Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

yılın kayganasııııı
yaw anam var bizde 3 oğlan en küçüğü benimki
birde biz beraberde oturunca soğudu aramız valla.
sonuçta anne kız kavga edıyor bır evde
gercı bızım hıc oyle kavgamız olmadı
ama hem cevreden laf duydum ben
bıkac defa yüzüme soyledıklerı seylerde oldu esım askerdı ozaman
dahada sevemedim acıkcası

günaydınnn
rüyalarımda hep bebeğimi görmeye başladım allahım hayırlara çıkartsın cok düşüyorum sanırım beynımı boşaltmam gerek

haklısın tatlım bencde esnet. doktor abartmıs o ne oyle ya. sekerın yok bısey yok mahrum kalıyosun. kılolu dogsun bak ananen 4.5 kıloyu dogurmus maşallah ne varsa eskılerde var. sımdıkı doktorlar abartıyo

süper olurdu canım
hele gezmeyi konuşmayı falan seviyorsa tam annemlik demektir

cok sever konusmayı etmeyı hıc yabancılık cekmez herseye uyum saglar özledım yahuu :)) siz safranboluya gezmeye gelırken annenıde getırın bızmkıyle tanısırlar sehırlerarası arkadaslık kurarlar

az kaldı canım benim
az daha sabret
bak bugün de geçti kaldı 6 gün

ayy az kaldı cok mutluyum bıandanda cok heycanlıyım korku fılan var karısık.
dun yıne sancım vardı 15 dakıkda bı fılan yokladı sanırım gıttıgmde nst ye baglar cunku 35. hafta ıcınde olcam gttıgımde. hatta normal dogum yapabılırmıyım yapamazmıyım muayene bıle yapcaktır ama ben ıstemıcem korkuyorum :18:

günaydınnn
rüyalarımda hep bebeğimi görmeye başladım allahım hayırlara çıkartsın cok düşüyorum sanırım beynımı boşaltmam gerek

hayırdır inşallah tatlım.
aynısını bende yasıyorum sureklı göruyorum ama cok karısık boye korkuyorum fılanda bazen ne bılıyım bılınc altım benımde dolmus bı temızlemek gerek :)

günaydınnn

buarada sanada gunaydın canım gunumuz hayırlı gecsın sıkıntısız ve guzel..
bende taksıt taksıt yazıyom ya

yeme kuzum sende yersende dıkkat ederek ye emiiçok sevındım valla
benımde açlık şekerim 1 ay öncesinde 92 cıkmıstı

benım aclık sekerım 98 cıkmıstı cok mu :44: seker yuklemesını yaptırmadım ben pazartesı yaptrcam ınsallah. ama benım kılom fılan az zaten nıye yuksektı acaba :26:

hayırdır inşallah tatlım.
aynısını bende yasıyorum sureklı göruyorum ama cok karısık boye korkuyorum fılanda bazen ne bılıyım bılınc altım benımde dolmus bı temızlemek gerek :)

aynen bitanem ben de bu aralar kafaya taktım ya şimdi kontrolü ondan oluyor öyle hayırlısyla bi atlatsaydım:26:ende boşalt canım bılınc altını bısey yok sende hayırlısyla doğum yapcan cok az kaldı bende keşke 34 lerde olsam yaaa

benım aclık sekerım 98 cıkmıstı cok mu :44: seker yuklemesını yaptırmadım ben pazartesı yaptrcam ınsallah. ama benım kılom fılan az zaten nıye yuksektı acaba :26:

yok canım cok degıl senınkıde sınır 110 larda sanırım gercı yapılan yere gore ufak oynama olabılır degerlerde
ben daha hıc seker yuklemesı yaptırmadım hıc ıstemedı benım doktorum daha:26:

senın kontrolun nezman tatlım? bı atlatsak oh dıcem ya.
bende 34lerde 35lerde olsam dıyodum ama oluncada dogum korkusu aldı benı. sancılar cogaldı gıttıkce zorlasıyo hayırlısıyla atlatıp dogurcaz inşallah

yok canım cok degıl senınkıde sınır 110 larda sanırım gercı yapılan yere gore ufak oynama olabılır degerlerde
ben daha hıc seker yuklemesı yaptırmadım hıc ıstemedı benım doktorum daha:26:

avucumun içi fılan cok yanıyo sekerdenmı dıyorum bazen :26: bende yaptırmadım kac haftalık olduk ama pazartesı ıstıycem doktordan bakalım. sende gıttıgınde bı sor bakalım

Kızlar banada bir el atın strese girdim vallahi...

Adetime 4 gün kala 17
2 gün kala 42,3
adet günü166,16 beta hcg sonuclarım nasılllll

canım benimde 32. haftam bu hafta ve bende senin gibiyim inan ki .bugünleri de gördük çok şükür :) senin doğum şeklin bellimşi normal mi sezeryanmı yani ?çok fena hastayım ama ciğerlerim yanıyo kavruluyor kızlar iyi gidiyorum derken nazar değdi bana :) 3 gündür hastayım ama ayaktayım henüz yatmadım yatarsam kalkamam herhalde nete de fazla giremedim nasılsınız yazışmayalı bakalım ?

cok sükür bu gunlere geldık canım az kaldı ama bızde tükendik :/ benım dogum seklım pazrtesı kontrolum var sanırım o gun bellı olur ama ben dogum seklını belırlemek ıcın olan muayeneyı ıstemıyorum cok korkuyorum :18:
sanada gecmıs olsun havalar mahfettı hepımızı bende grıbım ve sancım var oyle yatıyorum bulasık fılan aldı basını gıttı ev cok berbat

Kızlar banada bir el atın strese girdim vallahi...

Adetime 4 gün kala 17
2 gün kala 42,3
adet günü166,16 beta hcg sonuclarım nasılllll

canım yardım etmek ısterdım ama ben hamıle oldugumu 2 ay sonra ogrendıgım için hıc bı fıkrım yok kımbılır nasıldı ozmanlar sonuclarım hıc bılmıyorum

valla canım dün daha iyiydim bulaşık yıkadım evi topladım ütü yaptım yerleştirdim .... ama akşamları kötüleşiyorum .geçmiş olsun tatlım sana da.o muayeneyi sadece aletle yapsalar olmazmı ? senin bebiş kaç kg oldu tatlım benim kontrol günüm geldi çooook merak ediyorum yavrumu.doktor teyzesi ne zayıf ne tombiş bir bebek normal demişti birde yüüznü görememiştim.bu hadtaiçi gitmem lazım kontrole ama senin gibi bende korkuyorum başıma ne gelecek bilmyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…