Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

satranç almış canım işte beraber keyif alın diye adamcağız aaaaaa süpermiş yahuu.. heralde bidaha kendi başına hediye aldırmazsın doğum hediyesi olarak ne gelir acabaaa

bizdede ben severim satrancı benim kociş sevmez... o da düşünmeye gelemez canı sıkılıyomuş paşamın

benimkininde benden önce olmamış ama şehrinde göbeğinde lüxün içinde büyümüş... benimkide önceden iyiydi giderek odun olmaya başladı hatta daha bugün dedim her geçen gün odunlaşıyosun iyice dedim cevap: ne diyon beeee
bende çok severim topuklu ayakkabıyı kocişde hiç sevmez uyuzz giyince ondan uzun oluyorumda ondan sevmez

ahh ahh bu nası bi durumdur valla çözemedim eksik bişeyler var sanki, kafamda birleştirmeye çalışıyorum ama hep bi parça eksik... o parça bence lalede de eksik. onu bulursa "neden" sorusunun cevabını bulucak bence

allah iyiliğini versin emi hadi korse alıyon ne demeye 2 beden küçük alıyon bacım yavaş yavaş küçülteydin bari birden o kadar küçük bedene nası girecen

bulacam inşallah güzel bi tatil işi daha bulamadım iyi mi bişey demediğine göre o da daha bişey bulamadı galibaa

kızlaaaaar haftasonu misafirim vardı az önce gitti giremedim bende .daha okumadım neler yaptınız nasılsınız bakalım neyse ben yarın devam ederim hepinizi öpüyorum ...

oku da gel tatlım hoşgeldin nasılsınız iyimisiniz... çok yorma kendini azcık kaldı zaten sende bizim gibi erkenden doğurma

ben geldim biliyorum sizi biraz merakta bıraktım canlarım hemen başlıyorum anlatmaya dün eşim geldi bende sordum dün gece neden eve gelmedin beni merakta bırakıyorsun üstelik haberde vermiyon dedim oda dediki çok sinirliydim sabahki kavgadan dolayı ve beni biliyorsun ben öfkemi kontrol edemiyorum elimde olmadan o yüzden gelip senle tartışmak yanlış bişey yapmak istemedim sırf bu yüzden gelmedim dedi sana karşı yanlış bişey yaparım sölerim diye korktum dedi bende dedimki tamam bunu anladım çünkü benim eşimin öfkesini kontrol edememe rahatsızlığı var biri üzerine gidince kavga edince ne konuştuğunu ne yaptığını bilmez bana vurma meselesini az çok biliyonuzz dedimki neden annenlere gidiyorsun benim haberim yok üstelik gittim bile demiyorsun dediki benim orada yemek daveti falan olduğundan haberim yoktu ben geçerken uğradım oraya babama vereceğim vardı onu verdim baktım herkes gelmiş yemek yiyorlar bende yedim onlarla sonrada sen alınırsın bunu planlı bi yemek zannedersin diye sölemedim zaten annemle aranız pek iyi sayılmaz birde bu eklenmesin dedim dedi nerden biliym yengemin anlatacağını dedi neyse bende bişey demedim ama dünden beri çok iyi davranıyor bana bugünde benim en sevdiğim yerden yer ayırtmış başbaşa yemeğe gittik kızımı teyzeme bıraktık bana bir daha asla böle bişey olmayacağını bana kızgın olsa bile gelip evde kalacağını annesine gitmeyecegını söledi durun bakalım tutacakmı sözünü sizce iyi yaptımmı özrünü kabul edip ona inanmakla ha bu arada birde çoktandır istediğim elektrikli süpürgeyle katı meyve sıkacağını almış bana hediye dün kendi daha eve gelmeden hediyeleri geldi sizce nasıl düzelirmi söylediği gibi eşimm???
seracım çok güldüm sana ya çünkü aynı şey bi kezde benim başıma geldi korseyi 2 beden küçük alınca içinde sıkşmıştım eşim açmıştı zorla çıtçıtlarını neyse oğlun yetişmiş imdadına bacım almaya alıyon korseyi 1 bedenle başlasaydın ya anlaşılan bu kilolar iyice moralini bozmuş senin üzülme işe başladığın zaman doğal olarak verirsin kilolarıı bu arada işler nasıl ne zaman açıyon kreşii

ahh yamişim o eksik parçayı bi bulabilsem zaten bende rahat edecemde bulamıyom maalesef

