Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

6.mı bende isterim valla 6 bebe ama vücüdüm nasıl olur sonrasında ilk bebemde böyle olduysamkız bende ilk defa duydum vallahi böyle desenli davasınıöyle şeymi olurmuş yahugerçi ben desenli aldım birde düz aldım deneme yapıcam bakalım doğrumu yalanmıseram bende cok kıyafet almışım sanıyorum aslında tek altları cok almışım sadece :26lsun napım 2.bebege kullanırım zaten erkek dıye mavı almadım tek renk takıntım yok allahtanhatta eşim nerde pembe mor var onları topluyoduda zar zor ikna ettim yeşile falan

Canım kendiliğinden gelir 2. de görürsün bak
sıkıntı çekmeden oluverir, yeter ki iste
hele lohusalık ile bebişin ilk yaşı arasında pek çok insan farketmeden hamile kalıyormuş
inşallah canım.yok canım sende vur dedık öldürdün.biraz buyuşun etsın bakabılcekmıyım bakalım nerden baksan benım 2.yi düşünmem 2 yılı bulur doğumdan sonra.bi 2 yıl daha ugrassam çocuk ıcın geldı bebek 4 yaşına
Off offf bişeycik alamadım daha elimle seçe seçe
çok özeniyorum
alırsın kuzu alırsın.gün dogmadan neler doğar.çıplak gezcek hali yok ya cocugun.önemli olan saglıklarıinsan istiyor herseyı 4 4lük olsun ama inan onu arayınca hıcbıseyı olmadan da buyuturum onu dıyosun.sen şimdi bebegı beklemedıgın ıcın anlamassın ama aradığın zaman koltukta yatsın yeterkı sağlıklı bır evladım olsun dıyor ınsan.benim alıcagım dedıklerıme bakma zırsizdelicim ben kiraya çıkarken sımdıkı oturduğum ev dublexti.kayganayla oturuyordum ayrılırken bir yatak odam vardı.5.katın balkonundan yastık yorganım atılmıştı sokağın ortasına ..tek göz odalı bı ev tuttuk esımle .sana yemın edıyorum hanı derler ya kuru soğan ekmek yedık parasızlıktan.o durumdaydık.ilk gece yumurta alıcak paramız dahi yoktu.hatırlıyorum kartlar tıkalı ağzına kadar.eşime dedim ben gun gelıcek kurtulcam elbet sabır cekmeyı ıyı bılırım ama sakın olakı cocugumu bu sartlarda buyutmemı düşünme dıye.ozaman soz vermıstı bana.şimdi bakma alıyo ogunler aklına gelıyo cunku.verdıgı sözler glıyo aklına.zor gunlerdı ama bak neler degıstı benım hayatımda.şimdi çok şükür rahatım üstüne bı arabam bıle var allaha sukur rabbım sızlerede nasıp eylesın inşsen sen ol yınede sukret ben oyle yaptım hep.emın ol bı kapı kapanır bı kapı açılır.benım kıraya cıktıgım gun donum noktom oldu hayatımda..ve oturduğum evı gorseydın emın ol arkana bakmadan kaçardınrabbım kımseyı dusurmesın oyle durumlara..şuan için önemli olan tek şey bebeklerimizin saglıgı varsın cok kıyafetı olmasın caım boşver alınır onlar emın ol
Canım daha evimiz de yok ki bizim
kredi borcu ödüyoruz karı koca
ikimiz de çalışıyoruz ama gene de yetiremiyoruz
Allahım bereketini versin
sizin de en kısa zaman da işiniz yoluna girer inşallah tatlım
amın canım inş evınızde olur daha yenı evlısınız zamanla oturur hersey merak etme emi
Kız sankim doğurdun, alırsın daha
yok kız bebek için degıl ben sıvılceler ıcın demıstım

