ayyy yerim ben onun elini ağzınıkızlaaaaaar ben geldim :) toprak efendiyi gördüm yine yavrum benim elini koydu o tombalacık suratına çekmedi doktor karnımı zıplattı azcık elini çekti ağzını açtı dr tam o anda çekti resmini ne komik çıktı bir görsenizbebeğim 46 cm boyunda 2 kg ağırlığında başı aşağıda sırtı sağda kafasıda miğdemde :) onun için ben hazımsızlık mide ağrısı çekiyorum fena halde.bir ayın kaldı dedi artık haftada gel sonra 3 günde bir gelirsin dedi ayın 18 inde yine muayenem var.toprak bey kilolu bir bebek olmayacakmış kızlar ve doğum normal gibi görünüyormuş şimdilik ozaman doğumun daha kolay olur inşallah dedi en fazla 2.800 ila 3.00 kg aralığında ve boyuda 52 53 cm olarak doğar boyu uzun olucak dedi :) tartıldım 71 kiloyum tansiyonum filan herşey normal bol bol yürüyüş yapayımmı dedim yok fazla abartma dedi :) şimdiyte kadar ne yapıyorsan devam dedi.ben 5 kilo almışım ya inan kendime şaşırıyorum çok fena olurum kalkamam zannedyordum çok şükür bişey olmadı bu son ayda nasıl olurum bilemiyorum.eltim ve kocişin abisi hala ben çok şişicem ve adile naşit gibi olucam diye dört gözle bekliyorlar :) benim ev bide 4. katta eşime diyorki bugün abisi şu vinç işini ayarlayalım şimdiden camdan alalım bunu diyo :) artık nasıl doğuracaksın normalmi sezeryanmi diye soranlara gıcık oluyorum bugün kocişin abiside sordu kıpkırmızı oldum ya biran avvel yavruma kavuşmak istiyorum dedim :) kocişin işyerine de uğradık şirkettekiler benden heyecanlılar ay biran önce doğsun da sevelima rtık diyolar :) neyse kızlar aklıma gelenler bu kadar .siz nasılsınız bakalım neler yaptınız ?
ayyyyy morıcımde kurtuldu Allah analı babalı buyutsun nazarlardan saklasın sonunda sağ salım kavustu yavrusuna. aramızda 4 gun vardı benımde yakın ama ben zorlu bı dogum gecırcem gıbı hıc bı doktor ılgılenmıyo evde dogurcam hergun sancım var bebegım Allaha emanet..
buarada sen nasılsın oglusun nasıl
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr acill yardıma ihtiyacım vaaarrr
kocişle iddiaya girdikama ne isteyecem bilmiyom aklıma bişe gelmiyo:44: iddia büyük.. büyük bişey isteyim diyorum... o da şimdi kara kara düşünüyo ne istesem diye haydee bi fikir verin bu kızçenize nooolaaarrr
esha canım benim tatlım elimde olsa senin bebeği alıveririrm acısız sancısız ve seni bilgilendiririm içini rahatlatırım .doktorun ilgilenmemesi konuşmaması cevap vermemesi nasıl birşeydir bilirim boğasın gelir.tatlım üzülme yeni bir doktor bul hemen biran önce gidin doktora herşeyini anlatki zamanın az kaldı biran önce devralsın kadında durumu .çu çatı muayenesi nasıl birşeyse bende biran önce olsun diyorum ama erken doğuma sebep oluyormuş tatlım önceden yapılması yani 38. hafta en iyi zamanmış yoksa nişan geliyormuş yada ağrın oluyormuş .öyle yada böyle biz bu bebişlerimizi allahın izniyle kucağımıza alıcaz kızlar rahat olun.ama galiba sen yamisinin listede ilk sırada olacaksın yani dünden buyana ilk sırada :)
ne iddiasına girdiniz bebişim hayırdır
