Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ayy bede okudumda ne yazdıgımı bende anlamadım canm haklısın sende cocuk oynarken nıe rahatsız edıyosun oda sana bu yuzden kafa atcak bak hee ayy cok güldümm

o atarsa bende ona atarım kafa böyle karşılıklı kafalaşırız artıkın olmaamı bea

Son düzenleme:
o atarsa bende ona atarım kafa böyle karşılıklı kafalaşırız artıkın olmaamı bea

oyy onun kafasına kıyamam beeen sen atamazsın yıne gecelerın bekcısıyım ben evde guvenlık gorevlısı oldum yahu gece bızımkını beklıom uyku tutmuyo ya

oyy onun kafasına kıyamam beeen sen atamazsın yıne gecelerın bekcısıyım ben evde guvenlık gorevlısı oldum yahu gece bızımkını beklıom uyku tutmuyo ya

yok kız atamam ben kıyamam ona benide uyku tutmuyo ama denicem bakalım uyumazsam olmazki büyüyemez sora bebişim demi teyzesi herifi oyundan alıpda gideyim artık tabii bırakırsa bırakmazsa yine buralardayım neediym

sagol tatlim keyfim cok yerinde demin okulun muduru aradi sinav vardi okullar arasi tum okullar oglum arapcada kizim ingilizcede 1 Numara olmuslar okulun en zekileri arasina girmislermudur kolejin tanitimi icinde resimlerini kullanabilirmiyiz dedi hocam resim feda olsun dedim allahim bu kadar SIkinti cekdim mukafatini veriyor bide mudur yere goge sigdiramadi afacanlari iyiki bizim okuldalar cok gururluyuz dedi ayyyyyyyy cok gururlandim sevinc gozyaslari doktumufakligi takmiyorum cunku dedigim gibi bunun egitimini aldim halen daha cocuk uzerine okuyorum bana gore cok normal ama etrafin baskisi soru sormasi beni bunaltiyor onlarin sozleri uzuyor birde kv isin gucun kendini gelistirmek ilgisiz kaldi deyince acaba ilgilenmedimmi dedim ama bu cimcime daha sansli abla abi var ustelik krese gidiyor bende bos zamanlarimda kesme yapistirma boyama yapiyoruz cokda keyif aliyor hele oyun hamurundan mek istiyonmu diyor elide becerikli he 4 cesit hamurdan kek yapiyor anacigina

maşallah canım ikisinede allah başarılarını daim etsin inşallah darısıda bize olsun teyzesi demi

oyy yerim ben onun keklerini cimcime ayyy ne güzel valla çok mutlu oldum senin adına...

etrafı da takma yaa onların işi gücü zaten laf kalabalığı olsunda nolursa olsun... bak benim kaynanaya yukarlarda okudunmu bilmiyom ama çocuğum ölcek diye bekliyo sanki üvey torun töbe töbeee hala şu zaman yaşar bu zaman yaşamaz davası yapıyo kadın. 9. aya girdik be.. inat değilmi la sağlıklı tosun gibi oğlan doğurcam (bu cüsseyle zor ama :18: denerim demi )

günaydıınnnnn :) senınkıdemı oyuncu oynadın mı bırakmıyolar benımkıde oyun manyağı dün onun yuzunden gıremedım nete uyuda bebişte büyüsün tabi annesi. bende gunlerdır stresten temızlık yapmıodum ayptr soylmesı evı b.k götruo erkenden kalktım hemen halletmeyı dusunuyorum yoksa daha fazla duramıycam

günadın canım :))) he yaw benimkide oyuncu ama pcde değil ps3 te oynuyo... onda işi bitince pc me el koyucak bence oynamadığı pc oyunları var çünkü

valla aynen benimkinide ondan götürüyo canım ama napiym doktorum teee 3. aydan beri yat diyo nası kalkıpda yapıym demi saolsun kocişim hallediyo valla her işimi annemde yapıyo... bende yan gelip yatıyom sende kendini fazla yorma canım dinlene dinlene yap zorlama kolay gelsin canım

senınkı daha fazla oynuyomus canm bosver sen yat yapma oh yardım edenlerınde varmıs ne guzel :) aynen canm dınlene dınlene yapıom anca toparladım fılan daha supurmesı fılan duruyo

