benimki de çok çekmiş canım
oğlu tek erkek ve en küçük
o yüzden çektireceğini sanmıyorum
oğlan kıymetli olunca kıyısından köşesinden bende faydalanıyorum
Allah razı olsun bana süpriz kargo yolluyomuş
kayınbabam çenesini tutamadı süprizi söyledi ama olsun
sen gene de bilmiyomuş gibi davran diyo bana
burda ıspanak bulamamıştık da bayram arası görümceme demiştim
o da kaynanama iletmiş, gitmiş tarladan toplamış bana kargoyla yollayacakmış
çok sevindim vallaaa
doktorla telden şeker sonucumu paylaştım kiloya göre değil şekere göre dedi yiyebilirsin diye
kilomu görünce kesin gene yasaklar
canım diyeti bozmayacam da esnetecem açıkcası
çikolata yememekten anam ağladı
meyvesizlikten gözümün feri gitti resmen
kilolu olsun ben razıyım , annannem 4,5 kilo doğurduysa normal bende doğururum heralde
süper olurdu canım
hele gezmeyi konuşmayı falan seviyorsa tam annemlik demektir
az kaldı canım benim
az daha sabret
bak bugün de geçti kaldı 6 gün
kıyamam canım sana yaaa
evde tekken gel nete, biz alırız yalnızlığını
günaydınnn
rüyalarımda hep bebeğimi görmeye başladım allahım hayırlara çıkartsın cok düşüyorum sanırım beynımı boşaltmam gerek
günaydınnn
rüyalarımda hep bebeğimi görmeye başladım allahım hayırlara çıkartsın cok düşüyorum sanırım beynımı boşaltmam gerek
yeme kuzum sende yersende dıkkat ederek ye emiiçok sevındım valla
benımde açlık şekerim 1 ay öncesinde 92 cıkmıstı
hayırdır inşallah tatlım.
aynısını bende yasıyorum sureklı göruyorum ama cok karısık boye korkuyorum fılanda bazen ne bılıyım bılınc altım benımde dolmus bı temızlemek gerek :)
buarada sanada gunaydın canım gunumuz hayırlı gecsın sıkıntısız ve guzel..
bende taksıt taksıt yazıyom ya
benım aclık sekerım 98 cıkmıstı cok mu :44: seker yuklemesını yaptırmadım ben pazartesı yaptrcam ınsallah. ama benım kılom fılan az zaten nıye yuksektı acaba :26:
aynen bitanem ben de bu aralar kafaya taktım ya şimdi kontrolü ondan oluyor öyle hayırlısyla bi atlatsaydım:26:ende boşalt canım bılınc altını bısey yok sende hayırlısyla doğum yapcan cok az kaldı bende keşke 34 lerde olsam yaaa
yok canım cok degıl senınkıde sınır 110 larda sanırım gercı yapılan yere gore ufak oynama olabılır degerlerde
ben daha hıc seker yuklemesı yaptırmadım hıc ıstemedı benım doktorum daha:26:
senın kontrolun nezman tatlım? bı atlatsak oh dıcem ya.
bende 34lerde 35lerde olsam dıyodum ama oluncada dogum korkusu aldı benı. sancılar cogaldı gıttıkce zorlasıyo hayırlısıyla atlatıp dogurcaz inşallah
canım benimde 32. haftam bu hafta ve bende senin gibiyim inan ki .bugünleri de gördük çok şükür :) senin doğum şeklin bellimşi normal mi sezeryanmı yani ?çok fena hastayım ama ciğerlerim yanıyo kavruluyor kızlar iyi gidiyorum derken nazar değdi bana :) 3 gündür hastayım ama ayaktayım henüz yatmadım yatarsam kalkamam herhalde nete de fazla giremedim nasılsınız yazışmayalı bakalım ?
Kızlar banada bir el atın strese girdim vallahi...
Adetime 4 gün kala 17
2 gün kala 42,3
adet günü166,16 beta hcg sonuclarım nasılllll
cok sükür bu gunlere geldık canım az kaldı ama bızde tükendik :/ benım dogum seklım pazrtesı kontrolum var sanırım o gun bellı olur ama ben dogum seklını belırlemek ıcın olan muayeneyı ıstemıyorum cok korkuyorum :18:
sanada gecmıs olsun havalar mahfettı hepımızı bende grıbım ve sancım var oyle yatıyorum bulasık fılan aldı basını gıttı ev cok berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?