stres yapmıcakmışım fln fln :/

fanatikgsli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
83
25
32
Arkadaşlarr düşünmeden yapamıyorum kii. İlk bebeğimi kaybettiğim için mi bu tedirginlik.. Hamile görmek,bebek görmeye dayanamıyorumm. Onları görünce direk gözlerim doluyo :KK43: tekrar hamilelik düşünüyorum ama çok düşünmemek lazımmış var mı böyle bşy ya. Afedersiniz ilişkiye girdikten sonra hemen düşünüyorum acaba hamile kaldım mı diye.. Kafayı sıyırcam bu gidişle. Ya sabırr :KK43: napıcam ben böyle

Arkadaşlarr düşünmeden yapamıyorum kii. İlk bebeğimi kaybettiğim için mi bu tedirginlik.. Hamile görmek,bebek görmeye dayanamıyorumm. Onları görünce direk gözlerim doluyo :KK43: tekrar hamilelik düşünüyorum ama çok düşünmemek lazımmış var mı böyle bşy ya. Afedersiniz ilişkiye girdikten sonra hemen düşünüyorum acaba hamile kaldım mı diye.. Kafayı sıyırcam bu gidişle. Ya sabırr :KK43: napıcam ben böyle

Cnm gerçekten ne kadar az düşüürsen o kadar rahat olur senin için. Biliyorum çok zor ama senin iyiliğin için böyle olması gerekiyor. Olumlu düşün. Sonuçta bir defa kötü bi olay yaşadın diye tekrar yaşıcaksın diye bi şey yok.

canım öncelikle başın sağolsun.. evlat kaybeden kadınlara her zaman farklı bir gözle bakmışımdır çünkü fani dünyada yaşayabileceğin daha fazla acı veren bişey yoktur diye düşünüyorum.. allah sabır versin ve sana onu unutturacak sağlıklı sihatli hayırlı evlat(lar) versin inşallah..

öncelikle bebeğini kaybedeli ne kadar oldu bilmiyorum ama kendine biraz zaman ver. sanırım acın hala taze.. ayrıca eğer fırsatın varsa profesyönel bir destek almak eğer mümkün değilse seni dinleyecek anlayacak birilerine sanki hiçbirşey bilmiyormuş gibi baştan herşeyi anlatmak, konuşmak seni rahtlatacaktır diye düşünüyorum.. insan sanki içindeki ağırlığı alıp masaya bırakıyormuş gibi hissediyor anlatırken.

her ilişkiden sonra hamile kaldım mı düşüncesi çok normal.. ben hiç bebek kaybetmediğim halde yine de 2 gebeliğimde de bu düşünce oluyordu.. sonuçta bunu düşünmek hamile kalacaksan bunu engellemez. özellikle doğal yollarla gebelik elde etmekte bir sorun yaşamıyorsan.

herşeye ramen şükretmelisin çünkü senin yaşadıklarını yıllarca tedavi ve tüp bebek sonucunda yaşayan tanıdıklarım var.

umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir. sağlıklı günler diliyorum..

Ne kadardır bebek düşünüyorsunuz da olmuyor ki?? Evet stres yapmayacaksın, kendi dinlersen stres kaçınılmaz olur.Biraz Allah.a tevekkül,biraz da farklı uğraşlar lazım.

bencede bi terapiye git.yada terapi etkisi veren arkadaşlarına çok zaman ayır.hakkında hayırlısı.benimde kızım doğumdan sonra sadece 1 gün yaşadı ve vefat etti.bende hamile kalınca aynı şeyleri düşüncem belkide.tedirginliğinde haklısında.ama hep ii şeyler düşün.bol bol dua et.Rabbim inan içine genişlik verecek.Allah yar ve yardımcın olsun...

Canim seni anlayabiliyorum ben 2 kere yasadim ayni seyi suan 3. Ye hamileyim Allaha sukur cok guzel geciyo ilk 3 ay hergun hastaneye gidip ultrasona girmek istiyodum sonra kalp dinleme cihazi aldim hergun dinliyorum bebegimin kalbini ve Allah kabul ederse cok dua okuyorum cokta dusunuyodum bebek ilk denemede hamile kaldim tek yaptigim sey duaydi ve hic olmucak diye dusunmedim yumurtlama takibi yaptim testle korunmadigim gunden sonra hep oldu diye dusundum test yapcagm gunu bekledim bin sukur oldu Allah en kisa zamanda sanada nasip etsin

Canim seni anlayabiliyorum ben 2 kere yasadim ayni seyi suan 3. Ye hamileyim Allaha sukur cok guzel geciyo ilk 3 ay hergun hastaneye gidip ultrasona girmek istiyodum sonra kalp dinleme cihazi aldim hergun dinliyorum bebegimin kalbini ve Allah kabul ederse cok dua okuyorum cokta dusunuyodum bebek ilk denemede hamile kaldim tek yaptigim sey duaydi ve hic olmucak diye dusunmedim yumurtlama takibi yaptim testle korunmadigim gunden sonra hep oldu diye dusundum test yapcagm gunu bekledim bin sukur oldu Allah en kisa zamanda sanada nasip etsin
allah nasip eder bende hamile kalırsam kesin bende alırım o kalp dinleme cihazından.ne mutlu sana çok şükür.sağsağlim kucağına al inşallah

Bende düşündüm kursa yazılmayı ama uzak. Otobüsle gidiliyo ve eşim buna izin vermiyo :KK43: 18 kasımda kaybettim bebeğimi.. Dün mezarına gittim. İnanın oraya giderken heycanlanıyorum bacaklarım titriyo. Seviyorum oğluşumu sonra eve dönüyorum..

benimde 1 erken düşüğüm var ama hamile gormeye dayanmamam cok kotu.bende 15 ay sonra gebe kaldim fakat hamiş gordugumde seviniyodim ve Allahim banada nasip et diye dua edersim hep.boyle düşünüceğine duaya saril daha güzel sonuçta Rabbim herkese bi kader yazmiş.kimisi gec kimisi erken bebek sahibi olut.karamsar olma bukadar.Rabbim bebegini tez vakitte gonderir inşallah olumlu düşünki olumlu sonuç alasın canım bebeğin içinde başın sağ olsun

X