ozaman kısmetse dolabı alabılırsem başlarım yavaş yavaş.benım zaten normalde belım ağrıyor ayvayı yedım desene
yerim onun kafasını ben benım oğlanda beni üzüyo oynamıyo bıde ben kafaya taktım ölü dogum bılmem ne okyup okuyup pskolojım bozuldu
bana bakın delirdinizmi ne dıye okuyosunuz oyle kötü olayları.okumayın ne olur ya.rabbım kimseye yasatmasın yasayanlarada sabır versın ıns.bır yerlerde bılın oyle kısıler var dualarınızı esırgemeyın ama kalkıpta okuyupta kendınızıde yıpratmayın sakın
kızlaaaargünaydınhepinize nasılsınıziyimisiniz hepinizi yavrularınızlabirlikte öpüyoırum

günaydınnnn kuzu

ben sezeryan olmak istemedim hiççç bir şekılde benim çatı muayenemde çatımın dar olduğunu hiç bir sekilde açılmayacağını söylediler 4 gun falan da fazladan beklettik bebeği sezeryan olmamak için ben suni sancı ıstedim belkı açılma olur diye ama 1 cm bile açıklık yok diye vermediler sancı suni sancıyı bebek aşaga inince 2 3 cm de açıklık olunca verirlermiş ki sancının şiddetiyle bebek doğuma geçsin açıklık olsun diye ama bende tık yoktu çaresiz sezeryan oldum ben komple bayıltın dedim ama doktor belden uyuşmanın daha sağlıklı olacağını söyledi birseyler birseyler anlattı ama boş hepsi şimdi 1 saat bi iş yapsam hemen belim ağrıyor 5 6 ay eğilip kızımı alamadım beşikten düşün yani

valla canım beni belden uyuşturdular hiç uykum falan gelmedi benim butun konuşmaları duydum ondan sonra yukardan asagı normal doğum yaptırır gibi kızımı aşağı ıttıler kızım çok yukarda midemin altındaydı hiç aşağı inmemişti sonra kızımı çıkardılar benim o an tansiyonum duştu başıma şiddetli bi agrı gırdı hemşire korkma tansiyonun düştü iğneni yapıcam şimdi geçecek dedi sonra kızımı yeşil ameliyathane ortusune sarmışlar gösterdiler bana bak kızın doğdu dıye sonra kızımı alıp götürdüler bende heyecanla bi an önce yukarı çıkmak kızımı kucağıma almak istedim dikiş falan atmalarını beklerken benim için sankı bir yıl geçti sonra ben o gün gece yarısına kadar da hiç uyumadım uykum gelmedi sürekli kızımı emzirdim belki orada sistem farklıdır ondan uyutmuşlardır senii

iyi yapmissin canim alt cok lazim olur bide kis cirttttttt durmadan kaka yapar ooooyyyyyy yerim onu ben valla mis gibi kokar ooo yeni dogunca benimkiler odayi bile kaplamisti mis gibi kokulari yavrum 6 tane ama bin sahit lazim ebru salliya tas cikarir tig gibi turk bide bu bayan yani bizdende cikarmis ya boyleleribende bebek dogana kadar beyaz sari yesil alirim dogdukdan sonra cinsiyete gore agirlik veririm kiz kardesimde erkek zannettik hep mavi aldik kiz cikdi ultroson yanilmis gobusu p.... zannetmisbende duymadim kuzu ya boyle sey insan hayvan resimlleri dinen gunahmis ilk defa duydum bebek rahatsiz olurmus oyle dedi dene bakim bende torunlarda denerim kizzzzzzzzzzz benden gecti 3 tane var zaten onlari buyuteyim yeterde artar bugun birine gittim ilk defa 7 tene cocugu var ozendim kizzzzzzlarrrr yaaa civil civil ev hepside buyumus turk ailesi boyle olur dedirtti ayyyyy kafayi yedim bende yalnizlikdan her kalabaliga ozenir oldum

ozurdilerim kuzu beldense tabiki duyarsin ben narkoz zannettim narkozdan ayilmasi gec oluyor ya oyle zannettim tansiyon dusmesi cok kotu ameliyattan once dustu yada indimi almiyorlar zaten offfff kuzu ya oylede zor boylede zorrrr en iyisi yapma cocuk otur asagi diyecem ama onsuzda olmuyor benim bitti gitti sukur kizim boyuma yetisti

