- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
Kızlar buradayım..sabah açamadım bilgisayarı ya hem gece uyuyamadım diye sabah geç kalktım hem de net gidip geldi vs...öyle mahsur kaldım
Ooooo hooooo bizim topik almış başını gitmiş..kızlar Allah muhabbetimizi neşemizi artıtrsın hep böyle olalım eferim size..
canlarım evet bu sefer yağuşuklu doktoruma çatal teklifi bendenbakmazsa zaten fena olacak :)) ya öyle böyle kaç gündür bu adet sancısı ,,geçmiyor geçmiyor...kardişler kaç gündür altımda turnusol kağıdı ile geziyorum..bebek bezi olsa yeridr yani söyleyin bana hadi sabah bir kalktım altımda mukotik bir ıslaklık..yani hani bol mukuslu sıvı var ya ondan..hiç bu olmamıştı.. yaw bu nişan falan değildir de mi? amanın..doğum başlamasın ...
bu arada yamisy bilir bizim bey de oyun düşkünüdür..sürekli pc başında fifa oynar..bu sabah da bel ağrısı vardı..yerde uzanmış jimnastik yapıyordu..yanına gittim felan sevgi sözcükleri benden ..başlamaz mı bu yok sen bencilsin o visco yatak yüzünden oldu belimin ağrısı..arkasından tartıştık uzun..düşünsenize sanki o "şu yatağı alalım" demiş de ben "almayalım" demişim gibi haşat etti beni..ben de eğer karşında başka bir kadın olsaydı çok kırılırdı inan dedim.. bu da demez mi,,senin karşında başka bir adam olsaydı seni çoktan bırakıp giderdi!! yani belinin acısını benden çıkardı..
İnanın çok kırıldım..yahı ben ne yaptım..bir de hamileyim ve her günüm stresle geçiyor düşünün..ben onu strese maruz bıraktığım için günlerce düşünüp içerde 12 sat beni sormadan fifa oynarken bile rahatsız etmedim..neden beni düşünmedim demedim..
yok yok arkadaşlar..Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin..gerçekten..bu böyleymiş..en zor günlerde yüzler ortaya çıkıyor..
ayy hiç sorma bende gece uyuyamadım yine yine ve yine...... gözümden uyku akıyo yastığa nasıl özlemle bakıyorum ama yatamıyorum, bırak yatmayı uzanamadım bile heryerlerime bi ağrılar girdi duramadım dön dön bi hal oldum en son kalktım oturdum yatakta sonra bi sabır çektim ağlaya sızlaya uzandım sonra bayılmışım 3 gibi falan.. 7de de eşimin alarmı çalıyo onu kaldırmak için kalkıyorum.... o saatten beri daha uyumadım.... gündüz uyursam dengem bozuluyo bide, ama gözümde uykuda napsam bilemedim... kalkıp bi duş alsam rahatlasam diyorum uykusuzluktan uyuşukluğumda üstmde kalkamıyorum iyi mi
anacım seninki de çok oynuyo yaa... hoş benimkide bi sorun çıkmazsa saatlerce oturur ama ben içerde ağrılarla boğuşurken ps3 ün başına çivilenmez... genelde alır tableti gelir yanıma ordan oyun oynar
ayrıca visco yatak belini ağrıttıysa da ser altına yün yada pamuk yatak yada yorgan... o sözü de hiç olmamış ayrıca... ne demek başkası olsa giderdi... bana öyle dese eşim hiç esirgemezdim lafımı, git madem çok bıktın ne işin var yanımda ben seni zorla mı tutuyorum ???? derdim.... biraz sert oluyo tepkim ama bunlara alttan almak yaramıyo bacım... dişini gösterceksin.... alttan alınca bişe sanıyolar sora uğraş dur... ben biraz dişliyimdir, sinirlenmem ama bi sinirlenirsemde elimden kimse alamaz, tersim pistir yani... eşim de bilir... bişe olduğu zaman, mesela birine kızıyorum sinirleniyorum falan döverim oyarım falan diyorum, diyoki sen yaparsın ben senden herşeyi beklerim, allah insanları senin şerrrinden korusun
gerçekten nasıl insanlar var..o minnacık doğmamış canla bile çekişiyor kendince...ben de çok kızdım yamisy..Allah yardımcın olsun..ama sen çok olgun ve cici bir insansın.o zaten senin gb bir geline denk geldiği için çok şanslı..neyse...
saol canım çok teşekkür ederim...
esha canım senin bebişin kaç kilo ki? ben bir kilodan aşağı olduğunu sanmıyorum..zira sen bir ay öncesinde daha 500 gram demiştin..e mutlaka benimki kadardır..hatta daha fazla çıkabilir..göbüşün nasıl? sert mi küçük mü? benimki bana küçük gb geliyor..yahu bu pontişler nereye sığıyorlar de mi böyle?
he yaw bende çok soruyorum bu soruyu kendime
bugünde yeni bişey öğrendik teyzeleri... annemizin kaburga kemiklerinden oyuncak yapmaca