Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ayy hiç sorma bende gece uyuyamadım yine yine ve yine...... gözümden uyku akıyo yastığa nasıl özlemle bakıyorum ama yatamıyorum, bırak yatmayı uzanamadım bile heryerlerime bi ağrılar girdi duramadım dön dön bi hal oldum en son kalktım oturdum yatakta sonra bi sabır çektim ağlaya sızlaya uzandım sonra bayılmışım 3 gibi falan.. 7de de eşimin alarmı çalıyo onu kaldırmak için kalkıyorum.... o saatten beri daha uyumadım.... gündüz uyursam dengem bozuluyo bide, ama gözümde uykuda napsam bilemedim... kalkıp bi duş alsam rahatlasam diyorum uykusuzluktan uyuşukluğumda üstmde kalkamıyorum iyi mi

anacım seninki de çok oynuyo yaa... hoş benimkide bi sorun çıkmazsa saatlerce oturur ama ben içerde ağrılarla boğuşurken ps3 ün başına çivilenmez... genelde alır tableti gelir yanıma ordan oyun oynar saolsun bidenem

ayrıca visco yatak belini ağrıttıysa da ser altına yün yada pamuk yatak yada yorgan... o sözü de hiç olmamış ayrıca... ne demek başkası olsa giderdi... bana öyle dese eşim hiç esirgemezdim lafımı, git madem çok bıktın ne işin var yanımda ben seni zorla mı tutuyorum ???? derdim.... biraz sert oluyo tepkim ama bunlara alttan almak yaramıyo bacım... dişini gösterceksin.... alttan alınca bişe sanıyolar sora uğraş dur... ben biraz dişliyimdir, sinirlenmem ama bi sinirlenirsemde elimden kimse alamaz, tersim pistir yani... eşim de bilir... bişe olduğu zaman, mesela birine kızıyorum sinirleniyorum falan döverim oyarım falan diyorum, diyoki sen yaparsın ben senden herşeyi beklerim, allah insanları senin şerrrinden korusun sanırım erkekler bi dönem evliiğin yüküne alışmaya çalışırken tozutuyolar bizde de oldu çok küçük bi dönem... o kadar tozutmadı tabiiki benimkinin tozutması da usturupluydu canım allaha şükür geçti o günlerimz şimdi gözümün içine bakıyo, tabi bende onun

saol canım çok teşekkür ederim...

he yaw bende çok soruyorum bu soruyu kendime bu çocuk bnm neremde ki acep :44: bi karnıma bakıyorum bi çocuğun boyuna... bu benim içimde mi yani diyorum nasıl sığmış

bugünde yeni bişey öğrendik teyzeleri... annemizin kaburga kemiklerinden oyuncak yapmaca oğlan alıyo iki ayağının arasına sonra birden ayağını çekiyo.... sanki damar damara biner de sonra çıt ederde rahatlarsın ya, aynı öyle oluyo... bu da bugün çıktı sabah da midemi iki bacağının arasına alıp oynuyodu... ama en çok kaburga kemiğimi sevdi sanırım... onunla daha çok uğraşıyo... hala da uğraşıyo

Yamisy demek kaburglarını ve mideni çok sevdi..aneyyy valla kulubeleri buralar onların de mi? karnımın içinin bir yuva olacağı aaklıma gelmezdi hiç

bu arada ben de aynen öyle didim..beğenmiyorsan çekip gidersin arkadaş, seni zorla tutmuyorum burada...diye..sonra bana sakın kahvaltı vs hazırlama dedim..içeri giderken sus be gerizekalı ne yaparsan yap dedi...seninle bir daha konuşursam ve yüzüne bakarsam neyleyim dedim..içeri gittim sonra 15-20 dakk sonra arkamdan geliyor..özür diliyor...ama o kadar kaba ve kırıcı oldu ki tersledim ben de..istemedim özrünü...neyse

Oysa ki bacım biliyor musun? ben son zamanlarda artık bıraktım onun saçını çekmeyi..dedim adam benle çok çekiyor..madem anne olmayı ben seçtim onun suçu ne diye ne yapıyorsun demiyorumm..düşün bak gene maç maç maç..adam benden sıkılmasın dertlenmesin diye dün sesimi bile çıkarıp su bile istemedim..o da bir defa filan geldi yanıma..

