Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

valla ne bilinçlisiniz hcg filan hesaplayarak hamiş oluyorsunuz ohh .keşke anlasam ama bende anlamıyorum ben klomenle hamiş oldum ondan sorarsan anlatırım :)

sagol canım. ben en son gttıgımde kılosunu fılan soylememıstı bıraz polomık yasamıstık normal ıyı demıstı bende pzrtesı ögrencem bakalım zayıfmı kılolumu cok merak edıyorum bende. bızımkıde yuzunu göstermıyo ya doktor demıstı hatta bu sıze küs dıye

ay çok hastayımmmm battaniyemle yatıyorum :) bu haftaiçi gitmem lazım ama kocişinde işleri çok döviciim ama az kaldı ben yavrumu görmek istiyorum .çok merak ediyorum ya varya yüzünü göstermedi en son gecen ay kolunu dayadı kafasına şaşkın yavrum kaşlaıda çattı bakmadı valla inatçı anası gibi :)

kızçem nasıl kilo verdin yahu
bende yapıyorum ama hiç bişey olmuyor yine
hele ilk hafta yat kalk galete yedim 1 kilo almıştım bile
maşallah sana sakın bozma ne yapıyosan böyle gıt işte idolümsünn

canım galeta aldırmaz mı kilo
üstelik yedikce yiyesi geliyo insanın
ben aç kaldım nerdeyse bir haftadır
ot çöp ot çöp püffffffffffffff
ara öğün ya salata ya da bir mandalina, ana öğün dediğin sebze yemeği
gelde dayan bu yediklerine

valla iyidir hoşdur da gene de yakın oldun mu en iyisiyle bile kavga etmemek mümkün değil
senin de dediğin gibi altlı üstlü oturunca hele, zor bebişim işin çooooooooooook zor
keşke daha uzakta oturma şansınız olsaydı

haklısın tatlım bencde esnet. doktor abartmıs o ne oyle ya. sekerın yok bısey yok mahrum kalıyosun. kılolu dogsun bak ananen 4.5 kıloyu dogurmus maşallah ne varsa eskılerde var. sımdıkı doktorlar abartıyo

canım bebeğin kilosuna bakınca kesin 160ın üstünde çıkacak demişti doktor bana
hatta dedi ki insülin vurulmadan bitirirsen şanslısın falan
ama çok şükür şekerim çıkmadı
darısı tüm şeker sonucu bekleyenlere olur umarım

cok sever konusmayı etmeyı hıc yabancılık cekmez herseye uyum saglar özledım yahuu :)) siz safranboluya gezmeye gelırken annenıde getırın bızmkıyle tanısırlar sehırlerarası arkadaslık kurarlar

amaaaaaaaaaaaaan annem duymasın valla durdurmaz 2 gün
hadi gidelim safranboluya hadi gidelim der durur
benden çok görüşürdü bi ara arkadaşlarımla
bende özledim yahuu

şişşşşşşşşşşşş duymamış olıyım canım
senin artık muayene olman gerek
yamişim gibi doğurmaya kalksan çocuğun doğası var o kadar yani

umarım ağrısız olur muayenen
ama kime sorsam kendini kasmazsan ağrın olmuyo diyo

sagol canım benım dunde oyle yaptım zaten sızde olmasanız kendı kendıme konusurm
dunde gırmıstım ama kımse yoktu

ben şeker yüklemesi yaptırmadım da sanki şeker tırının altında kaldım tatlım
çok fenaydım dün sabah
sonradan toparlandım çok şükür

benım aclık sekerım 98 cıkmıstı cok mu :44: seker yuklemesını yaptırmadım ben pazartesı yaptrcam ınsallah. ama benım kılom fılan az zaten nıye yuksektı acaba :26:

tatlım gebelik şekerinin kiloyla bi alakası yok
umarım sende de çıkmaz şeker
ama genel olarak fazla kilo alanlarda şekerden şüpeleniyor ama gebelik şekeri kendini pek belli etmiyormuş

yok canım cok degıl senınkıde sınır 110 larda sanırım gercı yapılan yere gore ufak oynama olabılır degerlerde
ben daha hıc seker yuklemesı yaptırmadım hıc ıstemedı benım doktorum daha:26:

canım mutlaka hatırlat yaaa
sende yaptır bi şeker yüklemesini

avucumun içi fılan cok yanıyo sekerdenmı dıyorum bazen :26: bende yaptırmadım kac haftalık olduk ama pazartesı ıstıycem doktordan bakalım. sende gıttıgınde bı sor bakalım

canım erken gitmen lazım
8 gibi hastane de ol ve gece 12den sonra bişey yememiş ol ki şeker yüklemeni yapsın
ya da o gün tok git bebeğinin hareketlerine falan baktır ertesi gün şekeri yaptır
çünkü mahvediyo o test

canım sen havadan etkilendin, hasta olman normal
bu kadarına da şükür
biraz dinlenirsen kısa sürede ayağa kalkarsın , senin bünyen güçlü maşallah

ben geldim kızlar nasılsınız ne var ne yok benim misafir vardı yeni gitti ev darmadağın ama hiç iş yapasım yok su an yoruldum sabahtan berii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…