morişimmm bacım nerdesin canım iyimisin??? inşallah iyisindir :26::18:

senınkı daha fazla oynuyomus canm bosver sen yat yapma oh yardım edenlerınde varmıs ne guzel :) aynen canm dınlene dınlene yapıom anca toparladım fılan daha supurmesı fılan duruyo

süpürürken eğilme heee karnından destek alarak yapma... süpürgenn sapını ileri geri çek yeter öyle çok zorlama süpürge yapmak zorluyomuş zarar veriyomuş bişeye ama neye tam hatırlamıyorum suan :44:

he yaww benimki tam oyuncudur saolsun, bi oturdu mu kendinden geçiyo sanki adam olsun napiym çok stresli işi var, benle bebeğe de bişe olmasın korkusu var... adam kafa dağıtıyo işte, bende ellemiyorum

ben süpürürken hep zorlarım kendımı iyice bastıra bastıra yapıom simdi bunu duyduktan sonra supurmeyedebılırım elleme bosver doğum stresı eşede geciyo hernekadar belli etmeselerde düşünüyolar :44:

evet canım bencede hiç bulaşma süpürgeye boşver

haklısın onlarda belli etmeseler de o strese giriyolar... durumu bilmiyolar çünkü, biz içindeyiz az çok biliyoruz anlıyoruz ama onların hiç anlama şansları yok zavallılarım sadece korkup üzülmekten ve dua etmekten başka çarelerii yok

yamisy deli mi canim senin kayinvalide o ne bicim laflar oyle insan caninin canina oyle laflar edermi ki birde anne hamile en hassas donem allah islah etsin ne denirki cok kizdim benimkilerinde yardimlari falan olmaz beklememde ama yeminle hamileyken tacsiz kraliceyim evcek ilgi gosterirler hele esimle kayinpeder almadiklari misir puskulu kalmisdi benhamileykenhatta onu bile espiri niyetinde demistim nerden dedim kayinpeder gitmis aktara oda demis zararli hamilelerde cok canin cekti diye aldim azicik annen kaynatsin suyundan icayyyy aklima ne gelirse aliyorlardi agzimdan cikacan herseyi aninda aliyorlardi valla dunyanin en mutlu gacisi hissetmistim kendimiboyle hizmet ilgi gormedim hayatim boyunca cok ayip ya o nedemek su kadar yasar su kadar yasamaz tobe hasa allahmisin sen tovbe tovbe yarabbim dengesiz ya sinirlerim bozuldu allah yardimcin olsun dogur tosuncugu gelir sevmeye nasil yuzune bakacaksa sanirim kilo almadin ondan bebek sagliksiz zannediyor bende 3.cude 6 kilo aldim 4 kilo zaten bebek dogdu niye benimkidemi yasamadi valla kocaman cocuk gibiydi gorenler sasirdi hatta hormonlumu kiz bu dediler yok organik dedim annesi organik beslendi demistimdiyetisyene gittim kan sorunu icin oda ne yiyecem ne yemicem derken kiloda almadim fazla

aynen canım kadın 1 doguruyo erkek 9 onlar sadece bızım yasadıklarımıza sahıtler ellerındende bısey gelmeyınce gercekten dua etmekten baska carelerı yok. ayrıca cokkk sıcakk burası dayanamıyorummmmmm oturdum kaldım

canım benim kayınpederim de öyledir çok iyidir.. zatn bitek onu severim... ama kaynanada böyle işte.. kayınpederimde biliyo ama napsın napiym takmayın diyo... bzen mesela kaynanın kaynanalığı tutuyo... bi seferinde yine bi olay oldu, kaynana diğer olu ve geliniyle mutfakta oturuyolr bizde eşim ben ve kayınpederim salondayız... benim mide rahatsızlığım var, nasıl oldn diye sordu bende eh işte dedim, hemen anladı sinirden olduğunu. dediki stres sinirde etkiler mideyi dedi, boşver takmicaksın dedi gözüylede arkayı (kaynanayı) gösterdi boşver dinleme kimseyi, sıkma canını dedi. he de bildiğini oku dedi sonrada imalı imalı anladın demi anladın mı diye iki sefer sordu.. anladım tabiki canım oda biliyo çünkü benim haklı olduğumu... mesela bikeresinde canım bişe çekmişti tam hatırlamıyorum ne olduğunu, o an da evde yoktu, bidahaki gidişimizde baktım almış canın çekmişti yoktu ozaman dedi seviyorum onu. kendi babam gibi görüyorum... öbürüde kaynanalık yapıcam diye uzaklaştırıyo kendinden sorada aramıyonuz gelmiyonuz diye sitem ediyo hey yarebbim

sende iyi beslemişin çocuğu maşallah canım darısı bize olsun inşallah..

