Cok kotuyum kizlar 6 haftalik gebeyim sinir stresten karnimin icleri agriyor.calisiyorum isyerinde 1.50 saat mola hakkim var gebe oldugum icin sorumlular kullanmamam icin kirk takla atiyorlar.cumartesi mesaiye kalmamam gerekiyor herkes 2 de cikarken beni 4 e kadar calistiriyorlar isyerinde cok pasifim hakkimi hic savunamiyorum anca mal gibi calisiyorum.asiri stresliyim .erkek kardesimin esine gelinimizede cok kizdim 10 yas buyugum gelinden bisey soyliyorum sacmalama yaa diye dik ters bir sekilde cvp veriyor.1 yil oldu evleneli daha yeni gelin sayilir tersliycem yuz goz olucaz onuda ben becerip yapamam oda bunun farkinda ezme pesinde.oyle uzuldumki kardesimin yaninda sesini yukselterek konusuyor benim o kardesime yaptiklarim maddi manevi her turlu ihtiyaclarinda yanlarinda oluyorum cok zoruma gitti tavri tarzi.ben artik cok bunaldim benim iliskilerim niye boyle kotu elimden gelenin hep fazlasini yaparken bu tarz tavir niye.aksam babamlara gittim mangal yaptik diger gelinimizle gitmistik babam onlarida aradi.gelinimiz amcasi gildeymis geldiler taksiyle.vay efendim git gel taksiye biniyorum 10 lirami tuttu dedim ne on lirasi 15 tutuyor dedi.keske cikartip verseydim yol parasini kendi akrabalarina giderken sanki yol parasi vermiyor.biz kimseyi zorlamadik keske boyle isteksiz gelmeseydiler.sofrayi kaldiriyorum oda yardim etti ben birak seninde elin yag olmasin dedim sacmalama yaa diye bagiriyor