- 11 Şubat 2012
- 994
- 42
- 73
valla benimki beğense bişeyi ben beğenmem kesin
bir kere müsade ettim ilk doğum günümde hediye alsın diye kendine beğendiği satranç takımını bana almıştı
oynarız berabr diye, oysa ben sevmiyorum satrancı
çünkü çok canı çıkığım düşünmeye sabrım yok
bana çikolata dışında ayakkabının her türlüsü süper gider mesela
aramızda kalsın da 150 çiftten fazla ayakkabım var galiba
her beğendiğim ayakkabıyı alma huyum var maalesef
kocişine aferin güzel hediye almış, benimki olsa seçene kadar akla karayı seçer
sonra beni çağırır hiç beğenmediği ya da benim hiç beğenmediğim noktalarda gezinir zevklerimiz
takıyı çok beğenirim ama eşim almadıkca
kızçem hiç ama hiç zevklerimiz uyuşmuyo
bi kere bi ayakkabı almış benden gizli , sırf şevki kırılmasın diye 1 kere giydim
o ne yaaa nenem giyer benim, ki annannemde de aynısını görünce utanmıştı
canım hiç sevgilisi olmamış, köyde büyümüş benimki
modern hayata üniversite de dahil olmuş o yüzden böyle inceliklerden yoksun
öğreniyo ama yavaş yavaş, itinayla öğretiyorum zira
mesela kırmızıyı sevdiğimi, topuklu ayakkabı delisi olduğumu öğrendi
bizdede ben severim satrancı benim kociş sevmez... o da düşünmeye gelemez canı sıkılıyomuş paşamın
benimkininde benden önce olmamış ama şehrinde göbeğinde lüxün içinde büyümüş... benimkide önceden iyiydi giderek odun olmaya başladı
bende çok severim topuklu ayakkabıyı
valla lalemin kocası niye öyle yapmış bende çözemediöm
insan sinir olur cidden
hayır annesine gitmek normal bişey madem niye gizliyorsun
hadi unuttun diyelim eve gelince bari söyle
unutmuş olsa kızını götürmek nerden gelsin aklına
bence o adamı anası iyi biliyo
lalecim dikkat etsin kendine
ahh ahh bu nası bi durumdur valla çözemedim eksik bişeyler var sanki, kafamda birleştirmeye çalışıyorum ama hep bi parça eksik... o parça bence lalede de eksik. onu bulursa "neden" sorusunun cevabını bulucak bence
slm kizzzlllarrrr ben geldimmmm canlarim cilginca indirimden kendime ful vucut kapanacak sekilde korse aldim 2 beden kucuk icine alti zar zor giydim uste 2 kolum SIKIsti cok komik goruntum vardine iceri ne geri boguluyordum oglum kurtardi cikardim alttan giyip ustume cekdim anam bayagi zayif gozukdum ama cok dar yapisti resmen vucuduma ara sira uzun nefes alip dertleniyom cunku cok zor onunla yasamak yamisy yavrum esimi bir gaza getirip iddiaya girsem biliyor benim liposuction istedigimi adam girmiyor cok dikkatli gerci sen zayifsin bence tatil icin gir yada bir gece sabaha kadar eglence icin gir kizzz bizim artislerden ne eksigimiz var cilginca eglen gel lakin bebek olunca insan bunalima giriyor zaten evde oturmakdan bu ara kiloma cok pis takdim lakin 2 hafta icinde 10 dan fazla kisi hamilemisin diye sorunca sinirlerim altust oldu depresyondayimmmmmmmmm kres islemleride cooookkkk bunaldim heryerimde sivilceler cikdi ergen kizlar gibiiiiii
allah iyiliğini versin emi hadi korse alıyon ne demeye 2 beden küçük alıyon bacım
bulacam inşallah güzel bi tatil işi daha bulamadım iyi mi
kızlaaaaar haftasonu misafirim vardı az önce gitti giremedim bende .daha okumadım neler yaptınız nasılsınız bakalım neyse ben yarın devam ederim hepinizi öpüyorum ...
oku da gel tatlım hoşgeldin nasılsınız iyimisiniz... çok yorma kendini azcık kaldı zaten sende bizim gibi erkenden doğurma