Stresle bas etme yöntemleri

Arkadaslar merhaba ben cok stresli oldugumda kendimi nasil sakinlestirecegimi bilmiyorım yani kafamı dagıtamiyorım sürekli beni streslendiren seyi düşünüyorum siz stresli oldugunuzda nasıl stresi azaltabiliyosunuz
tatil tembellik
bana başka yol işlemiyor
bilen varsa söylesin keşke başka yolları da olsa çünkü ha deyince her isteyince tatil ve tembellik yapılamıyor maalesef..

İmkan varsa yürümek, dışarı çıkmak, spor yapmak ilk aklıma gelen.
Arkadaşımla konuşup dertleşmek beni rahatlatıyor
Rock müzik dinlemek
bir şey söyleyeyim burada kilit nokta arkadaş ehe
ya var ya kimi var derdini anlatıyorsun daha çok büyük dert yapıyor daha büyük stresle ayrılıyorsun yanından
kimi de var öyle rahatlatıyorki kuş gibi gidiyorusn eve geri:)

Düşünce tarziniz cok iyiymis gercekten ben de hep en kötü yanlarini görüyorum ertelemek de iyi bir düşünce önceden ne kadar düşünsekte yaşamadan bilemiyoruz cogu seyi ama dediginiz gibi en iyi gelen birisiyle paylasmak

Aynen evde kaldikca insan daha kötü oluyo sanki ne olursa olsun dışarıdayken daha az düşünüyosun.Dediginiz gibi banyo yapmak da insani gevsetiyor bir süreligine

Aynen öyle negatif insanlar herseyde negatifi görüyorlar ve bunu da cevreye cok güzel yayıyorlar.Bir arkadasim vardi bu sekilde üzgünken iyice depresyona sokardi arkadasim diye bisey diyemezdim ama artik dayanamadim kestim konusmayi

Aklina olumsuz bir sey geldiginde de ki bunu aksam 10da dusunecegim.
Aksam 10 olunca de ki simdi dizi izleyim yarin sabah 8de dusuneyim vs vs
Komik ama ise yariyor

Arkadaslar merhaba ben cok stresli oldugumda kendimi nasil sakinlestirecegimi bilmiyorım yani kafamı dagıtamiyorım sürekli beni streslendiren seyi düşünüyorum siz stresli oldugunuzda nasıl stresi azaltabiliyosunuz

Yazıyorum
Sayfalarca nefes almadan yazıyorum
Yorulunca okumak için sırada hangi kitabım varsa onu alıyorum elime, sakinleşene kadar okuyorum

guzel bir sezen sarkisi aciyorum kulakligi takip kahvemo yapip iciyorum.
aman be bi daha mi gelicem dunyaya deyip bi sigara yakıyorum.

Aklina olumsuz bir sey geldiginde de ki bunu aksam 10da dusunecegim.
Aksam 10 olunca de ki simdi dizi izleyim yarin sabah 8de dusuneyim vs vs
Komik ama ise yariyor
Aynen bunu duymustum denedim de dediginiz gibi bir süre işe yaradi ama sonra gene basa döndü durum ama gene de buna gene devam ederim tesekkürler

Yazıyorum
Sayfalarca nefes almadan yazıyorum
Yorulunca okumak için sırada hangi kitabım varsa onu alıyorum elime, sakinleşene kadar okuyorum
Ben de hc kitap okuma aliskanligi yok ya konsantre olamiyorım hic cok güzel bisey aslinda kendimi alistirmaliyim yazmayi ben de cok seviyorum gercekten iyi geliyor

spor müzik ev temizliği cilt bakımı saç bakımı komik dizi izleme oyun oynama duş alma yaptıklarım
Benim stresli olunca hic enerjim kalmiyor cok asiri halsiz oluyorum hic kendimi motive edemiyorum bunlari yapmaya ama gercekten cok iyi yöntemler özellikle spora baslamam gerekecek

Stresliyken nefes alamayan biriyim mesela eger cok kotu degilsem kendimi dusa atıyorum su cok iyi geliyor. Onun disinda yere sert zemine uzanmak da iyi geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…