Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

canım benim yaaa dikkat et kendine

canım yormamaya çalış kendini
bu dönem grip salgını var

ben benimkinin yüzünü gördüm
Allahım size de nasip eder umarım canlar

canım cumartesi gününe alıcam randevuyu:26:dogrudur valla ozamanda o baslar ama güzel bısey bence ben ogunun gelmesını cok ıstıyorum acıkcası

anca kötü huylarımızı alıyolar zaten demi bacım
görürsün sende umarım

avucumun içi fılan cok yanıyo sekerdenmı dıyorum bazen :26: bende yaptırmadım kac haftalık olduk ama pazartesı ıstıycem doktordan bakalım. sende gıttıgınde bı sor bakalım
valla canım hamılelıktende olabılır o belırtı ama yınede yoktur ınsallah sekerın:26:ben gecen hafta sordum hıc ses çıkarmadı bu hafta tekrardan bı sorayım

Kızlar banada bir el atın strese girdim vallahi...
Adetime 4 gün kala 17
2 gün kala 42,3
adet günü166,16 beta hcg sonuclarım nasılllll
canım hamılesınnntebrık ederım rabbım tamamınada erdırsın inşalah..ama değer 1000 olmadan kese gözükmez kuzu oyüzden haftaya doktor kontrolüne gıt derım ben boşuna para vermeinşallah kesenıde kalp atısınıda duyarsınnn

diyet galetaydı amaanam ben zaten hergün öyle beslenıyorumki ara öğünde süt meyve ama ot yemem benana öğün sebze yada et

en azından günde bir tanecik olsun çikolata yiyeyim canım yaaaa
öncesinde günde 5-6 rahat yiyodum biliyosun
ye kuzum ben hergün çikolat yemiyodum zaten ben niye bukadar hızlı kilo alıyorum ya sabahları cocuma yarasın dıye bal reçel yıyordum sımdı onu bıle yemıyorumyedıgım cıkolat sayısı haftada 1-2 dir oda normal degılmıkı:44:

keşke valla ne çok isterdim bi bilsen

tatlım doğum yaklaştıkca bebeği daha fazla düşünüyoruz
normal bunlar
sınıtı yapma doktor muayenesini de
ay sorma canım ya bu gidişimde tartıya falan çıkmadan tansıyon olçumu yapmadan bebeğe bı bakalım dıycem .felaket düşünüyorum su işi ama elimde degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…