stres

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
Cok kotuyum kizlar 6 haftalik gebeyim sinir stresten karnimin icleri agriyor.calisiyorum isyerinde 1.50 saat mola hakkim var gebe oldugum icin sorumlular kullanmamam icin kirk takla atiyorlar.cumartesi mesaiye kalmamam gerekiyor herkes 2 de cikarken beni 4 e kadar calistiriyorlar isyerinde cok pasifim hakkimi hic savunamiyorum anca mal gibi calisiyorum.asiri stresliyim .erkek kardesimin esine gelinimizede cok kizdim 10 yas buyugum gelinden bisey soyliyorum sacmalama yaa diye dik ters bir sekilde cvp veriyor.1 yil oldu evleneli daha yeni gelin sayilir tersliycem yuz goz olucaz onuda ben becerip yapamam oda bunun farkinda ezme pesinde.oyle uzuldumki kardesimin yaninda sesini yukselterek konusuyor benim o kardesime yaptiklarim maddi manevi her turlu ihtiyaclarinda yanlarinda oluyorum cok zoruma gitti tavri tarzi.ben artik cok bunaldim benim iliskilerim niye boyle kotu elimden gelenin hep fazlasini yaparken bu tarz tavir niye.aksam babamlara gittim mangal yaptik diger gelinimizle gitmistik babam onlarida aradi.gelinimiz amcasi gildeymis geldiler taksiyle.vay efendim git gel taksiye biniyorum 10 lirami tuttu dedim ne on lirasi 15 tutuyor dedi.keske cikartip verseydim yol parasini kendi akrabalarina giderken sanki yol parasi vermiyor.biz kimseyi zorlamadik keske boyle isteksiz gelmeseydiler.sofrayi kaldiriyorum oda yardim etti ben birak seninde elin yag olmasin dedim sacmalama yaa diye bagiriyor

Bunlar hep hormonları n etkisi,geçecek zamanla

Daha cok sey var oda gebe 6 haftalik bende.onu benim ozel sigortamdan yararlandirdim indirimli 1000tl.ye muayene tetkik dogum hepsi icinde.kara kara dusunuyorlardi.yaranilmiyor ama kimseye.kardesim buyun cocuk esyasini 2.el alicaz letgo dan dedi.gelinimizi aradim besigi babama aldiririm tertemiz kullanirsiniz.baston arabayida ben almayi dusunuyordum.

Kardeşinizin eşiyle çok muhatap olmayın , ben olsam asla benimle bu tarz konuşmasına müsade etmem ama sanırım yumuşak bir yapidasiniz , hormonlar da biraz değişiyor haliyle takmayin napilabilir başka ....

Madalya takarlar kesin bana diger buyuk gelin onlar gidince onu ilk defa boyle sinirli gordum gelmek mi istemedi acaba keske gelmeseydi.sen tek bacisin o kadarda faydan dokundu onlara hic olmadi bu hareketler dedi.

gelin diye sizin karşınızda sus pus olacak değil. padişahlıkla filan yönetilmiyoruz sonuçta değil mi, o da bir birey. kardeşinizle evlenmiş olması onun sizden daha aşağı konumda olduğu veya size cevap vermemesi gerektiği anlamına gelmez. varsa bir sıkıntı birebirde çözersiniz ama gelin o, sussun kafa yapısı yanlış.

iş yerinde de yasal hakkınız ne ise onu kullanın. daha fazlasına kimse sizi zorlayamaz.

N
Kardeşinizin eşiyle çok muhatap olmayın , ben olsam asla benimle bu tarz konuşmasına müsade etmem ama sanırım yumuşak bir yapidasiniz , hormonlar da biraz değişiyor haliyle takmayin napilabilir başka ....
Nasil davranmam lazim o an bilmiyorum gecistiriyorum bu seferde cok uzuluyorum

Sadece biraz iyi niyet kimse derebeyi degil sustukca aman kotu olmayalim tadimiz kacmasin iyi gecinelim diye dusundukce karsi tarafa bir haller oliyor.birde benim hic kiz kardesim yok oyle isterdimki iyi niyetli yaklassin

N

Nasil davranmam lazim o an bilmiyorum gecistiriyorum bu seferde cok uzuluyorum
Sofrayi sen kaldırma elin yağlanır demeyerekle baslayabilirsiniz. Bazıları pasif gördüklerinin üzerine gitmeye bayilirlar.
Bana bağıran birine ne beşik alırım ne baston araba banane ?
Merhaba Merhaba. . Aslında olayları çözen tek tavır bu galiba..

