Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım pazartesiye randevu bulursun umarım
valla zaman kavramımı yitirdim ben tatlım
ne zaman eylüldü ne zaman ekim oldu anlayamadım ki
bak o da bitmek üzere

canım pazartesiye randevu bulursun umarım
valla zaman kavramımı yitirdim ben tatlım
ne zaman eylüldü ne zaman ekim oldu anlayamadım ki
bak o da bitmek üzere

inşallah canım.
ya aynı seyı bende dıyorum eyluldu ne ara ekım oldu gunlerden ayın kacı haberım bıle olmuyo bazen gözum kayarsa bılgısayarın kösesınden ögrenıyorum okadar cunku zamanı akısına bıraktım yoksa olmuyo..

Son düzenleme:
et ürünlerini sevmiyorum ama canım yaaa

ama et urunlerı demır kaynagı ve ne kadar demırın olsada bebegının ihtıyacı cok fazla yemek zorundasın oyuzden. bende etı yemesem aramam ama yıyorum zaten kansızlık hatsafhada yemesem neolur kımbılır. oyuzden ye muhakkak canım bak hem son 3 ay cok önemlı zorlada olsa ye

napalım cidden tombişler, anaları zayıflarken onları da yanımıza alalım

tombul tombul sevılmesı daha guzel oluyo bosver bence en ıyısı tabı annenınde zayıfı makbul dogumdan sonra bakalım nasıl zayıflıcaz dert ettım kendıme :/

anaaaaaaaaaaaaa hayalotum biricik kankicim biricik kilodaşım gelmişşşşşşşşşşşş
günaydınlar kuzum
nasıl gidiyor diyet
biz bunalıma girmek üzereyiz ana oğul açlıktan
he kızçem geldiydimde ben sen yoksun diye çıktıydım meğersem sende buradaymışınnndiyetmi yapıyormuşum ben nerde kuzum ilk günler gayet güzeldim tartıya bi çıkarımki 2 kilo almışım diyetteyken hemdeşimdi tartıya çıkmıyorum daha

inşallah zırsizdelicim.biliyorum canım eşimin memleketine bikez gittydimde kendimi çok farklı bişey sandım herkes bana bakıyorduödüm patladı valla

canım valla yeterince herşeyi var dedi doktor
çok canım isterse bir vardakmış
eleviti bile 3 günde bir al dedi düşün artık sen
çikolata yemek istiyorum yaaaaaa yerine bişey istemiyorum banane banane banane
eleviti benden keseli çok oldu en son sorduğumda ben elevit içmeyeyimmi daha dedim çocuk geri kalmazmı:26:bana büle baktııdahada bişey demedim zaten o bakıştan sonra

aynen bende o durumdayım
çalışırken defteri doldururken çocuklara soruyorum ayın kaçı diye
oraya yazıyorum ama beynime yazmıyorum sanırım
unutuyorum hemen

aynen kuzum yok yok aldık artık napalım ama ben çatlamaya başladım çatlamayan tek yer göbeğim kaldı şuan için

ahh kuzum ben bakmaya bakarımda kendi canın ya 4-4lük yapamazsam dıye.birde kilo aldıramassam dıye cok korkuyorum:26nun dışında bebeklerle aram ıyıdır ıyı çocuk bakarım kardesımden tecrubelıyım tabı ilk banyosunu yaptıramam sanırım tırsarımöğrencez kuzu ya napalım herkes dogustan bılmıyor ya yavaş yavaş bızde deneım kazanıcazinş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…