Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

şu 1 ay nasıl gecıcek merak edıyorum canım gercekten son ayda dahada arttı sıddetlendı. neden vermedıkı doktorun gavısconu bu butun hamılelerın kullandıgı bısey :26:
valla neden vermedıgını bılmıyorum ben kndım ıstedım bana dedıgı yedıklerıne dıkkat et sunları dene once daha sonra ilaçla tedavi dedi.açıkcası bende birdaha istemedim zaten ilaç içmeyi seven bir kişi değilim yoksa gavısconun bı zaarrı yok canım merak etme

zorluyorum canım
mesela 28 haftadır yemediğim kadar et yedim bu hafta
cumartesiden bugüne 2 kez et yedim, bu benim için rekor
ama kaburga bulsaydık daha çok yiyebilirdim

aynen bende o durumdayım
çalışırken defteri doldururken çocuklara soruyorum ayın kaçı diye
oraya yazıyorum ama beynime yazmıyorum sanırım
unutuyorum hemen

bıde bende cok unutkanlık var sen dıyınce aklıma geldı kendımı 90 yasında gıbı hıssedıyorum. ay aklıma bısey geldı benım dedemın teyzesı vardı düşün 97 yasındamı neydı ben sacımı boyatmıstım ama pek fark yoktu bı ton koyu yapmıstım bana sen sacınımı boyattın demıstı okadar zekıydıkı anlatamam aklıma geldı bırden Allahım rahmet eğlesın

tombul tombul sevılmesı daha guzel oluyo bosver bence en ıyısı tabı annenınde zayıfı makbul dogumdan sonra bakalım nasıl zayıflıcaz dert ettım kendıme :/

valla sen dert ettiysen hayalotla ben takla atalım
bizim işimiz çok zor
bazen de diyorum belki vücudumuz su tutmuştur
hemen doğurur doğurmaz zayıflayıveririz (epey hayalperestim sanırım)

tatlım bırakalım gitsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saldıralım çikolatlaraaaaa

biz iyiyiz kızçem sen nasılsın bebelerinle
biz bugün kocacımla dışarı çıktık
2 gün sonra evlilik yıldönümümüz dedim hediye alıcamıza bebeğimize bişeyler alalım
buseferde banyo bakım eksiklerini tamamladık çok şükür ama ne pahalıymış yaa
allahım dedim sen zorda kalanların yardımcısı ol.
zırsizdelicim sende tamamla teker teker böyle toptan cok zor oluyor ınan.
herhafta bişeyini al bence şampuan sabun falan at kenara bişeyler yoksa maddi olarak çok sarsıcı bi durum:26:

tatlım bırakalım gitsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saldıralım çikolatlaraaaaa

valla canbonum çikolat yemiyorum ama diyette de değilim ben pes ettim
yeter yahu çatlıycam kadar da çatlıyayım yeterki sağlıklı doğsunlar napalım:26:
ben ipin ucunu kaçırdım bikere senin hala yakalama sansın var kızçem biraz daha dıkkat et olarmı

valla sen dert ettiysen hayalotla ben takla atalım
bizim işimiz çok zor
bazen de diyorum belki vücudumuz su tutmuştur
hemen doğurur doğurmaz zayıflayıveririz (epey hayalperestim sanırım)

benimde tek umudum o şuan içinikide bir parmak bastırıyorum bacağıma falan belkı şişmişimdir diye ama bazen beyazlık oluyor bazen olmuyorsonrada ahanda yağ galıba dıyorum

eleviti benden keseli çok oldu en son sorduğumda ben elevit içmeyeyimmi daha dedim çocuk geri kalmazmı:26:bana büle baktııdahada bişey demedim zaten o bakıştan sonra

aynısı bizim de başımıza geldi kuzum
o yüzden soru sormam daha da
taki doktor derse ki bebek geri kalıyo şunu kullan diye o zaman kullanırım

bacım benim de çocuklarla aram çok iyidir ama kıyamam ki el kadar bebeğe
link eklemiştim onları mutlaka izleyin bence

işte bizim battaniyemiz teyzeleri aslında sarmak için değilde hani pusetin üstüne falan örtmek için yada biyere gittiğimizde uyurken üstüne örterim diye
sarmalık değil göstermelik hesabı oldu sanki

canım balık yemeyi artır istersen
çok faydası oluyormuş unutkanlığa
bazı insanlar cidden çok dikkatli canım
şu an bitik haldeyiz dikkat edebileceğimizi hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…