haberleri getireceğim sizebebeği alıp gelmeyeyim de daha var günümüze çünkü offf 2gecedir rüyalarımda hep doğumumla uğraşıyorum hep aynı anları yaşıyorum 3 saatten fazla uyuyamadım daha
vaaay zirvecim hoşgeldin doğurdun sandım vallayoksa doğurdun mu kız :44:
yok doğurmadım daha ama az kaldı korkuyorum vajinamın çevresinde kondilom varmış fark etmedim normal doğuma engel değil doktor ama ben istemiyorum bebeğin ses tellerinde nodüllere sebep olabiliyormuş delirmek üzereyim artık 9aydır başıma gelmeyen kalmadı sinir sistemim çöktü
dur dur sakin ol allahın izniyle bişeycikler olmicak bebişine... sen sakin ol ki o da etkilenmesin de midoktora gidicem sonucu yazarım dedim bi gittin gidiş o gidiş... dedim galiba doğurdu bu hatun
yok daha doğurmadım ama az kaldı artık ve doğurmaktan korkuyorum
doğum korkusu mu acaba sendeki? zamanın gelmiş çünkü o konuda bi korkunun olmaması lazım
doğum korkusu doğumhaneye girip çıktıktan sonra başladı hem bir an önce kucağıma almak istiyorum hemde doğmasından korkuyorum:2:
doğum korkusu doğumhaneye girip çıktıktan sonra başladı hem bir an önce kucağıma almak istiyorum hemde doğmasından korkuyorum:2:
zirve maaşalah sana 40 hafta olmuşsun..artık gelsin bebiş sağlıkla..hiç üzme canını her şey güzel gidecek inanıyorum buna..sağlıklı haberlerini bekliyoruzzz:))
korkma canım yaa bi gircen doğumhaneye bi ıkıncan fırtlatıp çıkıcan
diyene bak (ben)ben kendi geleceğimi görüyorum bu hatunda :18:
canım resmen bu topikte acıların kadını olmuşum..acı ağrı bu ne ya..artık acısa da- ki çok acıyor- mutlu olmaya çalışacağım..
çok şükür bu günümüze gene de de mi? Baksana bu 27'ye gireceğimi bile düşünemiyordum ben..
neler konuşmuştuk seninle 21. haftada..bir de ne tuaftır ki senin dediğin her şey bende çıktı..
yaa gördün mü ermişim ben ermişehem öhöm öhöm
Canım şimdi farklı linklere de bakıyorum..daha neler yakalarım diye kendi başıma diye :) Bu arada evimi pislik götürüyor bir görsenyerler artık pesenk tuttu..halı da yok ya bende asortikliğine..Allah'tan kadın geliyor yarın..her tarafı deli gb temizleteceğim burada ona
kadını korkutma be sonra bulamazsın bidahakaralisteye alırlar seni heeee
eeee başka bşeler yakalayabildinmi
Buradakiler de pek nazlı be canım..100 lira bile çok az geliyor..ayrıca kadın bana soruyor..ne yapılcak diye..ben dedim kapılar dolaplar , içleri, camlar, banyolar v duvarları diye..o da dedi ki dolapların içleri de mi? yok ebenin nalı..zaten koltuk yok, halı yok..zaten parasında değilim..ben sadece temiz olsun onu istiyorum..şu an yapmam pek mümkğn değil çünkü..
Bu arada biraz önce böbrek sancısı azaldı..rahatladım ama ağrı şimdi kasıklarımda..çok ağrıyor ya Yamisy, ayağa tuvalete kalktım yürüyemedim bile..Allah sonumu hayır etsin, valla çok korkuyorum((
korkma canım yaa bi gircen doğumhaneye bi ıkıncan fırtlatıp çıkıcan
diyene bak (ben)ben kendi geleceğimi görüyorum bu hatunda :18:
aha!!! benimde kasığım ağrıyo vallademin ayağa kalktım bi ağrı girdi öfff yani.... hala da ağrıyo...
senin kadınlar da bi alemmiş hee... yok dışını sil, içini çöplük olarak kullanıcam töbe töbeee
zirve maaşalah sana 40 hafta olmuşsun..artık gelsin bebiş sağlıkla..hiç üzme canını her şey güzel gidecek inanıyorum buna..sağlıklı haberlerini bekliyoruzzz:))
inşallah bakalım neler olacak yarın sabah yatıyoruz hanımefendinin suyu azalmış
Zirvecim hiç olumsuz düşünme, ne güzel birkaç zaman sonra kavuşuyorsunuz ana kız..geçmiş gitmiş olacak tüm sıkıntılar..darısı bizim de başımıza inşallah..
olumsuz düşünmüyorum ama büyük stres oluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?