kizlarrrrrr panik yapmayin evde belki vucudum toparlanir diye 30 tane korse var hatta patlamis olanlar bile var bu kucuk beden almamdan kaynakli digerleri atiyorum 44 beden olan vucudum icin 42 beden ama bedenimi guzel toparlamiyor bende 34 beden aldimbirsekilde sokdum kendimi icine esim bu sabah dediki bebis boyle guzel vucudun olcakdi niye almadin su korseden sacma sapan korse aldirttin bana internetten ahhhh kilo insana ne aldirtcagini sasirtiyor haberi yok onlar patladi yirtildi benim dogum kilolardan ama onlar sayesinde bayagi toplandi vucudum simdiki aldigimlada citir olurum insallah lalecim erkekler bizler kadar keskin zekali degiller tatlim emin ol anlattigi gibidir belki ugramisdir yada annesi arayip ugra dediyse ugramis olabilir onlar pek planli projeli isler yapamazlar yengenin isguzarligidir senide goremeyince merakindan yumurtlamisdir hemen ama esinede kizdim ne akla hizmet seni evde yalniz birak eve gelme goz yumma tatlim disarda kalmasina bugun 1 yapar yarin iki derken hic gelmezhic hos degil ikinciside esinle ailesi yuzunden tartisma bebis onlar hic hoslanmaz ailesini cekistirmekden hatta surekli tartisirsan sana karsi tavir alir bak ben saldim cayira mevlam kayira takiliyorum canim isterse ariyorum istemezse aramiyorum onlar ararsa dargin olsam bile birsey yokmus gibi muhabbet ediyorum banane beeee millet icin bide dert mi cekecem anam beni elin derdini cek diyemi dogurdu daha dun dedi bak aklima geldi kp hangi parayla kres acacan bende dedimki elimizdeki olanla yetmedimi senin arsalari satacagiz cildirdi ben vermem diye iyi oldu heeeee nerden baksan ben full acana kadar para istemesinler diye gelmezler daha oncelerden biliyorum tam 3 kez denedik esimde biliyor hatta dediki esim ilahi sera ne yaptin yavrum birak gelmeyi bunlar internete bile girmez artik sevdim bunu

kizlar cocuklarin okulunda bir kizcagiz var babasi biriyle cekmis gitmis anneside 6 ay sonra evlenmis adam bu kizcagizi istememis anneanneyle kaliyor oda yasli kizim geldi dediki annecim arkadasim senin muhtesem anne oldugunu dusunuyor niye dedim kardesimin dogum gunu icin yaptiklarini gorunce onun dogum gununu kimse kutlamamis yarin onun dogum gunu yine kimse kutlamiyacak cunku onu dusunen kimsesi yokmusbende oglumun dogum gununu okulda kutlamisdim degisiklik olsun diye hem onlar yerken ben zevk aldim allahim kucuk adamlar kucuk kucuk prensesler teyze ondan ver bundan ver ne hostubende aksam olaya uzuldum sonra aklimabir fikir geldi niye ben bu kizin dogum gununu kutlamayimhep kendi cocuklarimi dusunmek bencillik degilmi sonucda benim degil ama oda masum bir cocuk dun hizlica gittim birsuru malzeme aldim simdi yazayim bakalim eksiklerim varmi 3 tepsi pogaca yapcam anca yeter
3 tepsi gul boregi patatesli
kisir
mercimek koftesi bol yesillikli kisirla sacmami olur ikisi bir arada yetmez diye boyle iki cesit fikir verin esim sarma yap dedi kim ugrasacak vaktim yok
ikirenkli tatli yaptim bile cok tatli oldular
kare pasta yapcam cikolatali yarin sabah erkenden kalkip
esim gereken tum icecek tabak kasik catal parti susleri aldi kizlar yarina kadar vaktim var baska birseylerde gerekirmi okul komple 150 kisi yeni acildigindan az kisi var hadi fikir verin baska ne yapabilirim :44::44:

lalecim eşinin bilerek yada bilmeyek gitmesini geçiyorum ben, kendini affettirmek için uğraşması çok güzel. bu sefer düzelecek gibi duruyor inşallah anasıyla görüşüp de kafası karışmazsa çünkü anladığım kadarıyla annesi sana karşı dolduruyor oğlunu... o da dolmaya pek müsaitmiş yani... neyse sonuçta güzel şeyler ypıyo sana tadını çıkar sende azıcık naz yapabilirsin meselaaa anladın mı

yalnız dikkat et bundan sonra sinirliykende evde dururum demiş ya kıllandım ben. sinirlerini kontrol edemiyomuş ya... çok dikkat et..

