Nasil davranmam lazim o an bilmiyorum gecistiriyorum bu seferde cok uzuluyorumKardeşinizin eşiyle çok muhatap olmayın , ben olsam asla benimle bu tarz konuşmasına müsade etmem ama sanırım yumuşak bir yapidasiniz , hormonlar da biraz değişiyor haliyle takmayin napilabilir başka ....
Sofrayi sen kaldırma elin yağlanır demeyerekle baslayabilirsiniz. Bazıları pasif gördüklerinin üzerine gitmeye bayilirlar.N
Nasil davranmam lazim o an bilmiyorum gecistiriyorum bu seferde cok uzuluyorum
herkesi herşeyden muaf tutan siz.Cok kotuyum kizlar 6 haftalik gebeyim sinir stresten karnimin icleri agriyor.calisiyorum isyerinde 1.50 saat mola hakkim var gebe oldugum icin sorumlular kullanmamam icin kirk takla atiyorlar.cumartesi mesaiye kalmamam gerekiyor herkes 2 de cikarken beni 4 e kadar calistiriyorlar isyerinde cok pasifim hakkimi hic savunamiyorum anca mal gibi calisiyorum.asiri stresliyim .erkek kardesimin esine gelinimizede cok kizdim 10 yas buyugum gelinden bisey soyliyorum sacmalama yaa diye dik ters bir sekilde cvp veriyor.1 yil oldu evleneli daha yeni gelin sayilir tersliycem yuz goz olucaz onuda ben becerip yapamam oda bunun farkinda ezme pesinde.oyle uzuldumki kardesimin yaninda sesini yukselterek konusuyor benim o kardesime yaptiklarim maddi manevi her turlu ihtiyaclarinda yanlarinda oluyorum cok zoruma gitti tavri tarzi.ben artik cok bunaldim benim iliskilerim niye boyle kotu elimden gelenin hep fazlasini yaparken bu tarz tavir niye.aksam babamlara gittim mangal yaptik diger gelinimizle gitmistik babam onlarida aradi.gelinimiz amcasi gildeymis geldiler taksiyle.vay efendim git gel taksiye biniyorum 10 lirami tuttu dedim ne on lirasi 15 tutuyor dedi.keske cikartip verseydim yol parasini kendi akrabalarina giderken sanki yol parasi vermiyor.biz kimseyi zorlamadik keske boyle isteksiz gelmeseydiler.sofrayi kaldiriyorum oda yardim etti ben birak seninde elin yag olmasin dedim sacmalama yaa diye bagiriyor
ustinde uzun kollu sık bir elbise vardi benimde kisa kollu tisortum ne bileyim kirlenmesin ustu diye dusundum kotu bir niyetim yoktuherkesi herşeyden muaf tutan siz.
onlar buna anlam veremeyip tersleyince kızan siz.
neden yedigini toplamasına engel oluyor
neden bindigi taksinin parasını vermeyi düşünüyor
neden kardeşinizin eli ayagı olmaya çalışıyorsunuz.
herkes bir işin bir amacın içinde olmalı
siz pamuklara sarmalamayı neden görev edindiniz
kirlensin birşey olmaz yıkandıgı zaman temiz olur.P
ustinde uzun kollu sık bir elbise vardi benimde kisa kollu tisortum ne bileyim kirlenmesin ustu diye dusundum kotu bir niyetim yoktu
Neden kıyamiyorsunuz anlamadım?Calisiyor daha bir yillik evliler cok borc var zamaninda kardesim hic parasini tutmadi cok soyledim hep ellere guvendi parasini tutmadi.bende gebeyim ayni donem hamile kalmisiz fazla calisamaz zannetmiyorum.cok zayif oda diyor zaten ben fazla calisamam diye.kardesime babam hic yardim etmedi.hep maddi yardim ettim.ama karisi avaz avaz bagiriyor hic istifini bozmuyor ille kizsin demiyorum.ama ne bileyim amannn yillarca cok emek verdim kardeslerime bu kucuk kardesim sessiz sakindir hic etliye sutluye karismaz kimseninde isine yaramaz.su an desemki isteyim cikamiyorum cok acil su yardima ihtiyacim var yapmaz adim gibide bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?