6.mıkizlar siz burda hamilesiniz benimde bir arkadas var her yil hamile kaliyor ya kadin bikmadi gitti 6.si yolda dun aradi bebek kiyafeti almaya gelirmisin kiramadim gittik buyuk bebek magasina gittik anaaaaaaammmmmmmmmm kadin bayagi para harcadi hemde 6.bebegehicmi kalmadi digerlerinden birkac parca birsey sasirdim dogrusu bide bir battaniye begendim bak bunuda al cok guzel dedim sen almazsan teyzesinden hediye olur dedim cok kararsiz bakinca ben alayim dedim sag sol cevirdi yukari kaldirdi hayirdir canim biryerimi yirtik dedim yok dedi ustunde fil resmi var sokebilirmiyim ona bakiyom niye dedim uzerinde resiim olan seylerde bebekler huzurlu uyumazmis anaaaaaaaaaaa 3 tane cocuk dogurdum ben bunu dun ogrendim oglumun herseyi hayvanat bahcesi gibiydi demekki ondan zir zir aglamis ayyy kizlar saka bi yana cok sorarsaniz etrafa cok gereksiz seyler cikar cokda kiyafet almayin kizlar cok cabuk buyuyorlar elinizde kalir ben tecrubesizlikden bide ilk bebek heyecanindan cok aldim kiyafet elimde kaldi kvdeme verdim cogunu gittigin yerlere hediye ver diye giymedi bile cok hizli gelisiyorlar
inşallah canım.yok canım sende vur dedık öldürdün.biraz buyuşun etsın bakabılcekmıyım bakalımCanım kendiliğinden gelir 2. de görürsün bak
sıkıntı çekmeden oluverir, yeter ki iste
hele lohusalık ile bebişin ilk yaşı arasında pek çok insan farketmeden hamile kalıyormuş
alırsın kuzu alırsın.gün dogmadan neler doğar.çıplak gezcek hali yok ya cocugun.önemli olan saglıklarıOff offf bişeycik alamadım daha elimle seçe seçe
çok özeniyorum
amın canım inşCanım daha evimiz de yok ki bizim
kredi borcu ödüyoruz karı koca
ikimiz de çalışıyoruz ama gene de yetiremiyoruz
Allahım bereketini versin
sizin de en kısa zaman da işiniz yoluna girer inşallah tatlım
yok kız bebek için degıl ben sıvılceler ıcın demıstımKız sankim doğurdun, alırsın daha
ozaman kısmetse dolabı alabılırsem başlarım yavaş yavaş.benım zaten normalde belım ağrıyor ayvayı yedım deseneNe kadar erken başlar şan o kadar iyiben doğuma girdiğimde evde bir küçük kutu yikanacak bir sele de utulenecek bekliyordu sen mobilyalar gelince yikamaya başlar sin. Anca yetişir. Bide hamilelik ten dolayi uzun sure utu basinda oturamicaksin sirtin agricak. Otur kalk otur kalk bitmek bilmicek...
bana bakın delirdinizmi ne dıye okuyosunuz oyle kötü olayları.okumayın ne olur ya.rabbım kimseye yasatmasın yasayanlarada sabır versın ıns.bır yerlerde bılın oyle kısıler var dualarınızı esırgemeyın ama kalkıpta okuyupta kendınızıde yıpratmayın sakınyerim onun kafasını benbenım oğlanda beni üzüyo oynamıyo bıde ben kafaya taktım ölü dogum bılmem ne okyup okuyup pskolojım bozuldu
kızlaaaargünaydınhepinize nasılsınıziyimisiniz hepinizi yavrularınızlabirlikte öpüyoırum
ayy sen böyle dıyınce ben dahada korktum basıma gelcek olanlar ne acaba :18: ne konusuyosanız duymak ıstemıyorum deseydın sen ıyı dayanmıssın canım ben aşırı panık yapardım heralde. sen neden sezeryan oldun ?
