evt aylarca uğraşmıştım.bana göre yavaştı ama kilo vermiştim.hatta çevreden vede ölçüm sonuçlarımdan çokkk olumlu sonuçlar almıştım.
sonra ooo özlemle beklediğim bahar gelmişti.herşey daha güzel olmalıyken ben çoook büyük bir hata yaptım
aslında buna mecburdum.sanırım depresyonlardaydım.bazı sorunlar vardı.derken önemlilerim bir anda önemsizleşmişti.
nasıl bırakmışım kendimi böyle bilemedim.
yürüyüşleride bırakmıştım.yeme ataklarım gece uykularımdan uyandırır olmuştu.bu yazdıklarım 3-4 haftalık bir dönem.ama dönüşüde 4-5kg oldu.
2-3 gündür aklım başıma geldi ama tek başıma yapamayacağımı anlayınca tekrar buraya döndüm.yeni sayfa,yeni başlangış olsun dedim.

gidişime engel olmaya çalışan,emek veren değerli arkadaşlarıma ÇOKKK TEŞEKKÜR EDİYORUM.HEPSİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM.
(dallida,sarayca,mavimi,osibuleb,muallim,....)
şimdi tek isteğim disipline girmek.eski günlere ulaşmak.haftalar önce baskülde gördüğüm kilo:
72.9kg. şimdi ise:77.6kg

tühh yaaa koskoca kışı sil baştan geri aldık iyi mi?
tüm önerilere eleştirilere desteklerinize açığım,hazırım.şimdiden teşekkür ediyorum.
şimdilik bir planım yok.öncelikle midemi küçültmeye başlamalıyım.ayyy kızımın okul gezileri de başladı.piknikler falan.birde öğretmeni pek meraklı bu faaliyetlere.pazartesi de uçurtma uçurmaya götürecek.börekli,dolmalı bir gün olacak.
varyaa;kışın kilo verdikce aldığım olumlu ifadeler değişti.şimdi arkadaşlar,komşular sen kilo mu aldın?ödem mi varr? demeye başladılar