çok şükür canım inşallah görürüz 30 larıda :) benım antıbıyotıgın adıda sef duydun mu hiç :44: iğneyıde olcaktım olmıycam dıger doktor ben bu ıgneden vermem dedı eczacıda bu ıgnenın hamıleye verıldgnı ılk defa duyuyorum dedı kafam karıstı ya :44:
kafan hiç karışmasın bence doktorun en iyisini biliyordur..mesela ben de kabızlık ve reflüden rahatsızlık duyuyorum diye geçenlerde iç hastalıklarına da gittim..oradaki doktor lansorun hamilelikte verilemeyeceğini çok tehlikeli olduğunu söyleyerek aban hiçbir işe yaramayan gaviscon verdi..oysa benim reflüm çok fenadır, üst solunum yolu enfeksiyonu bile yapar ki o ilacı kullanmam gerekiyordu..neyse kendi doktorumu rahatsız etmeyeyim gayrı diye gitmedik oraya..ama bir gün sonra böbrekten resmen acile düşünce kendi doktoruma söyledim reflü olduğumu..demez mi lansor kullanabilirsin, hiçbir zararı yok diye..aynı zamanda bana mesela üniversite acilinde hiçbir antibiyotik ve ağrı kesici vermezlerken o kadar acı ile kendi doktorum cezol iğnesi yaptırtı bana taö 10gün sabah akşam..perflagan denen de b,r ağrı kesici koyuyorlardı her gün içine mesela...anladım ki benim doktorum en iyisini biliyor; her açıdan tetkik edip yardımcı oluyor adam ..
sen baya ilaç kullankıssın canm ya doktorun haklıymıs demekkı baksana hem iyileşıosun hemde cok sukur bebek ıyı. iyiki doktorunu dınlemıssın. bende yarın doktoru arayıp dcem boyle boyle oldu korktum dıe adam alıstı zaten benım pinpirkliğimeben daha seker yuklemesıde olmadım hepsı bı araya sıkıstı. yemekte yıyemıyorum uzuntuden canm almıyo zar zor yıyorum bebek kılo alamamıs derse yıkılırım dıe gıtmıyorum
bence sen önce mutlaka bu idrar enfeksiyonunu atlatmalısın..yoksa benim gb böbrek enfeksiyonu olursun Allah korusun..o ilaçlar bebeğe zarar vermiyor aksine eğer vucudun enfekte olursa keseye zarar verebilir bu enfeksiyon bunu önlüyor..aman gözünü seveyim sen üzme canını al mutlaka ilacı, iğne olsa da..doktor bana eğer enfeksiyon geçmeseydi belki bebeği kaybederdin demişti...
bu kadar yükleme yapınca vucuduma benim doktorum da bırak kalsın tetanozu metanozu, o seni kurtatmayacak dedi..ben de yaptırmadım hiç..öte yandan benim seker yüklemem önümüzdeki hafta 27'im biterken..üzme kendini sakın..
kese zedelenecegı ıcın mı bebegı kaybedersın demıstı canm ? hemen içmelıyım antıbıyotıgı yarın sabah erkenden gıtcem eczaneye inşallah gec kalmamısımdır :18: mantar bebege zarar verır mı benım hamılelıgımın ılk gununden buyana mantarım gecmedıantıbıyotıklede bı arada fitil vermedı doktor. sanırım enfeksıyon kadar zararlı degıl ? :44:
kese zedelenecegı ıcın mı bebegı kaybedersın demıstı canm ? hemen içmelıyım antıbıyotıgı yarın sabah erkenden gıtcem eczaneye inşallah gec kalmamısımdır :18: mantar bebege zarar verır mı benım hamılelıgımın ılk gununden buyana mantarım gecmedıantıbıyotıklede bı arada fitil vermedı doktor. sanırım enfeksıyon kadar zararlı degıl ? :44:
seni korkutmak ve canını sıkmak istemem ama çok çektiğim için sana fikir vermek yardımcı olmak istedim..geçmek bilmeyen idrar enfeksiyonları yani idrardaki bakteriler keseye zarar verirlermiş..ama çok uzun sürerlerse..hele böbrek enfeksiyonuna dönüşenleri daha tehlikeli..bu arada o idrardaki bakteriler de vajinaya yakın olduğu için vajimnaya geçerlermiş..o da çok tehlikeli hale gelirmiş..sen fitili de antibiyotikleri de kullan düenli olarak ve mutlaka iğneni ol..inan enfeksiyonlar bu antibiyotiklerden daha tehlikeli bebkler için..canını sıkma bnce..hepsi geçiriyor enfeksiyonu..benim bu enfeksiynlar yüzünden çok kasılma ve ağrım oldu..çok korktum bebeğime bir şey olacak diye...şimdiki durumumu biliyor musun? yataktan kalkamıyorum işte..çok ağrım var..doktor rapor veriyor..bebeğim sağlıklı olsun da hiçbir şey istemem..
benımde hergun sag kasıgımda agrı var ve cok halsızım tereddutu bı yana bırakıp doktora guvenıp ıcmelıyım her gecen gun bebegıme zarar desene :26: Allahın ıznıyle yarından ıtıbaren kullancam hepsını. senın gectımı nasıl bebek iyi mi?
