Stresli hamişlerin bebeği agresif olur :) gel stres at, bebişin sana kafa tutmasın :)

alla allaaa nebiçim insan bu yaaa.bende evliliğimin 3 . haftasıydı galiba hastalandım tatlım denizden mikrop kapmışım enfeksiyon olmuş böbreklere kadar çıkmıştı ama ben anlamadım ilk başta annemlerin yanına gitmiştim işlerim vardı halledeyim diye kocişgelmemişti çalışıyordu.ama bi gittim kaldı orda 2 hafta çünki yatağa düştüm enfeksin böbreklere çıkmış doktor kızdı sen ölmekmi istiyorsun bune hal diye.ama kv ve onun çok bilmiş annesiyle benim eltim zannetmişlerki ben annemlerin yanında kalmak için yalan söylüyorum aslında benim hiçbirşşeyim yokmuş ve hatta hatta kv ve anası düşünmüşler ki ben afedersin kız çıkmamışım da kociş beni oyüzden gidip getirmiyormuş öyle düşünmüşler yaa ama allaha havale ediyorum hepsini özellikle eltimin iki kızı var hepimiz yaşayıp görücez tatlım.ben bu kv yi nasıl istiyim yaa nasıl beni sevmediğini ama öyle göründüğünü benim annemin babamın yüzüne söyleyen insan bu utanmazın teki amaaan çok fena oldum be öfff. neyse tatlım b en uyuyayım saat geç oluyor yarın işim çok öpüyorum seni kaybolma buralardan he :) kendinize iyi bakın hoşçakal

bosver kuzum herkes yaptiklarini bulacak bende rabbime havale ettim biliyormusun ben kim ne derse desin kendi hayatimda mutlu olmasini bilen insanim hergunde dua ederim rabbime bana en guzel olan anneligi tatdirdin gerisi bos once rabbim sonra evlatlarim esim ve ailem ve arkadaslarim diyorum baskada birsey yok benim hayatimda aman onlar dusunmesin bos beyinlerine yazik olur bos insanlarin bos dusunceleri ne yapacan tatlim bosver salla gitsin yat yavrum sen bana bakma ben senle yazisirken komsuya cikdim kahve icip geldim ne zamandir cagiriyordu asagidan bagirdim komsu kahve koy geliyorum diye zaten kadincagiz paramparca bu ara ergen kizi var cok agir geciyor ergenligi kirmadik kapi pencere birakmadi daha dun telefonunu kirdi annesine kizip esimde diyorki anammm hintlilerin ergenligi daha agir turklerden heee bizimkiler bu kadar cesaret edemez 2binlik telefonu kircak kadar yat talim iyi geceler bebisle sana

zirsizcim atladigimi sanma ne balli gacisin sen esin gitmis yatlar katlar almis kredi miredi bosver almasi yeter anacimsaka yavrum rabbim agiz tadiyla huzurlu saglikli oturmani nasip eylesin(dip not gorumcende catir catir catlasin insallah denk gelirde patlar insallah)bide deniz kenari ohhhh mis gibi hava aksam okulum deniz kenarinda kocaman universite teneffusde ogretmen butun camlari acmis kapiyi kilitlemis bizde kafeteryaya gittik geldik icersi enfes bir havayla dolmustu tek sorun somelili o canim havanin icine etti kokusuyla oysa o gelene kadar huzur saciyordu icersi

