Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

Bacım şu önerilerine birde sen uyabilsen tam süper olacak

Ben cesaret edebileceğime inanmıyorum açıkcası canım

Canım epidural olunca uyanık olduğun için herşeyi duyuyorsun
valla narkozlu ya da narkozsuz herkes sezeryan çok zor diyor
burda da elletmeseler keşke
valla ortalığı yıkarım gibi geliyor benden önce birisi dokunursa
kime ne canım yaaa bebek benimse ilk ben dokunmalıyım

Haklısın canım benim
şimdi utandım kendimden açıkcası
bebişime herşeyi zamanla alabiliriz de onu seven anne babayı alamayız
Allahım düz versin de herşeyi tamamlarız zamanla
ablana da çok üzüldüm, evlerden ırak olsun öyle koca
insan oncacık bebeğe nasıl kıyar yaaaa
Allahım görüyor ama mutlaka hesaba çekecek enişteni de

hicccc kanki ya 9 ay tasi millet gelsin senden once dokunsun allahdan burda elletmiyorlar anne ameliyattan iyice ayilmadan mumkun degil dokunmak bebekle ayni ortamda olmak yokkkk sansiliyim yanihatta arkadasim sigara icti geldi asagidan diye hemsire fircaladi kendin zehirlendin bari kucagina alip su yeni hayata gelmis bebegi zehirleme dedi zirsizdeli aksam unutmusum annemle konustum demistim ya yegeni sikayet ediyordu hani bende birsey dedim tam hatirlamiyorum annemde sende zirhlideli cikdin basima dedi bende senden baksediyor zannettim heeee bebegi dogacak ya onun hamilelikden stresi dedim annem sustu dinliyor kizim sen depresyon hapi falanmi kullaniyon dedi yoooo niyeki dedim o zaman kesin sizofrenisin heeee dedi kizzzzzz telefonu kapattikdan sonra jeton dustu annem nerden bilsin seni offfff hatlarim karisti iyice

Bugün okuduklarımdan sonra hiçbişeyi dert edeceğimi sanmıyorum canım
haklısın bugünümüze şükür
Allahım sağlıkla sıhhatle versin de bebişlerimizi

Allah yardımcımız olsun gerçekten canım
kime sorduysam aynı sorundan muzdarip
çok çektiriyor sezeryan dikişleri diyorlar

Canım ben henüz doğurmadım ama yanına mutlaka bi yardımcı insan şart
kayınvaliden olmazsa da gelecek birini ayarla bence doğumdan önce

Bebekler kısmetleriyle gelir derler zaten canım
keşke bende doğurabilsem 3 tane, isterdim açıkcası
ama birincisi bile ömrümden ömür götürdü
istemem de diyemiyorum o vurdukca dünyanın en mutlu insanı oluyorum çünkü
oyyyyyy ben onun centilmenliğini yerim yaaa
Rabbim nazarlardan saklasın

Canım valla burda verirler gitsin
bende çok sinir olurum uyanır uyanmaz eğer sezeryan olursam
zaten ilk doğum yapan herkes paylaşamıyormuş bir süre bebeği
9 ay içinde hisset sonra ilk sen göreme ohhh valla
sigara içenlere saygı duyarım ama benim bebişimden mümkünse çok uzakta içsinler

ayyyyyyyyyyyyyy tatlım ne güldümmmmmmmmmmmmmm
annene de yazık ne diyor bu kız demiştir

artık üzerine de alınmıyorsun bakıyorum deliliği
hatlar karışıyo valla, bende bazen eşime diyorum evet bunun da böyle olmuştu falan sanki o tanıyomuş gibi
unutuyorum işte

Bacım sen ameliyathaneden kaçıncaya kadar bizler doğurmuş oluruz
sende bilgilenirsin kaçıp kaçmayacağına karar verirsin son duruma göre

hadi bakalım inşallah hepiniz şöyle mis gibi çatır çatır normal dogurursunuzda benim gibi korkmazsınız bir daha doğumdann

ayyy yerim ben onun centilmenliğini valla sen 3 çocuklu olduğun halde böyle konuşuyorsan korkacak bir şey yok demekki içime su serptin bacımm benimde kızım için hep babası bize uğurlu bereketli geldi der gerçekten de öyle bazı çocuklar çok bereketli kısmetli doguyorlar

Ben cesaret edebileceğime inanmıyorum açıkcası canım

ya tatlım şimdi size belki öyle geliyordur cesaret edemem falan gibi inan o an bi cesaret geliyor ben kızımda ameliyathaneye girdiğimde doktor korkuyordu benden bu daha 20 yasında ameliyathaneyi birbirine katar diye ama o an çok buyuk bi cesaret ve olgunluk geldi bana gık bile demedim hiç sesim çıkmadı resmenn oysa bende kendimden çok korkuyordumm

Canım ben henüz doğurmadım ama yanına mutlaka bi yardımcı insan şart
kayınvaliden olmazsa da gelecek birini ayarla bence doğumdan önce

yok kv den umidim yok teyzem gelecek doğumda o bakacak bana yoksa birde kızım var evde ben rezil olurum kimse olmazsa

Canım küsmeler hep böyle olsa keşke, küsen yemek pişiriyosa kocişimi küstüriyim ben

ne yapıym siz yoksunuz canım sıkıldı bende kalkıp yemek yaptımm yok bacım yok bızım kocişler yemek falan yapmaz ben bi kaç gün yemek yiyemedim eşim sürekli dışardan getirdi insan evde iki yumurta kırar yok dışardan yemekten tiksindirdi beni halbukı bır kahvaltı bile hazırlasa ondan ıyıydı

Canım her bebek kısmetiyle gelirmiş de kimisinin ki belli olmazmış
farkedilmez bereket derlermiş ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…