ayy ınsallah tatlım ya sakince atlatırız ne guzel öyle bı yapın varmıs dogumdada ınsallah oyle olur. bende bol bol dua edıyorum meryem ve inşirah suresını okuycam hergun inşallah faydası oluyomus
olmadı genel anestezı yaparlar son planda oda
bilgin için sağol canım :) bende oyle dusunmeye calsıyorum dıyorum kendı kendıme hergun aynı olmaz tabıkı dıye inşallah uyuyodur dedgın gıbı. doktoruma sordugumda oda dıyo hergun aynı tepkıyı vermez dıye ama boyle hareket etmeyınce korkuyo ınsan :/
Bacım sezeryan olursak zaten epidural olamayız
çünkü arkadaşımın psikolojisi bozulmuş
sen acı çekmiyorsun ama hissediyorsun ve neler yapıldığını biliyorsun
bi süre sonra katlanamıyosun dedi
Canim tabiki bir kişinin yorumuyla olmaz. Birkaç kisiye sorcan olmadi net ten arastirican. Hepsi olumsuz bir kaç olumlu bulursan guvenme . hepsi olumlu birkaç olumsuz bulursan guvenebilirsin. Ben öyle yapi yorum. Tabi onceligim tamamen memnun kalinmis olma si, hic olumsuz yorum bulmamak.. Yok olumsuz varsa da bir iki tane olursa güveniyorum fazlaysa şüpheye dusuyorum... Bu benim yöntemim. Sen neye nasil guvenecegini daha iyi bilirsin...Canım bi kişinin olumlu yorumuyla inanmalı mıyım peki doktorun iyi olduğuna?
ne bileyim korkuyorum çoğu konudan
yetişirsin sen süper anne
Canim tabiki bir kişinin yorumuyla olmaz. Birkaç kisiye sorcan olmadi net ten arastirican. Hepsi olumsuz bir kaç olumlu bulursan guvenme . hepsi olumlu birkaç olumsuz bulursan guvenebilirsin. Ben öyle yapi yorum. Tabi onceligim tamamen memnun kalinmis olma si, hic olumsuz yorum bulmamak.. Yok olumsuz varsa da bir iki tane olursa güveniyorum fazlaysa şüpheye dusuyorum... Bu benim yöntemim. Sen neye nasil guvenecegini daha iyi bilirsin... Herkesin güven nokta si farklidir. Umarim iyi bi doktor bulursun tatlimCanım bi kişinin olumlu yorumuyla inanmalı mıyım peki doktorun iyi olduğuna?
ne bileyim korkuyorum çoğu konudan
yetişirsin sen süper anne
Canım benim gibi başlamayanlara önerin nedir
hamilesin alınıyosun hemen diyolar
sanki ortada bişey yok da sadece hamilelikten alınıyorum
Canım bıktım artık herkesin davranışlarından
galiba hormonlarım tavan yaptı
Canım suyu azıcık az içince hareketlerini zor hissediyorsun
ağlayıp açılacaksan bol bol ağla canım
ama bebişini üzme nolur
Benimki kafayı dayadı karnıma resmen itiyooooooooooooooooo
Canım bugüne kadar şunu okuyacam şunu okuyacam diyordum ama bi türlü okuyamadım
sakinleşmek gerek canım
yoksa kalbim kulaklarımdan çıkar
Bacım sezeryan olursak zaten epidural olamayız
çünkü arkadaşımın psikolojisi bozulmuş
sen acı çekmiyorsun ama hissediyorsun ve neler yapıldığını biliyorsun
bi süre sonra katlanamıyosun dedi
Canım çok iyi anlıyorum seni
endişelenmekte haklısın ama uyuyorlarmış suyu az olunca hareket edemiyorlarmış
bebekler şimdiden bizi parmaklarında oynatıyor
yaaaaa gece koykutuyosunuzz beniii haaa aglıycammmşimdii bakın ameliyathaneden kaçarım haaa bebek karnımda ona goreee
yaaaaa gece koykutuyosunuzz beniii haaa aglıycammmşimdii bakın ameliyathaneden kaçarım haaa bebek karnımda ona goreee
gercı sen tecrubelısın bıze öğüt vermen lazım sende korkarsan bız napacaz
canım işte kötü olanda bu ya tecrübeli olmak şimdi siz başınıza ne geleceğini bilmiyorsunuz ama ben biliyorum bende ondan korkuyorum o yüzden ben ilk bebeğimde ne olacağını bılmediğim için güle oynaya gırmıştım ameliyathaneye çıktığımda resmen hayal kırıklığına uğramıştım böle beklemiyordum çünkü birde normal doğursam ne yapardım acaba inan sezeryanda normal doğum kadar acı cekmıyorsun ama uyanık kalıp onların konuşmalarını duymak urpertıyo ınsanı ama bebişi çıkarır çıkarmaz sana gösteriyorlar ya o zaman hiç birseyin kalmıyor bi an önce ameliyathaneden çıkıp onu kucağına almak istiyorsun bebeği gördükten sonra hiç birseyi takmıyor bi an önce bitsede dıkışler gitsem diyorsun korku falan hiç bir şey kalmıyoo
canım işte kötü olanda bu ya tecrübeli olmak şimdi siz başınıza ne geleceğini bilmiyorsunuz ama ben biliyorum bende ondan korkuyorum o yüzden ben ilk bebeğimde ne olacağını bılmediğim için güle oynaya gırmıştım ameliyathaneye çıktığımda resmen hayal kırıklığına uğramıştım böle beklemiyordum çünkü birde normal doğursam ne yapardım acaba inan sezeryanda normal doğum kadar acı cekmıyorsun ama uyanık kalıp onların konuşmalarını duymak urpertıyo ınsanı ama bebişi çıkarır çıkarmaz sana gösteriyorlar ya o zaman hiç birseyin kalmıyor bi an önce ameliyathaneden çıkıp onu kucağına almak istiyorsun bebeği gördükten sonra hiç birseyi takmıyor bi an önce bitsede dıkışler gitsem diyorsun korku falan hiç bir şey kalmıyoo
Canım teşekkür ederim çok tatlı dillisin
umarım bebişimi sevgimle tamamlayabilirim
çünkü oda yapmaya şu an durumumuz yok
hem evimizde yok, yazın tayinimizin çıkma ihtimali de var
benim bebiş bi o şehirde bi bu şehirde sürünecek gibi duruyor
Biraz moralimi düzeltti sözlerin canım, saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?