gezi gibi bişey isteyebilirsin canım
balonla kapadokya turu gibi mesela
hmm özel galibaaa :26: konu neyse allah yardımcın olsun lalecim sabırlar versin sana...bana söylediğin konu sanırım moralini bozan tatlım
takma demeyecem ama çok zor açıkcası
Allah yardımcın olsun
hee evet bak bunu bi düşüniym
hmm özel galibaaa :26: konu neyse allah yardımcın olsun lalecim sabırlar versin sana...
anacım daha yeni adam bi doğum hediyesi bi doğum günü hediyesi aldı takı.. oda olmaz başka bişe lazım böyle hediye değilde daha değişik ilginç şeyler arıyorum ama aradığım şeyi bi bulsammm:44:
anladım canımcanım bizden saklamaz da forumda yazmak istemeyebilir diye özel mesaj attım sana
anladım canımne diyim bilemedimki allahım sabırlar versin tatlım sıkma canını karnındakine yazık
sen düşünmeye devam et güzel şeyler çıkacak senden
eşime dedim bak yamişin eşi doğum hediyesi almış
sen bana almazsan beynini yerim ona göre haaa
diyo ki o yamişe selamlarımı ilet
adalar da iyi fikirmiş hee... benimde aklıma hep tatil tarzı şeyler geliyo ama oğluşla ne yapabiliriz bulamıyorum...valla nasıl bi şey sevdiğini bilebilsem
mesela üçlü adalara gidin, arkasında bebek için özel bölmesi olan bisikletlerden kiralayın
oğluşunla da ilk maceranız olur
aleykümselaammmmmneediym laf arasında kaçtı bacım sen takı deyince tüh kötü örnek oldum
beynini yerim hee :90::90:
ye bacım yebiz o kadar zaman onların bebelerini taşıyoz okadar sıkıntı çekiyoz şikayet etmiyoruz tabiiki ama biz yaşıyoz onlarda hazır çocuğa konuyolar bi hediyecik de alıversinler çok mu hem sana hediye kolay çiçeksepetinden bikaç kutu çikolata alsın sana yeter:125:
adalar da iyi fikirmiş hee... benimde aklıma hep tatil tarzı şeyler geliyo ama oğluşla ne yapabiliriz bulamıyorum...
hayırdır canım noldu neyin var???? korkutma beni
kimse yokkkk
ben geldimmm canımcım sen gitmişin şimdide ben bugün gelemedim sıkıntıdan kendimi temizliğe verdim bugün komple evi sildim süpürdüm banyoları falan dezenfekte ettim balkonları yıkadım birde yemek yaptım şimdi gelebildim ancak biliyorsun dünden canım sıkkındı eşim gelmedi yine bende sabah kalkınca seninde dediğin gibi benim kv yi aradım artık konuşma vakti gelmiştiio kadınla ama açmadı telefonunu belki on defa aradım sonra kp aradım oda evde değildi eve gidince aradığını sölerim dedi ama ondanda ses çıkmadı şu an delirmek üzüereyimm
valla bacım hediyeyi de sen seç der bana
hiç romantik değildir ve benim de kolay beğenen biri olmadığımı bildiğinden gel gidelim seç der
sana ne almış peki beyin?
bu arada çikolataya çoooooooook güldüm
onu mecbur alacak, Allahın emri zaten
bacım oğluşun da büyüyo git gide tatile de gidebilirsiniz , eşinin işi müsaitse
bende tatil tarzı şeyler düşündüm
mesela karadeniz turu yapıp, Trabzonda bungolov evlerinde konaklayıp Batuma falan da geçebilirsiniz
değişik bi deneyim olur
çok güzel yerler hepsi
ahh yavruum tekmi kaldın seeennnnkimse yokkkk
offf yamişcim eşim yine önceki yazdıklarım okumuşsundur belki eşimle annesigil yüzünden bazı problemlerimiz vardı geçen günde benim kv de balık yapmış bi süralesini çağırmış beni çağırmadı eşimde o gün işim var dışarda kızımıda alıym biraz gezmiş olur oda dedi bende peki dedim kızımla beraber gitti sonra gece geç geldiler sordum biraz gezdik dedi annemlere falan gittim yemeğe demedi ertesi gün eşimin yengesini gördüm hastanede tesadüf işte allah karşılaştırıyor bana kadın dediki lale akşam herkes gelmişti falan sen neden gelmedin dedi eşimde gitmiş bende rahatsızdım falan dedim akşam eşime sordum evet gittim dedi sonra bir şey demeden yattı ertesi günde işte dün kahvaltıda kavga ettim annen neden böle yapıyor ben ona ne yaptım dedim hadi annen neyse sen neden söylemiyorsun oraya gittiğini benden isteseydın ben balık yapmayacakmıydım falan dedim sen herşeyi büyütüyorsun senin pskolojın bozuk falan filan dedi çekti gitti dün akşamda eve gelmedi annesinde kaldı yine beni kızını bebeğimizi hiçe sayarak artık ınankı bu adam yüzünden yaşadığım hayattan nefret ediyorum inanki ne yapıcam ne edicem kime ne diycem hiç bilemeiyorumm
o da iyiymişbazen benmkide der aynısını bende senin beğendiğin bişey olmayınca napiym hediyeyi derim dimi ama
canım böyle nispet gibi olmasın ama kolye almış assosun karnımdaki pırlanta kolyesi.
ee sana çikolatadan başka ne gidertm buldum çikolatadan takı seti alsın yada iç çamaşır
evet güzel fikirler bunlar biyere not ediym ilerde lazım olacaklar
ahh yavruum tekmi kaldın seeennnn
ahhh canım yaa ben okurken fenalıklar geldi valla. allah sabır versin ne diyim.. eşinede pesss diyorum başka bşe diyemiyorum... neden senden gizleme geregi duyuyoki neden arkandan görüşüyo anlamadım.. vede evi karısı çocukları varken neden gidipde oralarda kalıyo onu hiçç anlamadım
ahhh canım yaa ben okurken fenalıklar geldi valla. allah sabır versin ne diyim.. eşinede pesss diyorum başka bşe diyemiyorum... neden senden gizleme geregi duyuyoki neden arkandan görüşüyo anlamadım.. vede evi karısı çocukları varken neden gidipde oralarda kalıyo onu hiçç anlamadım
slm kizzzlllarrrr ben geldimmmm canlarim cilginca indirimden kendime ful vucut kapanacak sekilde korse aldim 2 beden kucuk icine alti zar zor giydim uste 2 kolum SIKIsti cok komik goruntum vardine iceri ne geri boguluyordum oglum kurtardi cikardim alttan giyip ustume cekdim anam bayagi zayif gozukdum ama cok dar yapisti resmen vucuduma ara sira uzun nefes alip dertleniyom cunku cok zor onunla yasamak yamisy yavrum esimi bir gaza getirip iddiaya girsem biliyor benim liposuction istedigimi adam girmiyor cok dikkatli gerci sen zayifsin bence tatil icin gir yada bir gece sabaha kadar eglence icin gir kizzz bizim artislerden ne eksigimiz var cilginca eglen gel lakin bebek olunca insan bunalima giriyor zaten evde oturmakdan bu ara kiloma cok pis takdim lakin 2 hafta icinde 10 dan fazla kisi hamilemisin diye sorunca sinirlerim altust oldu depresyondayimmmmmmmmm kres islemleride cooookkkk bunaldim heryerimde sivilceler cikdi ergen kizlar gibiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?