ahhh tatlim annecigin gelcekmis hic kirilirlar falan deme hic gerek bile duyma onlara ne senin gizli yerlerinden benim kimsem yoktuanacigim olsa onun elinemi kalirdim hastanede dis kapinin dis mandali olurdu eltinde bi alem manyak dolu etraf o gosterdi diye sendemi gostercem valla benim kvdem cok merakli birgun bana geldi kalmaya oturuyoruz telim caldi kulagini dayamis benim telefona dinliyor kim diye yetmedi birde soruya tuttu kim bu ne millet turk dedim hangi sehirden cvp vermedim esime dedim aksam olunca lutfen karismasin ona sorcak degilim kimle goruscegimi kimle gorusmeyecegimi bide geri kafali ilk gece benden kizlik bezi isteyen kadin bu dusun yani birgun konusurken dedim ablamlara sordumu kvleri acaba ates puskurur gibi kopurdedi benim kizlarima kimse soramaz diye bende yapistirdim lafi valla ileri gorusluymus kvleri demekki dedim onun istedigini unutmus gibi davrandim bazilarininki tas devrinden kalma cahil oluyor dedim mosmor oldu
alla allaaa nebiçim insan bu yaaa.bende evliliğimin 3 . haftasıydı galiba hastalandım tatlım denizden mikrop kapmışım enfeksiyon olmuş böbreklere kadar çıkmıştı ama ben anlamadım ilk başta annemlerin yanına gitmiştim işlerim vardı halledeyim diye kocişgelmemişti çalışıyordu.ama bi gittim kaldı orda 2 hafta çünki yatağa düştüm enfeksin böbreklere çıkmış doktor kızdı sen ölmekmi istiyorsun bune hal diye.ama kv ve onun çok bilmiş annesiyle benim eltim zannetmişlerki ben annemlerin yanında kalmak için yalan söylüyorum aslında benim hiçbirşşeyim yokmuş ve hatta hatta kv ve anası düşünmüşler ki ben afedersin kız çıkmamışım da kociş beni oyüzden gidip getirmiyormuş öyle düşünmüşler yaa ama allaha havale ediyorum hepsini özellikle eltimin iki kızı var hepimiz yaşayıp görücez tatlım.ben bu kv yi nasıl istiyim yaa nasıl beni sevmediğini ama öyle göründüğünü benim annemin babamın yüzüne söyleyen insan bu utanmazın teki amaaan çok fena oldum be öfff. neyse tatlım b en uyuyayım saat geç oluyor yarın işim çok öpüyorum seni kaybolma buralardan he :) kendinize iyi bakın hoşçakal
canım önce hayırlı olsun bebeğin.. inşallah sağlıklı sorunsiz bi gebelik ve doğum geçirirsin.. bu hislerin onun tekmelerini hissetmeye başladığında geçecektir.. stres yapmaman lazım çünkü bu haftalarda düşük tekliken çok yüksek.. hemen etkiler. çok dikkat et.. kafana neyi takıyosun? niye takıyosun? boşver üzme boşuna ikinzide.. aç film izle oyun oyna müzik dinle keyfine bak.. düşünmeyi bıraktığın zaman daha iyi hissediceğini görüceksin sende
benimde düşük tansiyonum var.. bununla alakası yok hislerinin. hisler tamamen senin isteğinle oluyo.. sen kendin aşman lazım bunu... tekmeler başlayınca onu dinlemekten, düşünmeye vakit bulamicaksınhee bide hazırlık yapmaktan bebiş hazırlıklarına başlayabilirsin mesela kendini oyalamak için.. hazırlık dediysem git al demiyorum.. araştırıcak okadar çok şey varki onları araştırarak vakit geçirebilirsin. onlara bakarken daha iyi mutlu hissedicceksin
bak canımın içi şu içinde bulunduğun durum varya birçok kadının isteyip de rüyasında bile göremediği dünyanın eeeennn güzel hissi.allah öyle güzel bir şey vermiş ki sana bunu en iyi şekilde yaşa.düşün ki bunu herkes yaşayamıyor içinde bir canlı ve o senin bebeğin cok sevdiğin kocan ve senin bir parçan içinde günden güne büyüyen ve yakın zaman dada içinde kıpır kıpır hissedeceğin hatta onu hissetmek için nefesini bile tutacağın yavrun birtanecik miniğin.bu dediğin sıKINtıları inan hepimiz yaşadık zamanında ama geçtiii gitti .şimdi inan onunla yatıp onunla kalkıyorum ilk öğrendiğim günden beri herşeyionun için yapıyorum.hasta bile olsan ilk aklına gelen o oluyor acaba etkilenirmi yani aklına tüh ilaçta içemicem iyileşemicem değil sadece onada geçermi acaba oluyor.valla daha neleeeer neler sen yolun çok başındasın eğer girebiliyorsan hergün gel buraya birşeyler yaz bizimle paylaş neler hissediyorsun nasılsın hayatın nasıl nelerden hoşlanıyorsun ailenden eşinden sevdiklerinden sevmediklerinden bahset.yaz işte birşeyler .zaten bikaç ay sonra bebeğinin alışverişine başlarsın bak herşey kendiliğinden toz pembe olur.
