Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Belli canim zeytinyaglari felan

Kiyafetleri al misin hayirli olsun güle güle giyer inşallah bebisimiz

Ben iyiyim canim napiym ayniyim iste oglusla ve grip le ugrasiyorum grip oldum :-(

Grip terlemek ve soğumak yüzünden lohusaların başının belası diyorlar canım
bol bol yeşil biber ye üzerine limon sıkarak

geçmiş olsun yamısım ya dıkkat bebeğe gecmesın sütten falan:26:
aldık ya eksık varmı suan ıcın yok gıbı ama bakalım daha var çıkar herhgalde bıseyler

Saol canim. Bebeğe sütten geçmezmis aksine sut korurmuş... Sadece opmek yok benim nefesimi soluma si yok. Ben emzirme dişinda yaklaşma maya calisiyorum. Bi atlatsaydim hayirlisiyla...

Can im kiyafetler isin zor kismiydi hallettigine gore gerisi gelir. Oda takimi alicaksan biran önce al kokusu zor cikiyo ve bide içini yerleştirmesi var. Alisveris kismi kolay da evde yi kama utuleme yerleştirme koku cikmasi uzun ve zahmetli isler.. Kolay gelsin istediğin gibi olur umarim herşey

Bebekler için özel üretilenlerde mi sakıncalı canım

düzene girersiniz inşallah canım
bizim aslında bebek için herşeyi yapacak durumuz vardı.cocuk dusunmedıgımız zamanlarda yatırım yapmıştık ama sagolsun esım dükkan açtı ve bizi mahvettı.çok karışık ısler ve uzun bı hıkaye.
malum oyuzden bayağı bı sıkıştık yıne açıkta degılız gelen paramız var.ama borçları saymıyorum bebek olduğunda ne verebılıcem ınan bılmıyorum.hayal kurarken hıoc böyle kurmamıştım.ve gerçekten alısverıs gereklı çıkınca kendını tutamıyorsun çıksan cepte para yok.
dun cepte 500 vardı toplam.ben dedım bıkaç parça bısey alırım eşim dedi ne olur nolmaz durumu bılmıyoruz hepsını al deyınce ne gelırse aldım gözüme :26:inan 5 lira 10 lira derken ceptekıde uçtu gıttı

Biz içimizde mi tutsak bebişleri yaaa

Canım herkes senin dediğini söyledi
korkuyorum açıkcası, benim gittiğim doktorda yaptıranlar çok memnunmuş
gene de kısmet bu işler biliyorsun ki
hemen bak mesaj kutuna

Sen zaten doğumu onda yapmicakmisin?? Korkma na gerek yok bence eminellerdesin. Bende özledim kizlarim sizi

Mesaja bakcam kuzum bakcam da hiziniza tabletten yetisemiyuom ki

Bebekler için özel üretilenlerde mi sakıncalı canım

valla ben yeni doğan bebekler için olan üzerinde yüzde yuz pamuk yazandan almıştım kızım doğmadan kv onunla bebeğimin altını siliyordu yeni doğum yaptığımda hastanede çocuk doktoruda doğumdan sonra ılk kontrol için odaya gelmişti her doğumdan sonra gelip bebeği kontrol ediyor doktorlar hastanelerde neyse çok kızdı bize ıslak mendili görünce dedi şimdiden bebeği alıştırıyorsunuz bunlara hiç sağlıklı değil pamuk kullanın illa ıslak mendil kullanacaksanızda ıslak mendilleri kullanmadan önce mutlaka suya tutup oyle kullanın dedi sonra bize hemşire bize getirip pamuk verdi bununla silin diye sonra gül suyu fıkrınıde benim kv bulduu pamuğu su ve gul suyu olan bı kapta ıslatıp kullandık sureklii ozellikle ilk 7 ay ıslak mendili doktorlar onermiyorlar

Merhaba kızlar açıl cevab bekliyorum adetıme 5 gun vr ve kan testı degerım 8.04 sızce hamılelık varmı

Can im ben değerlerden anlamiyorum ama adetini bekle 2gun geçtiğinde test yap yada yaptir 2gunde kesin cikarmi bilemem ama... Hayirlisi olsun insallah

Canım sakın yanlış anlama
senin yaptığın mantıklı olan
ben tembelim biraz

yamısım ozaman ıyı cok sevındım valla sutun korudugunabızd
e ogrenıyoz ıste senden bak
oda takımları oyleymıs gercı alıcagım besık ve dolap sadece takım dedıgıme bakmabırde bu yıkama ıslemıne nezaman baslıyayım yahu bayramdan sonra dolap gelır sanıyorum ekım sonunda evımızde olur herhalde.gerıye kasım ve aralık kalıyor

Merhaba kızlar açıl cevab bekliyorum adetıme 5 gun vr ve kan testı degerım 8.04 sızce hamılelık varmı

Canım adetinin geçmesini bekle bence
en doğru yanıtı o zaman alabilirsin
çünkü hormonun yükselmesine neden olan başka şeyler de varmış
normalde 1500 üzeri hamilelik dediler bana ama bu konuda tam bilgili değilim ben

gul suyuyla bebeği silmek te cok güzel oluyo çünkü kışın sürekli banyo yapamıyorlar gul suyuyla silince yeni banyodan çıkmış gibi mis gibi oluyor bebişlerr

Peki gül suyu markası var mı güvenilir?
benim kullandığım gül suyu var da iş bebişe gelince nerden emin olup güvenecem bilemiyorum valla

Maşallah canım yaaaa
ne güzel ucuza almışsınız
ben o kadar eşyayı alsam 1000 liranın altında tutmaz kesin yaaa
eminönü yakın olsa da bende gitsem alsam o cicişlerden
o içi yünlü monta bile gerek kalmayan takımlar ne diye geçiyor tatlım?
bende görümcelere para göndereyim de alsınlar olmazsa onlardan
sen bana tarif et de

Peki gül suyu markası var mı güvenilir?
benim kullandığım gül suyu var da iş bebişe gelince nerden emin olup güvenecem bilemiyorum valla

valla ben rosense almıştım kızımda daha başkada vardır ama ben onu kullanıyordum bırde ısmını hatırlayamadım şimdi marketlerde satılıyo cam şişede olan var oda cok güzel ama bence en ıyısı rosense

Ben çok üzülüyorum ama yaaaa
benim bebişimin eşyası yooooooooooook , pöffffffffffffffffffff
odası da olamayacak
annesinin bahtsız prensi olacak oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…