cok sükür bu gunlere geldık canım az kaldı ama bızde tükendik :/ benım dogum seklım pazrtesı kontrolum var sanırım o gun bellı olur ama ben dogum seklını belırlemek ıcın olan muayeneyı ıstemıyorum cok korkuyorum :18:
sanada gecmıs olsun havalar mahfettı hepımızı bende grıbım ve sancım var oyle yatıyorum bulasık fılan aldı basını gıttı ev cok berbat
canım yardım etmek ısterdım ama ben hamıle oldugumu 2 ay sonra ogrendıgım için hıc bı fıkrım yokkımbılır nasıldı ozmanlar sonuclarım hıc bılmıyorum
valla canım dün daha iyiydim bulaşık yıkadım evi topladım ütü yaptım yerleştirdim .... ama akşamları kötüleşiyorum .geçmiş olsun tatlım sana da.o muayeneyi sadece aletle yapsalar olmazmı ? senin bebiş kaç kg oldu tatlım benim kontrol günüm geldi çooook merak ediyorum yavrumu.doktor teyzesi ne zayıf ne tombiş bir bebek normal demişti birde yüüznü görememiştim.bu hadtaiçi gitmem lazım kontrole ama senin gibi bende korkuyorum başıma ne gelecek bilmyorum
valla ne bilinçlisiniz hcg filan hesaplayarak hamiş oluyorsunuz ohh .keşke anlasam ama bende anlamıyorum ben klomenle hamiş oldum ondan sorarsan anlatırım :)
sagol canım. ben en son gttıgımde kılosunu fılan soylememıstı bıraz polomık yasamıstık normal ıyı demıstı bende pzrtesı ögrencem bakalım zayıfmı kılolumu cok merak edıyorum bende. bızımkıde yuzunu göstermıyo yadoktor demıstı hatta bu sıze küs dıye
canım cumartesi gününe alıcam randevuyu:26:dogrudur valla ozamanda o baslar ama güzel bısey bence ben ogunun gelmesını cok ıstıyorum acıkcasısenın kontrolun nezman tatlım? bı atlatsak oh dıcem ya.
bende 34lerde 35lerde olsam dıyodum ama oluncada dogum korkusu aldı benı. sancılar cogaldı gıttıkce zorlasıyo hayırlısıyla atlatıp dogurcaz inşallah
ay çok hastayımmmm battaniyemle yatıyorum :) bu haftaiçi gitmem lazım ama kocişinde işleri çok döviciim ama az kaldı ben yavrumu görmek istiyorum .çok merak ediyorum ya varya yüzünü göstermedi en son gecen ay kolunu dayadı kafasına şaşkın yavrum kaşlaıda çattı bakmadı valla inatçı anası gibi :)
valla canım hamılelıktende olabılır o belırtı ama yınede yoktur ınsallah sekerın:26:ben gecen hafta sordum hıc ses çıkarmadı bu hafta tekrardan bı sorayımavucumun içi fılan cok yanıyo sekerdenmı dıyorum bazen :26: bende yaptırmadım kac haftalık olduk ama pazartesı ıstıycem doktordan bakalım. sende gıttıgınde bı sor bakalım
ben geldim kızlar nasılsınız ne var ne yok benim misafir vardı yeni gitti ev darmadağın ama hiç iş yapasım yok su an yoruldum sabahtan berii
canım hamılesınnnKızlar banada bir el atın strese girdim vallahi...
Adetime 4 gün kala 17
2 gün kala 42,3
adet günü166,16 beta hcg sonuclarım nasılllll
ben geldim kızlar nasılsınız ne var ne yok benim misafir vardı yeni gitti ev darmadağın ama hiç iş yapasım yok su an yoruldum sabahtan berii
valla canım hamılelıktende olabılır o belırtı ama yınede yoktur ınsallah sekerın:26:ben gecen hafta sordum hıc ses çıkarmadı bu hafta tekrardan bı sorayım
diyet galetaydı amacanım galeta aldırmaz mı kilo
üstelik yedikce yiyesi geliyo insanın
ben aç kaldım nerdeyse bir haftadır
ot çöp ot çöp püffffffffffffff
ara öğün ya salata ya da bir mandalina, ana öğün dediğin sebze yemeği
gelde dayan bu yediklerine
öfffff
onlar ben aradığımda mesai yapsınlar banane canım yaaa
ye kuzum ben hergün çikolat yemiyodum zaten ben niye bukadar hızlı kilo alıyorum yaen azından günde bir tanecik olsun çikolata yiyeyim canım yaaaa
öncesinde günde 5-6 rahat yiyodum biliyosun
keşke valla ne çok isterdim bi bilsenvalla iyidir hoşdur da gene de yakın oldun mu en iyisiyle bile kavga etmemek mümkün değil
senin de dediğin gibi altlı üstlü oturunca hele, zor bebişim işin çooooooooooook zor
keşke daha uzakta oturma şansınız olsaydı
burdayımmm yahuuuu
ay sorma canım ya bu gidişimde tartıya falan çıkmadan tansıyon olçumu yapmadan bebeğe bı bakalım dıycem .felaket düşünüyorum su işi ama elimde degıltatlım doğum yaklaştıkca bebeği daha fazla düşünüyoruz
normal bunlar
sınıtı yapma doktor muayenesini de
diyet galetaydı amaanam ben zaten hergün öyle beslenıyorumki ara öğünde süt meyve ama ot yemem ben ana öğün sebze yada et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?