Biliyorum cok güzel bisi yaşadığım ama emin olun daha mutlu olamadım. surekli kafamda binlerce kaygı bugünden yarını hesaplamaya çalışıyorum. Yine bu gece uyuyamiyorum sadece uykusuzluk da değil huzursuzluk var ne yapacağımı bilemez haldeyim. Kocami rahatsız etmeyeyim diye oturma odasında yatmaya çalışıyorum zaten yatak odası ışıkları kapatınca ses olmayınca uyuyamiyorum. Annemler kaç gündür burada günüm gunume uymadigindan gitmelerine korkuyorum. Evde bi ses oluyorlar huzur buluyorum. Evden çıkmak istemiyorum evde daha guvendeyim. Gecmezse iki doktorumla da konuşup ilaca başlamak istiyorum. Bu zamana kadar dayamdim ama zor geliuo. Bana göre hamilelik öncesi tedavi olduğum anksiyete bozukluğu portledi ama doktorum öyle demiyor sadece öyle bi geçmişim olduğundan biraz daha zor geçiyor dedi durum bu bu gece nasil olurum ne yaparım bilmiyorum. Allahu hepimizin yardımcısi olsun
bosver kuzum herkes yaptiklarini bulacak bende rabbime havale ettim biliyormusun ben kim ne derse desin kendi hayatimda mutlu olmasini bilen insanim hergunde dua ederim rabbime bana en guzel olan anneligi tatdirdin gerisi bos once rabbim sonra evlatlarim esim ve ailem ve arkadaslarim diyorum baskada birsey yok benim hayatimda aman onlar dusunmesin bos beyinlerine yazik olur bos insanlarin bos dusunceleri ne yapacan tatlim bosver salla gitsin yat yavrum sen bana bakma ben senle yazisirken komsuya cikdim kahve icip geldimne zamandir cagiriyordu asagidan bagirdim komsu kahve koy geliyorum diye zaten kadincagiz paramparca bu ara ergen kizi var cok agir geciyor ergenligi kirmadik kapi pencere birakmadi daha dun telefonunu kirdi annesine kizip esimde diyorki anammm hintlilerin ergenligi daha agir turklerden heee bizimkiler bu kadar cesaret edemez 2binlik telefonu kircak kadar yat talim iyi geceler bebisle sana
evin karışıklığından dolayı uğruyamıyorum ama hergün yazdıklarınızı telden okuyorum size yazamasamda
nasılsınız iyimisiniz
biz iyiyiz çok şükür çok yorgun oluyorum bu sıralar evi henüz bi düzene sokamadım
çınarın odası yavaş yavaş tamam gibi birtek oda takımının gelmesini bekliyoruz oda kısmetse haftaya elimizde olur sanıyorum.
badana boya ile işimizde bitti işte temizlik yapılıyor kaba pisliği kalktı ortadan cok sukur.
