biz geldik canlar
dün eşimle eminönüne gittik.hem gezdik hemde alışveriş yaptıkbilin bakalım kime oğlumuza
sanıyorum tekstil olarak birtek penye battaniyemiz kaldı onun dışında herşeyimizi aldıkbilmiyordum böyle alışveriş yapıcağımızı ne gördüysem maddi durumum yettiğince almaya çalıştım.birazda abarttığım yerler olmuş eve gelince farkettik şimdi bakım ürünleri ,biberon emzik,banyo seti,ve oda ile bebek arabamız eksık.he tabi anakucağı tarzı ihtiyaçlarımız hala duruyor tabi onları saymıyorum bile ama çok şükür kıyafetleri battaniyeleri falan herşeyi tastamam sanıyorum eğlenceliymiş bu alışveriş olayı ama maddi olarak cok zorlayıcı yahu
eşim dün diyorki biz bunu yapıyoruz şunu yapıyoruz bize yararıda olmıycak bu sıpanın diyorbilinmez gerçi ama düşününce zormuş vallahi anne baba olmak:26:Allah yardımcımız olsunki bunlar daha başlangıç
Hoş bulduk tatlimnediyonuz bakalim
ilk bebek boyle zor odu canim 2.bebek iriydi dr dediki dogumun cok zor olcak normal olursa bende kansizlikda var eger cok kan kaybedersen normal dogumda ambulansla buyuk hastaneye sek ederiz apar topar biz goze almak istemiyoruz ama yinede senin kararin istiyorsan deneriz gelecegi kimse bilmez dedi ooooooo dedim kuzu buda ilkbebek gibi olursa zaten tersmis de o kadar cekecem sonra sezeryan yine bende sezeryan olsun dedim doktor resmen gulumsedi bencede dogru karar dedi 100%100 eminim sezeryan yapmiyorlar cogu arkadasim istedi yapmadilar gerek yok diye 3.dede allahin hikmeti hem erken geldi cadi hemde aninda dogum pozisyonuna gecti ama onlar olmaz normal dogum dediler bende sormadim kuzu ne bileyim herhalde dikisler acilirnormal dogur yavrum sonra pisman olma bende ablam gorumcemler halam hep sezeryan bende genclik iste ozenirdim basima geldi gelmez olaydi azicik usut sismis balon gibi karin gaz sancisi cabasi boyle degisik birsey ya anlatamiyorum bile burda
ya demek istediğim bunun gibi şeylerdi işte benimde
tutarsın kuzu ama bılıyormusun benım hala içimde sankı erken doğum yapcakmısım gıbı bı hıs varrrzamanında doğar ıns
sen memnunsan sorun yok.aslında bende normal ıstemım sebebı hem o anı yaşamak ıstıyorum hemde doğumdan sonra ayağa kalkmam lazım hemen yoksa kayganaları falan çekemem dırek bakırkoye yatırırlar benı herhalde
bızde oyle canım büyükler olunca isimler devreye gırıyo
hoşgeldınız canımmmmmmmsorma kuzu ya ındırdım ve hala günde 3 defa banyoyu süpürüyorum bunlar yaptırmaz dedgım gıbı sadece şap attı yerlere okadar.yapcak bıseyım yok benımde.tavan bıraz kurusa hemen malzemelerı alıp tekrar yaptırcaz.bu göbekle zor oluyor artık defalarca banyo supurup sılmek.aglama krızlerıde cabası sende ıyımsıın.ya aslında karbonatlı suylada sılmek ıyı gelıyormus eskıler oyle yapıyormuş en azından.ama ben bebek magazında çalışırken en güzel krem lansınoh olduğunu ogrendım gelen musterılerden.kullanamaktan vazgeçme derım eme eme gecıcek ıns.bıraz sabır canım cok zormuş ama onun acısı haklısın:26:ben onun göbişini totosunu her yerını yerım yaaa