yavrum sen bunlari nasil duydun3 kez oldum ben hicbirsey hatirlamiyorum oglumdayken iki kisi dikerken ama hic bir sey hissetmedim baygin baygin ilk turkce sordum elin yabancilari nerden bilsin turkce tip tip baktiklarini hatirliyorum bugulu cam gibiydi zaten bebegin cinsiyetini sonra ingilizce sordum onlarda erkek derdemez gerisi yok yeniden bayiltmislar cikdigimda nasil bayildiysam onlara kizdigimi hatirliyorum bebegi nerde gorucen takiiii iyice kendine gelmeden seni odana cikarmiyorlar cikdikdan sonra gosteriyorlar isin enterasan yani kimseye elletmiyorlar anne babasi haricinde ben gormeden arkadasim azicik elledi yanagini diye aninda veto yemis dokunma anne baba gormeden bebege ve lutfen bebegin yanindan disari cikin denmis o yanini begendim bak her gelen ellemiyecek bebegi kizlar hic bir sey hissetmiyorsunuz sezeryzn ameliyatinda o narkozu alinca harika uykuya daliyorsunuz ben oyle sahane uyumadim hersey olup bitiyor sonrasi zor bebegi kucaga almasi dikisli gezmek tam bir iskence ama bakaniniz olursa hic zorlugu yok yattiginiz yerde verirler zaten kucaginiza emzirmeye o zaman hicbir zorlugu kalmiyor sonrasi ahanda boyle bir vucut yapisiyla geciyor omrunuz gerci cogunuzun ilk bebegi onda kilo falan olmuyor ben oyleydim ama 2.3.derken tam resimdeki gibi oluyor vucut
6.mıbende isterim valla 6 bebe ama vücüdüm nasıl olur sonrasında ilk bebemde böyle olduysam kız bende ilk defa duydum vallahi böyle desenli davasını öyle şeymi olurmuş yahu gerçi ben desenli aldım birde düz aldım deneme yapıcam bakalım doğrumu yalanmı seram bende cok kıyafet almışım sanıyorum aslında tek altları cok almışım sadece :26 lsun napım 2.bebege kullanırım zaten erkek dıye mavı almadım tek renk takıntım yok allahtan hatta eşim nerde pembe mor var onları topluyoduda zar zor ikna ettim yeşile falan
valla canım beni belden uyuşturdular hiç uykum falan gelmedi benim butun konuşmaları duydum ondan sonra yukardan asagı normal doğum yaptırır gibi kızımı aşağı ıttıler kızım çok yukarda midemin altındaydı hiç aşağı inmemişti sonra kızımı çıkardılar benim o an tansiyonum duştu başıma şiddetli bi agrı gırdı hemşire korkma tansiyonun düştü iğneni yapıcam şimdi geçecek dedi sonra kızımı yeşil ameliyathane ortusune sarmışlar gösterdiler bana bak kızın doğdu dıye sonra kızımı alıp götürdüler bende heyecanla bi an önce yukarı çıkmak kızımı kucağıma almak istedim dikiş falan atmalarını beklerken benim için sankı bir yıl geçti sonra ben o gün gece yarısına kadar da hiç uyumadım uykum gelmedi sürekli kızımı emzirdim belki orada sistem farklıdır ondan uyutmuşlardır senii
ozurdilerim kuzu beldense tabiki duyarsin ben narkoz zannettim narkozdan ayilmasi gec oluyor ya oyle zannettim tansiyon dusmesi cok kotu ameliyattan once dustu yada indimi almiyorlar zaten offfff kuzu ya oylede zor boylede zorrrr en iyisi yapma cocuk otur asagi diyecem ama onsuzda olmuyor benim bitti gitti sukur kizim boyuma yetisti
yaaaaa gece koykutuyosunuzz beniii haaa aglıycammmşimdii bakın ameliyathaneden kaçarım haaa bebek karnımda ona goreee
Canim tabiki bir kişinin yorumuyla olmaz. Birkaç kisiye sorcan olmadi net ten arastirican. Hepsi olumsuz bir kaç olumlu bulursan guvenme . hepsi olumlu birkaç olumsuz bulursan guvenebilirsin. Ben öyle yapi yorum. Tabi onceligim tamamen memnun kalinmis olma si, hic olumsuz yorum bulmamak.. Yok olumsuz varsa da bir iki tane olursa güveniyorum fazlaysa şüpheye dusuyorum... Bu benim yöntemim. Sen neye nasil guvenecegini daha iyi bilirsin...
Sende enazindan bir iki hastane cikisi al yika ütü le koy kenara. Sanki doğduğunda ciplak kalacak cocuk senin deyisinle
herseyi ona yukluyolar zaten bakalım dogurunca ne dıcekler
o hormonlardan degıl tatlım bariz insanlardan kaynaklııı.
hani 4 litre su içtım demsıtım ya ogun nasıl oynamıstı ama bugunde 2.5 litre fılan içtım daha yenı yenı az bı oynuyo oda tekme degıl donuyo.
ağlayıp ağlayıp uyuyasım var sonra kalkınca rahatlık oluyo ya cok sevıyorum onu
yerim onun kafasını benbenım oğlanda beni üzüyo oynamıyo bıde ben kafaya taktım ölü dogum bılmem ne okyup okuyup pskolojım bozuldu
yukarı tukursek bıyık asagı tukursek sakal napacaz bılemedım. epıdural olsak oyle genel olsak narkozdan kalkamazsam dıye takıyorum. bı tanıdıgım var narkoza alerjısı varmıs zor uyandırmıslar hep ağlamıs ailesi off Allahım hakkımızda hayırlısını nasip eylesin
suyu ıcmeyen ben nekadar cok su ıcer oldum yoksa ben bılmeden suyum mu gıdıyo cunku akıntım cok fazla
bende biraz kızım buyuşun oyle doguruym dedim ama eşim çok istedi hem kızıma arkadaş olur onun canı sıkılmaz hemde sen ıkısını birden buyutur kurtulursun dedi şimdilik bir sorun yok ama doğunca bakabilirmıyım ikisine diye düşünüyorum sen nasıl yaptın birde beni şöyle bir sorunum var esim işi gereği sürekli sehir veya yurt dışına gitmek zorunda kalıyo butun işler market doktor carsı pazar işler bana bakıyo annem yurt dışında kv de sadece misafirliğe gelir onun dışında bir işin olursa gelmez anlayacağın yanımda kimse yok acaba doğrumu yaptım ikinci bebekle diye düşünüyorum bazenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?