teyzeleri dün ki kasılmalar o kadar fenaydı ki erken doğururum falan diye gözümü kararttım
bebek arabası, pişik kremi ve emzirme atletini e bebekten sipariş verdim
yatağını ve oyun parkını da gitti gidiyordan sipariş verecem
bakım malzemelerini de hepsi buradadan
herşeyini beğendim sayılır
merhabaaaaa sevigili vede çok muhterem kız kardeşlerim :) biraz aradan sonra tekrar gelebildim şuraya.valla hepinizi çok merak ediyorum öyle bir göz attım kimler nasıl neler yapmış ne yaşamış diye yamisy canımcım gelmişsin tekrar çok sevindim arada geliyordun seraaaaaaaa güldür güldür :) zırsızdelicim kasılmaları hiç sorma ben bir haftadır fenayım kasıklarıma bıçaklar saplanıyor birde uykusuz geceler yani yarı uyku yarı uykusuzluk .karnım çok sertleşiyor gece kalıp gibi oluyo valla yan yattığımda .gece wc için uyanıyorum zaten 5 6 kere .gözümü açıyorum karnım taşşş gibi olmuş ama nasıl fena acıyo hemen bebişi dinliyorum elimi karnıam koyup acaba hareketlimi diye .birde korkuyorum bi yerinin üstüne yatıp kolunu bacağını kafasını ezicem canını yakıcam diye stres yapıyorum uykum kaçıyo.birde kızlar bu alt taraftan sanki dikenli bir top çıkacakmış gibi acıyo yaaaaa .tarifim süper demi kocişte çok güldü bu tarife.ne topu ne dikeni yahu dikenler batıyo desene dedi.ama dedim çok acıyooobirde iki gündür moralim bozuk gibi canım hiçbirşey istemiyo dün akşama kadar yattım üstümde battaniyeyle.bugünde ev sahibi geldi çat kapı aramadan ben saç baş dağınık daha pijamalarla oturuyordum .kaç aydır bekledim gelmedi bugün çıktı geldi şaşkınlar yaa.benim arka tarafta bir odam var balkona çıkan kapısı arızalı kapanmıyor bastıra bastıra anca .e misafirlerim gelecek annemler ya bu hafta ya öbür hafta işte bakalım benim duruma göre e ev dolacak yahu .ay aklıma ne gelirse yazıyorum oradan buradan kopuk kopuk :) pazartesi kontrolüm var çok merak ediyorum yavrumu .dün gece rüyamda gördüm kızlar missss gibi kokluyorudum çirkinimi :) ayyy diyorum yavrum senmiydin o içimdeki burnuna ağzına bakıyorum hani o usg resimleri varya onamı benziyor diye :) birde birisi emzik vermiş ağzına bebişimin kızıyorum rüyamda diyorum bune ya küçücük bebeğe kim verdi bunu ay bir garip rüyaydı off.öyle bir ütüm birikmişki sormayın bugün biraz iyiyim .ev sahibi çat kapı gelince açılmak zorunda kaldım yani kendime geldim biraz :) ya kızlaaaar ben yanlara yatarken çok zorlanıyorum yamisy sende mi öyle oldun tatlım son zamanlarda .hee birde morişciiğim gelmiş birara canım benim çok sevindiöm evladının sağlıklı e tabiiki seninde aynen sağlıklı olmanıza.acaba aramızda kim ilk sırada :) hayalot nerelerde yada benmi göremedim acaba ? neyse kızlaaaaar ben buralardayım azıcık daha bir göz atayım sonra ütüye geçiciim daha akşama yemeğim yok ya offff
canım gecmıs olsun rabbım evladına uzun sağlıklı güzel günler nasıp eylesın ınsallahkızlar merhaba hepinize! sizlere zamansız veda etmiştim bazı sağlık problemlerimden..dahası sizleri fazla sıkmak ve bu hassas anlarınızda burada dertlendirmek istemedim...kusura bakmayın..
ben bebişimi sağlıkla kucağıma aldım o zor haftalardan sonra 35+5'te..bir gün aniden bacaklarımın arası çatırdadı ve ayrılmış gb oldu, daha sonra aniden suyum boşaldı ve kendi doktorumu aradık...oda hafta küçük küvez bulamayız diye haklı olaral üniversiteye yönlendirdi..ben üniversiteden kaçarken kızlar gene kendimi oracıkta buluverdim....Allah'ın izni ile çok sıkıntılı da olsa bu ani gelişten sonra bir de epiduralsiz normal doğum yaptım..hiç de istemiyordum biliyorsunuz..:)
simdi fındık oğluşumla beraberiz..erken hafta doğmasına rağmen küveze girmedi ..normal 37-38'lik bebeiş gb işte..sadece çok yemiyor, çok acıkmıyoruz..sütümüzü makinede sağıyoruz ve içiyoruz..zamanla bu da değişecek çünkü ilk günler stresnedeni ile sütüm hiç gelmedi..ama çok şükür şimdi geliyor....
