Belli canimzeytinyaglari felan
Kiyafetleri al misin hayirli olsun güle güle giyer inşallah bebisimiz
Ben iyiyim canim napiym ayniyim iste oglusla ve grip le ugrasiyorum grip oldum :-(
geçmiş olsun yamısım ya dıkkat bebeğe gecmesın sütten falan:26:
aldık ya eksık varmı suan ıcın yok gıbı ama bakalım daha var çıkar herhgalde bıseyler
evet benim kıyafet işi falan var buyuk eşyalardan karlıyım şu senin zeytınyagı yazını okuyordum ben kızımın pişiklerinde kendi göğüs uçlarımda falan kullandım hep çatlaklarada iyi geliyor dediler ama benim etim çok sıkı olduğu için hiç fayda etmedi bi sürü çatlağım oldu kızım da maalesef birde size bi ıslak mendil tarifi ben kızımda böyle yapmıştım doğumdan önce bol bol pamuk almıştım birde gul suyu bir kabın içine bıraz su koyuyorsun biraz gul suyu pamuklarıda biraz buyukçene koparıp içine atıyorsun al sana doğal ıslak mendil çünkü şimdiki ıslak mendiller sırf alkolden yapılıyo ne kadar doğal deselerde
Biz oda alamayacaz bebişime
bi tek park yatak alabilecez, araba alsak mı bilemiyorum
eşim beni bırakıp dönecek gibi duruyor
o nedenle benim güzel bir arabaya da ihtiyacım olacak gibi
napıcaksak bilemiyorum cidden
eşyalar da duruyor temizlik malzemeleri falan da
dahası paramız da yok
kaç gündür para yüzünden kara kara düşünüyorum uyuyamıyorum
ne yapacaksak, Allahım yardım etsin
Aralık ayında 2500 liralık bi ödememiz var onu düşünüyorum daha şimdiden
off offff
evet sezeryanın doğum sonrası gerçekten zorlukları var.annem doğum yaptığında ben kalmıştım yanında ayy dedım ne zormuş.normal doğumda tamam cekıyorsun ama sonra bıtıyor ama sezeryanda ölene kadar dıkatlı olman gerek maalesef.
çözüm bulana kadar ben dogumma gıtmessem ıyıdır bu sınır stresle
Canım herkes senin dediğini söyledi
korkuyorum açıkcası, benim gittiğim doktorda yaptıranlar çok memnunmuş
gene de kısmet bu işler biliyorsun ki
hemen bak mesaj kutuna
Bebekler için özel üretilenlerde mi sakıncalı canım
bizde 2.cocuklarda senın gıbı olucaznasıpse tabı
evet gercı artık yenıdoganlar ıcın sadece pamuk satıyorlar ıslatıp bebegın altını sılmen ıcıngülsuyuda ıyı ama bende denerım
Merhaba kızlar açıl cevab bekliyorum adetıme 5 gun vr ve kan testı degerım 8.04 sızce hamılelık varmı
ama canım hepsini sonraya bırakınca başka masraflar falanda çıkıyor hepsi ust ustte çok sıkıştıyor maddi yönden şimdiden bir iki bir iki alırsam yavaş yavaş ancak olur banada toptan masraf olmaz dıye dusundumm benn
Saol canim. Bebeğe sütten geçmezmis aksine sut korurmuş... Sadece opmek yok benim nefesimi soluma si yok. Ben emzirme dişinda yaklaşma maya calisiyorum. Bi atlatsaydim hayirlisiyla...
Can im kiyafetler isin zor kismiydi hallettigine gore gerisi gelir. Oda takimi alicaksan biran önce al kokusu zor cikiyo ve bide içini yerleştirmesi var. Alisveris kismi kolay da evde yi kama utuleme yerleştirme koku cikmasi uzun ve zahmetli isler.. Kolay gelsin istediğin gibi olur umarim herşey
Merhaba kızlar açıl cevab bekliyorum adetıme 5 gun vr ve kan testı degerım 8.04 sızce hamılelık varmı
gul suyuyla bebeği silmek te cok güzel oluyo çünkü kışın sürekli banyo yapamıyorlar gul suyuyla silince yeni banyodan çıkmış gibi mis gibi oluyor bebişlerr
arkadalar adetıme 5 gun kala kan testım 8.04 ne olur açıl cvp sızce hamılelık varmı
Bacım birinciyi doğurmadan ikinciyi gözün alıyor mu gerçekten
valla canım ben hastane cıkısı ve 1 kaç tulum netten almıştım.
dünde eminönünde havuzlu han var dedıler oraya gıttık ama pek uygun degıldı acıskcası.içinde birçok mağaza var.aziz bebe chıcco falan ne ararsan işte.chıcco harıcındekı her mağazadan bırkaç parça bısey aldım
toplam 400 tl tuttu.önceden aldıklarımıda sayarsan 600 tl olmuştur kıyafetler gercı bı seferde eşim almıştı onun neten aldıklarını saymıyorum dandık şeylere 200 lira yatırmış gecen haftalaronunla şuan için toplam 800 oluyor.
ama dun aldıklarımda tek penye alttlar 4 tanesi 10 tl,3 adeti 10 tl idi.onlardan aldık 8 adet.evdede vardı bayağı altı oldu 6 aya kadar ama boy boy aldım.
patıksız aldım yıne 3 tane 10 liralıktan.birazı polar tarzı sıcak tutsun dıye.
bırde kalın içi yünlü takımlar aldım uygundu onlar ben burda dandık bi mağazada 100 tlye sormuştum mont gıydırmene gerek yok o derece.ordakı mağazalardan 50 tlye aldımyün battanıye adım 15 tl ye polar aldım bırtek penyemız kaldı.önluk aldım bez mendıl fan eldıven bere aklına ne gelırse ıste.tek üstler ve çıtçıtlı badı aldım bayağı bı.yıne ay ay aldım onlarıda.onlarda 4 tanesı 10 tl idi.alt açma mınderı falanda aldım bide
Peki gül suyu markası var mı güvenilir?
benim kullandığım gül suyu var da iş bebişe gelince nerden emin olup güvenecem bilemiyorum valla
Saol canim. Bebeğe sütten geçmezmis aksine sut korurmuş... Sadece opmek yok benim nefesimi soluma si yok. Ben emzirme dişinda yaklaşma maya calisiyorum. Bi atlatsaydim hayirlisiyla...
Can im kiyafetler isin zor kismiydi hallettigine gore gerisi gelir. Oda takimi alicaksan biran önce al kokusu zor cikiyo ve bide içini yerleştirmesi var. Alisveris kismi kolay da evde yi kama utuleme yerleştirme koku cikmasi uzun ve zahmetli isler.. Kolay gelsin istediğin gibi olur umarim herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?