Allah kimseyi kimseye mecbur bırakmasın..gördük anamızı da...ben sağlıklı olmayı dilerim ki yeter ki çocuğuma bakabileyim ...öyle iste..valla bunu yazarken bile gözümden yaş süzüldü o kadar üzülmüşüm yani..

kızlar ben aranıza yeni katılıyorum nasılsınız bakalım :) bende stresli bir gebelik geçiyorum sormayın her dakika bebeğime bişey olacak yada bana bişi olcak diye pinpirikleniyorumneyseki 7.ayım dolmak üzere az kaldı çok şükür hayırlısıylaa şu 2 ayda sağsağlim geçsin ama benim bu stresim bebişime geçecek diye ödüm kopuyorkızımda anaokuluna başlayacak onunda heyecanı ve stres var Allah benim ve benim gibi olan annelere yardım etsin

nerdesin ki canım sen çok sıcak diyosun??? bn istanbuldayım burayada sıak olcak dediler ama daha da serinledi hava camı balkonu açmıyorum iki gündür tek cam yetiyo valla...

ayy ne guzel yaaa dayanamıyorum daha fazla ben sıcaga adanadayım ben canım düşün sıcagı artı bıde nemı 24 saat vantılator calısıyo hem oyuzden hasta oluyorum kapatncada anında boncuk boncuk ter dokuyorum off :2:

merhaba dağlar kızı ! demek ki tüm aralık anneleri hep aynı psikolojide....1: simdi tam ara dönemde kaldık ya-sen de benden 5 gün öndesin-stresten ölüyoruz bir şey olur mu diye... maaşallah sana ikini çocuk geliyor hem..Allah bağışlasın...sakın üzülme canım inaşallah Allah'ın izni ile bebişlerimiz kucağımıza sağlıkla gelecek

tatlım korkma o doğumla ılgılı bısey degıl bendende oluyo aratsrdm doktora sordum degıl canım kadın kadar anlayıslısı var mı su hayatta erkek işte çooookkk anlayıslısı yooookkkk. ama yamislede konustuk onlar stresı ıcıne atıyolar belkı ondan oyle demıstr sen takma kafana senden cok dusunuyodur senıde yapıları işte belli edemıyolar bızimkıyle bizde hergun didişiyoruz vala 2 mizdede stres tavan oldugu için bırbırımzden cıkarıyoruz

ben acıle flan gttım ya gecen gece ama doktor manyagı bura acıl soyleyemem kılosunu ddı canlı bebek dedı nasıl sınır oldummmm daha doktorumada gıdemedım yavrumdan hıc haberım yok inşallah kılosu ıyıdır oyuzden meraklanıyorum :18:

valla özyleyiz canım..biz gerçekten daha kucaklayıcıyız..erkek istemediğinde basıp gidiyor..taşımıyor ya göbeğinde bir can..valla bu sefer çok kızdırdı beni..hem hakaret bile etti..bense ne sevgi dolu güzel yaklaştım ona.. yani beli ağrıyor diye benden çıkardı acısını..ben de düşün adama dokunmuyorum bir ağrım olsa demiyorum canı sıkılacak diye...

ya bu sefer bildiğin su lastik mukuslardan geldi..aslında boğazım da kötü..acaba hasta mı oldum..?

sabah gidiyorum seker yüklemesine..sabah 9'da ilk işim bunu sormak olacak dra

valla adam benim gb manyak hasta hiç görmemiştir..geldiğinden beri ankaradan buraya adamın paçasına yapıştım

Bu arada canım sen şeker yüklemeni yaptın mı? İsrar ilaçlarını alıyor musun?

sen merak etme bayaa iyidir kilosu annesi..senin göbüş nasıl sert mi? daralıyor musun bir şeyler yerken benim gb? yaw sanki ben şuncacık göbeği taşıyamıyorum..bir trafa yaşlamış totişini kımıldamıyor da

üzülme canım yaa ayy ağlama kıyamamm bırak, o da anlicak yakında hatasını... aynen allah kimseyi kimsenin eline düşürmesn eşinde olsa annende olsa....

he yav benimki iyice mesken tuttu oraları iyi mi hayır bişe değil olan kemiğe olcek diyorum çocuum bırak onu oyuncak değil o diye ama inat etti onunla oynuyo veledim

zirve den hala ses yok sanırım gerçekten doğurdu hatun

evet canım... stresten doğurur doğurmaz çocuğunun attığı kafaya maruz kalacak hatunların arasına hoşgeldin bunlara da stresten doğurunca kafa atılcak oğluşları tarafından yahu siz hep aynı haftalarda oldunuz ben yaşlı kaldım aranızda yaww

senin stresin sebebi nedir canım?? anlat güzin ablana yavrucuum

bebişin kız mı erkek mi tatlım ??? hemde ikinciymiş allah bağışlasın

vaaayyy hemşehrim çıktın iyi mi bende adanalıyım canım.. kız sen adananın neresindensin bakem bilirim oranın sıcağını abooowww yakar kavurur adamı.... allah sabır versin o sıcakta hamilelik çok zor yaaa... ben burdaki sıcağa bile dayanamamıştım. allahtan hava serinledi de rahata erdim...

