Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

evet bununla ilgili bir sürü yazıda okudum halada okuyorum ama yabancı ülkelerde insanlar nekadar rahat bu konuda .
zaten ev kedisi ve dışarıyla hiç bir bağlantısı yok bu hayvanın.bu kediden geçen virüs dışardanda yedıklerdende fgelebılırkı ben ınan hıcbısey azıma bıle almadım:26:birde kedinin tüylerini kestirdik 1 tane bıle dokulmuyor artık o konuda ıcım rahat..
bırakmam istemiyorum eşimle baya bı konuştuk tartıstıkta hatta.ama eşimle ortak kararımızdı kedıyı bırısıne vermemk.
zaten bkcak kımmsede yok cevremızde bakıcı da arastıordık zamanında.
şimdi ben bu hayvanı versem onun vebali benım çocuğumdan çıkarsa ne olacak ozaman .sonuçta o hayvanda sana alışıyor .onun içinde çok üzülüyorum bılmıyorum hayvanları sevıyormusun kızçem tıksınıp sevmıyorsan hanı sana saçma gelebılır cunku anlattıklarım ama hayvan besleyınce oda evın bı bireyi gibi oluyo ınan..

gidemedim ki doktora biliyosun tatlım
mardin de muayene oldum cumartesi mecburen
ve bilemiyorum doğuma gideceğim hastane kaça doğurtur
bu arada özel hastanelere bu ayın sonunda zam gelecekmiş sanırım

gelir vallahi
canım ben hastanelerı arayıp fıyat bılgısı aldım hep sende öyle yapabılırsın

tühh canım yaaa
gelmesi dediğin gibi çoooooook zormuş
seni de eşin göndermiyo
öfff yaaaa ne biçim iş bu
sanki kendi anası gelecek herşeyine bakacak
al diyor eline sopayı kafa göz gir
bakalım o günler bi gelsinde valizi alıp gıtmessek oğluuşumşla iyidir
kayganam hayatta çekmez bılıyorum hayır ılgılı olsa tamam ama ilk 1 hafta kalkar sonra gece gunduz yatıp uyuyacak hayalotta ugrassın dursunnnayy neyse kuzu ya bunalıma gırcem yıneee

derdi vallahiii
belki bizde uzak olsaydık böyle anlaşabılırdık ama çok geç artıkk:26:

canım seni anlıyorum ama ben bebek ve senin sağlığın için geçici bi süreliğine dedim
tabiki de insan evinin bireyinden ayrılamaz
ama kısa süreliğine de olsa bişey lazım oluyo
gerçi sen tüylerini de kestirmişsin , muhtemelen bi sorun olmayacaktır
gene de doktoruna sor derim ben

işte o kısa süreliğine bakıcak olan kişiyi bulabilsem keşke:26:ama yokki
tüyleri gitti gittide olucagı varsa önüne geçemem..
yok canım sinirlendim zaten eşime uyuz etti beni ya doktora gitme diyor şeytan doğuma kadar
sabah canım nasıl poğaça çekti inanamassın ağlıya ağlıya peynirle ekmek yedim sadece kavaltı için..benimkide inat gidip almadı kilo alıyorum dıye..akşamda kızmıştım ona elinde çikolatayla gelmiş gönlümü alçak sözdeben sabah önünde ağlarken kilo alıyosun dıyo gıdıyo çikolata alıyo dengesızsaat 3te yedıgım yemekle duruyorum akişam yemegı bıle yemedim meyve yıyıp durdum mıdem bulandı kuşçam artık yaaa