Biliyorum cok güzel bisi yaşadığım ama emin olun daha mutlu olamadım. surekli kafamda binlerce kaygı bugünden yarını hesaplamaya çalışıyorum. Yine bu gece uyuyamiyorum sadece uykusuzluk da değil huzursuzluk var ne yapacağımı bilemez haldeyim. Kocami rahatsız etmeyeyim diye oturma odasında yatmaya çalışıyorum zaten yatak odası ışıkları kapatınca ses olmayınca uyuyamiyorum. Annemler kaç gündür burada günüm gunume uymadigindan gitmelerine korkuyorum. Evde bi ses oluyorlar huzur buluyorum. Evden çıkmak istemiyorum evde daha guvendeyim. Gecmezse iki doktorumla da konuşup ilaca başlamak istiyorum. Bu zamana kadar dayamdim ama zor geliuo. Bana göre hamilelik öncesi tedavi olduğum anksiyete bozukluğu portledi ama doktorum öyle demiyor sadece öyle bi geçmişim olduğundan biraz daha zor geçiyor dedi durum bu bu gece nasil olurum ne yaparım bilmiyorum. Allahu hepimizin yardımcısi olsun

geçecek geçecek sen bşize güven tatlım.doktoruna söyle durumunu eğer normalin üzerinde bir ıolay varsa yani bu sadece hamileliğin ilk aylarında ki bunalım karamsarlık bebeğine yetemeyeceğin endişesinden öteyse bir çaresi var mutlaka içini ferah tut sen canım. ama şunu bilmen lazım insan aciz bir canlı değil allah bizi çok güçlü yaratmış hele de kadını onun için aslında kişinin kendisinde bitiyor birçok şey yetemediğin yerde de diğer insanlar devreye giriyotrlar sen güvendiğin sevdiğin insanların yanında ol cık gez dolaş etrafına bak çok güzel şeyler göreceksin deriiin bir nefes al ve ben bunu atlatırım de bismillah de bu güzel yolculuğa eşinle ve bebişinle başla tatlım ...

haklısın canım bende bazen kendi kendime diyorum artık eskisi gibi herşeyi kafaya takmam herhalde anne olunca sadece o benim hayatım olur herşey vız gelir diyorum demekki doğru düşünüyorum :) kocişte diyor ki bu toprak tam senlik beni özlemeyeceksin aramayacaksın bile onunla oyalanırsın diyo yazık :) ben de yok canım sen benim ilk çocuğumsun sensiz olurmu tatlım bu ikimizin .

canım biz senin ev işlerini bitirip bize dönmeni bekliyoruz
öncelikle oğluşunun odası hayırlı olsun
az kalmış az, bitecek merak etme
bize de nasip olur umarım oğluşumuza oda yapmak
tatlım bu sıralar sakarlıklarınız çok olacak yazıyordu geçen gün
aman dikkat et kendine, karnının üstüne düşmediğin sürece bi sıkıntı olmaz dedi doktorum
düşerken totonun ya da bacaklarının üstüne doğru düşersen, ellerinle de destek alıp kendini korursan bişey olmaz dedi
rahmimiz büyüdüğü için dengemiz bozuluyomuş

saol tatlım benim
bacım valla ne diyeceğimi bilemedim
kociş diyo ki sahibinden de araştırma yapıyomuş, topraktan girilen deniz kenarındaki daireleri görünce dayanamamış
yazın ben çok beğeniyodum böyle deniz gören evimiz olsa yazın bari gelsek diyodum
o aklına gelmiş, hem evimiz olur hem de tapuyu karımın üzerine yaparsam ömür boyu laf etmez artık demiş

güldüm ağladım güldüm ağladım dün tüm gün
hiç beklemiyordum, zira benimki cidden odundur
Allahım hep böyle mutluluklar yaşatır umarım hepimize, ayyy çok heyecanlıyım
ev teslim edilmemiş yazın gidecez teslim almaya dedi
belki tayin bile oraya gideriz dei, dünden beri hülyalı hülyalı gülümsüyomuşum
eşim diyo ki bu kadar mutlu olacağını bilsem daha önceden söylerdim
ama tam zamanında söylemişim bak doğum kasılmaların hafifledi dedi, cidden hafifledi laf aramızda

tatlım hayırlı olsun güzel güle kullanın .bahaneyle alınıverdi gördün mü :)

