valla canım dün daha iyiydim bulaşık yıkadım evi topladım ütü yaptım yerleştirdim .... ama akşamları kötüleşiyorum .geçmiş olsun tatlım sana da.o muayeneyi sadece aletle yapsalar olmazmı ? senin bebiş kaç kg oldu tatlım benim kontrol günüm geldi çooook merak ediyorum yavrumu.doktor teyzesi ne zayıf ne tombiş bir bebek normal demişti birde yüüznü görememiştim.bu hadtaiçi gitmem lazım kontrole ama senin gibi bende korkuyorum başıma ne gelecek bilmyorum
sagol canım. ben en son gttıgımde kılosunu fılan soylememıstı bıraz polomık yasamıstık normal ıyı demıstı bende pzrtesı ögrencem bakalım zayıfmı kılolumu cok merak edıyorum bende. bızımkıde yuzunu göstermıyo yadoktor demıstı hatta bu sıze küs dıye
kızçem nasıl kilo verdin yahu
bende yapıyorum ama hiç bişey olmuyor yine
hele ilk hafta yat kalk galete yedim 1 kilo almıştım bile
maşallah sana sakın bozma ne yapıyosan böyle gıt işte idolümsünn
canım mesai saatleri arasında ara
yeme kuzum sende yersende dıkkat ederek ye emiiçok sevındım valla
benımde açlık şekerim 1 ay öncesinde 92 cıkmıstı
yılın kayganasııııı
yaw anam var bizde 3 oğlan en küçüğü benimki
birde biz beraberde oturunca soğudu aramız valla.
sonuçta anne kız kavga edıyor bır evde
gercı bızım hıc oyle kavgamız olmadı
ama hem cevreden laf duydum ben
bıkac defa yüzüme soyledıklerı seylerde oldu esım askerdı ozaman
dahada sevemedim acıkcası
günaydınnn
rüyalarımda hep bebeğimi görmeye başladım allahım hayırlara çıkartsın cok düşüyorum sanırım beynımı boşaltmam gerek
haklısın tatlım bencde esnet. doktor abartmıs o ne oyle ya. sekerın yok bısey yok mahrum kalıyosun. kılolu dogsun bak ananen 4.5 kıloyu dogurmus maşallah ne varsa eskılerde var. sımdıkı doktorlar abartıyo
cok sever konusmayı etmeyı hıc yabancılık cekmez herseye uyum saglar özledım yahuu :)) siz safranboluya gezmeye gelırken annenıde getırın bızmkıyle tanısırlar sehırlerarası arkadaslık kurarlar
ayy az kaldı cok mutluyum bıandanda cok heycanlıyım korku fılan var karısık.
dun yıne sancım vardı 15 dakıkda bı fılan yokladı sanırım gıttıgmde nst ye baglar cunku 35. hafta ıcınde olcam gttıgımde. hatta normal dogum yapabılırmıyım yapamazmıyım muayene bıle yapcaktır ama ben ıstemıcem korkuyorum :18:
sagol canım benım dunde oyle yaptım zaten sızde olmasanız kendı kendıme konusurm
dunde gırmıstım ama kımse yoktu
benım aclık sekerım 98 cıkmıstı cok mu :44: seker yuklemesını yaptırmadım ben pazartesı yaptrcam ınsallah. ama benım kılom fılan az zaten nıye yuksektı acaba :26:
olsun ayrı ayrı yazarsan daha cok kalpcıgın olur hem
yok canım cok degıl senınkıde sınır 110 larda sanırım gercı yapılan yere gore ufak oynama olabılır degerlerde
ben daha hıc seker yuklemesı yaptırmadım hıc ıstemedı benım doktorum daha:26:
avucumun içi fılan cok yanıyo sekerdenmı dıyorum bazen :26: bende yaptırmadım kac haftalık olduk ama pazartesı ıstıycem doktordan bakalım. sende gıttıgınde bı sor bakalım
canım benimde 32. haftam bu hafta ve bende senin gibiyim inan ki .bugünleri de gördük çok şükür :) senin doğum şeklin bellimşi normal mi sezeryanmı yani ?çok fena hastayım ama ciğerlerim yanıyo kavruluyor kızlar iyi gidiyorum derken nazar değdi bana :) 3 gündür hastayım ama ayaktayım henüz yatmadım yatarsam kalkamam herhalde nete de fazla giremedim nasılsınız yazışmayalı bakalım ?
neredesiniz yahuuuuu :84:
Kızlar banada bir el atın strese girdim vallahi...
Adetime 4 gün kala 17
2 gün kala 42,3
adet günü166,16 beta hcg sonuclarım nasılllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?