Yamisy öldürdün beni gülmekten yaw aranızda yaşlı klaıdm diye..hakkatten 3'müz aynı haftalardayız kız bir 35 hafta yok daha

Ya bu arada ben de adana doğumluyum.anam kozanlıdır..hasıdır hatta ama ben izmirde büyüdüm..çok bilmem yowrem 2 senede bir kez giderik..

diyene bak sen kendinede uygulasan bu dediklerini olmaamı

he yaw erkek milleti işte sağları solları belli olmuyo boşveeer takma sen morişim...

esha senin acildeki de bi cinsmiş hani hee. ben olsam oracıkta boğuverirdim heralde

canım seninki ya akıntı dır yada enfeksiyonun ve mantarın vardı ya o akıyodur iltihap akıyodur... her iki durumda da güzel işte temizliyo kendini.... nişan değildir. nişan kanlı geliyomuş öyle duymuştum sanırım biyerlerde :44: aman hasta olma sakın koru kendini üşütme, ılık bişeler iç boğazını yumuşatsın...

hade yaw aynı yerlerden çıkmışız desene hepimiz ben orda doğmadım istanbulda doğdum... ama hersene giderdim....

he yaw 35 bi ben varım... zirvemiz vardı o da gitti en yaşlı ben kaldım... kız bak yarın bigün doğurursam da giremezsem topikim size emanettir hee bilesiniz geri döndüğümde aynen böyle görmek istirem sizi yoklama alıciiim vallah

Ee ne demişler Adanalıyık Allah'ın adamıyık...

Bula bula kan çekti bir araya geldik kele

neyse..zirve inşallah sağlıkla doğurmuştur..onu ve bebişini çok merak ediyorum gerçekten..hamilelik hiç de öyle kolay bir süreç değilmiş Yamisy..ne istediğini yiyip içebiliyorsun ne rahat edebiliyorsun bedenen.. yani hep derlerdi ya artık o bana direk masal oldu..ah canım hapur hupur löpletiyorum sevdiğim seyleri diye..

kızım tuvalete bile gidemiyorsun..iistediğinde hacetini gideremiyorsun.. böyle bu durum..

bu arada sen nereye..doğumdan sonra en fazla 15 gün müsade sana..sensiz bu topik ol-maz yowrem..

Evet buna katılıyorum anneye ne kadar ilgi çocuk o kadar sağlıklı

eğer zor bir hamilelik geçiriyorsanız eşiniz gerçekten piskoljinizi anlamaya çalışmalı..tamam her şekilde koşturanlardan biri o oluyor ama bu ruh hali ile azarlamalar, kabalık çok kötü hissettiriyor insana kendini..kendini yük gb hissetmeye başlıyorsun ki aslınd açocuk iki tarafın ortak üretimidir..burada en çok anneler onu içinde taşıyarak ve yaşarak stress yaşıyorlar..

he yaaw kan çekti kann

amin canım darısıda bize inşallah

doğum iznim 15 günmü müdürüm memura bilem izinler uzatıldı yaw benimki niye kısaldı ki acep neyse canım tabikiside burdayım hiç merak etme sen başımdaki hatunları salar salmaz burdayım cınımmmm

sorma ya canm aptalın tekıydı bı havalar sankı dunyanın en zekısı hasbam daha temızlgı yenı btrdm bılıyomusun ve ınanılmaz sag kasıgım agrıyo ve cok acıyo

anaammmm gercekten mı :) ben aslen safranboluluyum canım duymussundur belkı lokumuyla unlu eşim buralı kozanlı ama seyhanda oturuyoruz sen neresındensın? bende buralı oldum artık hemserımsın

inşallah iyidir canım benım göbüş bazen sert oluyo bazen normale donuyo anlamadım. göbüş cıktı ama görenler aynısın kılo almamıssın dıyo canımı sıkıyolar ya yasladıgını fılan anlıyosunuz ben hc bsey anlamıyorum sorun mu var snce bugun kımıldadı ama suan sag kasıgımda cok agrı ve acı var :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…