hepinizi çok öper, sağlıklı ve güzel beraberlikler dilerim..:))
kimsecikler gelmemiş daha
teyzeleri dün ki kasılmalar o kadar fenaydı ki erken doğururum falan diye gözümü kararttım
bebek arabası, pişik kremi ve emzirme atletini e bebekten sipariş verdim
yatağını ve oyun parkını da gitti gidiyordan sipariş verecem
bakım malzemelerini de hepsi buradadan
herşeyini beğendim sayılır
canım ödediğimiz krediyi ben araba kredisi sanıyordum meğer araba kredisini kayınbabam çekmiş
bizimki deniz gören 1+1 ev almış hem de benim üstüme
onun borcunu ödüyomuşuz, doğuma kadar sabredebilseydin o zaman söyleyecektim dedi
uçuyorum şu annnnnnnnnnnnnn
canım herşey,n çok iyi gitmiş olmasına çok sevindim
eeee sera teyzeleri yapar da süper olmaz mı
3 çocuklu bi kadının elinde sihirli değnek olmasa nasıl dayansın o kadar insana
maşallah valla sana, bayılıyorum söylemesi ayıp
Ben de bisiler yapmaya çalışıyorum ama içimden gelmiyor hicbisey. Böyle yüreğim agzimda sanki diken ustundeyim. Öyle bi sorun yok kafama taktiğin belli bisi yok yani. Sadece sürekli içim titriyor hissediyorum stresi. Yalnız kalmak istemiyorum ne yaparım yalnız kalınca diyorum. Sabah kalketken bugün nasil geçecek acaba, nasil geçireceğim ne yapsam falan diye uyanıyorum. Soyle salamiyorum kendimi rajhatlayamiyorum. Bu sefer de gece uykularım yalan oluyor stresten zaten gündüz de uyuyamiyorum. 10 dışa utanıyorum. Sukur bi kaç gecefdir uyuyabiliyorum. Ama annemler chat gitseler ne yaparım bilmiyorum. Senelerdir yalnız yaşayan insanım severim de ama şu durumum olalidan beri evde tek kalacam diye ödüm kopuyor. Sanki bu hamileligi beceremeyecekmisim gibi geliyor. Tadını çıkaramadık daha. Eşimden Allah razı olsun hep destek veriyor ama isterdim ki rahat bi hamileliğin olsun o da sıkıntı çekmesin bi oh desin ama olmuyor işi cok stresli aklı hep evde akşam geliyor ev stres. Bilmiyorum. Yani umarım 4.ay sonunda geçer yoksa gerçekten zor bi dönem olacak.
hbaksoy naber tatlim nasil gidiyor hamilelik burda cokkk sevdigim bir arkadas var senin yuzunu gormesen bile onunla konusuyormusum gibi hissediyorum nedense
nolsun tatlım gidiyor işte şükür :) kasıklarıma bıçak saplanıyo sera birde sabahtan beri sağ arka boşluğumda ağrı var.çatı genişliyor galiba resmen kemikleri ağrıyo içinden sanki dikenli top çıkıcak gibi birisi asılıyor sanki.2 gündür uykum bölük pörçük karnım taş gibi oluyo bide fena acıyorki anlatamam korkuyorum bende bebişe bişey olacak diye bir taraftan diğer tarafa dönmek işkence :) amaaaaaaa seviyorum hamileliği ya ben az kaldı zamanım özlerim galiba bu içimdeki bıdığın kıpırtıların ben ay ay ay :) sen neler yapmışsın maşallah kreş ne durumda yavrum neler yaptın neler kaldı ? bir çocuğu sevindirmek gibisi yoktur bence tatlım çok güzrl hayırlı bir iş yapmışsın bütün yorgunluğa değmiş canım ya .o senin ufaklığı zaten öyle merak ediyorum ki sorma :)
