napalım canım temizlenmesi nedenmiş, tabiki de kirletmek içinmiş
ayyy o filmi her fırsatta izlemeyi tercih ederim, hiç de sıkılmam
bacım kaç haftalık oldun maşallah
ağırlaşacaksın tabiki de , bebişin 2yi hatta 2,5 u devirmiştir gör bak
o kadar ağırlıkla rahat hareket edecek değilsin yaaa
karı koca iyi anlaşıyoruz diyosun yani
Allah bozmasın mutluluğunuzu, ağzınızın tadını canım
gun saya saya sabredıyorum gercekten
canım bu bayram sonrası full dolu hastane 29 ekım pzartesı alıyım ddm ogunde bayram 30 ekıme kaldı bayram bayram ustune ya 10 gun var benım sıpa az daha buyur bakalım belkı dogum seklıme karar verılır korkudan gıtmekte ıstemıyorum :18:
canımda sarımsaklı yogurtlu bısey ıstemıstı ama
şu 1 ay nasıl gecıcek merak edıyorum canım gercekten son ayda dahada arttı sıddetlendı. neden vermedıkı doktorun gavısconu bu butun hamılelerın kullandıgı bısey :26:
ohaa desem kabamı olur kı
barı süt iç yumurta yede bebegın proteini kalsıyumu eksık olmasın. ızgara tavuk fılan ye. ama onlarıda az ye demıstır oğlus sımdıden rejım yapıyo kıyamam
bızım oğlan bı bıze ızletmıyo ya eşim gelıyo pür dıkkat bakıyoruz karnıma hıc hareket yok kafamızı cevırıyoruz pat tekme resmen dalga gecıyodun eşim elını koydu yarım saat durdu bı cektı pat küt attı sen bızı kandırıyon mu dıye kavga ettık oğluşla sonra dayanamdı bıtane vurdu babasına oda ayıp olmasın dıye heralde
ayy inşallah öyledır canım ya bende dıyorum zayıf olsa ben bukadar agırlasmazdım dıye
anlasıyoruz cok sukur tatlım bazen benım hormonlar tavan yaptıgından gerılım fılmıde cekıyoruz
Allah hepımıze mutluluk huzur versın tatlım düşmanlara fırsat vermesın
valla burda hava çok soğuk
bugün gün boyu misafirimiz vardı
elektriğimiz de taaa 19.00 da geldi
rüzgar evi temelinden sarsıyor korkuyorum açıkcası
yağmur falan yok ama bildiğin toz bulutu var
canım 29 ekim de hastanelerde mi tatil?
28 ekime alamadın mı peki o gün de mi dolu?
oyyy oyyy fazladan bi kaç gün daha bekleyeceksin yani
sağlıklı olsun da bakalım neler diyecek doktor
epey oldu sanırım sen doktora gitmeyeli
en son ne zaman gitmiştin?
bende sarımsağı çok seviyorum ve sürekli yiyorum maalesef
turşuyu da hala canım istiyo
bacım fazla kilo alan insanlara fazla ilaç vermiyorlar
dikkatli davranıyorlar
canım yumurtaya ya da ete sınır koymadı
ama canım istemiyo ki
bebişim yazık yani şimdiden rejim de
bacım benim oğluş da elini koydun mu vurmayanlardan
uğraşmayın benimle diyolar sanki
bizimki ilk kez o kadar uzun süre oynadı, maşallah diyim de devam etsin
bizim topikten zayıf bebek çıkacağını sanmıyorum tatlım
merhaba kızlar nasılsınız bakıym kaç gündür karşılaşamadık pek bayram nasıl geçti bugun için ne planlar var anlatın bakıymm bende geçmş sayfaları bı okuyup gelyorumm hemen bı yere kaybolmayın
buradada toz bulutu vardı ama yağmur yağınca geçt canım ama çok kötü yağmur vardı dün bugünde aksıne yaz gibi güneş var off elektrık gıdınce benım canım çok sıkılır sankı bırı benı boguyo gıbı olurum nedense küçüklüğümden berı hep böyle sende anlayacaksın bebeğn doğunca ıçınde hareket etmesı bebegının çok farklı bı duygu hatta doğumdan sonra onu içnde hep arayacaksın bı kaç hafta hala ıçındeymış hareket edıyormuş gibi gelecek neden yasakladı doktor sütü anlamadım sana aslında doktorlar hamişlere en basta süt için der senınde mıden yanarsa bır elma soyup yavaş yavaş ye bence çok iyi geliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?