kızlaaaaaar ben geldim :) toprak efendiyi gördüm yine yavrum benim elini koydu o tombalacık suratına çekmedi doktor karnımı zıplattı azcık elini çekti ağzını açtı dr tam o anda çekti resmini ne komik çıktı bir görsenizbebeğim 46 cm boyunda 2 kg ağırlığında başı aşağıda sırtı sağda kafasıda miğdemde :) onun için ben hazımsızlık mide ağrısı çekiyorum fena halde.bir ayın kaldı dedi artık haftada gel sonra 3 günde bir gelirsin dedi ayın 18 inde yine muayenem var.toprak bey kilolu bir bebek olmayacakmış kızlar ve doğum normal gibi görünüyormuş şimdilik ozaman doğumun daha kolay olur inşallah dedi en fazla 2.800 ila 3.00 kg aralığında ve boyuda 52 53 cm olarak doğar boyu uzun olucak dedi :) tartıldım 71 kiloyum tansiyonum filan herşey normal bol bol yürüyüş yapayımmı dedim yok fazla abartma dedi :) şimdiyte kadar ne yapıyorsan devam dedi.ben 5 kilo almışım ya inan kendime şaşırıyorum çok fena olurum kalkamam zannedyordum çok şükür bişey olmadı bu son ayda nasıl olurum bilemiyorum.eltim ve kocişin abisi hala ben çok şişicem ve adile naşit gibi olucam diye dört gözle bekliyorlar :) benim ev bide 4. katta eşime diyorki bugün abisi şu vinç işini ayarlayalım şimdiden camdan alalım bunu diyo :) artık nasıl doğuracaksın normalmi sezeryanmi diye soranlara gıcık oluyorum bugün kocişin abiside sordu kıpkırmızı oldum ya biran avvel yavruma kavuşmak istiyorum dedim :) kocişin işyerine de uğradık şirkettekiler benden heyecanlılar ay biran önce doğsun da sevelima rtık diyolar :) neyse kızlar aklıma gelenler bu kadar .siz nasılsınız bakalım neler yaptınız ?
ben bişey söyledim o inat etti değil dedi bide ben, evet değilmiş sen haklıymışsın diyecekmişim sonundaben evet o hayır dedikçe sonunda nesine dedi kociş o zamandan beri ikimizde düşünüyoz ne istesem :44:
en çok istediğin şey ne pekş canım
mesela ihtiyaç sıralamanı yaz sen , bende yol göstereyim
artık bıktım ya cok yoruldum hıc ıyı degılım bugun doguma gıtsem catım darmı onu bıle bılmıyorum ya
eşim bugun arastırck bska doktora gıtcez bunalıma gırcem az kaldı ya. agrıdan gıttım adam nstye bıle sokmadı
büyük bişe istiyorum öyle basit bişe olmasın demiöyle bana şunu bunu al felan istemiyorum...
neyse canım keyif alıyosa oynasın ne yapıcan... hiç oyuncakla oynamayıp koltuk tepelerınde gezmesinden evin eşyalarını oyuncak yapmasından iyidir...
eniyisi zaten biz bakalım onlar alsınllar demiben kıyamet koparsam benimki bakmaz.. ya kendi işine lazım olan bişey olacak araba bilgisayar felan... sen bak işte beni bulaştırma der... bak beğen gidip alalım yada al der... onu uğraştırmicakmışım
araba sözü var zaten onun zamanı var araba olmazaraba iste kendine o zaman direk çözüm
benim kociş de aynen öyle
aşkım bu nasıl diyorum beğendiysen al diyo
ama şöylesini mi alsak diyorum sen araştırdıysan içine sindiyse istediğini al diyo
adam rahat yaaa
araba sözü var zaten onun zamanı var araba olmazbaşka bişeeeeeeeeeeeee
ayyyyyynennnnnnn ayneeenbende bazen aman iyi kafama göre alırım diyorum bazende tepem atıveriyo
canım o zaman değerli taşlı bi takı beğen de aldırt
pırlanta yüzük olur, kolye olur, ben seviyorum yani
benim tepem sık sık atıyo
arkadaş herşeyi ben beğeniyorum sonra da sıkıntı çıkarsa başıma kalacak
hayırdır canım noldu neyin var???? korkutma beniya kızlar 1 saattir pc nin başındayım yazılarnızı da okuyorum ama şuan o kadar kötüyümki size yazamıyorum bilee
anacım daha yeni adam bi doğum hediyesi bi doğum günü hediyesi aldı takı.. oda olmaz başka bişe lazım böyle hediye değilde daha değişik ilginç şeyler arıyorum ama aradığım şeyi bi bulsammm:44:
ya kızlar 1 saattir pc nin başındayım yazılarnızı da okuyorum ama şuan o kadar kötüyümki size yazamıyorum bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?