Dün akşam itirabariyle 4.denememizde fiyasko ile sonuçlandı.bu ay doktora girmiştim.folik asit kullanıyorum hiçbir sorun yokmuş.ama ben çok stresli bi insanım.oyle ki üniversite zamanimda okulu bırakmama bile sebep oldu.sonra aklımı başıma toplayıp devam ettim tabiki.iste şuanda aklımı başıma toplamak lazım.olumsuz düşünce beynimi kemiriyor.bi sorun olmadığı halde sorun varmış gibi davranıyordu.biliyorum hamile olamayanlar çoğunuz oylesiniz.surekli buraya girip sizinle aynı durumu yaşayan var mı diye merak ediyorsunuz.biliyorum çünkü ben oyleyim.ama şunu kabul etmeliyiz sorunumuz yok.stres tek sorun.ben bu ay sıfırdan başlayıp ne yumurta takibi yapcam ne zorlukla ilişki yaşatacağım.olusuna birakicam.aderide beklemicem.testte almicam.hamilelik için umitlenmicem.bunu yapmak isteyenler var mı ?
Ben de çok istiyodum stres yapiyodum 1 kere kaybim d olmuştu . Son aylara gelelim eşimle bu yaz gezelim dedik tatil yapalım akrabalarimizin d bulunduğu EB güzel turistik illeri gezdik esime dedim ki ya görüyor musun bebek olmasa da ne kdar mutluyuz çok rahat hareket ediyoruz ya cocuksuzluk da güzel bu konuşmalar geçti o kadar mutluyduk ki Halimzden bu çok önemli dikkat edin her halden memnun olmak! Ve o ay evimize döndük eşim rüyasında görmüş test de hamile cikmisim bir baksana dedi 2 gün geçmişti ya dedim hep adetim geç oluyor daha erken sonra dedim tabi o işte. Ben evde. Test yaptım önceden başında beklerdim hiç bakmadım bile sonra 5 dk geçince gözlerim doldu tabi Rabbim in müjdesini aldım. Şu detaylara deginmem lazım 4 yıllık evliyim ve hiç korunmadim normalde stresli bir insanım bilmem açıklayıcı oldu mu kızlar işinizi Allah a bırakın siz rahatiniza bakın O en Büyük Plan sahibi En iyi zamanı bilen Yaratan size en beklemediğiniz en güzel zamnda gönderecek inşallah siz dediğim gibi artık düşünmeyin bile Allah im en yakın zamanda sizi güzel haberlerle mujdelesin en hayırlı bebeklere sahip olun inşallah bana da dua edin kızlar önemli olan sadece hamile klmak değilmiş 1. Yi 6 aylıkken kaybedince anladım Allah im kimsenin kucagini evlatsiz birakmasin
bence de birazcık dinlenmeniz gerekiyor.. çünkü benim gibi talihsiz insanlarsanız gerçekten sıkıntılı.. hayatta neyi çok istediysem olmadı.. hayatımın en en büyük depresyonunda, ki korunmuyordum ben, beklenmedik anda anniş oluverdim.. Allah doğru zamanı bilir.. nisanyagmurumm
çok da güzel anlatmış zaten.. Kurban olurum onları verene.
Haklisiniz stres herşeyi engelliyor.sorunu olan insanlar bile kafaları rahat olduğu için hamile kalıyorlar.dedigim gibi düşünmek istemiyorum.esimede dedim.o da stres yaptığımı biliyor . ne mutlu size umarım darısı herkesin başına bu mutluluğu herkes yasasin