bende biraz kızım buyuşun oyle doguruym dedim ama eşim çok istedi hem kızıma arkadaş olur onun canı sıkılmaz hemde sen ıkısını birden buyutur kurtulursun dedi şimdilik bir sorun yok ama doğunca bakabilirmıyım ikisine diye düşünüyorum sen nasıl yaptın birde beni şöyle bir sorunum var esim işi gereği sürekli sehir veya yurt dışına gitmek zorunda kalıyo butun işler market doktor carsı pazar işler bana bakıyo annem yurt dışında kv de sadece misafirliğe gelir onun dışında bir işin olursa gelmez anlayacağın yanımda kimse yok acaba doğrumu yaptım ikinci bebekle diye düşünüyorum bazenn

aaa kimsecıkler yok yıne hayalot yok hbaksoy yok zırsızdeli yok esha yok sera yok küstüm bende gidip kocişime yemek pişiricemm iştee

yaaaaa gece koykutuyosunuzz beniii haaa aglıycammm şimdii bakın ameliyathaneden kaçarım haaa bebek karnımda ona goreee

Bacım sen ameliyathaneden kaçıncaya kadar bizler doğurmuş oluruz
sende bilgilenirsin kaçıp kaçmayacağına karar verirsin son duruma göre

Canım doğurma konusunda biracık endişeliyim yaaaa
kendimi sakinleştiremiyorum bi türlü

Canım bol su içince hareketleri artıyor
2.5 litre bile yetmemiş demekki senin oğlana
büyümüştür annesi yeri de dar
ağlayıp uyuyunca baş ağrısı yapar ama tatlım

yerim onun kafasını ben benım oğlanda beni üzüyo oynamıyo bıde ben kafaya taktım ölü dogum bılmem ne okyup okuyup pskolojım bozuldu

Yiyelim birlikte teyzesi
canım onu yapma kendine yaaa
benim rüyalarıma bile girdi
dediğin gibi okudum okudum rüyamda ölüyodu bebeğim ve sezeryanle alıyorlardı
o kadar ağladım ki anlatamam
iyi düşünelim iyi olsun

Bari normal doğuralım da kurtulalım bacım

suyu ıcmeyen ben nekadar cok su ıcer oldum yoksa ben bılmeden suyum mu gıdıyo cunku akıntım cok fazla

Bacım sen benden daha evhamlısın valla haaaa
al bi turnusol ped test yap o zaman evde
bak benim suyum gidiyo ama ona rağmen istediğim kadar su içemiyorum
3e ancak yaklaşabiliyorum

en guzelini yapmissin hic sorun olmaz bende iki bebekle senin yaslardaydim cok rahat baktim 3 yasa yakin benim cocuklarin yaslari benim oglum zirrrrr zirrrr agladi 3 yasa kadar ondan cok cekdim ama inanirmisin simdi birbirlerinden ayrilmiyorlar cok duskunler birbirlerine kizim babasiyla baliga gitti gecenlerde siz yatin biz gelmiyecegiz dediler oglum yari geceye kadar ablasini bekledi camlarda oglum gelmiyecekler yat dediysemde uyumadi bitkin dusene kadar o derece duskunler hem baska arkadasda aramiyorlar ikisi bir arada cikdi 30 da rahat edicem dedim durdum 28 de birdaha kaldim hamile oda bereketiyle geldi yeminle gunes gibi dogdu kuzum bereketimiz artti resmen esimde bende sokdayiz onun gelmesiyle oldu kizlar korkmayin cocuk dogurmakdan biz esimle yeni evliyken kisitli harcadigimiz halde bereketi olmuyordu paranin kizim dogdu biraz oglum dogdu biraz daha 3.numarada rabbim oyle kapilar actiki sanki ol dedi oldu o derece ev bereketlendi hem alis verise bende cikardim bazen bunlar benimmi alalhim yarabbim ne guzel seyler derdim anaciklari gurur duyardi onca yorgunluga ragmen onlarla hem teyzesi oglusum adam oldu simdi market sepetini o tasiyor ustelik bayanlar onden diyor arabanin bagajina o dolduruyor market posetlerini cok centilmen cooookkkkk benim yakisiklimarada sapitiyor ama kadi kizindada olur o kadar kusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…