canim dogumun yaklastikca agrilar artar benimde son numaranin dogmasi yani sezeryanla alacaklari tarih subat ayiyinin son haftasiydi benim ufaklik ocak ayinin baslarinda cika geldi dr sokda ben dedimki ocagin ilk haftasi bacagim kasiliyor birde soylemesi ayipsu geliyor asagidan ic camasirim bayagi islaniyordu inan hic uyuyamiyordum halen bile tuylerim diken diken olur oturamam uyuyamam birde ustune buram buram ter dokerdim allahim cok zordu rabbim dayanamiyorum dedim minigimde tamam anne dedi geldi ve doktor normal dedi bu yasadiklarima erken dogummu dedim hayir dedi ben hissetmisdim erken dogucagini belirtiler cok yuksekdi insan kendi kendini doktoru olurmus cok dogru benim minigi sorma simdi hem sut iciyor hemde pirttttladiyor ohhhh rahatladim diyor pis kokulu kres islemleri uzun surcek tatlim yabanci ulke olunca onlar simdi tatile gircek nerden baksan 2 ay kapancak heryer islemler cok yavas ilerliyecek amannn hayirli olsunda yavas ilerlesin
aynen tatlım geç olsun güç olmasın hayırlısı sen kafaya koydun harekete geçtinya o önemliydi zaten.ohhhhh miniğe bak sen pırt pırt geziyo ne tatlı :) canım ben şu aya kadar yani 8. ayımbitene kadar çok rahattım şükür ama artık normal kasılmalar ağrılar oluyor içerdeki çok rahat belli hareketlerinden .ama erkenmi geliiiir orasını bilemem.artık haftada bir gidilecek doktora pazartesi kontrolüm var bakalım ne kadar olacak bıcıkcan.annem gelecek gelecek bu haftasonu yada diğer hafta kocişte annemde gelir diyo bende dedim aralığın ilk haftası gelsin annen :) ama kesin annesi benim annemi duyunca damlar pöfffff bana şimdiden sIKIntı yahu
offfff allah yardimcin olsun kvden geldimi stresde olur sende rakabete girmeseler sasarim zaten benim ilk bebekde kvdem geldi hastaneye inan totomu gormek icin mucadele verdi kadin yaboyle birsey gorulmemis su hayatta anne sen degistirme bezimi diyorum hasta bakici var hasta bakiciya diyorki bu benim kizim ben degistiririm sirf orami gormek icin degilse gel yuzume tukur hayir diyorum nafile baygin baygin birde onla ugrastim birde tek seferlik ic camasiri aldim orda kullanir atarim diye ayyyy yikamis getirdi ne utandim dedigim halde almis eve goturup yikamis birde laf sokusturuyor ahhhh ahhhh sizde adam olcanizda bizde gorcez al at el acimaz ogluma ama anasi acir lafa bak oglu 4-5 kilotla fakirlescek sanki insallah seninki olgun davranir ben cildircakdim:84::84::84::84:digerlerinde sabah dogurdum hersey bitti kendime geldim esimede tembiih ettim cok sonra haber verdim geldiler hemen viiinnnn basimiza kalmasin diye kactilar ordan belliydi dedim totomu gorme meraki oldugu
yuhhh diyorum o kv ye yuh yani.canım benim annem bana bakmaya gelecek e o kadın kime bakmaya gelecek ben rahat edemem ki onunla e annemide kaaaç aydır görmüyorum başbaşa kalmak hakkım yatamam kalkamam o kadın varken annem bakar bana rahat rahat e ne işi var yani erkenden gelip ama iş inada biner benim kocişte şabanlaşıyo bazen işte böyle ben dedim ya annem gelir haftaya diye hemen diyoki e benim annemde gelir dedim aralığın ilk haftası gelsin bilmem oda gelir dedi sinir etti beni akşam akşam.canım sen birde o halde kv le uğraşmışsın ne terbiyesiz utanmaz kadınmış oda be.ben hastanede kocişle kalmak istiyorum o gece bakalım görücez.gerçi annende kalsın istersen dedi adam ama yok dedim ne gerek var sen varsın yeter dedim.ayy seracım ya şimdiden sinir yaptım bak ben .hee benim eltim 3 sene önce ameliyat oldu kist ameliyatı ozaman kv baktı ona heryerini gördük zaten wc ye filan götürürken pansuman yaparken ama ben emzirirken bile almayı düşünmüyorum odaya.eltimde dört gözle bekliyor benim biyerlerimi görmeyi zaten sözünüde etti geçenlerde ohoo sen göbeğini bile saklıyorsun ama biz senin heryerini görücez dedi mannak yaaa.ne insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?