allah iyiliğini versin kız ne o korse sergisi mi açacan

kp iyi demişssin kızçem ama çok güldüm yani anlattıklarına

iyi düşünmüşsün canım.. çok sevinir mutlu olur ...

menüyede sarma giderdi ama uğraşamam demişsin. sigara böreği yapabilirsin. onada uğraşamam dersen marketten hazır sarılmışlardan alıp kızartabilirsin menü yeter bence bayaaa çeşit var ama hep tuzlu.. tatlı bitane daha bişey bulursan iyi olur bulamazsan böylede olur pasta da olucak zaten

kız şimdi geldi aklıma amerikan salatasıda yapabilirsin

slm canım eşime bende dedim neden eve gelmedin diye dediki öfkemi kontrol edemiyorum sabahta tartıştığımız için sana karşı yanlış bişey yapmaktan solemekten korktum haklıda galiba çünkü benim eşim öfkesini kontrol edemiyor öfkelendiği anda ne yaptığını bilmiyor sende iyi demişsin senin kp ye o artık kreş açılana kadar senin semtinden bile geçmez acaba benden paramı isterler diye benim aslında kv ilede bi problemim yok ama o kendi kendine triplerde sebebini henüz bulamadık hep istiyorki eşim dizinin dibinde otursun bencede planlı değildi yemek konusunda çünkü çok uzun sürmedi gidip gelmelerii bilemiycem ama banda öle geldi

canım bence vaktın yoksa markette hazır dondurulmuş sigara böreği al ondan kızartt

merhaba kızlarr aşılarını olduktan sonra doktora ağrı kesici ateş düşürücü yazdırın aşıdan gelince karnını doyurun içirin hemen 3 gün içirdim ben ateş sorunu yaşamadık hiç

inşallah canım ya inşallah bu defa dediği gibi olurda düzelir seninde dediğin gibi yine anası müdahale etmezse evet bu konuda iyidir eşim benimle tarısınca kötü olunca falan gönlümü almasını bilir onu illaki telafi eder banane deyip kayıtsız kalmaz tek istediğim şuan eşimin hep böle iyi olması bana karşı çünkü aile içinde kavga gürültü tatsızlık olması çokkk kötü bir şey

valla tatlım kendine hediye almış sankim
satranç almış hem de kendi istediği bizans ve osmanlılı olandan
bende kendine iyi hediye seçmişin deyince bak bu hürrem onu senin için seçtim demez mi
safım benim yaaa
tatlım babasıgilin durumu iyi , tek erkek ama pek bilmez nereye gidilir ne yapılır
kapalı bi kutuda büyümüş diyebilirim
benimle aştı iyice kendini açıkcası
annesi babası bile şaşırıyo bizim oğlan böyle şeyleri nasıl yapıyo diye
valla topuklu giyme konusunda aynen senin eşin gibi benimki de
ben daha uzun oluyorum diye hiç sevmez
ama benim topuklu ayakkabı sevdamla başa çıkamayacağını anlayınca sustu mecburen
buranın abuk subuk taşlı yollarında bile topuklu giyen biriyle evli zira
doğum hediyesi de pek bişey beklemiyorum açıkcası
ya almayacak, ya beğenmediğim bişey olacak, ya da en büyük ihtimalle bana diyecek gel seç ne istersen onu alacam
aslında bazen öylesi daha iyi
zira kendisi seçince boşuna para harcamış olacak muhtemelen
benim de istediğim bişey yok ki, ne aldırsam bilemiyorum
eksiğim de yok, aklımda planladığım bişey de yok
takı da istemiyorum bayaaaa var, hani şöyle deli olacağım bi takı olsa belki diyecem
ama alacağı şeyi düşünemedim bile ne isterim diye

annemlerde kalacağım dönemi düşünüyoruz kara kara
ben evimden uzakta fazla kalamıyorum, rahat edemiyorum
hele eşim olmadan 1 saniye olmak istemiyorum
o da aynen ben gibi, şimdiden beni gönderdiği rüyalar görüyo uykusunda
uykulu uykulu sarılıyo gitmemişsin ohhh beee diye
gidecem de bensiz kalacak diye ödü kopuyo
nasıl ayrı kalacaz bilemiyorum
off offf bu doğum da zor iş vesselam