Gelininizin size tavrı hoş değil ama ille sizde terslemek ezmek zorunda değilsiniz. Diyin ki , hoş bulmuyorum bu tavırlarını ben hiç hoslanmam böyle konuşmalardan. Daha sakin daha ılımlı konuşalım birbirimizle bak ben kirmiyorum seni sende öyle yap vs bir şekilde konusabilirsiniz. Doktoruna baş dönmelerim oluyor ve çok ağrım var kasiklarimda, rapor verir misiniz bir kaç gün dinlenmek istiyorum de ve rapor al. Bir kaç gün sensiz çalışsınlar

herkesi herşeyden muaf tutan siz.
onlar buna anlam veremeyip tersleyince kızan siz.
neden yedigini toplamasına engel oluyor
neden bindigi taksinin parasını vermeyi düşünüyor
neden kardeşinizin eli ayagı olmaya çalışıyorsunuz.
herkes bir işin bir amacın içinde olmalı
siz pamuklara sarmalamayı neden görev edindiniz

Iste onu yapamiyorum durumlarii yok fazla calisamaz bir suru borc ev kira 1000 tl.yardim etmek xzorunda hissediyorum kendimi asiri sorumluluk duygusu yuklendim annem babam hic bir sorunla ihtiyacla ilgilenmez ama babam biraz dediklerimi yapar

Iste onu yapamiyorum durumlarii yok fazla calisamaz bir suru borc ev kira 1000 tl.yardim etmek xzorunda hissediyorum kendimi asiri sorumluluk duygusu yuklendim annem babam hic bir sorunla ihtiyacla ilgilenmez ama babam biraz dediklerimi yapar

P
ustinde uzun kollu sık bir elbise vardi benimde kisa kollu tisortum ne bileyim kirlenmesin ustu diye dusundum kotu bir niyetim yoktu

P

ustinde uzun kollu sık bir elbise vardi benimde kisa kollu tisortum ne bileyim kirlenmesin ustu diye dusundum kotu bir niyetim yoktu
kirlensin birşey olmaz yıkandıgı zaman temiz olur.
diger mesajda borçlarından kirasından bahsetmişsiniz
gelin hanımda sizin gb çalışıyor mu?

Calisiyor daha bir yillik evliler cok borc var zamaninda kardesim hic parasini tutmadi cok soyledim hep ellere guvendi parasini tutmadi.bende gebeyim ayni donem hamile kalmisiz fazla calisamaz zannetmiyorum.cok zayif oda diyor zaten ben fazla calisamam diye.kardesime babam hic yardim etmedi.hep maddi yardim ettim.ama karisi avaz avaz bagiriyor hic istifini bozmuyor ille kizsin demiyorum.ama ne bileyim amannn yillarca cok emek verdim kardeslerime bu kucuk kardesim sessiz sakindir hic etliye sutluye karismaz kimseninde isine yaramaz.su an desemki isteyim cikamiyorum cok acil su yardima ihtiyacim var yapmaz adim gibide bilirim.

Kardeşine ve karısına bu kadar müdahale etmeseniz kendinize baksaniz .Herşeyi ben yaparım ederim diyip karsi taraf kendini çekince laf etmeseniz,10 yaş büyük olmanız bir şeyi değiştirmez size saygısızlık yapmamış saçmalama ya demek saygısızlık
Değil .İş yerine gelince kanunda belirlenen saatler haricinde fazla calistirilamazsiniz.

Neden kıyamiyorsunuz anlamadım?
Evlenip çocuk yapmayi biliyorlarsa bir zahmet kendi yağlarında kavrulsunlar.
Yada bekleselerdi borclar bitene kadar bebek için,atlı mı kovalıyordu arkalarından?
Ayrıca para vermekle,hediye almakla iyi olmazsınız gözlerinde emin olun. Bir zaman sonra göreviniz haline gelir,bir kez yardım edemezseniz sizden kötüsü olmaz ki bunca yardımınıza rağmen size minnet duyan birini göremedim ben.
Çekin kendinizi biraz.
Koruyun mesafenizi. Size sesini yükseltirse de ,çekin kenara konuşun bu tarz konuşmalardan hoşlanmiyorum,kalbini kırmak istemem ama ses tonuna dikkat et bundan sonra diye uyarın.
Susarak iyi olmazsınız aksine amiyane tabirle binmeye alçak eşşek olursunuz.

Ister kardesimin esi olsu ister kardesim ister arkadasim kimse benmle bagirarak konusamaz tersleyemez haddini bildirirm ! Gerekli uyarimi yaparim uyar duzelirse yakin iliskime devam ederim ve bana oyle davranan birine de bebek arabasiymis yatakmis almam baksin basinin caresine, kardesinizi dusunuyorsunz ama o da esini uyarmamis ablama oyle davranma diye...yani sana kotu davranana iyilik yapma zaten kimse kiymet bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…