seram sızın yatak odası mutfak olmalıymısssahh zavallım bende dıyorum bu kızçe 30luk herıfe nasıl bakmış.megersem adam hakanpekere benzıyormus.bende cocukkene asıktım hakanpekere şimdide murat bozu begenırım benim herifte bilir ilk zamanlar kıskanıyordu beni muratcıktan ama sımdı alıştı artıkkk şaka bıyana murat boz abim olsun ama yakışıklı vallahi
napam kuzum araştırma peşindeyimmmsen nasılsın ıyımısın
oh oh mis gibi giymek nasip etsin rabbimoooo canim ya daha dur deseydin enisteye daha bu dillenecek istemidigini zorla yaptirmaya kalksin neler diyecek daha demin annemle konusuyorum yegenim var 4 yasinda annemi dinlemiyormus annemde bak dinlemezsen bir daha gelme demis yegende geliryorsak annem parasini veriyor demis annemde oturmus kavga etmis ayda 400 liraya 2 tane cocuk bakan mi var dedim diyor ey allahim o cocuk annem ondan cocuk bide buyuk bir olay gibi bana sikayet ediyor bide aklima geldi gelinimiz kilolu yegene demiski ote git biraz oda gitsem ne ocak yenge sen zaten sigmazsin annemde diyorki hadi bana diyor bide elin kizina diyor kusturcek gelinide allahim sana geliyorum yaaaaa
ya kuzum çok şükür aldım bitti bu kıyafet olayı.artık zor olanınımı yaptım yoksa basiy olanımı bilmiyorum ama birinden yırttım allaha sukur.inşallah gıydırmekte nasıp olur
şimdi asıl beni zorluycak olanlar pahalı olanlar kaldıkıyafet yine okadar sarsmadı açıkçası bütçemi diyebilirim.zor oldu toptan almak ama almasaydımda cok sıkısıcaktım sonrasında:26:
şu oda takımıyla puset ve oto koltuğundan cok korkuyorum.puset belkıde almayabılırm arabamız olduğu için nisan mayıs gıbı de hafıf baston pusetlerden alırım hem taşıması kolay olur benım için.kışın nasıl olsa tek çıkmam dışarı en azından arabayla bıyere gıtmem sanıyorum eşim getir götür yaparanne kucagınıda nasıl bişey alsam kullanırmıyım bilmiyorum :44:tecrübesizim yaaa sen büyük eşyalarda karlısın Allahtan.birtek kıyafet alıcaksın ne güzel
Bacım içerde tutsam iyi olacak gerçekten
baksana bu sıpaların erkenden kaçası var anneden
Canım bende kimseye muhtaç olmamak için normal doğurmak istiyorum
annem sezeryan olduğun da yaklaşık 2 yıl dikkatli dikkatli hareket etti
her üşütmede belli ediyordu karnı
sancısı bitmemişti bi türlü
görümcem de emziremediğini söylüyor ikizlerini
eğilemiyormuş bile ilk aylarda eğilemediğinden de alamıyormuş beşikten çocukları
kız şu banyo işine bi çözüm bul artık
her gün her gün bi kaç sefer sil yıka sil yıka nereye kadar
bel de dayanmaz bebiş de, der anne yeter artık
Benim kocis doğuma girdi hatta doğum haneye ilk girdiğimden beri hep ordaydiebeler kocis ve Ben
Beni yurutmediler acilma için. Yattigim yerde kendi kendine acildi hemencecik... Düşün 12de yatisim yapildi. 1 gibi lavman falan yapildi. 2-2,5 gibi doğum haneye girdik suyumu patlattilar 4,5da dogurdumbu kadar cabuk acildi valla ama dedigin dogru yurumek acilmasya yardimci oluyo. ama hep diyorum dogurdum hic düzenli sanci görmedim yok 5dk bir falan iiihhh... Evet canim egzersizlere baslayin yoksa doğururken zorlanirsiniz benden demesi
Belli canimzeytinyaglari felan
Kiyafetleri al misin hayirli olsun güle güle giyer inşallah bebisimiz
