Stresle Mücadele edemiyorum! Siz neler yapıyorsunuz?

Kaynanan tam kaynana. Lohusayken senden yemek isteyince sende b..k ye deseydin . Şuan görüşmüyor ve kafan rahatti
Şaka bi yana oyle de deme tabiki . Sinirlarini çiz mecbur kalma hicbirseye. Mesafeyi de koyunca düzelir durum

Kaynanan tam kaynana. Lohusayken senden yemek isteyince sende b..k ye deseydin . Şuan görüşmüyor ve kafan rahatti
Şaka bi yana oyle de deme tabiki . Sinirlarini çiz mecbur kalma hicbirseye. Mesafeyi de koyunca düzelir durum
Ya diyorum ya müsaade etsem fena kaynanalık yapıcak. Doğumuma geldi yaptıgı tek sey hastahane yemeklerini yiyip gitmek. Mesela benim ağrım sızım varmı nasılım umrunda diildi. Tek üzüldüğü şey yemek gelmiş gitmiş kimse yememis bilseymis o yermiş düşündükçe sinir oluyorum bunları yaparken hasta değil ama hanımefendiye birşey dersek hemen hasta ve birşey olur maazallah

Ben stresli bir is yapiyordum stresli bir ortamdaydim ve biraktim.tavsiye etmem stresi yonetmeyi ogrenin derim.ben yonetemedim rahatligi sectim.pisman miyim hayir ama destek almalisiniz

Merhaba; eşinizin iş bulmasına sevindim. Benim size tavsiyem çocuğunuzu da alıp sık sık hava almaya çıkın. Bu size iyi gelecektir. Anneniz yakındaysa ve gelecek durumda ise onu çağırın. Ya da kardeşimiz vs varsa.. onlar size iyi gelecektir. Ama sık sık dışarı çıkmanız çok önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…