ayy ben 29u pazrtesı 28de pazar sanıyorum yanılmısım 28ı pazartesıymıs ogune alıyım randevuyu aklım gıtmıs ya
eylülün başında gıtmıstım canım ama enfeksyon ıcın gıtmıstım doktor ultrsndan baktı suyu fılan ıyı bebek ıyı demsıtı kılosunu boyunu sormustum uyuz kadın doktoruna gunduz randevu al gt o baksın demıstı hatta burda yazmıstım cok sınırlenmıstım
bende cok sevıyorumm buaralar bndede bı tursu manyaklıgı basladı ama ben cok şiştım yıyemıyorum malesefsarımsak cok faydalı ama
hmm bılmıyodum canım :26:
canın istesede istemesede yıceksınnnnnnnnn oğlunu düşün aaa
maşallahdaha simdiden basına buyruk artıstler bakalım nasıl ugrascaz
gercektende herkesın bebegı tombık yahu
canım pazartesiye randevu bulursun umarım
valla zaman kavramımı yitirdim ben tatlım
ne zaman eylüldü ne zaman ekim oldu anlayamadım ki
bak o da bitmek üzere
canım benim kadar şişemezsin emin ol
turşuyu çok seviyorum ve yedikce yiyesim geliyo
ya da benim doktorum vermiyordur sadece
et ürünlerini sevmiyorum ama canım yaaa
acayip artistler tatlım cidden yaaa
biz doğunca kesin başa çıkamayız bu bebişlerle
napalım cidden tombişler, anaları zayıflarken onları da yanımıza alalım
he kızçem geldiydimde ben sen yoksun diye çıktıydım meğersem sende buradaymışınnnanaaaaaaaaaaaaa hayalotum biricik kankicim biricik kilodaşım gelmişşşşşşşşşşşş
günaydınlar kuzum
nasıl gidiyor diyetbiz bunalıma girmek üzereyiz ana oğul açlıktan
inşallah zırsizdelicim.biliyorum canım eşimin memleketine bikez gittydimde kendimi çok farklı bişey sandım herkes bana bakıyorducanım bir kere elimde şişem kulağımda kulaklıklarımda yürürken bakışları yakaladım da eve geri kaçtım açıkcası
burdaki zihniyete göre kadınlar bırak spor yapmayı dışarı bile çıkmamalı düğün bayram dışında
canım bana da bi porsiyon şeklinde söyledi
mümkünse yiyemiyorsam bir gün et bir gün sebze şeklinde öğünü tamamlamalıymışım
bebişinin herşeyi normal, gör bak ultrasonda görünce bu zırsızdeli haklıymış diyeceksin
canım benim ponponlu kırmızı bi elbisem vardı
annem örmüştü, babam da altına kırmızı ayakkabı almıştı
en çok onları hatırlarım geçmişe döndükce
çok sevmiştim çübkü
eleviti benden keseli çok oldu en son sorduğumda ben elevit içmeyeyimmi daha dedim çocuk geri kalmazmı:26:bana büle baktııcanım valla yeterince herşeyi var dedi doktor
çok canım isterse bir vardakmış
eleviti bile 3 günde bir al dedi düşün artık sen
çikolata yemek istiyorum yaaaaaa yerine bişey istemiyorum banane banane banane
inşallah canım.
ya aynı seyı bende dıyorum eyluldu ne ara ekım oldu gunlerden ayın kacı haberım bıle olmuyo bazen gözum kayarsa bılgısayarın kösesınden ögrenıyorum okadarcunku zamanı akısına bıraktım yoksa olmuyo..
aynen kuzum yok yok aldık artık napalım ama ben çatlamaya başladım çatlamayan tek yer göbeğim kaldı şuan içincanım valla ne kadar spor yerine geçerse geçsin biz zayıflayamayız gibime geliyor
bünyeden midir nedir
at bebişim bekliyorum battaniyenin modelini
ikinciyi bugün bitirsem çok sevinecem
doğurmadan bitsin istiyorum artık
ahh kuzum ben bakmaya bakarımda kendi canın ya 4-4lük yapamazsam dıye.birde kilo aldıramassam dıye cok korkuyorum:26canım valla ben dün bi kaç video izledim gözüm korktu resmen
ne annelik yapabilirim ne de bebişimi yıkayabilirim gibi geliyor
korkuyorum doğurmaktan da sonrasından da
malum içimde iyi taşıyorum ama dışarda bakamam gibi geliyor
yemıyosun dımı azalttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?