Geçti çok şükür..ben 20. haftadan beri bu ağrıyı çekiyordum..mahvetmişti beni..şimdi tam bir haftadır rahatım derken böbrekte kum çıktı..hem de sol böbrekte..deli gb ağrı yapıyor..inliyorsun resmen..bol su içmeye çalışıyorum geçsin diye.. Allah'tan bebişim sağlıklı..senin de öyle sakın üzülmeilaçlarını mutlaka kullan olur mu?
Peki esha canım bebişinin cinsiyeti ne ? kız mı erkek mi? karnındaki hareketleri iyi de mi? benmki çok tekmeliyor..son zamanlarda yukarı da çıktı epey, artık midemde daha az yer var anlayacağın
yazını sımdı gordum cnm :) bizimki erkek senın bebiş ne? tekmelerı ıyı cok sukur yukarıdaydı ama suaralar dedıgım gıbı ıdarara cıkcak gıbı oluyorum
Canım Allah hepimizin bebişini sağlıkla sıhhatle kucağımıza versin..bu günleri atlatalım inşallah..benim de erkek bebişim..hatta bu topiği açan yamisy'nin de oğluşu olacak..:) Oğluşlarımız minnoşlarımız gelsin kucaklarımıza inşallah..
Bu arada o aşağı inme hissi bende hep oluyor.bazen o kadar rahatsız oluyorum ki yürüyemiyorum evin içinde.hemn bacaklarımı sıkarak oturuyorum..sanki bebiş fırlayacak gb hissediyorum..ama korkma idrar kesesine baskı yapıyor ya kese ondan dolayı..bir de idrardaki bakteri karın ağrısı yapıyor..bu da erken doğum ağrılarını tetikler diye doktorlar hep antibiyotik verirler...benim ilk antibiyotiğim cefnet denilen suda karıştrırlan bir antibiyotkti..maalesef ileri boyutavardığı için enfeksion faydalı olmadı sonra damardan iğne yedim..
benim tek sorunum şimdi karın ağrımdan çok yürüyemem..hemen bacaklarıma kramplar giriyor, karnım çatlatacak gb ağrıyor..nedenini bulamadı doktor...bu nedenle ağrıyı kuvetlendirmemk için ben de yatıyorum..yatınca da hareketsizlikten kabız oluyor davul gb şişiyorsun işte
amin canım inşallah . bu sene erkek bebek senesi desene :)) karın ağrısının tetıkledıgını bılmıyodum :26: benım karnım hergun agrıyo ayıptır söylemesi gaz sancısı yasıyorum bıde yedıgım hersey gaz yapıyo gecelerı uyuyamıyorum karnıma bı kramplar anlatamam. sen yınede yat neolur ne olmaz lifli gıdalar tuket hazmı kolaylastırır ben seftalıyı cok yıyorum oyle yap cok faydası oluyo tescıllenmıştir
canım öyle rahim ağrısı değil tetikleyen..hani şu idrar enfeksiyonunun tetiklediği ağrı..idrarını yaparken yanma olur, ağrı olur, sancı olur öyle..ben 20. haftadan beri o gaz sancısını çekiyorum..çok berbat bir şey..normalde de gazlıydım şiödi daha beter oldum..tam infilak edecek gb geziyorum..karnım da çok sert ya..ama işte bu yüzden sadece 2 -3 kilo alabildim..ama bebiş çok sağlıklı çok şükür..sığmıyor artık yerine teyzesi..bizim aralık annelerinde geçti bugün eğer okuduysan..
bu arada şeftali kabız yapmaz mı be canım..ben kuru kaysı erik ve incir yiyorum..çok faydası oluyor..
bugun aralık annelerıne pek bakamadım okuyum bi :) maşallah bebişe annesi iyi bakmış ona9. aya kadar karnın burnunda olur desene bende çakmak çakılsa ucarım heralde ya şeftaliyi ben lifli diye yıyorum benı tuvalete cıkartıyo sorun bırakmıyo yoksa benım vucudumda mı terslık var yaw :44: bıde karpuza dayanamıyom ben yaa tabi vc nın yolunu zor buluyorum
inşallah fırt diye çıkıverir yaww nası çıkarcam ben bunu oohooooy oyyy
zaten doğru dürüst uyku uyumuyorum ki en azından geçerli bi sebebi olur fena mı
üzülmicen işte canım üzülmicen... senin üzüntünden o daha fazla etkileniyo... neyse inşallah sağ salim alırsın kucağına ama ilk işi sana kafa atmak olucak bebişinin hee
geldi hatun temizliğe girişti..biz de eşimle boğa gb yatıyoruz gayrı.. kadın bir de tutmuş yarın gelecek kardeşimin yatak üstüne koyduğum çarşaflarını bile geçirmiş...yatağı hazırlamış sağ olsun..ooooh ne güzel temizlik gbisi yok..nasıl seviniyorum hopbidi hopbidi...