Son düzenleme:

bunu eşinin görmesi lazım yaaa
bu kadar da duyarsız olunmaz ki ama
sonuçta görüyordur heralde senin gördüklerini de
yeni doğurmuşken sen millete mi bakacaksın bebeğine mi, üstelik bakılacak durumdasın

derdi vallahiii
belki bizde uzak olsaydık böyle anlaşabılırdık ama çok geç artıkk:26:

canım benim kaynanamın huyu öyle
önüne geleni doyuran bi kadın, eee kayınbabam bir öğünde 4-5 çeşit ana yemek istediği için yapıyo durmadan
uzak olduğumuz için de sanırım iyiyiz ama kaynanamı gören herkes der keşke böyle kaynanam olsaydı diye

canım benim kıyamam yaaa
öyle ani istekleri göz ardı etmemek gerek
pek çoğunda bebeğin de canı istiyor
ağlama beeeeeeeebeeeeeeeeeeeeeem yaaaa
kıyamam hiç
aldığımız gibi veririz de ne varmış sanki
canımızın istediğini de yiyemedikten sonra hamileliğin neresi güzel ki

evet ama benim odun anlamıyor işte
dün gece yemek yemeden uyudum kızçem vallahi ağladım eşim dedi gıdeyım ne ıstıyosan onu alayım ıstemedım bu seferde bıraz daha meyve yedım bıde ustunegece uyandım bı baktım hiç acıkmamaısım acab dıyorum psıkolojık olarakmı acıkıyorum :26:sabah kepek ekmeğimi bıle zoruna yedım bebeğe bıseyler gıtsın dıyeverırız verırızde bu hafta sonu doktor var tartı var yıne aynı gülümseme var ayy delircem yahu

telefonla bilgi verirler mi ki?
doktorunuzla konuşun diyo pek çoğu
ben arasam o randevu veren kadın cevaplar mı sorularımı

canım ben direk operatöre bağlanıyorum doğum fıyat bılgısı almak ıstıyorum dıyorum ordn muhasebe yada halkla ılıskılere bağlıyorlar.vermeleri gerek bana hıc vermeyen olmadı

eşim olsa yanımda o hizmet ettirmez zaten .ama ilk 1 hafta gunduz olucak sonra işe
ama gelenler hergun bende olucaklar..yani şu evde acaba diyorum bebeğimle tek başıma kalabılcekmıyım
eşimede diyorum sende sıkılcaksın ama bana verdiği cevap niye sıkılayımki çocuğumu sevmeye gelicekler diyor.ona şaka gibi geliyor.oda bunalcak ayaklarını uzatıpta bi tv bile seyredemıycek sonuçta o kalbalıkta ,,ee bunun belli bi süreside ypok her gün hergün oda bıkar belki yada benim tek umudum o suan için.:26:

allah bozmasın canım.
inşallah hep öyle olur aranız
vallahi o diyenler cok haklılarr

kızlar nasılsınız bakalım yazışmayalı? ben bayram boyunca gezdim durdum kardeşimle karısını gezdiricez diye mahvoldum hiç sormayın :) pazar günü sabahtan gittiler bayram tatilini onlarla geçirmiş olduk yani.birde buarada grip oldum çok fenaydım dün çok kötü bir gece geçirdim sabahta göğüs ağrısıyla kalktım benim astımbronşitim var inşallah nüksetmez yoksa işim kötü.yorgunum çok yorgunum yazık kocişte hiçbirşey anlamadı adam tatilinden bugün sabah zorla gitti işe evde berbat sabah kalktım ütü yaptım bi kahvaltı yaptım oturuyorum öle :)

neka güzel gezmısınız ama yorulmuşun kızçemdinlen bugün bol bol
bende evi temızlıyorum mola verdım şimdidee oğlusumla çorba içiyoruz hiç istemiyrekkcanımız makarna çekiyor ama oda yasak işte
inşallah bronşitin tutmaz ya geçmiş olsun canbonum cok dıkkat et kendıne

okadarda yuksek degılmıs canım ya bak sınırı bıle gecmemıs dusmustur o merak etme sen. bebek saglıklı olsa bıle kontrol zamanı ınsana bı heyecan gelıyo bende öyleyım. benım oğlanında kafası buyuktu 1 hafta öndeydı bakalım ne oldu. bı sorun olmaz heralde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…