Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

ayy ınsallah tatlım ya sakince atlatırız ne guzel öyle bı yapın varmıs dogumdada ınsallah oyle olur. bende bol bol dua edıyorum meryem ve inşirah suresını okuycam hergun inşallah faydası oluyomus

Canım bugüne kadar şunu okuyacam şunu okuyacam diyordum ama bi türlü okuyamadım
sakinleşmek gerek canım
yoksa kalbim kulaklarımdan çıkar

Canım çok iyi anlıyorum seni
endişelenmekte haklısın ama uyuyorlarmış suyu az olunca hareket edemiyorlarmış
bebekler şimdiden bizi parmaklarında oynatıyor

Bacım sezeryan olursak zaten epidural olamayız
çünkü arkadaşımın psikolojisi bozulmuş
sen acı çekmiyorsun ama hissediyorsun ve neler yapıldığını biliyorsun
bi süre sonra katlanamıyosun dedi

yaaaaa gece koykutuyosunuzz beniii haaa aglıycammm şimdii bakın ameliyathaneden kaçarım haaa bebek karnımda ona goreee

Canım bi kişinin olumlu yorumuyla inanmalı mıyım peki doktorun iyi olduğuna?
ne bileyim korkuyorum çoğu konudan
yetişirsin sen süper anne
Canim tabiki bir kişinin yorumuyla olmaz. Birkaç kisiye sorcan olmadi net ten arastirican. Hepsi olumsuz bir kaç olumlu bulursan guvenme . hepsi olumlu birkaç olumsuz bulursan guvenebilirsin. Ben öyle yapi yorum. Tabi onceligim tamamen memnun kalinmis olma si, hic olumsuz yorum bulmamak.. Yok olumsuz varsa da bir iki tane olursa güveniyorum fazlaysa şüpheye dusuyorum... Bu benim yöntemim. Sen neye nasil guvenecegini daha iyi bilirsin...

Canım bi kişinin olumlu yorumuyla inanmalı mıyım peki doktorun iyi olduğuna?
ne bileyim korkuyorum çoğu konudan
yetişirsin sen süper anne
Canim tabiki bir kişinin yorumuyla olmaz. Birkaç kisiye sorcan olmadi net ten arastirican. Hepsi olumsuz bir kaç olumlu bulursan guvenme . hepsi olumlu birkaç olumsuz bulursan guvenebilirsin. Ben öyle yapi yorum. Tabi onceligim tamamen memnun kalinmis olma si, hic olumsuz yorum bulmamak.. Yok olumsuz varsa da bir iki tane olursa güveniyorum fazlaysa şüpheye dusuyorum... Bu benim yöntemim. Sen neye nasil guvenecegini daha iyi bilirsin... Herkesin güven nokta si farklidir. Umarim iyi bi doktor bulursun tatlim

Canım suyu azıcık az içince hareketlerini zor hissediyorsun
ağlayıp açılacaksan bol bol ağla canım
ama bebişini üzme nolur

hani 4 litre su içtım demsıtım ya ogun nasıl oynamıstı ama bugunde 2.5 litre fılan içtım daha yenı yenı az bı oynuyo oda tekme degıl donuyo.
ağlayıp ağlayıp uyuyasım var sonra kalkınca rahatlık oluyo ya cok sevıyorum onu

Canım bugüne kadar şunu okuyacam şunu okuyacam diyordum ama bi türlü okuyamadım
sakinleşmek gerek canım
yoksa kalbim kulaklarımdan çıkar

ben sımdıden dusunuyorum nasıl sakınlesrım dıye :/
bende okuycam okycam dedım 7. ayım bıttı hala okuycam !

Bacım sezeryan olursak zaten epidural olamayız
çünkü arkadaşımın psikolojisi bozulmuş
sen acı çekmiyorsun ama hissediyorsun ve neler yapıldığını biliyorsun
bi süre sonra katlanamıyosun dedi

yukarı tukursek bıyık asagı tukursek sakal napacaz bılemedım. epıdural olsak oyle genel olsak narkozdan kalkamazsam dıye takıyorum. bı tanıdıgım var narkoza alerjısı varmıs zor uyandırmıslar hep ağlamıs ailesi off Allahım hakkımızda hayırlısını nasip eylesin

Canım çok iyi anlıyorum seni
endişelenmekte haklısın ama uyuyorlarmış suyu az olunca hareket edemiyorlarmış
bebekler şimdiden bizi parmaklarında oynatıyor

suyu ıcmeyen ben nekadar cok su ıcer oldum yoksa ben bılmeden suyum mu gıdıyo cunku akıntım cok fazla

yaaaaa gece koykutuyosunuzz beniii haaa aglıycammm şimdii bakın ameliyathaneden kaçarım haaa bebek karnımda ona goreee

sen yıne doguma kadar yenebılırsın bu pskolojıyı ama benim aklım basıma gelene kadar dogumda geldı ya napacaz bılemedım. sen takma hamılelıgın basındasın dogumu dusunerek gecırırsen bıtmez 9 ay.