inşallah canm doğunca atsın kafa hakedıyorum ben
yazını sımdı gordum cnm :) bizimki erkek senın bebiş ne? tekmelerı ıyı cok sukur yukarıdaydı ama suaralar dedıgım gıbı ıdarara cıkcak gıbı oluyorum
Canım Allah hepimizin bebişini sağlıkla sıhhatle kucağımıza versin..bu günleri atlatalım inşallah..benim de erkek bebişim..hatta bu topiği açan yamisy'nin de oğluşu olacak..:) Oğluşlarımız minnoşlarımız gelsin kucaklarımıza inşallah..
Bu arada o aşağı inme hissi bende hep oluyor.bazen o kadar rahatsız oluyorum ki yürüyemiyorum evin içinde.hemn bacaklarımı sıkarak oturuyorum..sanki bebiş fırlayacak gb hissediyorum..ama korkma idrar kesesine baskı yapıyor ya kese ondan dolayı..bir de idrardaki bakteri karın ağrısı yapıyor..bu da erken doğum ağrılarını tetikler diye doktorlar hep antibiyotik verirler...benim ilk antibiyotiğim cefnet denilen suda karıştrırlan bir antibiyotkti..maalesef ileri boyutavardığı için enfeksion faydalı olmadı sonra damardan iğne yedim..
benim tek sorunum şimdi karın ağrımdan çok yürüyemem..hemen bacaklarıma kramplar giriyor, karnım çatlatacak gb ağrıyor..nedenini bulamadı doktor...bu nedenle ağrıyı kuvetlendirmemk için ben de yatıyorum..yatınca da hareketsizlikten kabız oluyor davul gb şişiyorsun işte
amin canım inşallah . bu sene erkek bebek senesi desene :)) karın ağrısının tetıkledıgını bılmıyodum :26: benım karnım hergun agrıyo ayıptır söylemesi gaz sancısı yasıyorum bıde yedıgım hersey gaz yapıyo gecelerı uyuyamıyorum karnıma bı kramplar anlatamam. sen yınede yat neolur ne olmaz lifli gıdalar tuket hazmı kolaylastırır ben seftalıyı cok yıyorum oyle yap cok faydası oluyo tescıllenmıştir
yamisy canım olmuyor sensiz buralar, bu ayrılık çok fazla sürdü canım..olmaz ki
uff bak karpuz dedin benim de canım çok çekti şimdi..yahu ne oldu bana nırmalde yemediğim şeyleri şimdi canım çeker oldu..bir de dondurma..felaket çekiyor ..uffff..kocam da maç başında çıldırciiimm :2:
bu arada benim göbek çok büyük değil ya, sadece kilo alamadığım için somalili gb duruyorum ayıptır söylemesi
seninki nasıl..bebiş kaç gram??
ohoooo bi gün gittim neler kaynatmışsınız bee ben yokken mi aklınıza düştü hee deyin bakem
durun okuyup geliyom
vayy bekledğimden iyi çıkmış hee iyi hade gözün aydın bırakma bu kadının peşini sen
alemsin bea
ohooo herkesin erkek... maşallah kızlar... zirveninki kız'dı onu hangimize alsak acep
ayy sizindemi aşağıa gibi??? benim varya dün ayğa bi kalktım kasığımda top gibi bişe... bacaklarımı iki yana açarak yürüdüm daha doğrusu yürüyemedim ağrıdan... artık yürürken yada hareket ederken çok zorlanıyorum bacaklarıma kalçama acayip ağrılar giriyo yaa.....
aha bi gazlı dahamoriş sana nekadaannnn çok benziyo dimi kız
bu arada şeftali kabız yapar yaw kabıza iyi gelmezki sende bi terslik var galibaaa :44: kabızı sökmesi için kayısı, kuru üzüm falan yemen lazım benmi yanlış biliyom leee abowww
kızçem ben geldim şimdide siz yoksunuz bensiz günü mü buldunuz sizde aaaayoksa bilerek gitmemi mi beklediniz heeee de bakem bana
benımda aşağıda sanırım cunku suan felaket sag tarafımda bı sancı var oynadıkca sancıyo kaslarmı gerılıyo nedır. senın ki bizimkinden buyuk kızı senın oğlana alalımgaz girl oldum ben he ya seftalıde benı vc ye goturdu sureklı demekkı benım vucuduma ters teptı :44: senın doguma az kaldı sanırım oh ne guzel..
yamisy canım olmuyor sensiz buralar, bu ayrılık çok fazla sürdü canım..olmaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?