Ben iyiyim canim napiym ayniyim iste oglusla ve grip le ugrasiyorum grip oldum :-(
hoş geldiniz ya bu bebişe alışveriş işini okuması bile heyecanlı canım yine sen çoğu seyini almışsın ben sadece hastane takımını aldım oğluusum odası var ablasının eski odası ablasına çilek odası alıcaz onun yerıde oğlumun olacak odadan yırttım ama kıyafet olarak ablasının hep pembe ve elbise tarzı şeyleri var onları giyemiycek sadece bir kac takımıyla birde hastane takımını giyecek ama birçok seyi yeni alınacak oğluma bebek arabası oto koltuğu anne kucağı hepsi var şimdi ben kıyafet nevresim kozmetik tarzı şeyler alıcam yavaş yavaş alıym ancak tamamlarım artık diyorumm
evet benim kıyafet işi falan var buyuk eşyalardan karlıyım şu senin zeytınyagı yazını okuyordum ben kızımın pişiklerinde kendi göğüs uçlarımda falan kullandım hep çatlaklarada iyi geliyor dediler ama benim etim çok sıkı olduğu için hiç fayda etmedi bi sürü çatlağım oldu kızım da maalesef birde size bi ıslak mendil tarifi ben kızımda böyle yapmıştım doğumdan önce bol bol pamuk almıştım birde gul suyu bir kabın içine bıraz su koyuyorsun biraz gul suyu pamuklarıda biraz buyukçene koparıp içine atıyorsun al sana doğal ıslak mendil çünkü şimdiki ıslak mendiller sırf alkolden yapılıyo ne kadar doğal deselerde
ya kuzum çok şükür aldım bitti bu kıyafet olayı.artık zor olanınımı yaptım yoksa basiy olanımı bilmiyorum ama birinden yırttım allaha sukur.inşallah gıydırmekte nasıp olur
şimdi asıl beni zorluycak olanlar pahalı olanlar kaldıkıyafet yine okadar sarsmadı açıkçası bütçemi diyebilirim.zor oldu toptan almak ama almasaydımda cok sıkısıcaktım sonrasında:26:
şu oda takımıyla puset ve oto koltuğundan cok korkuyorum.puset belkıde almayabılırm arabamız olduğu için nisan mayıs gıbı de hafıf baston pusetlerden alırım hem taşıması kolay olur benım için.kışın nasıl olsa tek çıkmam dışarı en azından arabayla bıyere gıtmem sanıyorum eşim getir götür yaparanne kucagınıda nasıl bişey alsam kullanırmıyım bilmiyorum :44:tecrübesizim yaaa sen büyük eşyalarda karlısın Allahtan.birtek kıyafet alıcaksın ne güzel
Hoş bulduk tatlimnediyonuz bakalim
Bacım sen daha şimdiden ancak tamamlarım diyorsan ben kendimi şurdan bi yerden atayım
daha iki parça üç parça bişey oldu
onları da netten aldım, kimbilir ne zaman getirirler eve
pöfff
Canim epidural oylke biseyki... Doğru yapilmazsa sonuclari çok kotu olabiliyor. İyi bir hastane ve iyi bir Dr lazim. Çok iyi aras tir dusunuyosan eğer.
Mesaj kutusuna baki yorum simdi
bizde 2.cocuklarda senın gıbı olucaznasıpse tabı
evet gercı artık yenıdoganlar ıcın sadece pamuk satıyorlar ıslatıp bebegın altını sılmen ıcıngülsuyuda ıyı ama bende denerım
Hayırlı olsun tatlım
ooooooooooooooooooooooh oh ne güzel olmuş valla almışsınız cicilerinizi
ne kadar tuttu sorması ayıp tatlım?
bizlere de nasip olur umarım eksiklerini tamamlamak, en azından kıyafet tarzı eşyalarını tamamlasak bizde sizin gibi
güle güle giysin bebişiniz , mutlu mutlu yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?