saol canım benim
valla kredi kartı kesim tarihi, yok kredi ödemesi, yok şu yok bu derken bekliyordum
şu kasılmalar başlayınca acayip korktum
doktorum da artarsa doğum sancısına çevirebilir ilaç vermemiz gerekir deyince dedim kızım al hemen
güle güle kullanır umarım

kaderdaşımı ben unutur muyum hiç hayalotcum
ama önceki yazdıklarını okuyunca senin ev tadilatıyla uğraştığını bildiğimden ses etmedim
dedim bizim hamarat hatun işini halleder kopar gelir yanımıza
bacım gelecek olan seni görmeye gelecek ev dağınık olsa ne var
takılma böyle konulara
en önemli şey bebişinin ve senin sağlıklı olman
valla bebekler de nereye dönsek oraya geçiyolar napalım
ben gece sürekli pozisyon değiştiriyorum artık

bi uyanıyorum ki sırt üstü yatıyo oluyorum, bebişime bişey olacak diye çok korkuyorum sonra :18:
bende biberon ve emzik konusunda henüz bişey beğenip karar veremedim
chicco'nun anne göğsüne benzeyen biberonunda karar vermek üzereyim sanki
emzik işine ise daha hiç kafa bile yormadım açıkcası

senin kaynanan da resmen baş belası zaten tatlım
aman gelmesin, ne kadar geç gelse o kadar iyi
annecinle özel vakit geçiremezsiniz
ayrıca sende annecinde kaynanana hizmet edecez diye helak olursunuz Allah korusun

tatlım her bebeğin kilosu ve boyu kendine özel oluyo sıkma canını
zayıf olması daha iyi emin ol
bak bana zayıflasın diye diyet yaptırttı kadın
doğuramazsın bu kiloyla devam ederse dedi
valla bende normal doğum istiyorum ama herşey nasip kısmet
bakalım biz neler yaşayacağız

canım haklısın zaman pratik olmak zorunda bırakıyor insanı
eee düşünecek daha çok şey , daha çok insan oluyo ama zamanın daha az oluyo
normal olarak daha hızlanmak zorunda kalıyosun
ama senin hamaratlık olmasa kanında gene yapamazdın
evi un fabrikasına çevirdi demek cadı
boşver yapa yapa öğrenir
valla televizyonla konuşma huyu konusunda bi bilgim yok benim
bi çocuk psikoloğuna sor bence
belki de normaldir
bu arada kurduğu cümlelere bitiyorum yaaa
ne şeker bişey senin bıdık

canım Allahım yardım etmiş
doğurmuşsun bunca şeye rağmen
bizlerde doğursak keşke güzel güzel
umarım zamanında gelir benim oğlan
çok korkuyorum erken gelecek diye
burda kasapların elinde doğurmak en büyük korkum açıkcası
tatlım geç olsun da güç olmasın
umarım herşey içine sinecek şekilde gerçekleşir
çooooooooook güzel olacağından eminim kreşinin

senin kaynananı yamyamlara vermek istedim birden canım
neden acaba

seninki de bi alemmiş valla,
aynısı sende de var ne bakmaya çalışıyon deseydin
kullan at almayı düşünüyorum bende
fakirleşmek değil ki bu uğraşmamak yeniden

canım annen varken hiç bi iş yapmayan, yatağını bile sana bırakıp giden o kadının ne işi olacak sende
tabiki de kendi de hizmet bekleyecek
annecin koşturacak bu da keyif yapacak
ne biçim insan yaaa, offf kocanla konuş demesin annesi gelecek diye
yoksa damlar kesin
de ben doğurana kadar annem bakar bana , annene ihtiyacım yok
doğurunca da bebeği görmeye gelsin ama bizim annemden başkasına ihtiyacımız olmaz
rahat olsun içi falan desin
valla eltinde bi garip kaynananda
şeyini görüp de başları tavana mı değecek
arsızlarmış gibime geldi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…