dönmüştür umarım canım yoksa sezeryan maalesef
eğer dönmezse sezeryanın doğumdan sonra sıkıntısı çok oluyomuş
söyle tatlım, merak ettim
canım ben anne limon içiyorum
olumsuz bişey diyecek olanlar varsa da dinlemiyorum bile
canım ama benim annem abartmış olabilir
ayyy yapa yapa öğrenecez bu gidişle tatlım
başlarda çok zor olucak ama
canım ama hormonlarım tavan da napıyım
çok şükür düzelttik arayı
canım muayene de görürsün artık kısmetse
taş gibi olduğunda benimki kafayı dayamış oluyo
yerim senin üşengeçliğini
evet ama benim odun anlamıyor işte
dün gece yemek yemeden uyudum kızçem vallahi ağladım eşim dedi gıdeyım ne ıstıyosan onu alayım ıstemedım bu seferde bıraz daha meyve yedım bıde ustunegece uyandım bı baktım hiç acıkmamaısım acab dıyorum psıkolojık olarakmı acıkıyorum :26:sabah kepek ekmeğimi bıle zoruna yedım bebeğe bıseyler gıtsın dıye verırız verırızde bu hafta sonu doktor var tartı var yıne aynı gülümseme var ayy delircem yahu
canım ben direk operatöre bağlanıyorum doğum fıyat bılgısı almak ıstıyorum dıyorum ordn muhasebe yada halkla ılıskılere bağlıyorlar.vermeleri gerek bana hıc vermeyen olmadı
eşim olsa yanımda o hizmet ettirmez zaten .ama ilk 1 hafta gunduz olucak sonra işe
ama gelenler hergun bende olucaklar..yani şu evde acaba diyorum bebeğimle tek başıma kalabılcekmıyım
eşimede diyorum sende sıkılcaksın ama bana verdiği cevap niye sıkılayımki çocuğumu sevmeye gelicekler diyor.ona şaka gibi geliyor.oda bunalcak ayaklarını uzatıpta bi tv bile seyredemıycek sonuçta o kalbalıkta ,,ee bunun belli bi süreside ypok her gün hergün oda bıkar belki yada benim tek umudum o suan için.:26:
allah bozmasın canım.
inşallah hep öyle olur aranız
vallahi o diyenler cok haklılarr
kızlar nasılsınız bakalım yazışmayalı? ben bayram boyunca gezdim durdum kardeşimle karısını gezdiricez diye mahvoldum hiç sormayın :) pazar günü sabahtan gittiler bayram tatilini onlarla geçirmiş olduk yani.birde buarada grip oldum çok fenaydım dün çok kötü bir gece geçirdim sabahta göğüs ağrısıyla kalktım benim astımbronşitim var inşallah nüksetmez yoksa işim kötü.yorgunum çok yorgunum yazık kocişte hiçbirşey anlamadı adam tatilinden bugün sabah zorla gitti işe evde berbat sabah kalktım ütü yaptım bi kahvaltı yaptım oturuyorum öle :)
neka güzel gezmısınız ama yorulmuşun kızçemdinlen bugün bol bol
bende evi temızlıyorum mola verdım şimdidee oğlusumla çorba içiyoruz hiç istemiyrekkcanımız makarna çekiyor ama oda yasak işte
inşallah bronşitin tutmaz ya geçmiş olsun canbonum cok dıkkat et kendıne
tam bı hafta sonra ögrencez bakalım inşallah
evet sıkıntı cok oluyomus dıkıs fılan bıde kum torbası koyuyolarmıs yapıssın et dıye kanama olmasın dıye inşallah normal oluruz basta sıkıntı cekcez normaldede ama dogurunca hıcbseyımız kalmıcak inşallah
ben cok streslıyım heycanlıyım ya bebek ben boyle stres yapınca son haftalarda ya kakasını yaparsa dıye korkuyorum benı strese gırersem oda gırıyo ya moralım bozuk anlayamamda yaptıgını
bende 1 aya kadar fıan cok nane yedım yemekte corbada fılan ama bısey olmadı cok sukur. bogazım agrıyo aslında ıhlamurda yok nane lımon yapsammı dıyorum :/
cok guldumm tatlım yanıe ole dıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?