bu arada b12 düşük çıkmıştı hani iğne vermişti doktor şimdide çok yüksek çıktı üstelik kan verdiğimde iğnelerden daha 2 tanesini vurulmuştum:44:saglık ocagındakı doktorda bişey demedi anlamadım şimdi ne olacak durum.birde b12 düşük çıkınca kırmızı eti iyice yükselttiğimden dolayı kolestrolüm çıkmışşyaşlandımmı ne
minnakta geçen gün oynamadı sanırım yorgunluktan.ama son 3 gundur çok şükür yine yaramazlığa basladı
birde dün gece nasıl olduysa w c kapısının onunde dustum .ayagımmı kaydı anlamadım ama bir şey olmadı çoksukurbirazcık totoyla bacağımı acıttım okadar sakar oldum çıktım ıyıce
ooo tatlım aramızda alınan en süper doğum hediyesini sen almışsın ohhh güle güle otur hayırlı olsun yavrum :) benim ki büyük ihtimalle bir takı olur gibi düşünüyorum çünki kociş gezerken hep yanaşıyo hangisi güzel diye soruyo :)
tatlım hayırlı olsun güzel güle kullanın .bahaneyle alınıverdi gördün mü :)
güle güle kullansın teyzoşummm
oleyyyyyyyy hatırlayan b kızçem cıkmıs sonunda
kızçem şu toplu dikenli tarifinden bendede oluyor yahuacaba dıyorum bu nedır doğum belırtısımıdır cok fena oluyor sankim kafasını sokmus oraya batıyor bısey ıgne gıbı eşime diyorum çocuk kafasını koydu sanırım oda suratıma bakıyo bön bön nasıl anladın bunu hayatım dıyor e e adamda haklı senin tarıhın daha yakın benım evım hala dağınık onun stresı ıcındeyım baksoyum ya erken doğum yaparsam ev böyle ben naparım dıyorum yat kalk onun stresı var suan.birde yuruyemıyorum ben artık vajinamda acayıp bır baskı hıssedıyorum ha cıktı ha çıkacak gıbı bu ccouk yan yatmaya gelınce nereye yatarsa cocummm oraya toplanıyor sanıyorum ki kafasını falan ezcem uyurken zırsizdelimde deyınce düz yatma kordon dolanır nasıl yatacağımı sasırıyorum valla bende bebeğe emzık aldım ama
gıttım damaklı almadım
damaklımı alaydım bılmıyomkı
ortodontık aldım
ama dıs yapısı nasıl gelısır bılmıyorum
ayyy bı turlu karar veremiyorum ben bıseye yaaa
canım ıyı güzle günlerde oturun ınsallah senın adına cok sevındımmm
hu huuuuuuu :) canım naaabeerr nasılsın bakalım.ev işi az kalmış i,yi güzel sevindim bitince süper olacak çınarın odacığı.güle güle büyüt yavrunu o odada inşallah.belim ağrıyo sağ arka boşluğum ağrıyo kasıklarıma bişiler saplanıyo bişeyler bişeyler oluyo bana yahuu :)az önce kocişe dedim ki bu haftasonumuz son beraber yalnız olacağımız annem gelir haftaya dedim e benim annemde gelir dedi yok dedim annen aralığın ilk haftası gelsinbakıyo öyle yüzüme ya ben ne yapıcam kızlar gözünüzü seveyim .doğuma bir hafta kala gelsin işte ne işi var demi ama .ben kendi annemi istiyorum dedim onunla rahat ederim çünki dedim.banane ya bananeee gelmesin :)
ya şu yazımın altındali yaklaşık boyukilosu filan yazıyorya boyu uzunda kilo fena :) 2 kilo benim yavrum o yazala arasında neredeyse yarım kilo fark var yahu .boyu gecen cuma kontrolde 46 cm di 52 53 cm doğar yaklaşık kilosu da 2.800 yada 3 olur dedi doktorumuz.amaaaan aman morişcan ne güel normal doğum yaptı kurtuldu hayırlısıyla bıdığını aldı kucağına.bende normal istiyorum ama kısmet.moriş 35+5 te doğurdu ya ben ilk okuduğumda aha dedim ben de 34.haftamdayım sank herkesin aynı oluyor gibi heyecan yaptım bide sevindim ne yalan söyliyim doğum yaklaşıyo diye.
sagol canim guzel iltifatlarin icin bebis yillar insani hem olgunlastiriyor hemde kisa zamanda ne yapmasi gerek ogretiyorinan ilk evlendigimde insan oglu bir yumurtayi nasil kiracam diye 20 dk dusunurmu ben oyleydim yilllarrrr yilllarrr hem 1 adim daha yaslandiriyor hemde tecrubeyi artiriyor cok hizli ve pratik geldi bana neyseki benim minigede eldiven gecirdim onunda asci kiyafetleri var onlari giydi onunede verdim pogca hamurundan onu unladi acti derken benim islere karismadi yalniz evi un fabrikasina cevirdi sonrada az yesinler yeter mummy yoruldum ben dedi bu arada halen daha televizyonla konusmaya devam ediyor haydi cocuklar dans etmeye dedi benimkide nooooo noooo gormuyonmu yemek yetistiriyoz cocuklara dedi diger cocuklarda yoktu bu huy bunda var ayyyy korkmaya basladim resmen muhabbet ediyor televizyonla heee bide dun gittik hersey bitti ogretmen benim cimcimeyi disari cikardi kolundan tutup ders basladi diye ben kaplari gotururken buda durmus yagmurun altinda kusss kussss ne oldu askim dedim manyakkk{bu kelimeyi trafikde ben cok kullanirim } yerken ben durdum kizmadi yemek bitti beni kapiya atti deliiiii[buda ablasinin en sevdigi kelimedir birakdiramadik gitti] diyor