gercı sen tecrubelısın bıze öğüt vermen lazım sende korkarsan bız napacaz

canım işte kötü olanda bu ya tecrübeli olmak şimdi siz başınıza ne geleceğini bilmiyorsunuz ama ben biliyorum bende ondan korkuyorum o yüzden ben ilk bebeğimde ne olacağını bılmediğim için güle oynaya gırmıştım ameliyathaneye çıktığımda resmen hayal kırıklığına uğramıştım böle beklemiyordum çünkü birde normal doğursam ne yapardım acaba inan sezeryanda normal doğum kadar acı cekmıyorsun ama uyanık kalıp onların konuşmalarını duymak urpertıyo ınsanı ama bebişi çıkarır çıkarmaz sana gösteriyorlar ya o zaman hiç birseyin kalmıyor bi an önce ameliyathaneden çıkıp onu kucağına almak istiyorsun bebeği gördükten sonra hiç birseyi takmıyor bi an önce bitsede dıkışler gitsem diyorsun korku falan hiç bir şey kalmıyoo

ayy sen böyle dıyınce ben dahada korktum basıma gelcek olanlar ne acaba :18: ne konusuyosanız duymak ıstemıyorum deseydın sen ıyı dayanmıssın canım ben aşırı panık yapardım heralde. sen neden sezeryan oldun ?

yavrum sen bunlari nasil duydun3 kez oldum ben hicbirsey hatirlamiyorumoglumdayken iki kisi dikerken ama hic bir sey hissetmedim baygin baygin ilk turkce sordum elin yabancilari nerden bilsin turkce tip tip baktiklarini hatirliyorum bugulu cam gibiydi zaten bebegin cinsiyetini sonra ingilizce sordum onlarda erkek derdemez gerisi yok yeniden bayiltmislar cikdigimda nasil bayildiysam onlara kizdigimi hatirliyorum bebegi nerde gorucen takiiii iyice kendine gelmeden seni odana cikarmiyorlar cikdikdan sonra gosteriyorlar isin enterasan yani kimseye elletmiyorlar anne babasi haricinde ben gormeden arkadasim azicik elledi yanagini diye aninda veto yemis dokunma anne baba gormeden bebege ve lutfen bebegin yanindan disari cikin denmis o yanini begendim bak her gelen ellemiyecek bebegikizlar hic bir sey hissetmiyorsunuz sezeryzn ameliyatinda o narkozu alinca harika uykuya daliyorsunuz ben oyle sahane uyumadim hersey olup bitiyor sonrasi zor bebegi kucaga almasi dikisli gezmek tam bir iskence ama bakaniniz olursa hic zorlugu yok yattiginiz yerde verirler zaten kucaginiza emzirmeye o zaman hicbir zorlugu kalmiyor sonrasi ahanda boyle bir vucut yapisiyla geciyor omrunuzgerci cogunuzun ilk bebegi onda kilo falan olmuyor ben oyleydim ama 2.3.derken tam resimdeki gibi oluyor vucut

ahhh bebis odasida eksik olsun ne olcak kuzum yaaa benimde ilk kizimin yatacak yatagi bile yoktuiki tekli koltugu birlestirip yatak yaptim ahanda burda itiraf ediiyorum annem bile bilmez teee bebek 8 aylik oyle aldim karyolasini anca kurtulduk borcdan harcdan o vakit nasip oldu aldik ama gel gor teyzesi biz o kadar zorluklar cekiyoruzda onlar anliyormu her lafa bir cevabi var keci keciiii ablamda sizin gibiydi o sehir bu sehir gezdiler hayirsiz kocasiyla korunurken kaldi 2.numaraya kocasi istemiyordu ablam kiyamadi aldirmaya adam dr bile ayarlamisti aldirmak icin neyse dogdu bebek hastanede bekledi ablam 3 gun babasi olacak herif gelmedi ne gormeye ne almaya annemler goturdu eve azicik aglasa hep sorun al cocugunu cik disari demis adam hele buz gibi havada lapa lapa kar yagiyor biz donuyoruz sobanin yaninda kalin yorgan battaniye altinda sabah 5 kapi caldi bakdik ablam cocuk buz kesmis daha 2 aylik adam gece durmadi diye ablama bes kurus vermeden yollamis ablam arabayada binememis parasi yok yururmus ananda kal 2 yada 3 hafta demis cocuklar buz kesmis biri 6 yasinda digeri 2 aylik bebek ahhhhh kuzum ablam calisiyordu hemde cok guzel maasli isi vardi neler yapti ne odalar duzdu ama bir halta yaramadi geri zekali kocasi yuzunden valla eniste bile diyesim gelmiyor siissssssstttt caktirmayin kimse bilmiyor demiyorum zaten ablama cok cektirdi cooooookkkk bizde gorduk simdi iyiler ama neye fayda o kadar seyler yasadi ablam ne anneligini anladi nede yaninda koca sifatli adam oldu simdi kocasi istiyor 3. cocugu ablam olmaz deyip kesip atiyor lafini bile istemiyor hatta ben sadece ablama dedim abla annemler duymasin bir yatak bile alamadim bebegime bos versene ablam gozunun icine bakan kocan var huzurlu yuvasi olcak bebegin bosver alirsin benim cocuklarim birgun huzurmu gorduler keske tek eksikleri o olsaydi dedi bu sozde beni rahatlatmisti canim aslinda cok dogru huzurlu yuvada stressiz akli basinda anne babalari olsun baska birseyleri olmasin yeter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…