ben kilo aldım 43tüm şuan 57yim fakat kendimde pek bi değişiklik yok yüzüm ve totom azıcık farketti okadar

Son düzenleme:

nerdesin ki canım sen çok sıcak diyosun??? bn istanbuldayım burayada sıak olcak dediler ama daha da serinledi hava camı balkonu açmıyorum iki gündür tek cam yetiyo valla...

morişimmm bacım nerdesin canım iyimisin??? inşallah iyisindir :26::18:

Kızlar buradayım..sabah açamadım bilgisayarı ya hem gece uyuyamadım diye sabah geç kalktım hem de net gidip geldi vs...öyle mahsur kaldım

Ooooo hooooo bizim topik almış başını gitmiş..kızlar Allah muhabbetimizi neşemizi artıtrsın hep böyle olalım eferim size..

canlarım evet bu sefer yağuşuklu doktoruma çatal teklifi benden bakmazsa zaten fena olacak :)) ya öyle böyle kaç gündür bu adet sancısı ,,geçmiyor geçmiyor...kardişler kaç gündür altımda turnusol kağıdı ile geziyorum..bebek bezi olsa yeridr yani söyleyin bana hadi sabah bir kalktım altımda mukotik bir ıslaklık..yani hani bol mukuslu sıvı var ya ondan..hiç bu olmamıştı.. yaw bu nişan falan değildir de mi? amanın..doğum başlamasın ...

bu arada yamisy bilir bizim bey de oyun düşkünüdür..sürekli pc başında fifa oynar..bu sabah da bel ağrısı vardı..yerde uzanmış jimnastik yapıyordu..yanına gittim felan sevgi sözcükleri benden ..başlamaz mı bu yok sen bencilsin o visco yatak yüzünden oldu belimin ağrısı..arkasından tartıştık uzun..düşünsenize sanki o "şu yatağı alalım" demiş de ben "almayalım" demişim gibi haşat etti beni..ben de eğer karşında başka bir kadın olsaydı çok kırılırdı inan dedim.. bu da demez mi,,senin karşında başka bir adam olsaydı seni çoktan bırakıp giderdi!! yani belinin acısını benden çıkardı..

İnanın çok kırıldım..yahı ben ne yaptım..bir de hamileyim ve her günüm stresle geçiyor düşünün..ben onu strese maruz bıraktığım için günlerce düşünüp içerde 12 sat beni sormadan fifa oynarken bile rahatsız etmedim..neden beni düşünmedim demedim..

yok yok arkadaşlar..Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin..gerçekten..bu böyleymiş..en zor günlerde yüzler ortaya çıkıyor..

Son düzenleme:

gerçekten nasıl insanlar var..o minnacık doğmamış canla bile çekişiyor kendince...ben de çok kızdım yamisy..Allah yardımcın olsun..ama sen çok olgun ve cici bir insansın.o zaten senin gb bir geline denk geldiği için çok şanslı..neyse...

sera canım ben de daha 2 kilo aldım..biraz anormal gb görünüyor ama bende de karında sertleşme rahatsızlık problemi var.su içsem bile karnım sepsert oluyor..o yüzden hiç katı yemiyorum..hep sıvı hep sıvı..doktor bebeğe normal dedi çok şükür... bakalım 2 ay sonra ne olcek??

esha canım senin bebişin kaç kilo ki? ben bir kilodan aşağı olduğunu sanmıyorum..zira sen bir ay öncesinde daha 500 gram demiştin..e mutlaka benimki kadardır..hatta daha fazla çıkabilir.. göbüşün nasıl? sert mi küçük mü? benimki bana küçük gb geliyor..yahu bu pontişler nereye sığıyorlar de mi böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…