canim dogumun yaklastikca agrilar artar benimde son numaranin dogmasi yani sezeryanla alacaklari tarih subat ayiyinin son haftasiydi benim ufaklik ocak ayinin baslarinda cika geldi dr sokda ben dedimki ocagin ilk haftasi bacagim kasiliyor birde soylemesi ayipsu geliyor asagidan ic camasirim bayagi islaniyordu inan hic uyuyamiyordum halen bile tuylerim diken diken olur oturamam uyuyamam birde ustune buram buram ter dokerdim allahim cok zordu rabbim dayanamiyorum dedim minigimde tamam anne dedi geldi ve doktor normal dedi bu yasadiklarima erken dogummu dedim hayir dedi ben hissetmisdim erken dogucagini belirtiler cok yuksekdi insan kendi kendini doktoru olurmus cok dogru benim minigi sorma simdi hem sut iciyor hemde pirttttladiyor ohhhh rahatladim diyor pis kokulu kres islemleri uzun surcek tatlim yabanci ulke olunca onlar simdi tatile gircek nerden baksan 2 ay kapancak heryer islemler cok yavas ilerliyecek amannn hayirli olsunda yavas ilerlesin
aynen tatlım geç olsun güç olmasın hayırlısı sen kafaya koydun harekete geçtinya o önemliydi zaten.ohhhhh miniğe bak sen pırt pırt geziyo ne tatlı :) canım ben şu aya kadar yani 8. ayımbitene kadar çok rahattım şükür ama artık normal kasılmalar ağrılar oluyor içerdeki çok rahat belli hareketlerinden .ama erkenmi geliiiir orasını bilemem.artık haftada bir gidilecek doktora pazartesi kontrolüm var bakalım ne kadar olacak bıcıkcan.annem gelecek gelecek bu haftasonu yada diğer hafta kocişte annemde gelir diyo bende dedim aralığın ilk haftası gelsin annen :) ama kesin annesi benim annemi duyunca damlar pöfffff bana şimdiden sIKIntı yahu
offfff allah yardimcin olsun kvden geldimi stresde olur sende rakabete girmeseler sasarim zaten benim ilk bebekde kvdem geldi hastaneye inan totomu gormek icin mucadele verdi kadin yaboyle birsey gorulmemis su hayatta anne sen degistirme bezimi diyorum hasta bakici var hasta bakiciya diyorki bu benim kizim ben degistiririm sirf orami gormek icin degilse gel yuzume tukur hayir diyorum nafile baygin baygin birde onla ugrastim birde tek seferlik ic camasiri aldim orda kullanir atarim diye ayyyy yikamis getirdi ne utandim dedigim halde almis eve goturup yikamis birde laf sokusturuyor ahhhh ahhhh sizde adam olcanizda bizde gorcez al at el acimaz ogluma ama anasi acir lafa bak oglu 4-5 kilotla fakirlescek sanki insallah seninki olgun davranir ben cildircakdim:84::84::84::84:digerlerinde sabah dogurdum hersey bitti kendime geldim esimede tembiih ettim cok sonra haber verdim geldiler hemen viiinnnn basimiza kalmasin diye kactilar ordan belliydi dedim totomu gorme meraki oldugu
yuhhh diyorum o kv ye yuh yani.canım benim annem bana bakmaya gelecek e o kadın kime bakmaya gelecek ben rahat edemem ki onunla e annemide kaaaç aydır görmüyorum başbaşa kalmak hakkım yatamam kalkamam o kadın varken annem bakar bana rahat rahat e ne işi var yani erkenden gelip ama iş inada biner benim kocişte şabanlaşıyo bazen işte böyle ben dedim ya annem gelir haftaya diye hemen diyoki e benim annemde gelir dedim aralığın ilk haftası gelsin bilmem oda gelir dedi sinir etti beni akşam akşam.canım sen birde o halde kv le uğraşmışsın ne terbiyesiz utanmaz kadınmış oda be.ben hastanede kocişle kalmak istiyorum o gece bakalım görücez.gerçi annende kalsın istersen dedi adam ama yok dedim ne gerek var sen varsın yeter dedim.ayy seracım ya şimdiden sinir yaptım bak ben .hee benim eltim 3 sene önce ameliyat oldu kist ameliyatı ozaman kv baktı ona heryerini gördük zaten wc ye filan götürürken pansuman yaparken ama ben emzirirken bile almayı düşünmüyorum odaya.eltimde dört gözle bekliyor benim biyerlerimi görmeyi zaten sözünüde etti geçenlerde ohoo sen göbeğini bile saklıyorsun ama biz senin heryerini görücez dedi mannak yaaa.ne insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?