senı dusunuyo bak yoksa umrunda olmaz küs kalmayın boşuna canım benım. bu unutkanlık bızdede bazen gerılım yapıyo ama gecım derdı borc dogum telası iş stresı derken ınsan ne yapacagında unutuyo.
mıdemdende tekme yıyorum kasıklarımdanda o yuzden cözemedım benı dövmeyı cok sevıyo heralde. bazen mıdemde tas gıbı bısey oluyo o ne acaba ayy meraktan catlıcam ya
ne güzel evlenene kadar rahat etmişsin canım
bende evlendikten sonra rahat ettim
anamın halılarını bile tek başıma yıkardım
anneme diyorum ahh ahh ben ne salakmışım
lımonuda simdı sıkmaya usenıyorumeşim daha gelmedı gelsınde ona yaptıyım barı
kızçem ayrıntılı usgda gerzek doktor beyınde bı genıslıkmı sıvımı ne bısey ölçtü.tüm bebeklerde olur ama küçülmesi gerekiyodu dedi.normalde sınır 11mm ama bızım 9 mm cıkmıstı.bıdahakı ay tekrar ölçücez dedi buyuyormu dıye..
ilk zamnlar pek takmadım açıkçası ama sımdı kontrol zamanıo gelınce düşünmeden edemıyorumumarım azalmıştır tek duam bu
bende sen yazınca gördüm demin öyle yapayım yarından itibaren canım
batmaz kuzum merak etme sen içini ferah tut
diyorum canım demez olmazmıyım ama unut onu dıyor bana..
hatta suratınada dedım eger olurda boşanırsak sebebı bebek dogdugundakı bu anlattıklarım olucak ozamnda suratıma bakıp guluyor.ama ben cok cıddıyım hıc kaldırcak gıbı bı ruh halıne sahıp bı ınsan degılım cunku.
bakalım artık neler gelıcek basımıza.
kayınvalıdem üst katımda oturuyıor ve bana dıyorki 40 çıkana kadar sende kalıcam nıye dedım zaten ust katımdasın ben uyuyamamdedım zaten.bana dıyorkı sen emzırırken ben basında durucam.
tövbe yarabbım benım annem gormemıs memıklerımı bu yasıma kadar senın yanında emzırmem zaten ben dedım rahatını bozmabozuldu ama yapcak bıseyım yok valla.uzak olsa valla basımın ustunde yerı var ama düşünsene bebek sevme maksadıyla bı gelıcekler akşam yemegı cay kahve hep bende olucaklar ve bu olay kaç ay devam eder hergün bılmıyorum anneme aralarda kaçarım haftada 1 en azından gıdıcem ama ılk dogdugunda eşimle evlılıgı yurutebılırsek tabiii
ben senin doktoru dövcem kızçem
zaten herşeyden korkuyoruz işleri daha da çıkmaza sokmasalar nolur ki
canım 2 tane bile içebilirsin günde dedi doktor bana
sadece su içebildiğimden
valla canım öyle diyorlar ama bende ilk aylarımda naneyi cok yedım bılemıyorum
korkuyorum bacım
sonumuzu düşünemiyorum doğumda çok para alırsa hastane
vallahi ben evlenene kadar hiç bi iş yapmazdım kendı odamın tozunu bıle ayda 1 alırdım dusun halımı
ama kayganayla oturunca eşofmanını kaldırmayan ben 3 günde bır halı çırpmaya başladım ınanmassın.dublex evı tek basıma temızlerdım valla
boşver benım gıbı elalemın kadınına yapıcagına anacına yapmışın bence salak olan benimm
ahh kızçem nedıyımkı rabbım buyukturbana dediki virüs geçirdinmi hiç iltihap falan yok dedim hatırlamıyorum:26:
o ay ben kan vermıstım sağlık ocağından ıstemıstı aradan 2 hafta gectı sonucu almaya gıttım baktımki usg zamanı virüs varmış kanımda sağlık ocagındakı doktor bı hastalık falan gecırdınmı dedı yok dedım hatırlamıyorum.eve geldım tarıhlere bakarımkı arada 3-4 gun oynuyor.
şimdide tırsıyorum acaba ıkısı bağlantılı olabılırmı yarın 1 ay doluyo nerdeyse sağlık ocağından randevu alıp tekrar kan vercem aradaki farka bakıcak.kendı doktorumda usgya bakıcak.
birde bizde kedi var evde hem hayvanı bırakamıyorum hemde korkuyorum napcamı bılemıyorum psikolojım gıttı valla yakalasam bıyerden ıyı olacak:26:
bende denıyeyım ya pek sevmıyorum limonlu sodayı severımde maden suyu pek işime gelmiyor acıkcası
tatlım işin çok zor gerçekten
karı kocanın arasını bozar böyleleri
çok uzak yaaa kayınvaliden de iniversin
manyak mı ne yaaaaa, gitsene evine ordan gelirsin ihtiyacı olursa gelinin
yok bacım yok bunlar huzur vermek istemiyorlar
eşinin de biraz anlayışlı olması lazım
annen gelse başında kalsa olmaz mı peki?
belki ondan çekinirlerde arada sırada giderler
canım fıyat bılgısı almadınmı hıc :26:
bende evlendikten sonra bıraktım tatlım
kayınvalidem 4 görümcem varken hiiçççççççççççç bulaşmıyorum ev işlerine falan
kayınbabam aşçılık yapmış 20 yıl, eee kaynanam da ona yemek beğendirebildiğine göre o evde benim yemek yapma cesaretim yok
aynen kuzum hani uzak olsa bana anlarım torunu tabı gelıp kalsın gorsun ama zaten üst katımızda gecede bırak rahat kalalım ama olmaz işte..
annem le bu konuyu hıc konuşmadık nasıl yapıcaz hıc bılmıyorum.babamların dükkânları var annemle ıkısı calısıyor:26:annem sabah 7de kalkar dükkanı açar yemek yapar babam 11 de gelır dukkana..annem 11de eve gelır küçük kardeşimi okula hazırlar bırakır o arada kavaltı falan babanem annemle oturuyor cunku:26:ee sonrası kadın kostur kostur eve babaneme oglen evdekilere akşam yemegı .saat 2 olmadan babam arar dükkana çağırır müşteri var diye..akşama kadar kadın işte:26:
şimdi bukadar işin gücün arasında sanıyorum ki en fazla 1 hafta yanımda kalabılırkı ben kalma dıycem cunku annem cok zorda kalıcak ozaman.benım yüzümden sıkıntı cekmesınler ıstemem acıkcası
ohhh ne rahat hayat valla
gerçi bende evi ayırdıktan sonra kaynanama yemek yapmıyorum herkesın evı ayrı yemeği ayrı.ama bebek dogdugunda kesın akşamları ben acıkıcam sofra kurcam ee onlarda maksat bebek sevmek ee kurulan sofraya gel dememek olmazz1,2,3 derken allahım ben nerelere gıtsem yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?