bacım düzelir ya da düzelmez diyemem ama tek bir sözüm var sana oda düzeleceğini umuyorum
2 çocuk ve seven bir eş var ortada
o yüzden umarım Allahım aklını başına alıp düşünmesine sebep olur
sen yıpranıyosun ve bende çok üzülüyorum
kocaman adam oluyolar ama annelerinin yanında sanki kuzular
off offf ne yapsak ki
görünürde kaynananla aranı mı düzeltsen
içinden gelmese bile eşin herşey yolunda diye düşünse?
böylelikle seninle annesi arasında seçim yapmak zorundaymış gibi hissetmez
hem de senden gizli işler yapmaz
sende kaynanana güler yüzle alttan alttan söylersin söyleyeceklerini
direk bişey demediğin, eşinde buna şahit olduğu için eşine yakınsa ya da şikayet etse anne sende taktın laleye der
evde de annen iyi hoş ama bana taktı sanırım çok üzülüyorum diye işlersin
bir iki derken o da adımını çeker emin ol
ama sen annende annen diye tutturursan inat edebilir
benim üstüme vazife değil biliyorum ama aklıma gelenleri söyleyeyim dedim

canım yaaa bende taktım kilolarımı bu sıralar
okulda bana şişman demeye başladılar
sanki benim keyfimden bu halim
çok moralim bozuk aslında
erkenden doğuracam bu gıcık insanlar yüzünden
valla kayınpedere dediğine çoooooooook güldüm
mahallenin yakınından bile geçmez sen kreşi açana kadar emin ol

ben bu taktiğin tuttuğunu çok gördüm
kaçarlar para isterler aman diye
laleye eşinin ailesi konusunda dediklerine tamamen katılıyorum
dünyanın en kötü insanları bile olsa oğulları asla ama asla laf ettirmez annesigile
hatta dediğin gibi suçluda olsa sen desen savunmaya geçer
seninle tartışır gereksiz yere
ben bi kaç kez denedim de biliyorum
hatta daha dün tartıştık
bi ablası bana dedi ki 2 maaşlısınız ben tek maaşla neler yapıyorum neler siz nasıl yetiremiyosunuz
bende dedim sen kendi evinde oturuyosun , bişeye para harcadığın yok nerdeyse
ben dedim 4 kredi ödüyorum, aylık 250-300 lira elektrik faturası ödüyorum , ev kirası bina aydatı derken bir de doğuracam farkındaysanız dedim
bebeğe alınacak dünya eşya var dedim
eeee zamanla alınır diyo , evet dedim doğsun hastaneden çıplak mağazaya götürürüz ordan alır giydiriveririz
yatağına da yatırıp alır eve getiririz
Allah allah
doğum da ne varmış, dedim doğum için gerekli 2000-3000 liralık hastane paramı vereceksen bişey yok tabi
kem küm hımmm şey mey dedi kapadık neyse
eşime dedim ki bak gördün demi para deyince hemen kaçtı
sende hemen suçlama onlarda ister yardımcı olmak falan filan
hadi git işine dedim
tek erkeksin güya ama sevmeye gelince hala olur kesin
bi iğne almak aklına gelmesin ama bebeğe halasının bilmem nesi desin ohhh ne güzel dedim
bi ton tartıştık gene
haklı olmak yetmiyo azizim, ailesi yaaa melekler melek

bende inşallah düzelir diye umut ediyorum ama inşallah eskisi gibi olmaz canım zaten bizim kv ile gözle görülürde bi problemimiz yokki hatta oraya gidince o buraya gelince falan çok iyiyiz ama sonradan ne oluyoda eşimi dolduruyor onu bilmiyorum ama bu defa onu gördüğümde soracm neden bana böle yaptığını :26::26:

canım benim ne kadar düşüncelisin maşallah
Allah nazardan saklasın
o kızcağız da mutlu olacak bak ne güzel
çikolatalı havuçlu muzlu yuvarlak toplardan da yapabilirsin
hem çok pratik hem de çocuklar bayılıyo
ben burda çocukların genelde çikolatalı şeyleri sevdiğini gördüm
senin ordakiler ne sever bilemiyorum açıkcası
şöyle ortalığı da biraz süslediniz mi de süper olur
öğretmeniyle de konuş bence, arkadaşları ufak tefek de olsa hediye alsınlar
hem unutulmaz hem de hayatının en mutlu günü olur böylece

bende inşallah düzelir diye umut ediyorum ama inşallah eskisi gibi olmaz canım zaten bizim kv ile gözle görülürde bi problemimiz yokki hatta oraya gidince o buraya gelince falan çok iyiyiz ama sonradan ne oluyoda eşimi dolduruyor onu bilmiyorum ama bu defa onu gördüğümde soracm neden bana böle yaptığını :26::26:

valla lalenin eşi sinirliyken eve gelmese bence de daha iyiymiş gibi gözüktü gözüme şimdi

Allahım yardımcın olsun tatlım
umarım bidaha yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…