bı doktor bı doktoru tutmuyokı bırı sakıncalı dıyo bırı kullan bısey olmaz dıyo.
valla neden vermedıgını bılmıyorum ben kndım ıstedım bana dedıgı yedıklerıne dıkkat et sunları dene once daha sonra ilaçla tedavi dedi.açıkcası bende birdaha istemedim zaten ilaç içmeyi seven bir kişi değilimşu 1 ay nasıl gecıcek merak edıyorum canım gercekten son ayda dahada arttı sıddetlendı. neden vermedıkı doktorun gavısconu bu butun hamılelerın kullandıgı bısey :26:
ama et urunlerı demır kaynagı ve ne kadar demırın olsada bebegının ihtıyacı cok fazla yemek zorundasın oyuzden. bende etı yemesem aramam ama yıyorum zaten kansızlık hatsafhada yemesem neolur kımbılır. oyuzden ye muhakkak canım bak hem son 3 ay cok önemlı zorlada olsa ye
aynen bende o durumdayım
çalışırken defteri doldururken çocuklara soruyorum ayın kaçı diye
oraya yazıyorum ama beynime yazmıyorum sanırım
unutuyorum hemen
bencde cıkamıycaz artık dedıklerını yapar dururuz :/
tombul tombul sevılmesı daha guzel oluyo bosver bence en ıyısıtabı annenınde zayıfı makbul dogumdan sonra bakalım nasıl zayıflıcaz dert ettım kendıme :/
he kızçem geldiydimde ben sen yoksun diye çıktıydım meğersem sende buradaymışınnndiyetmi yapıyormuşum ben nerde kuzum ilk günler gayet güzeldim tartıya bi çıkarımki 2 kilo almışım diyetteyken hemde şimdi tartıya çıkmıyorum daha
inşallah zırsizdelicim.biliyorum canım eşimin memleketine bikez gittydimde kendimi çok farklı bişey sandım herkes bana bakıyorduödüm patladı valla
merhaba kızlar nasılsınız bakıym kaç gündür karşılaşamadık pek bayram nasıl geçti bugun için ne planlar var anlatın bakıymm bende geçmş sayfaları bı okuyup gelyorumm hemen bı yere kaybolmayın
keşkem çocuk kalabılseydık
tatlım bırakalım gitsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saldıralım çikolatlaraaaaa
valla sen dert ettiysen hayalotla ben takla atalım
bizim işimiz çok zor
bazen de diyorum belki vücudumuz su tutmuştur
hemen doğurur doğurmaz zayıflayıveririz (epey hayalperestim sanırım)
eleviti benden keseli çok oldu en son sorduğumda ben elevit içmeyeyimmi daha dedim çocuk geri kalmazmı:26:bana büle baktııdahada bişey demedim zaten o bakıştan sonra
eşin nereliydi kuzum , unuttum kusuura bakma
valla kendimi uzaylı gibi hissediyorum burda
geçti maalesef kızçem
bebişlerimizi çocuk kaldırabilsek bari
zaten geri kalırsa sorcam ben o doktoraaynısı bizim de başımıza geldi kuzum
o yüzden soru sormam daha da
taki doktor derse ki bebek geri kalıyo şunu kullan diye o zaman kullanırım
aynen kuzum yok yok aldık artık napalım ama ben çatlamaya başladım çatlamayan tek yer göbeğim kaldı şuan için
ahh kuzum ben bakmaya bakarımda kendi canın ya 4-4lük yapamazsam dıye.birde kilo aldıramassam dıye cok korkuyorum:26nun dışında bebeklerle aram ıyıdır ıyı çocuk bakarım kardesımden tecrubelıyım tabı ilk banyosunu yaptıramam sanırım tırsarım öğrencez kuzu ya napalım herkes dogustan bılmıyor ya yavaş yavaş bızde deneım kazanıcaz inş
bıde bende cok unutkanlık var sen dıyınce aklıma geldı kendımı 90 yasında gıbı hıssedıyorum.ay aklıma bısey geldı benım dedemın teyzesı vardı düşün 97 yasındamı neydı ben sacımı boyatmıstım ama pek fark yoktu bı ton koyu yapmıstım bana sen sacınımı boyattın demıstı okadar zekıydıkı anlatamam aklıma geldı bırden Allahım rahmet eğlesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?