- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi loveyourselff
-
tatil tembellikArkadaslar merhaba ben cok stresli oldugumda kendimi nasil sakinlestirecegimi bilmiyorım yani kafamı dagıtamiyorım sürekli beni streslendiren seyi düşünüyorum siz stresli oldugunuzda nasıl stresi azaltabiliyosunuz
bir şey söyleyeyim burada kilit nokta arkadaş eheİmkan varsa yürümek, dışarı çıkmak, spor yapmak ilk aklıma gelen.
Arkadaşımla konuşup dertleşmek beni rahatlatıyor
Rock müzik dinlemek
Aynen bunlari da yapabilirim tesekkür ederimRica ederim. Bir de eğer hayal gücün kuvvetliyse şunu da yapabilirsin; yine sıkıldığın şeyleri bir balonun içine üfleyip sonra balonu gök yüzüne bırakırsan bak o da insanı hafifletiyor.
Düşünce tarziniz cok iyiymis gercekten ben de hep en kötü yanlarini görüyorum ertelemek de iyi bir düşünce önceden ne kadar düşünsekte yaşamadan bilemiyoruz cogu seyi ama dediginiz gibi en iyi gelen birisiyle paylasmakValla ne yalan söyleyeyim bi sıkıntım oldu mu bunu "düşünce gücüyle" hallediyorum, her derdimde spor yapsam şuan offf taş gibiydim anasını ağlatırdım ortamın
Neler yapıyorum a gelince, öncelikle İşin komik yanı varsa ordan bakıyorum bazen, gülmeye çalışıyorum..
Bazen "amaaan sağlık en önemlisi" modunda oluyorum yemişim derdini stresini bana bişey olmasın misali.. belki başıma daha kötüsü gelicekti de bi şekilde sadaka filan verdim bu hafif şekli diyorum "şu olsa daha mı iyidi" modunda düşünüyorum.
Yada direk günahlarıma kefarettir belki diyorum.
Malsa eğer zaten direk fani dünya havasına girmeye çalışıyorum
Bazen düşünmeyi erteliyorum, zamanı gelsin bakarız filan diyorum mesela zamanı gelene kadar da kabullenmiş oluyorum o mevzuyu
Bazen de küfrediyorum içimden baya rahatlatıyor
Bazen de büyük dertlerimi arkadaş sevgili gibi kişilerle paylaşıyorum bu da baya iyi geliyor paylaşmak, sorun için kafa yormak sonra kafa dağıtmak için şunu yapalım bunu yapalım demek..
Yani baya yolu var aslında da herşey kafada bitiyor. bunları yazdım ben de ama bazen gerçekten stres engellenemiyor işte duruma göre
Aynen evde kaldikca insan daha kötü oluyo sanki ne olursa olsun dışarıdayken daha az düşünüyosun.Dediginiz gibi banyo yapmak da insani gevsetiyor bir süreligineYürümek bana iyi gelir, kafam hemen dağılmasada evdeki halimden daha mutlu olurum. Bisiklet sürmekte öyle. Yada küvete su doldurup icinde biraz dinlenmek ve önlemini alarak bit tarafdan youtubeda (ürün makyaj hakkinda)video izlemek bana göre sakinlestirici
Hahahaa süpermiss buEeeeh ben mi kurtarcam be dunyayi bana ne diyorum
Aynen öyle negatif insanlar herseyde negatifi görüyorlar ve bunu da cevreye cok güzel yayıyorlar.Bir arkadasim vardi bu sekilde üzgünken iyice depresyona sokardi arkadasim diye bisey diyemezdim ama artik dayanamadim kestim konusmayibir şey söyleyeyim burada kilit nokta arkadaş ehe
ya var ya kimi var derdini anlatıyorsun daha çok büyük dert yapıyor daha büyük stresle ayrılıyorsun yanından
kimi de var öyle rahatlatıyorki kuş gibi gidiyorusn eve geri:)
Aklina olumsuz bir sey geldiginde de ki bunu aksam 10da dusunecegim.Aynen cok haklisiniz dediklerinizde düşünce hayati cok etkiliyor ama kendimi bir türlü olumluya odaklayamiyorım olumsuzların yanında bir sürü olumlu sey var aslinda düşününce ama beynim sürekli negatife odaklaniyo bunu degistirmem lazim ilk
Arkadaslar merhaba ben cok stresli oldugumda kendimi nasil sakinlestirecegimi bilmiyorım yani kafamı dagıtamiyorım sürekli beni streslendiren seyi düşünüyorum siz stresli oldugunuzda nasıl stresi azaltabiliyosunuz
Aynen bunu duymustum denedim de dediginiz gibi bir süre işe yaradi ama sonra gene basa döndü durum ama gene de buna gene devam ederim tesekkürlerAklina olumsuz bir sey geldiginde de ki bunu aksam 10da dusunecegim.
Aksam 10 olunca de ki simdi dizi izleyim yarin sabah 8de dusuneyim vs vs
Komik ama ise yariyor
Ben de hc kitap okuma aliskanligi yok ya konsantre olamiyorım hic cok güzel bisey aslinda kendimi alistirmaliyim yazmayi ben de cok seviyorum gercekten iyi geliyorYazıyorum
Sayfalarca nefes almadan yazıyorum
Yorulunca okumak için sırada hangi kitabım varsa onu alıyorum elime, sakinleşene kadar okuyorum
Benim stresli olunca hic enerjim kalmiyor cok asiri halsiz oluyorum hic kendimi motive edemiyorum bunlari yapmaya ama gercekten cok iyi yöntemler özellikle spora baslamam gerekecekspor müzik ev temizliği cilt bakımı saç bakımı komik dizi izleme oyun oynama duş alma yaptıklarım
Ahaha sizin ki de cok iyi bir yöntemmisguzel bir sezen sarkisi aciyorum kulakligi takip kahvemo yapip iciyorum.
aman be bi daha mi gelicem dunyaya deyip bi sigara yakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?