACAYI BİR SÜRELİĞİNE ÇIKART HAYATINDAN NASIL OLSAA TADINI BİLİYORSA YERSEN SAN BİR FAYDASI OLMAYACAK YEMEZSEN ÇOK FAYDASI OLUR

KAHVALTI GÜNÜN EN ÖNELİ ÖĞÜNÜ MUTLAKA DÜZGÜN BİRŞEKİLDE YAPICAKSIN

BİZİM SLOGANIMIZ

BAHANE YOK ÇÖZÜM ARAAAA

öğle menü

fırında tavuk
salata
yoğurt
1 dilim kepeklı ekmek
2 tane cik turşu acı biber(yemem gerek vucutta su topalamamıza sebep)

topiğn hayırlı olsun canım,başarılar diliyorum sana.

dersiz baş yokmuş şu dünyada iş ki kolay atlatabilmek ama emin ol yemek çözüm değil lütfen başka çözümler üret lütfen ama içinde yemek olmasın:)):9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12:

BENDE MENÜMÜ PAYLAŞAYIM

SABAH KALIKNCA YARIM BARDAK PORTAKAL SUYU İÇİNE 1 YK PEKMEZ İÇTİM(AŞIRI DERECE KANSIZLIK SIKINTISI VAR ONDAN DOLAYI İÇİYORUM )
ASLINDA BİLİMSEL OLARAK KANITLANDI PEKMEZİN KAN YAPMADIĞI AMA BİZ İŞTE BİR ÜMİT DEYİP İÇİYORUM PEKMEZİN BİR ÖZELLİĞİ HÜCRE YENİLİYORMUŞİNŞALLAH FAYDASI OLUR.

KAHVAALTI
1 DİLİM KEPEKLİ EKMEK
2 DOMATES
1 BİBER
1 SALATALIK
1 BARDAK YEŞİL ÇAY

ARA
1 SALATALIK
1 ELMA

BU SAATE KADAR 1,50 LT SU İÇTİM

blackseea EVET ÖĞÜNLERİ DÜZENLEMEN GEREKİYOR CANIM POĞACAYI BİR SÜRELİĞİNE ÇIKART HAYATINDAN NASIL OLSAA TADINI BİLİYORSA YERSEN SAN BİR FAYDASI OLMAYACAK YEMEZSEN ÇOK FAYDASI OLUR

KAHVALTI GÜNÜN EN ÖNELİ ÖĞÜNÜ MUTLAKA DÜZGÜN BİRŞEKİLDE YAPICAKSIN

BİZİM SLOGANIMIZ

BAHANE YOK ÇÖZÜM ARAAAA

şifa olsun ,kan olsun,can olsunn .bende öyle duymuştum.sadece içindeki toprak kadar demir içerirmiş o da çokkk az mış.

ayy bende böyle menüler yazmaya başlayacak mıyım inş.

evt çözüm gerekiyor.başaracağım inşallahh.

topiğn hayırlı olsun canım,başarılar diliyorum sana.

dersiz baş yokmuş şu dünyada iş ki kolay atlatabilmek ama emin ol yemek çözüm değil lütfen başka çözümler üret lütfen ama içinde yemek olmasın:)):9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::12::12::12::12::12::12::12::12::12::12:[/QUOT]

teşekkür ederim .sağol.iyiki geldin.moral oldun. benimki sanırım kırk yaş bunalımıydı.çevremde gördüğüm olumsuzlıklar,çaresizlikler....birde empati yaptım mı hemen herşey anlamını kaybediyorrr.
öylee işteee.

bugün aldığım kalori; yüzde dosanı 15-20 saatleri arasında alındı.toplam 1600 kalori 350 verilen.yani 1250 cal.
şuan ev halkı(eşim-kızım) dondurma keyfi yapıyorlar.ben HAYIR dedim.evt bunu başardım bugün.keşke leblebi,makarna vede kompostoda da aynı iradeyi gösterebilseydim

Gelmene çok sevindim. Bak gör aldigin kilolar 1-2 haftaya gidecek. Takipteyim seni. Canım aksam 7 den sonra yememeye çalış. Ben çok faydasını gördüm. Iyi geceler. Sabah yepyeni bir gün olsun hepimize.:16::54:

canım hosgeldın yenıden...sen gıdınce ınan cok üzüldum...ve de cok sasırdım...sen benden de ıradelıydım sabırlıydın azımlıydım...hala ben bır düzene gıremedım maalesef...sen yavas da olsa hedefın amacın dogrultusunda ılerlıyordun ne guzel...

sankı bu olay hıc olmamıs yasanmamıs gıbı yenıden basla...bu kıloları alalı fazla zaman olmadıgı ıcın...vucudunda yer edınememıstır daha...sen bır baslasan hemen gıdıvereceklerdır emınım...bızler senı unutmadık...

tekrar hosgeldın aramıza...her zaman takıpteyım senı haberın olsun...belkı senınle bende adamakıllı baslarım bu sefer...

benı gaza getırecek bır olay olsun dıye beklıyorum galıba ben...cunku su ana kadar hep o tur durumlarda buuyuk kılolar verdım...aslında cok yanlıs bu durum farkındayım...demek kı kendım ıcın kendı saglıgım ıcın vermıyormusum ben bu kıloları...o nedenle hoppppp tekrar eskı halıme dönuverıyorum...bıktım gercekten bıktım...

bu ara cok sıkıntım sorunum stresım var...neden neden neden hep cözumu kacmayı hep yemeklerde buluyoruz...ıste buna kızıyorum ben...bırılerı dertlenır bır sıgara yakar hemen...sankı derdıne care olacakmıs gıbı...ben ve benım gıbıler de sevdıgımız yıyeceklerı yıyerek anlık zevk pesınde oluyoruz...ama hersey daha kotu oluyor ve kılo alıyoruz aldıkca daha cok üzüluyoruz ve de üzüldükce daha cok yıyoruz...bu kısır donguye gırıyoruz...

senın dönusune o kadar cok sevındım kı anlatamam canım...ınsallah senınle ben de baslamak ıstıyorum...yenı bır gunluk acayım kendıme...sen de benı yalnız bırakma takıbımı yap olur mu...

Günaydın kızlar

dün akşama kadar iyi gittim sonra ne mı oldu aman ne siz sorun ne ben söyleyeyım

:28:sadece dün böle oldum
aslında ne karnım aç ne ben açım sade aç olan gözümüz canım sürekli tatlı istiyor tatlı tattlı döndüm durdum tarçınla elma yedim olmadı 1 çay kaşığı nutella yedim olmadı sonunda 1 tane stıck çikolata yedim yine olmadı hala tatlı tatlı diye dolaşıyorum evin içinde ondan sonra aldım elıme kitap okudum sonra unutmuşum zati e mübarek bunu başında yapsana biliyorum yemenın sonu yok ........

önce nasıl başardıysam 60kg olmayı şimdide başarıcam ama sırada 65 kg olma bekle benı 65kg ben geliyorum

sabah kalkınca yarım çaybardağı portakal suyu 1 yk pekmez....

Kahvaltı
domates
salatalık
biber
1 yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
5 ZEYTİN

ay kızlara kendimden utanır oldummmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Back
X